Puslapiai: 1 … 51 52 53 54 55 … 514
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Papildų PASIRINKIMO klausimai
- Animalas
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Uk,Essex
- Registravosi: 2008-01-17
- Žinutės: 195
- Atsiliepimai: 0
#1301 2008-05-22 19:03
Re: Papildų PASIRINKIMO klausimai
bumbulas* rašė:
tai o is kur zinoti kas man geriausia tiks?
gal kas patars kurie yra isbande?
Man tai tiko nutrend flexit drink,gal ir tau tiks o gal ir ne .Daug pinigu isleidau ieskodamas kas tinka labiausiai man:offtopic:
Neprisijungęs
- SPORTIVE
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-03-12
- Žinutės: 57
#1302 2008-05-23 21:26
Sveiki,gal galetumet koki gera ir tikrai veikianti papildu derinuka pasiulyt nes paskutiniu metu nebeauga jega su svoriu. aciu uz atsakymus jai tokiu bus:)
Neprisijungęs
- ramsas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-01-25
- Žinutės: 10
#1303 2008-05-23 21:30
SPORTIVE rašė:
Sveiki,gal galetumet koki gera ir tikrai veikianti papildu derinuka pasiulyt nes paskutiniu metu nebeauga jega su svoriu. aciu uz atsakymus jai tokiu bus:)
pabandyk animal pump, ir animal stak.man tai gerai jie veikia.
Neprisijungęs
- OfS
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-05-24
- Žinutės: 1
#1304 2008-05-24 11:00
jej si menesi nusipirksiu AMINO TECH ir UNIVERSAL LAVA ir ar bus koks geras poveikis?
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#1305 2008-05-24 11:20
OfS rašė:
jej si menesi nusipirksiu AMINO TECH ir UNIVERSAL LAVA ir ar bus koks geras poveikis?
Rezultatai mažiausiai priklausys nuo šitų papildų, viska lemia mityba ir treniruotės.
Neprisijungęs
- Sustanon250
- Išmestas
- Registravosi: 2008-03-04
- Žinutės: 55
#1306 2008-05-24 13:21
Sveiki...
Turiu klausima kaip jums sitas Proteinas, ? "Americna Muscle - Protein Power"
ar vis del to "Univeras - Ultra WheyPro" nes nematau didelio skirtumo, tik kainos skiriasi
Jei jau buvo toks klasuimas, tai neradau, labai daug sakityti...
Paskutinį kartą taisė Sustanon250 (2008-05-24 13:24)
Neprisijungęs
- pRemon
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-01-26
- Žinutės: 267
#1307 2008-05-24 14:21
ramsas rašė:
SPORTIVE rašė:
pabandyk animal pump, ir animal stak.man tai gerai jie veikia.
nusipirk tribulus
Neprisijungęs
- TUANAS
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2006-12-26
- Žinutės: 317
#1308 2008-05-24 14:33
Sustanon250 rašė:
Sveiki...
ar vis del to "Univeras - Ultra WheyPro" nes nematau didelio skirtumo, tik kainos skiriasi
Jei jau buvo toks klasuimas, tai neradau, labai daug sakityti...
iš šių dviejų tai imčiau ultra whey pro , bet ne iš parduotuvės (nėr už ką ten tiek mokėt) ieškok skelbimų skiltyje
Neprisijungęs
- Sustanon250
- Išmestas
- Registravosi: 2008-03-04
- Žinutės: 55
#1309 2008-05-24 14:36
TUANAS rašė:
Sustanon250 rašė:
Sveiki...
Jei jau buvo toks klasuimas, tai neradau, labai daug sakityti...iš šių dviejų tai imčiau ultra whey pro , bet ne iš parduotuvės (nėr už ką ten tiek mokėt) ieškok skelbimų skiltyje
dekoju reiks paieskoti
Neprisijungęs
- eyeGex
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Siauliai
- Registravosi: 2008-04-20
- Žinutės: 202
#1310 2008-05-24 15:21
studentas rašė:
OfS rašė:
Rezultatai mažiausiai priklausys nuo šitų papildų, viska lemia mityba ir treniruotės.
Yra gyvu pavyzdziu kaip uzaugo zmogus valgydamas tris kart per diena, ir tai ne vien baltimini maista, kuris vartojo LAVA su animal paku, issipute kaip balionas, tad ne visiems mityba yra svarbiausia.
