Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

kentacmis
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-12-29
Žinutės: 565
Atsiliepimai: 7

#476 2016-03-26 21:09

Re: Skutimasis, barzda, depiliacija

smekla rašė:

Loading rašė:

skutates su tabac muilu kas nors? kokie atsiliepimai?

skutesis. labai smirda (man) bet labai good performance'as. daug slickness lb. gerulis shave'as gavosi. bet kai pana uzuode kas buvo ant veido, nu tai irgi, vos neatpyle big_smile zodz, nevaikiskas kvapas ne vaikam (ne man.)

big_smile po kokiu 5 metu manau grisim prie sitos temos. Priminsiu as tau apie ta smarve big_smile
Loading - kvapas stiprus, geliu puokste su pipirais (dominuoja tabako ziedas - nezinau ar esi uostes, unikalus kvapas, nieko bendro su cigaretem ar pypkiniu tabaku). Realiai, kaip smekla  sako - zmones arba myli ta kvapa arba nekencia. Jei jis tau toks puse bb, kai pradedi naudot jis ant taves su laiku uzauga ir pasidaro labai geras smile  man asmeniskai tabakas yra vienas geriausiu kvapu skutimosi muiluose. Saponificio varesino man per daug modernus. Kaip muilas tabakas yra axuijenas. Greit pasikrauna, lengvai kyla, stabilus, slidus, post-shave feel labai geras. Kietas, uztenka belenkiek laiko. Klasika. Su visokiu hipsterisku sudu nepalyginama. Nepauostes nepirk. Megini imesiu, aisku smile

Neprisijungęs

Loading
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-05-28
Žinutės: 10084
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 20

#477 2016-03-26 21:17

kentacmis rašė:

smekla rašė:

Loading rašė:

skutates su tabac muilu kas nors? kokie atsiliepimai?

skutesis. labai smirda (man) bet labai good performance'as. daug slickness lb. gerulis shave'as gavosi. bet kai pana uzuode kas buvo ant veido, nu tai irgi, vos neatpyle big_smile zodz, nevaikiskas kvapas ne vaikam (ne man.)

big_smile po kokiu 5 metu manau grisim prie sitos temos. Priminsiu as tau apie ta smarve big_smile
Loading - kvapas stiprus, geliu puokste su pipirais (dominuoja tabako ziedas - nezinau ar esi uostes, unikalus kvapas, nieko bendro su cigaretem ar pypkiniu tabaku). Realiai, kaip smekla  sako - zmones arba myli ta kvapa arba nekencia. Jei jis tau toks puse bb, kai pradedi naudot jis ant taves su laiku uzauga ir pasidaro labai geras smile  man asmeniskai tabakas yra vienas geriausiu kvapu skutimosi muiluose. Saponificio varesino man per daug modernus. Kaip muilas tabakas yra axuijenas. Greit pasikrauna, lengvai kyla, stabilus, slidus, post-shave feel labai geras. Kietas, uztenka belenkiek laiko. Klasika. Su visokiu hipsterisku sudu nepalyginama. Nepauostes nepirk. Megini imesiu, aisku smile

mane pradejo traukti ant premium, stipraus kvapo muilu big_smile proraso kvapas slykstus, bet patinka nes jis stiprus, islieka ilgai. ne, geles nesu uostes ir net nenutuokiu koks kvapas.

o kaip le dandy? ten irgi kazkas isskirtinio. prasysiu ir sito meginuko big_smile

Neprisijungęs

Hyduas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2016-03-28
Žinutės: 1
Atsiliepimai: 0

#478 2016-03-28 13:46

Sveiki, kolegos. Norejau vyrisku patarimu del barzdos auginimo. Barzda auga (turiu skusti, kas 2-3 dienas), taciau zandu srityje plaukeliai gan reti. Pas kitus neskutus 2-3 dienas ji buna vesli, auga tankiai (pvz. kazkas tokio https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/23 … b8bee0.jpg), o pas mane jie auga tiesiai, negula ir realiai paaugint visai neimanoma, nes po keliu dienu atrodo baisiai.
Galvoju, galbut padetu barzdaskute? Pora kartu pazulinus galbut plaukas pradetu kitaip augti?
Ka manot?

