Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Building
Varžybų dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-07-23
Žinutės: 6562
Atsiliepimai: 6

#14726 2015-05-27 15:04

Re: Įvairūs klausimai

hmm dar tik 14.00 o jau suėjo 2,2kcal 160angl 210balt 68rieb
dar visa diena pries akis, ką siūlot valgyt dar, pries einan gult darysiu kokteili vandens 200 proteino varskes 180 bananas ir dar taip i tarpa uz poros h varskes pakeli iterpsiu

Neprisijungęs

 
Building
Varžybų dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-07-23
Žinutės: 6562
Atsiliepimai: 6

#14727 2015-05-27 15:04

Re: Įvairūs klausimai

anglis dar iki 200 galiu kelt tai bus bananas, nu zodziu kaip supratau badausiu big_smile

Neprisijungęs

 
smekla
Žmogus-su-tapkėm
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-10-28
Žinutės: 8716
Atsiliepimai: 25

#14728 2015-05-27 17:02

Re: Įvairūs klausimai

jei yra apetito, tai go for it

Neprisijungęs

 
TriEdge
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2013-11-23
Žinutės: 639
Atsiliepimai: 0

#14729 2015-05-27 17:04

Re: Įvairūs klausimai

Besiskaitinėjant apie maistą (ko vengt, ką galima valgyt) iškilo klausimas: perskaičiau, kad miltinių produktų reikia vengti, bet makaronus galima kapot, bet juk makaronai iš miltų daromi.Tai kaip čia suprast?

Neprisijungęs

 
ATjr
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-10-02
Žinutės: 7356
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 21

#14730 2015-05-27 17:16

Re: Įvairūs klausimai

TriEdge rašė:

Besiskaitinėjant apie maistą (ko vengt, ką galima valgyt) iškilo klausimas: perskaičiau, kad miltinių produktų reikia vengti, bet makaronus galima kapot, bet juk makaronai iš miltų daromi.Tai kaip čia suprast?

Ko nesupranti? Makaronai buna ir pilno grudo ir miltiniai.

Neprisijungęs

 
Tiomis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-09-26
Žinutės: 4392
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 9

#14731 2015-05-27 17:33

Re: Įvairūs klausimai

ATjr rašė:

TriEdge rašė:

Besiskaitinėjant apie maistą (ko vengt, ką galima valgyt) iškilo klausimas: perskaičiau, kad miltinių produktų reikia vengti, bet makaronus galima kapot, bet juk makaronai iš miltų daromi.Tai kaip čia suprast?

Ko nesupranti? Makaronai buna ir pilno grudo ir miltiniai.

O tai pilno grudo jau ne miltiniai big_smile

Neprisijungęs

 
TriEdge
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2013-11-23
Žinutės: 639
Atsiliepimai: 0

#14732 2015-05-27 17:58

Re: Įvairūs klausimai

ATjr rašė:

TriEdge rašė:

Besiskaitinėjant apie maistą (ko vengt, ką galima valgyt) iškilo klausimas: perskaičiau, kad miltinių produktų reikia vengti, bet makaronus galima kapot, bet juk makaronai iš miltų daromi.Tai kaip čia suprast?

Ko nesupranti? Makaronai buna ir pilno grudo ir miltiniai.

Kaip Tiomis sakė, pilno grūdo ir iš miltų. :?

Neprisijungęs

 
giedriuvz
Dažnas senbūvis
Vietovė: prie stangu
Registravosi: 2008-02-17
Žinutės: 3424
Atsiliepimai: 3

#14733 2015-05-27 18:02

Re: Įvairūs klausimai

TriEdge rašė:

ATjr rašė:

TriEdge rašė:

Besiskaitinėjant apie maistą (ko vengt, ką galima valgyt) iškilo klausimas: perskaičiau, kad miltinių produktų reikia vengti, bet makaronus galima kapot, bet juk makaronai iš miltų daromi.Tai kaip čia suprast?

Ko nesupranti? Makaronai buna ir pilno grudo ir miltiniai.

Kaip Tiomis sakė, pilno grūdo ir iš miltų. :?

bet mazesnis GI

Neprisijungęs

 
TriEdge
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2013-11-23
Žinutės: 639
Atsiliepimai: 0

#14734 2015-05-27 18:09

Re: Įvairūs klausimai

giedriuvz rašė:

TriEdge rašė:

ATjr rašė:


Ko nesupranti? Makaronai buna ir pilno grudo ir miltiniai.

Kaip Tiomis sakė, pilno grūdo ir iš miltų. :?

bet mazesnis GI

Tai tada ir pačius pilno grūdo miltus naudot galima?

