Puslapiai: 1 … 59 60 61 62 63 … 91
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Testosterone Propionate
- mzslave
- Enciklopedija
- Registravosi: 2012-08-21
- Žinutės: 4087
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 50
#1501 2015-02-20 13:17
Re: Testosterone Propionate
farma grade always good.
...imk ir kursuok krc
Neprisijungęs
- eslife
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2008-01-07
- Žinutės: 5190
- Atsiliepimai: 53
#1502 2015-02-20 13:33
Zuikis13 rašė:
Cha. Ne, bet jei matai kokią hologramkę užklijuotą, tai kylą iš pasamonės idėja, kad gal gi ne lochai darė, jei sugebėjo hologramkes pasigamint, ane?
Beto, esu girdėjęs kalbas, kad visuomet geriau imti iš ampolių, nes jos sunkiau klastojasi. Net jei ne sunkiau klastojasi, tai ampolių gamybai reikia jau technikos, kas rodo gamintojo ... kaip čia išsireikšt.. "technologinį pasiruošimą".
eslife rašė:
mzslave rašė:
sakai geriau prasmutniai ipakuota bet tuscia arba underdose, ka?Bet uz tai graziai atrodo
))
Hologramke uzklijuot turbut lengviausias darbas is viso padirbinejimo proceso , o del amp atvirksciai dazniau padirbineja, nes butent su tokia kaip tavo logika kad butu kuo graziau padaryta teiskia geriau veiks, dauguma nesigaudantys ir iesko
))
Neprisijungęs
- Lift4Sex
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Mount Olympus
- Registravosi: 2009-11-11
- Žinutės: 1043
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 11
#1503 2015-02-20 14:00
Jau geriau juokingi ir apgailėtini neryškūs lipdukai ar išplaukusios etiketės, bet geras buteliuko turinys, nei 95% pinigų investuoti į blizgančias dėžutes ir hologramas, o viduje brolio aliejus. Gaila žmonių, kurie pasimauna ant gražaus įpakavimo. Ne mersedesas čia ar koks laikrodis, kur įpakavimas formuoja brandą
Tie kas turi laiko gamint gražias dėžutes, "instrukcijas", klijuot hologramas ir dar net padaryt identifikacinius kodus (kurie dažniausiai būna visi vienodi) - beveik visada pamiršta įdėt veikliosios į buteliukus
Neprisijungęs
- iamALLNatural
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2013-08-21
- Žinutės: 246
- Atsiliepimai: 1
#1504 2015-02-20 14:46
Pakazuha visada veikia didziajai "masei" )
Neprisijungęs
- sveikaszmogus
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2013-03-15
- Žinutės: 69
- Atsiliepimai: 0
#1505 2015-02-20 20:19
kaip manot pirmam kursui Testosterone Propionate ir hgh gerai butu ?ir perskaiciau cia ta tema ten raso kad naturaliai uzmusa testo gamyba,tai nesuprantu nustojus kursuoti mano organizmas nebegamins pats test?
Neprisijungęs
- HRS
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2009-03-11
- Žinutės: 4143
- Atsiliepimai: 8
#1506 2015-02-20 20:32
sveikaszmogus rašė:
kaip manot pirmam kursui Testosterone Propionate ir hgh gerai butu ?ir perskaiciau cia ta tema ten raso kad naturaliai uzmusa testo gamyba,tai nesuprantu nustojus kursuoti mano organizmas nebegamins pats test?
taip,bet ka varant testa isjungi naturalu.reik atsistatyma daryt,[paskaityk PCT skilty.
gh reik viniot ilga laika,min 3+ menesio.todel siuo atveju imciau tes e ar test c
Neprisijungęs
- sveikaszmogus
- Kalbus dalyvis
#1507 2015-02-20 20:35
HRS rašė:
sveikaszmogus rašė:
taip,bet ka varant testa isjungi naturalu.reik atsistatyma daryt,[paskaityk PCT skilty.
