Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Antana5
Dažnas senbūvis
Vietovė: Dublin
Registravosi: 2007-08-02
Žinutės: 2780
Atsiliepimai: 0

#1 2008-07-16 17:06

Kiek isleidziate savo hobiui?

Idomu kokios visu kastos. Tenka pripazinti, kad norint pasiekti geru rezultatu ir valgant tinkamai ir gausiai susidaro nemenka sumele. Pridejus ivairiausisu papildus susidaro tikrai nemazas santykis.

Pvz mano savaitines sanaudos: (turint aumenyje, kad gyvenu ne Lietuvoje)

350 lt maistiniai baltymai (mesa) (1kg+ per diena) , + 60lt angliavandeniai (200g-300g per diena) (pagrinde avyzos, rudi ryziai, saldzios bulves) + 100lt geriami baltymai ir kiti vitaminai = grubiai 510 lt i savaite mad Dar paskaiciavus, kad tenka moket uz treniruotes - gaunas brangus hobis bent man.

Taigi kokios kitu sanaudos? Gal reiks pradet vistas ir karves laikyt. Gal pigiau gausis.

Paskutinį kartą taisė Antana5 (2008-07-16 17:45)

Neprisijungęs

are
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2007-01-02
Žinutės: 430

#2 2008-07-16 17:12

Re: Kiek isleidziate savo hobiui?

Antana5 rašė:

Idomu kokios visu kastos. Tenka pripazinti, kad norint pasiekti geru rezultatu ir valgant tinkamai ir gausiai susidaro nemenka sumele. Pridejus ivairiausisu papildus susidaro tikrai nemazas santykis.

Pvz mano savaitines sanaudos: (turint aumenyje, kad gyvenu ne Lietuvoje)

350 lt maistiniai baltymai (mesa) (2kg per diena) , + 60lt angliavandeniai (200g-300g per diena) (pagrinde avyzos, rudi ryziai, saldzios bulves) + 100lt geriami baltymai ir kiti vitaminai = grubiai 510 lt i savaite mad Dar paskaiciavus, kad tenka moket uz treniruotes - gaunas brangus hobis bent man.

Taigi kokios kitu sanaudos? Gal reiks pradet vistas ir karves laikyt. Gal pigiau gausis.

maista i hobi skaiciuot nereikia,nes ir nesportuodamas valgytum,aisku biski maziau smile man tai neskaiciuojant maisto gaunasi i menesi 200-300lt papildai+80 uz kluba...

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis

#3 2008-07-16 17:19

Vistiek valgai daugiau nei iprastas zmogus. Burgerius rydamas tiek neisleisi.

Neprisijungęs

are
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2007-01-02
Žinutės: 430

#4 2008-07-16 17:21

Antana5 rašė:

nu jo, 2kg mesos tai jau solidziai skamba smile bet man asmeniskai investuoti i save negaila kai rezultatai matosi smile

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis

#5 2008-07-16 17:45

Parasiau 2? Susimaisiau turbut.
2kg + ruosiuos dviem dienom. Butu tikrai daugoka.

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis

#6 2008-07-16 17:48

are rašė:

Antana5 rašė:

nu jo, 2kg mesos tai jau solidziai skamba smile bet man asmeniskai investuoti i save negaila kai rezultatai matosi smile

Nukrypstant nuo temos tai sita dieta svorio metimui. Gaunas panasiai tik 3500+- kalorijos. Per 6 savaites 6kg krito. Na aisku ant begimo takeliu varineju per laisvas dienas.

Neprisijungęs

AudriusA
Dažnas dalyvis
Vietovė: Kretinga. Amzius: 27
Registravosi: 2008-07-13
Žinutės: 243

#7 2008-07-16 18:27

Isleidziu daugiau nei uzdirbu big_smile

Neprisijungęs

Exploder
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Vašingtonas
Registravosi: 2008-06-20
Žinutės: 161

#8 2008-07-16 18:45

As is vis mesos nevalgau,tik vistiena ir zuvis... big_smile bet man kazkas siame frm sake kad gera mano mitybos programa:
6.30 makaronai plius 3 zali kiausiniai
9.30 dziovinti vaisiai ir porcija proteino kokteilio
12.00 grikiai,ryziai arba makaronai ir vistiena arba dazniau dabar tai sumustinius valgau kai darbe bunu
15.00 ryziai su vistiena
18.00 proteinas ir grikiai su tunu
20.00 makaronai ir pora bandeliu su arbata
22.00 liesa varske

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis

#9 2008-07-16 18:56

Exploder rašė:

As is vis mesos nevalgau,tik vistiena ir zuvis... big_smile bet man kazkas siame frm sake kad gera mano mitybos programa:
6.30 makaronai plius 3 zali kiausiniai
9.30 dziovinti vaisiai ir porcija proteino kokteilio
12.00 grikiai,ryziai arba makaronai ir vistiena arba dazniau dabar tai sumustinius valgau kai darbe bunu
15.00 ryziai su vistiena
18.00 proteinas ir grikiai su tunu
20.00 makaronai ir pora bandeliu su arbata
22.00 liesa varske