Neprisijungęs
- Alibras
- Varžybų dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-07-21
- Žinutės: 3684
- Atsiliepimai: 2
#1311 2008-05-24 15:27
eyeGex rašė:
studentas rašė:
OfS rašė:
Yra gyvu pavyzdziu kaip uzaugo zmogus valgydamas tris kart per diena, ir tai ne vien baltimini maista, kuris vartojo LAVA su animal paku, issipute kaip balionas, tad ne visiems mityba yra svarbiausia.
Kuom issipute, vandeniu ar raumenimis? Eik pasaku apie joniuka ir gritute pasiskaityt geriau nei nesamones cia tokias rasinet ir klaidint zmones..
Neprisijungęs
- eyeGex
- Dažnas dalyvis
#1312 2008-05-24 15:32
Alibras rašė:
eyeGex rašė:
studentas rašė:
Kuom issipute, vandeniu ar raumenimis? Eik pasaku apie joniuka ir gritute pasiskaityt geriau nei nesamones cia tokias rasinet ir klaidint zmones..
niekas nieko neklaidina, as pats reguliuoju mityba ir valgau 7 kart dienoj, nes man taip greit neslysta i raumeny visi papildai, bet yra genetika, ir yra tokiu zmoniu kuriems greit ima ant sitokiu dalyku, o kad tu turi sunkiai dirbti kad pasiektum ka nori ir tavo genetika neideali,nereiskia kad kitu rya tokia pat p.s. as ir su apvydu i ji ziuriu, nes jis mano draugas, ir lb jau greit padidejo
Paskutinį kartą taisė eyeGex (2008-05-24 15:34)
Neprisijungęs
- Alibras
- Varžybų dalyvis
#1313 2008-05-24 15:34
eyeGex rašė:
Alibras rašė:
eyeGex rašė:
Yra gyvu pavyzdziu kaip uzaugo zmogus valgydamas tris kart per diena, ir tai ne vien baltimini maista, kuris vartojo LAVA su animal paku, issipute kaip balionas, tad ne visiems mityba yra svarbiausia.Kuom issipute, vandeniu ar raumenimis? Eik pasaku apie joniuka ir gritute pasiskaityt geriau nei nesamones cia tokias rasinet ir klaidint zmones..
niekas nieko neklaidina, as pats reguliuoju mityba ir valgau 7 kart dienoj, nes man taip greit neslysta i raumeny visi papildai, bet yra genetika, ir yra tokiu zmoniu kuriems greit ima ant sitokiu dalyku, o kad tu turi sunkiai dirbti kad pasiektum ka nori ir tavo genetika neideali,nereiskia kad kitu rya tokia pat
KLaunas tu biski.. Net ne biski Sneki vejus totalius genetika tu genetika. Ner noro gincytis, ateis kitas suprantantis, pavadins dar karta tave klaunu
Neprisijungęs
- eyeGex
- Dažnas dalyvis
#1314 2008-05-24 15:36
Alibras rašė:
eyeGex rašė:
Alibras rašė:
Kuom issipute, vandeniu ar raumenimis? Eik pasaku apie joniuka ir gritute pasiskaityt geriau nei nesamones cia tokias rasinet ir klaidint zmones..niekas nieko neklaidina, as pats reguliuoju mityba ir valgau 7 kart dienoj, nes man taip greit neslysta i raumeny visi papildai, bet yra genetika, ir yra tokiu zmoniu kuriems greit ima ant sitokiu dalyku, o kad tu turi sunkiai dirbti kad pasiektum ka nori ir tavo genetika neideali,nereiskia kad kitu rya tokia pat
KLaunas tu biski.. Net ne biski
Sneki vejus totalius genetika tu genetika. Ner noro gincytis, ateis kitas suprantantis, pavadins dar karta tave klaunu
manau kad is musu dvieju tu cia klaunesnis, man jokio tikslo nera cia fantazuot
Neprisijungęs
- Alibras
- Varžybų dalyvis
#1315 2008-05-24 15:37
eyeGex rašė:
Alibras rašė:
eyeGex rašė:
niekas nieko neklaidina, as pats reguliuoju mityba ir valgau 7 kart dienoj, nes man taip greit neslysta i raumeny visi papildai, bet yra genetika, ir yra tokiu zmoniu kuriems greit ima ant sitokiu dalyku, o kad tu turi sunkiai dirbti kad pasiektum ka nori ir tavo genetika neideali,nereiskia kad kitu rya tokia pat
KLaunas tu biski.. Net ne biski
Sneki vejus totalius genetika tu genetika. Ner noro gincytis, ateis kitas suprantantis, pavadins dar karta tave klaunu
Konkretus tu man
Jis kazkokius papildus, skiria dar i stipresnius poveikius uz steroidus.. Tu mastyk utiutiu su galva, o ne su burna.