gh reik viniot ilga laika,min 3+ menesio.todel siuo atveju imciau tes e ar test c
tai viniosiu ta hg kiek reikes galiu ir puse metu,bet man svarbiausia,kad neisbalansuoti organizmo taip,kad paskiau naturaliai nebesugebes funkciuonuoti?:d
Neprisijungęs
- HRS
- Dažnas senbūvis
#1508 2015-02-20 20:58
sveikaszmogus rašė:
HRS rašė:
sveikaszmogus rašė:
gh reik viniot ilga laika,min 3+ menesio.todel siuo atveju imciau tes e ar test ctai viniosiu ta hg kiek reikes galiu ir puse metu,bet man svarbiausia,kad neisbalansuoti organizmo taip,kad paskiau naturaliai nebesugebes funkciuonuoti?:d
tai dar nekisk ranku prie farmos.nes prasukes kursa,i tapati taska nesugrysi
Neprisijungęs
- lapinas
- buvęs lapesnape
- Registravosi: 2014-10-22
- Žinutės: 764
#1509 2015-02-20 21:04
gan įdomus klipas apie testa, anglų kalba, kas domisi pažiūrėkit.
Neprisijungęs
- lapinas
- buvęs lapesnape
- Registravosi: 2014-10-22
- Žinutės: 764
#1510 2015-02-20 21:05
.
Paskutinį kartą taisė lapinas (2015-02-20 21:05)
Neprisijungęs
- bender
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2008-12-05
- Žinutės: 4190
- Atsiliepimai: 37
#1511 2015-02-20 22:26
sveikaszmogus rašė:
HRS rašė:
sveikaszmogus rašė:
gh reik viniot ilga laika,min 3+ menesio.todel siuo atveju imciau tes e ar test ctai viniosiu ta hg kiek reikes galiu ir puse metu,bet man svarbiausia,kad neisbalansuoti organizmo taip,kad paskiau naturaliai nebesugebes funkciuonuoti?:d
Taip kaip buvo pries viska nebebus niekada
Neprisijungęs
- sveikaszmogus
- Kalbus dalyvis
#1512 2015-02-20 22:43
bender rašė:
sveikaszmogus rašė:
HRS rašė:
Taip kaip buvo pries viska nebebus niekada
ka jus turit omeni konkreciau?po kurso ka bus blogiau organizmui nei pries kursa?:Dar bus kaip tik geriau po kurso nei be kurso?
Neprisijungęs
- aivaras22
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2012-05-04
- Žinutės: 163
#1513 2015-02-20 23:23
sveikaszmogus rašė:
bender rašė:
sveikaszmogus rašė:
tai viniosiu ta hg kiek reikes galiu ir puse metu,bet man svarbiausia,kad neisbalansuoti organizmo taip,kad paskiau naturaliai nebesugebes funkciuonuoti?:dTaip kaip buvo pries viska nebebus niekada
ka jus turit omeni konkreciau?po kurso ka bus blogiau organizmui nei pries kursa?
ar bus kaip tik geriau po kurso nei be kurso?
Tu rimtai ant tiek kiauras?
Neprisijungęs
- sveikaszmogus
- Kalbus dalyvis
#1514 2015-02-20 23:29
aivaras22 rašė:
sveikaszmogus rašė:
bender rašė:
Taip kaip buvo pries viska nebebus niekadaka jus turit omeni konkreciau?po kurso ka bus blogiau organizmui nei pries kursa?
nejuokink tu manes geriau:) priryjes tu steroidu dar kazka cia bandai uzmesti,kad tipo kazkas blogai,tai kam juos vartoji o paskiau moralizuoji?
Neprisijungęs
- aivaras22
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2012-05-04
- Žinutės: 163
#1515 2015-02-20 23:43
sveikaszmogus rašė:
aivaras22 rašė:
sveikaszmogus rašė:
ka jus turit omeni konkreciau?po kurso ka bus blogiau organizmui nei pries kursa?
nejuokink tu manes geriau:) priryjes tu steroidu dar kazka cia bandai uzmesti,kad tipo kazkas blogai,tai kam juos vartoji o paskiau moralizuoji?