Vistiena ne mesa? smile

Dieta tikrai ne idiali. Bandei skaiciuot angliavandeniu/baltimu/riebalu santyki? Kiek sveri? Kokius kiekius valgai auksciau isvardintu produktu?
"12.00 grikiai,ryziai arba makaronai ir vistiena arba dazniau dabar tai sumustinius valgau kai darbe bunu" - sumustinis? kam jo? geriau avizas gert.
15.00 ryziai su vistiena - ryziai rudi?
20.00 makaronai ir pora bandeliu su arbata - kur baltymas?

Neprisijungęs

UsūrinėBezdžionĖ
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-06-21
Žinutės: 202

#10 2008-07-16 22:11

isleidziu nedaug stengiuos naturaleu kol kas organizmui nera didelis papildu poreikis i menesi isleidziu apie
70-80 lt ir pakanka o valgau ka pavagiu is saldytuvo smile

o ar patartumete man irkti koki geineri ar geriau jau proteino?

Neprisijungęs

biosas
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2008-06-02
Žinutės: 57

#11 2008-07-16 22:15

brangus malonumas tas sportas. uz kluba tenka moket ~150 lt, plius papildai apie ~250. na bet kaikuriu uzteks porai menesiu. zinoma nekalbu apie maisto poreikio padidejima..smile

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis

#12 2008-07-16 23:13

UsūrinėBezdžionĖ rašė:

isleidziu nedaug stengiuos naturaleu kol kas organizmui nera didelis papildu poreikis i menesi isleidziu apie

Na is saldytuvo neuzaugsi.

Neprisijungęs

biosas
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2008-06-02
Žinutės: 57

#13 2008-07-16 23:15

tikrai uzaugsi, jeigu tame shaldytuve turesi DAUG ir TINKAMO maisto.. na ir zinoma.. jeigu turesi laiko pavalgyti 6x per diena..

Neprisijungęs

UsūrinėBezdžionĖ
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-06-21
Žinutės: 202

#14 2008-07-17 11:20

Antana5 rašė:

UsūrinėBezdžionĖ rašė:

Na is saldytuvo neuzaugsi.

o is ko tu augi?smile

Neprisijungęs

algiosha
Naujas dalyvis
Vietovė: Marijampolė
Registravosi: 2008-04-28
Žinutės: 25

#15 2008-07-17 11:31

Dieta tikrai ne idiali. Bandei skaiciuot angliavandeniu/baltimu/riebalu santyki? Kiek sveri? Kokius kiekius valgai auksciau isvardintu produktu?
"12.00 grikiai,ryziai arba makaronai ir vistiena arba dazniau dabar tai sumustinius valgau kai darbe bunu" - sumustinis? kam jo? geriau avizas gert.

Kaip tu jas paruoši kad galėtum gerti ,jei ne paslaptis? Aš kaip nedažnas dalyvis maisto gamyboje tai man su tom kruopom visokiom d...ja neaiškumu.

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis

#16 2008-07-17 12:26

yra pirkti smulkaus malimo avizu arba pats susimalk ir gerk su vandeniu arba i kokteilius baltimu dek. lengva ir greita

Paskutinį kartą taisė Antana5 (2008-07-17 12:27)

Neprisijungęs

Vitamin_C
Administratorius
Registravosi: 2006-01-25
Žinutės: 1612
Atsiliepimai: 2

#17 2008-07-17 12:31

Čia apie kokį būtent hobį kalbam? Kaip supratau iš pirmos žinutes tai apie viską bendrai paemus: maistas, papildai, treniruotės? Jeigu taip, tai skyrius padarytas kaip ir mitybai, todėl čia jau gaunasi kaip ir offtopicas. Jei kalba eina tik apie maistą, skaičiuot irgi neverta, gali kažkokį bandyt didesnį išlaidų procentą paimt ir nustatyt, bet čia irgi tiksliai nepaskaičiuosi nes ir nesportuodamas vistiek valgysi

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis

#18 2008-07-17 12:49

Vitamin_C rašė:

Čia apie kokį būtent hobį kalbam? Kaip supratau iš pirmos žinutes tai apie viską bendrai paemus: maistas, papildai, treniruotės? Jeigu taip, tai skyrius padarytas kaip ir mitybai, todėl čia jau gaunasi kaip ir offtopicas. Jei kalba eina tik apie maistą, skaičiuot irgi neverta, gali kažkokį bandyt didesnį išlaidų procentą paimt ir nustatyt, bet čia irgi tiksliai nepaskaičiuosi nes ir nesportuodamas vistiek valgysi

Tiesa, kad valgysi ir nesportuodamas, bet ne tokiais kiekias. Man tik idomu isgirsti kokios kitu sportuojanciu sanaudos. Papildai manau taip pat subalansuotos dietos dalis, taigi mano manymu tai ne off topicas.