Nuo ko jis isipute? Nuo kretino su vitaminais? IDIOTAS utiutiu
Paskutinį kartą taisė Alibras (2008-05-24 15:38)
Neprisijungęs
- eyeGex
- Dažnas dalyvis
#1316 2008-05-24 15:39
Alibras rašė:
eyeGex rašė:
Alibras rašė:
KLaunas tu biski.. Net ne biskiSneki vejus totalius genetika tu genetika. Ner noro gincytis, ateis kitas suprantantis, pavadins dar karta tave klaunu
Konkretus tu man
![]()
Jis kazkokius papildus, skiria dar i stipresnius poveikius uz steroidus.. Tu mastyk utiutiu su galva, o ne su burna.
ko cia purtais, pasakiau kaip yra, ko cia nervuojies, buta cia ko, eik pakilnok grifa geriau peace
Neprisijungęs
- Alibras
- Varžybų dalyvis
#1317 2008-05-24 15:50
eyeGex rašė:
Alibras rašė:
eyeGex rašė:
Konkretus tu man
![]()
ko cia purtais, pasakiau kaip yra, ko cia nervuojies, buta cia ko, eik pakilnok grifa geriau
peace
Gaila negaliu kelnot, ilsiuos nes ryt varzybos Beje tu nepasakei kaip yra, nes geriausiu atveju tavo draugelis nuo vandens isipute (nuo kreatino esancio lavoje). Bet tikrai nepriaugo raumenu!
Paskutinį kartą taisė Alibras (2008-05-24 15:51)
Neprisijungęs
- eyeGex
- Dažnas dalyvis
#1318 2008-05-24 17:57
Alibras rašė:
eyeGex rašė:
Alibras rašė:
Konkretus tu man
![]()
ko cia purtais, pasakiau kaip yra, ko cia nervuojies, buta cia ko, eik pakilnok grifa geriau
peace
Gaila negaliu kelnot, ilsiuos nes ryt varzybos
Beje tu nepasakei kaip yra, nes geriausiu atveju tavo draugelis nuo vandens isipute (nuo kreatino esancio lavoje). Bet tikrai nepriaugo raumenu!
aha as ir nesakiau kad priaugo raumenu, bet issipute labai jau greit palyginti , atrodo gerai dabar,bet kaip sakoma kas greit gaunama greit ir prarandama p.s. sekmes varzybose
Paskutinį kartą taisė eyeGex (2008-05-24 18:07)
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#1319 2008-05-24 19:10
eyeGex rašė:
studentas rašė:
OfS rašė:
kažinau aš dar tokių bajarių negirdėjau, jei ne mityba ir treniruotės tai kas tada svarbiausia? prieš miega pasimelst?
Neprisijungęs
- pRemon
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-01-26
- Žinutės: 267
#1320 2008-05-25 10:55
studentas rašė:
eyeGex rašė:
studentas rašė:
Rezultatai mažiausiai priklausys nuo šitų papildų, viska lemia mityba ir treniruotės.Yra gyvu pavyzdziu kaip uzaugo zmogus valgydamas tris kart per diena, ir tai ne vien baltimini maista, kuris vartojo LAVA su animal paku, issipute kaip balionas, tad ne visiems mityba yra svarbiausia.
kažinau aš dar tokių bajarių negirdėjau, jei ne mityba ir treniruotės tai kas tada svarbiausia? prieš miega pasimelst?
nu bln sudeti paskaitai ir matai kas do daiktas tas lava, nieko ispudingo, baltymo normali porcija , angliavandeniu prideta, dar taurino energijai, kreatino iswis wos 5g, glutamino TIK 2,5 ir pora vitaminu... nu nieko as jame iswis nematau
Neprisijungęs
- biosas
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-06-02
- Žinutės: 57
#1321 2008-06-08 23:53
Sveiki, tai va, ash cia su tokiu klausimu..vat internete pasiieshkojau ir radau info, kad siulo naudoti toki derini vitaminu: AMINO 2700, DAILY FORMULA ir UNILIVER... Ar butu man koks efektas ish to? sportiniu rezultatu nesiekiu, tiesiog noriu tureti normalia figura. mano medziagu apykaita labai greita, raumenys ganetinai ryshkus (na aishq kiek ju yra:) ) sveriu 74 kg.. (ugis ~1,89) noreciau pasikelti shi skaiciu iki ~80kg.. kalbu apie liesa raumenu mase. Tai va.. skelkit savo nuomone ar pasiulymus.. gal patartumet ka nors kita vartoti, nes ish papildu tai tik ankshciau esu vartojes whey pro natural..