Švirkšta i rankas ir pirmyn Tėvai ! Poto pats papasakosi kaip ten viskas gerai.
Paskutinį kartą taisė aivaras22 (2015-02-20 23:44)
Neprisijungęs
- sveikaszmogus
- Kalbus dalyvis
#1516 2015-02-21 00:08
aivaras22 rašė:
sveikaszmogus rašė:
aivaras22 rašė:
Švirkšta i rankas ir pirmyn Tėvai ! Poto pats papasakosi kaip ten viskas gerai.
neskubu as su tais svirkstais,bet tu galetum papasakot kol dar neisbandziau:) testa galima ir naturaliai pakelti ir be svirkstu,bet augima manau tikrai saudantis nieko ten sau nepakenksi jei sausi po kokius 5iu?ar tu taip nemanai,nes tokio kaip hgh net nebandes,turbut sauni kokia deka su vinstroliu ir tau gerai
Paskutinį kartą taisė sveikaszmogus (2015-02-21 00:09)
Neprisijungęs
- HRS
- Dažnas senbūvis
#1517 2015-02-21 00:16
sveikaszmogus rašė:
aivaras22 rašė:
sveikaszmogus rašė:
nejuokink tu manes geriau:) priryjes tu steroidu dar kazka cia bandai uzmesti,kad tipo kazkas blogai,tai kam juos vartoji o paskiau moralizuoji?Švirkšta i rankas ir pirmyn Tėvai ! Poto pats papasakosi kaip ten viskas gerai.
neskubu as su tais svirkstais,bet tu galetum papasakot kol dar neisbandziau:) testa galima ir naturaliai pakelti ir be svirkstu,bet augima manau tikrai saudantis nieko ten sau nepakenksi jei sausi po kokius 5iu?ar tu taip nemanai,nes tokio kaip hgh net nebandes,turbut sauni kokia deka su vinstroliu ir tau gerai
tu is to augimo nieko nepajusi.ypac viena saudant.+pinigai i bala 100% bus,nebent del savijautos.
tiek testo naturaliai neuzkelsi,buk ramus,kaip sintetini chujarinant
Neprisijungęs
- sveikaszmogus
- Kalbus dalyvis
#1518 2015-02-21 00:21
HRS rašė:
sveikaszmogus rašė:
aivaras22 rašė:
Švirkšta i rankas ir pirmyn Tėvai ! Poto pats papasakosi kaip ten viskas gerai.neskubu as su tais svirkstais,bet tu galetum papasakot kol dar neisbandziau:) testa galima ir naturaliai pakelti ir be svirkstu,bet augima manau tikrai saudantis nieko ten sau nepakenksi jei sausi po kokius 5iu?ar tu taip nemanai,nes tokio kaip hgh net nebandes,turbut sauni kokia deka su vinstroliu ir tau gerai
tu is to augimo nieko nepajusi.ypac viena saudant.+pinigai i bala 100% bus,nebent del savijautos.
tiek testo naturaliai neuzkelsi,buk ramus,kaip sintetini chujarinant
tai kiek ten palei ta skale testo sukyla tas testas isiovus heminio testo? jei maksimumas bertos 29 pas mane 13 manau naturaliai pajungus tuos visokius maca daa l dopina uzkeltum ta testa virs maksimumo ar ne neteke niekam bandyti? o augimas tai jo sauciau del savijautos nesiekiu as cia greitu raumenu ten kur kiti per menesi penkiolika kilu priauga man uztektu i menesiuka po pora kilogramu kokibiskos raumenu mases:)
Neprisijungęs
- menulis1
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2015-01-26
- Žinutės: 185
#1519 2015-02-21 00:24
sveikaszmogus rašė:
HRS rašė:
sveikaszmogus rašė:
neskubu as su tais svirkstais,bet tu galetum papasakot kol dar neisbandziau:) testa galima ir naturaliai pakelti ir be svirkstu,bet augima manau tikrai saudantis nieko ten sau nepakenksi jei sausi po kokius 5iu?ar tu taip nemanai,nes tokio kaip hgh net nebandes,turbut sauni kokia deka su vinstroliu ir tau geraitu is to augimo nieko nepajusi.ypac viena saudant.+pinigai i bala 100% bus,nebent del savijautos.