Neprisijungęs

Plienas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipėda
Registravosi: 2007-12-11
Žinutės: 1834

#19 2008-07-17 12:53

Idomu,niekad neskaiciavau.

Neprisijungęs

Vitamin_C
Administratorius

#20 2008-07-17 12:57

Bet tada įdomu kaip tu tiksliai nustatysi tą kiekį maisto vartojimo tuo atveju jei nesportuotum ir kaip tą skirtumą paverstum išlaidom kad sužinoti kiek tu gali išleist maistui sportuodamas? Nes iš savo patirties galiu pasakyt kad tuo metu kai darai pertrauką, tu jau ir valgyt negali kitaip. Gal gali bandyt kažkiek vidutiniškai sumažint kalorijas, bet valgyt ir užkandžiaut per dieną norėsi irgi tiek pat kartų. Todėl kaip nustatoma ta skirtumo riba kuri skiria maisto vartojima nesportuojant ir sportuojant? O apie papildų išlaidas jau ir taip buvo daug sukurtų temų

Neprisijungęs

Plienas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipėda
Registravosi: 2007-12-11
Žinutės: 1834

#21 2008-07-17 13:01

Daznai pasitaiko man sudinu dienu,kai nera jokio noro valgyt.

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis

#22 2008-07-17 13:39

Vitamin_C rašė:

Bet tada įdomu kaip tu tiksliai nustatysi tą kiekį maisto vartojimo tuo atveju jei nesportuotum ir kaip tą skirtumą paverstum išlaidom kad sužinoti kiek tu gali išleist maistui sportuodamas? Nes iš savo patirties galiu pasakyt kad tuo metu kai darai pertrauką, tu jau ir valgyt negali kitaip. Gal gali bandyt kažkiek vidutiniškai sumažint kalorijas, bet valgyt ir užkandžiaut per dieną norėsi irgi tiek pat kartų. Todėl kaip nustatoma ta skirtumo riba kuri skiria maisto vartojima nesportuojant ir sportuojant? O apie papildų išlaidas jau ir taip buvo daug sukurtų temų

Truputi per giliai ziuri i sita klausima. Turek aumeny, kad valgymo iproti susikurei vartodamas tapacia dieta ilga laika. Gali klausima supaprastint: 'kiek isleidziate maistui i savaite?'

Neprisijungęs

algiosha
Naujas dalyvis
Vietovė: Marijampolė
Registravosi: 2008-04-28
Žinutės: 25

#23 2008-07-17 13:40

Antana5 rašė:

yra pirkti smulkaus malimo avizu arba pats susimalk ir gerk su vandeniu arba i kokteilius baltimu dek. lengva ir greita

O! Dėkui už patarimą-reikės pasinaudoti.

Neprisijungęs

Vitamin_C
Administratorius

#24 2008-07-17 14:14

vistiek konkretaus atsakymo kaip ir nėra matau. Tiek to, nesvarbu.
Bet kaip dar tas išlaidas pvz susiskaičiuosi jei maistą bendrai perki ne vien tik sau vienam? smile Negi kiekvieną kokį kasniuką to ar ano, ar vieną patiekalą bandysi kaip nors atskirt ir atskirai paverst pinigais kiek suvalgei kad kuo tiksliau paskaičiuot kiek išleidi per sav? smile Manau neturinti prasmės tema (mano nuomonė)

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis

#25 2008-07-17 16:40

Vitamin_C rašė:

vistiek konkretaus atsakymo kaip ir nėra matau. Tiek to, nesvarbu.
Bet kaip dar tas išlaidas pvz susiskaičiuosi jei maistą bendrai perki ne vien tik sau vienam? smile Negi kiekvieną kokį kasniuką to ar ano, ar vieną patiekalą bandysi kaip nors atskirt ir atskirai paverst pinigais kiek suvalgei kad kuo tiksliau paskaičiuot kiek išleidi per sav? smile Manau neturinti prasmės tema (mano nuomonė)

Nas vienas gyvenu jau kury laika, tai dalintis su niekuo nereikia, tad daugmas zinau kur kiek isleidziu. Mano manymu temos klausimas daug paprastesnis nei Tu ji bandai issukti wink . Tiklaus atsakymo neieskau, nes statistiku nevedu. Tik knieti paklaust kaip sekas kitiems. Gal kas turi kokiu budu sutaupyt.
Pvz Vitamin_C, ar pats apsipirkineji kiekviena diena ir ruosies tik vienai dienai i prieki? Ar apsiperki kas savaite, pagaminta mesa saldai taupydamas laiko ant paruosimo?

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net