Neprisijungęs

 
giedriuvz
Dažnas senbūvis
Vietovė: prie stangu
Registravosi: 2008-02-17
Žinutės: 3424
Atsiliepimai: 3

#14735 2015-05-27 18:13

Re: Įvairūs klausimai

TriEdge rašė:

giedriuvz rašė:

TriEdge rašė:


Kaip Tiomis sakė, pilno grūdo ir iš miltų. :?

bet mazesnis GI

Tai tada ir pačius pilno grūdo miltus naudot galima?

logiskai mastant - taip smile

Neprisijungęs

 
Tiomis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-09-26
Žinutės: 4392
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 9

#14736 2015-05-27 18:14

Re: Įvairūs klausimai

TriEdge rašė:

giedriuvz rašė:

TriEdge rašė:


Kaip Tiomis sakė, pilno grūdo ir iš miltų. :?

bet mazesnis GI

Tai tada ir pačius pilno grūdo miltus naudot galima?

kazka jus cia gerai veliat big_smile

Neprisijungęs

 
giedriuvz
Dažnas senbūvis
Vietovė: prie stangu
Registravosi: 2008-02-17
Žinutės: 3424
Atsiliepimai: 3

#14737 2015-05-27 18:16

Re: Įvairūs klausimai

nu tai Tomai paaiskink normaliai kaip viskas yra big_smile

Neprisijungęs

 
giedriuvz
Dažnas senbūvis
Vietovė: prie stangu
Registravosi: 2008-02-17
Žinutės: 3424
Atsiliepimai: 3

#14738 2015-05-27 18:19

Re: Įvairūs klausimai

ant smugio radau tokia info smile

Tuo tarpu geriausi makaronai – tai viso grūdo dalių kietagrūdžių kviečių makaronai. Įsiminti sudėtinga, bet verta. V.Kurpienė akcentuoja, kad tokie makaronai ne tik vertingesni maistine prasme, bet ir sotumas tęsiasi maždaug dvigubai ilgiau, nei įprastų. Gaila, kad dažnokai mūsų parduotuvėse šis pavadinimas neteisingai išverčiamas. Viso grūdo (dažnai vadinama pilno grūdo) miltai – reiškia, kad grūdas prieš malimą nėra nušlifuojamas, paliekama jo luobelė ir gemalas. Taip išsaugoma grūde esančių 80% mineralinių medžiagų, skaidulų ir baltymų. Kietagrūdžiai kviečiai – tai mūsų regione neauganti vertinga kviečių rūšis. Iš šių kviečių gaminami makaronai šiek tiek brangesni, bet V.Kurpienė pažymi, kad iš tokių miltų pagaminti makaronai yra žymiai vertingesni. Juose daugiau baltymų, mineralų bei mums būtinų maistinių skaidulų.

Paskutinį kartą taisė giedriuvz (2015-05-27 18:19)

Neprisijungęs

 
TriEdge
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2013-11-23
Žinutės: 639
Atsiliepimai: 0

#14739 2015-05-27 18:23

Re: Įvairūs klausimai

Tiomis rašė:

TriEdge rašė:

giedriuvz rašė:


bet mazesnis GI

Tai tada ir pačius pilno grūdo miltus naudot galima?

kazka jus cia gerai veliat big_smile

Smalsu sužinot kaip yra, bet ne tiek, kad eit pačiam domėtis. big_smile Tai, jei ekspertas - pasidalink žiniomis. big_smile

Neprisijungęs

 
ATjr
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-10-02
Žinutės: 7356
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 21

#14740 2015-05-27 18:40

Re: Įvairūs klausimai

TriEdge rašė:

Tiomis rašė:

TriEdge rašė:


Tai tada ir pačius pilno grūdo miltus naudot galima?

kazka jus cia gerai veliat big_smile

Smalsu sužinot kaip yra, bet ne tiek, kad eit pačiam domėtis. big_smile Tai, jei ekspertas - pasidalink žiniomis. big_smile

Nesigilink per daug i tai. Rezultatams dideles itakos netures. Jeigu tave grynai domintu GI, tai viskas priklauso nuo apdorojimo taipogi.

Neprisijungęs

 
ATjr
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-10-02
Žinutės: 7356
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 21

#14741 2015-05-27 18:45

Re: Įvairūs klausimai

Tiomis rašė:

ATjr rašė:

TriEdge rašė:

Besiskaitinėjant apie maistą (ko vengt, ką galima valgyt) iškilo klausimas: perskaičiau, kad miltinių produktų reikia vengti, bet makaronus galima kapot, bet juk makaronai iš miltų daromi.Tai kaip čia suprast?

Ko nesupranti? Makaronai buna ir pilno grudo ir miltiniai.