tiek testo naturaliai neuzkelsi,buk ramus,kaip sintetini chujarinanttai kiek ten palei ta skale testo sukyla tas testas isiovus heminio testo? jei maksimumas bertos 29 pas mane 13 manau naturaliai pajungus tuos visokius maca daa l dopina uzkeltum ta testa virs maksimumo ar ne neteke niekam bandyti? o augimas tai jo sauciau del savijautos nesiekiu as cia greitu raumenu ten kur kiti per menesi penkiolika kilu priauga
man uztektu i menesiuka po pora kilogramu kokibiskos raumenu mases:)
Tu jau nefantazuok su savo hipotezem cia, neuzkeltum tiek su jokiais testo skatintojais, o tas tavo pasakymas "i menesi po pora kg kokybiskos raumenu mases" tai isvis juokingas.
Neprisijungęs
- mzslave
- Enciklopedija
- Registravosi: 2012-08-21
- Žinutės: 4087
- Atsiliepimai: 50
#1520 2015-02-21 00:28
sveikaszmogus rašė:
HRS rašė:
sveikaszmogus rašė:
neskubu as su tais svirkstais,bet tu galetum papasakot kol dar neisbandziau:) testa galima ir naturaliai pakelti ir be svirkstu,bet augima manau tikrai saudantis nieko ten sau nepakenksi jei sausi po kokius 5iu?ar tu taip nemanai,nes tokio kaip hgh net nebandes,turbut sauni kokia deka su vinstroliu ir tau geraitu is to augimo nieko nepajusi.ypac viena saudant.+pinigai i bala 100% bus,nebent del savijautos.
tiek testo naturaliai neuzkelsi,buk ramus,kaip sintetini chujarinanttai kiek ten palei ta skale testo sukyla tas testas isiovus heminio testo? jei maksimumas bertos 29 pas mane 13 manau naturaliai pajungus tuos visokius maca daa l dopina uzkeltum ta testa virs maksimumo ar ne neteke niekam bandyti? o augimas tai jo sauciau del savijautos nesiekiu as cia greitu raumenu ten kur kiti per menesi penkiolika kilu priauga
jeigu kaip tu cia rasai, tavo test 13, tai tavo kursas Clomiphene Citrate 50mg/ed 30d, ir pradek normaliai valgyt *omega,zuvis,riesutai
Neprisijungęs
- sveikaszmogus
- Kalbus dalyvis
#1521 2015-02-21 00:30
menulis1 rašė:
sveikaszmogus rašė:
HRS rašė:
Tu jau nefantazuok su savo hipotezem cia, neuzkeltum tiek su jokiais testo skatintojais, o tas tavo pasakymas "i menesi po pora kg kokybiskos raumenu mases" tai isvis juokingas.