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
- Vietovė: Kaunas ir visi kiti
- Registravosi: 2008-04-25
- Žinutės: 5728
- Atsiliepimai: 33
#1322 2008-06-09 00:06
biosas rašė:
Sveiki, tai va, ash cia su tokiu klausimu..vat internete pasiieshkojau ir radau info, kad siulo naudoti toki derini vitaminu: AMINO 2700, DAILY FORMULA ir UNILIVER... Ar butu man koks efektas ish to? sportiniu rezultatu nesiekiu, tiesiog noriu tureti normalia figura. mano medziagu apykaita labai greita, raumenys ganetinai ryshkus (na aishq kiek ju yra:) ) sveriu 74 kg.. (ugis ~1,89) noreciau pasikelti shi skaiciu iki ~80kg.. kalbu apie liesa raumenu mase. Tai va.. skelkit savo nuomone ar pasiulymus.. gal patartumet ka nors kita vartoti, nes ish papildu tai tik ankshciau esu vartojes whey pro natural..
kur cia kas toki tau siulo ?? cia toks derinys nebent kuri patys sugalvoja naudot tie kurie nieko nesupranta, bet tikrai nesiulo.. Kam 2 levos aminkes, geriau creatino vietoj vienu. isvis man sitas derinys tai...
Neprisijungęs
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-04-04
- Žinutės: 3246
- Atsiliepimai: 11
#1323 2008-06-09 02:52
As vartoju siuo metu sporto dienomis: animal paka, on amino 2222 4 pries ir 4 po trenkes, golda 90 gr i diena valanda pries trefke, po trefkes ir pries miega, glutamina 10-15gr i diena su goldu maisau, tribuactivia b6 po 3 tabletes per diena(1,5gr tribuluso grynojo) ir l-carnitina po 1-2gr i diena grynojo carnitino ir nepasakyciau, kad esu ten kazkoks super neissemiamas kas liecia energija ir energinguma, kad visada esu zvalus labai diena, kartais net noris pakimarint ir nelabai stengtis dirbti ar kazka veikt vakare po sporto, bet kartais, siaip tos energijos gan nemazai, bet taip bangom eina- ivairiai..
Pradejau sita tribulusa, tai ziuresiu ar kas keisis sporte, gyvenime ir lytiniame gyvenime kaip skaiciau tai pagal mokslinius tyrimus yra tokie skaiciai, kad nuo 20% iki 50% padidinama testo gamyba organizme, jei po 1g ar 1,5g per diena suryji sito augaliuko, tai kaip suprantu ir barzda turi daugiau zelt ir energijos daugiau ir vyriski reikalai daugiau remt prie sienos
Niekada nesu bandes l carnitino, nes visokius tabletinius fat burnerius pirkdavau seniau, tai stebesiu ar kas jaucias.
Siaip raumenu po sales, kad ir po laabai geros trefkes su padidintas darbiniais svoriais nei praejusia trefke praktiskai neskauda, na nebent izieebiu kokia super serija krutine ir kokiam tricui drop seta ar dar kaip kitaip paivairinu darba salej, bet ir tas skausmas toks ne slykstus buna o malonus, tai, kad gliutaminas, aminkes 0n2222 ir goldas kuriame ir glutamino ir amino bcaa dar yra nemazai- veikia.
Po sales isejas uz 20 minuciu atrodo kartais, kad dar galeciau trefke padaryti, bet tenka jau dviratuku pasitenkint:)
Siaip realiai viskas veikia, nes kas turetu vykti, tai ir vyksta, raumuo plecias, apsaugomas nuo skausmu, gan greit atsistato energija, esu zvalesnis, noriu daugiau judet ir panasiai..
Neprisijungęs
- Martin
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2008-01-15
- Žinutės: 154
#1324 2008-06-09 17:59
Auginu mase ,sportuoju apie 2 menesius,galvoju gal kokiu papildu pasiimt ar dar per anksti? Man 17.
Neprisijungęs
- Diskas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-06-13
- Žinutės: 780
#1325 2008-06-09 19:54
Martin rašė:
Auginu mase ,sportuoju apie 2 menesius,galvoju gal kokiu papildu pasiimt ar dar per anksti? Man 17.
Pasiimk multivitaminų ir kokio proteino.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 51 52 53 54 55 … 514
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Papildų PASIRINKIMO klausimai