O tai pilno grudo jau ne miltiniai big_smile

Tai aisku miltiniai smile

Neprisijungęs

 
Uzsispyres16
Dažnas senbūvis
Vietovė: Elektrenai
Registravosi: 2010-08-01
Žinutės: 1253
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 0

#14742 2015-05-27 23:18

Re: Įvairūs klausimai

Sveiki,reikia jūsų įvertinimo ir patarimų dėl mitybos,taigi mano dabartinė ar paskutiniųjų 4 mėnesių mityba:kcal šiek tiek virš 4200,baltymų 316g(iš jų gyvulinės kilmės apie 240g),anglių 495g,riebalų 90g.

per diena suvalgau:300g vištienos krutinėlės filė,100g žemės riešutų,500g liesos varškės,300g kiaušinių,600g ryžių(dažniausia viien tik ryžių),130g konservuoto tuno(neto masė),daržovių kiek galiu daugiau(jų į kcal neįtraukiau)

Tai va,bėda,nebeaugu,ūgis 195cm,svoris apie 95kg turėtu būt(seniai svėriaus),problema ,kad neturiu geros disciplinos ir kartais tarp valgių būna 4h pertrauka net ,o paskutiniu metu ir rytais mėgstu pagulėt ilgiau,bet tuoj pasibaigus sesijai  sportui skirisu daugiau laiko ,darbą vasarai turėsiu fiziškai lengva,tad manau šios vasaros tikslas svert virš 100kg pagaliau:klausimas būtų,ką damesti geriau į maistą? Žadu įmesti avižų ar makaronų 200g,ir ryžius pakeitinėti į grikius(įpratau tuos ryžius ėst ir tiek).Beje geriau nešvaistyti atliekamų kelių eurų ant geinerių ir pasiimti geriau bcaa?Dar yra minčių prie tų 200g primesti 100g riešutų ir plaukti kai kewlai big_smile (jei neplauksiu ,tai dar damesti ką)

Paskutinį kartą taisė Uzsispyres16 (2015-05-27 23:28)

Neprisijungęs

 
grifas00000
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-10-10
Žinutės: 4617
Atsiliepimai: 1

#14743 2015-05-27 23:54

Re: Įvairūs klausimai

Kepates kas mesa keletai dienu ar net beveik sav? utiutiu jau ja gamint pastovei big_smile

Neprisijungęs

 
Ernestas
Dietologas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 37

#14744 2015-05-27 23:58

Re: Įvairūs klausimai

grifas00000 rašė:

Kepates kas mesa keletai dienu ar net beveik sav? utiutiu jau ja gamint pastovei big_smile

kepiausi anksciau porai dienu, bet dabar tai nax, ji sauseja labai ir praranda skonio savybes smile bet seip galima smile

Neprisijungęs

 
Pliauzeris
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2014-01-22
Žinutės: 119
Atsiliepimai: 0

#14745 2015-05-28 00:19

Re: Įvairūs klausimai

4 dienom i prieki pasigaminu, po to dar 3 i prieki ir wsio, 2 gaminimai i savaite gaunas:)

Neprisijungęs

 
giedriuvz
Dažnas senbūvis
Vietovė: prie stangu
Registravosi: 2008-02-17
Žinutės: 3424
Atsiliepimai: 3

#14746 2015-05-28 01:56

Re: Įvairūs klausimai

Ernestas rašė:

grifas00000 rašė:

Kepates kas mesa keletai dienu ar net beveik sav? utiutiu jau ja gamint pastovei big_smile

kepiausi anksciau porai dienu, bet dabar tai nax, ji sauseja labai ir praranda skonio savybes smile bet seip galima smile

man asmeniskai po poros dienu ta mesa pashvinkimu pradeda atsiduot smile neisivaizduoju kaip kitiem skanu kelias dienas valgyt big_smile

Neprisijungęs

 
eslife
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-01-07
Žinutės: 5190
Atsiliepimai: 53

#14747 2015-05-28 07:31

Re: Įvairūs klausimai

Gal ne tiek skanu, kiek nera galimybiu daryti kitaip smile

Neprisijungęs

 
MrBurbulas
Shy Gym Rat
Registravosi: 2011-07-11
Žinutės: 12860
Atsiliepimai: 23

#14748 2015-05-28 10:15

Re: Įvairūs klausimai

5 dienas mesa virta/ kepta isbuna saldutyve be jokiu skonio pakitimu.
Spintelej  nedertu maisto laikyt

Neprisijungęs

 
Ernestas
Dietologas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 37

#14749 2015-05-28 11:00

Re: Įvairūs klausimai

MrBurbulas rašė:

5 dienas mesa virta/ kepta isbuna saldutyve be jokiu skonio pakitimu.
Spintelej  nedertu maisto laikyt

nu jau nestumk, kad skonis nekinta big_smile nebent pas mane receptoriai labai jautrus,kadangi man viena diena pagulejusi vistiena saldytuve buna jau visai kito skonio + sausesne zymiai. smile tikiu,kad virtos vistienos skonis nekinta, nes jis ir taip bjaurus . big_smile

Neprisijungęs

 
microlabas
Išmestas
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-04-18
Žinutės: 163
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 1

#14750 2015-05-28 11:03

Re: Įvairūs klausimai

Sveiki,

Kodėl čia visi taip sėdę ant ryžių? Kuom ryžiai pranašesni tarkim už grikius? ( Neskaitant kelių gr anglių )

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net