ne tai as tikiu kad tas pora kilu pries jusu dvidesimt kilu skamba juokingai ir beto is kur tu zinai kad neuzkeltum?bandei kad sakai?ar tik sakai nes taip manai?cia galim spelioti kiek tik nori,as isbandysiu pasidarysiu tyrimus ir bus aisku kiek kas uzkilo:) o jei uzkelsiu auksciau normos tu davai man apsibelituosi stuka euru,o jei neuzkelsiu vistiek apsibiletuosi
Neprisijungęs
- KempiniukasZyzzakelnis
- Išmestas
- Registravosi: 2015-01-28
- Žinutės: 519
#1522 2015-02-21 00:31
sveikaszmogus rašė:
menulis1 rašė:
sveikaszmogus rašė:
tai kiek ten palei ta skale testo sukyla tas testas isiovus heminio testo? jei maksimumas bertos 29 pas mane 13 manau naturaliai pajungus tuos visokius maca daa l dopina uzkeltum ta testa virs maksimumo ar ne neteke niekam bandyti? o augimas tai jo sauciau del savijautos nesiekiu as cia greitu raumenu ten kur kiti per menesi penkiolika kilu priaugaman uztektu i menesiuka po pora kilogramu kokibiskos raumenu mases:)
ne tai as tikiu kad tas pora kilu pries jusu dvidesimt kilu skamba juokingai
ir beto is kur tu zinai kad neuzkeltum?bandei kad sakai?ar tik sakai nes taip manai?cia galim spelioti kiek tik nori,as isbandysiu pasidarysiu tyrimus ir bus aisku kiek kas uzkilo:) o jei uzkelsiu auksciau normos tu davai man apsibelituosi stuka euru,o jei neuzkelsiu vistiek apsibiletuosi
![]()
Nu idomu tyrimus pamatyt butu
Neprisijungęs
- Arijas
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2014-03-19
- Žinutės: 62
#1523 2015-02-21 00:33
Jeigu chemijos nešovus 13 testas, tai gali ant trt tekt sėst po ppirmo.pasiskaityk dar normaliai, nes matosi, kad stipriai nesigaudai, net esmės. Jei žmogus per mėnesį galėtų užaugt po 2 kg gryno raumenio, tai įsivaizduoji kaip aš atrodyčiau dabar po 10 metų sporto? Bet vis kažko trūksta taip kad nebrisk į tą balą, nes kranto nerasi.
Neprisijungęs
- sveikaszmogus
- Kalbus dalyvis
#1524 2015-02-21 00:34
KempiniukasZyzzakelnis rašė:
sveikaszmogus rašė:
menulis1 rašė:
Tu jau nefantazuok su savo hipotezem cia, neuzkeltum tiek su jokiais testo skatintojais, o tas tavo pasakymas "i menesi po pora kg kokybiskos raumenu mases" tai isvis juokingas.ne tai as tikiu kad tas pora kilu pries jusu dvidesimt kilu skamba juokingai
ir beto is kur tu zinai kad neuzkeltum?bandei kad sakai?ar tik sakai nes taip manai?cia galim spelioti kiek tik nori,as isbandysiu pasidarysiu tyrimus ir bus aisku kiek kas uzkilo:) o jei uzkelsiu auksciau normos tu davai man apsibelituosi stuka euru,o jei neuzkelsiu vistiek apsibiletuosi
![]()
galesiu imesti fotkes tyrimu kai viska suvartosiu turiu kaip tik pries viska tyrimus,tai ziesim ant kiek pakite viskas bus
Neprisijungęs
- KempiniukasZyzzakelnis
- Išmestas
- Registravosi: 2015-01-28
- Žinutės: 519
#1525 2015-02-21 00:35
sveikaszmogus rašė:
KempiniukasZyzzakelnis rašė:
sveikaszmogus rašė:
ne tai as tikiu kad tas pora kilu pries jusu dvidesimt kilu skamba juokingaiir beto is kur tu zinai kad neuzkeltum?bandei kad sakai?ar tik sakai nes taip manai?cia galim spelioti kiek tik nori,as isbandysiu pasidarysiu tyrimus ir bus aisku kiek kas uzkilo:) o jei uzkelsiu auksciau normos tu davai man apsibelituosi stuka euru,o jei neuzkelsiu vistiek apsibiletuosi
![]()
galesiu imesti fotkes tyrimu kai viska suvartosiu
turiu kaip tik pries viska tyrimus,tai ziesim ant kiek pakite viskas bus
Labai idomu butu
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 59 60 61 62 63 … 91
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Testosterone Propionate