Neprisijungęs

kentacmis
Dažnas dalyvis

#479 2016-03-29 08:29

Hyduas rašė:

Sveiki, kolegos. Norejau vyrisku patarimu del barzdos auginimo. Barzda auga (turiu skusti, kas 2-3 dienas), taciau zandu srityje plaukeliai gan reti. Pas kitus neskutus 2-3 dienas ji buna vesli, auga tankiai (pvz. kazkas tokio https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/23 … b8bee0.jpg), o pas mane jie auga tiesiai, negula ir realiai paaugint visai neimanoma, nes po keliu dienu atrodo baisiai.
Galvoju, galbut padetu barzdaskute? Pora kartu pazulinus galbut plaukas pradetu kitaip augti?
Ka manot?

plaukų augimo, kirpimas ir skutimas niekaip neįtakoja. džiaukis, kad neauga.

Neprisijungęs

Loading
Dažnas senbūvis

#480 2016-03-30 10:53

Išbandyta r41+feather.  Galiu pasakyt kad čia yra must have visiems. Kad suprast kaip turi atrodyti ir jaustis ant veido tikras skutimasis big_smile aš iš tikrųjų tokio skutimosi ir tikėjausi kai pirkau DE, ko iš jagger negavau. O čia yra kitas lygis. Specialiai auginau, trijų dienu barzdą dviem pass nuima perfect, vienas pagal kitas prieš ir done, kaip palyginimui su jagger reikėdavo trijų pass ir touch up kad ta pati išgauti. Kitas dalykas, kur jautri oda užtenka mažiau pass ir su dirginimas žymiai mažesnis arba jokio. Siūlau visiem išbandyt.

Neprisijungęs

kentacmis
Dažnas dalyvis

#481 2016-03-30 11:03

anksčiau ar vėliau daugelis pasiryžta R41 pabandyt. bet jei su DE razor nesi susidūręs ir neturi supratimo kas yra "nespausti", pasėkmės gali būt nekokios.. plius nepamiršk, kad pas tave rankena ne stokas, permesk kitą kartą EJ rankeną ir pabandyk gaut tobulą rezultatą su kūju smile

Neprisijungęs

Loading
Dažnas senbūvis

#482 2016-03-30 11:08

as tik bulldog isbandes supratau, ka reiskia gera rankena. iki tol galvojau kad dzin tas balansas ir rankena, taigi galva skuta ne rankena big_smile pasirodo klydau. taip, kaip pirmas skustuvas cia tikriausiai blogiausias pasirinkimas, nes nukraujuotu zmones prie to veidrodzio. bet isbandyt tiesiog butina kiekvienam, visai kitas jausmas, kitas efektyvumas. as to ir tikejausi is siu skustuvu, o ne jagger glostymo ir braukymo per ta pacia vieta desimt kartu kad pagaut plauka.

Neprisijungęs

gohard
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2011-10-15
Žinutės: 152

#483 2016-03-30 11:39

Apie kokias čia rankenas kalbat? Gundot mane su tuo R41, bet pirma pasibandysiu featherį ant EJ galvos, o jei tas netenkins manęs su 3d barzda, tada teks R41 pasiimt big_smile

Neprisijungęs

Loading
Dažnas senbūvis

#484 2016-03-30 11:43

gohard rašė:

Apie kokias čia rankenas kalbat? Gundot mane su tuo R41, bet pirma pasibandysiu featherį ant EJ galvos, o jei tas netenkins manęs su 3d barzda, tada teks R41 pasiimt big_smile

imk. kad nenusivilsi tai 100%. kreipkis pas kentacmi del rankenu.

Neprisijungęs

smekla
Žmogus-su-tapkėm
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-10-28
Žinutės: 8716
Atsiliepimai: 25

#485 2016-03-30 12:30

Loading rašė:

Išbandyta r41+feather.  Galiu pasakyt kad čia yra must have visiems. Kad suprast kaip turi atrodyti ir jaustis ant veido tikras skutimasis big_smile aš iš tikrųjų tokio skutimosi ir tikėjausi kai pirkau DE, ko iš jagger negavau. O čia yra kitas lygis. Specialiai auginau, trijų dienu barzdą dviem pass nuima perfect, vienas pagal kitas prieš ir done, kaip palyginimui su jagger reikėdavo trijų pass ir touch up kad ta pati išgauti. Kitas dalykas, kur jautri oda užtenka mažiau pass ir su dirginimas žymiai mažesnis arba jokio. Siūlau visiem išbandyt.

ha! visgi neatsilaikei - isbandei big_smile

Neprisijungęs

smekla
Žmogus-su-tapkėm

#486 2016-04-03 21:29

kokius aftershave'us naudojat?

Paskutinį kartą taisė smekla (2016-04-03 21:29)

Neprisijungęs

Pauliakas
buvęs pauliakas88
Vietovė: \_(ツ)_/
Registravosi: 2014-03-01
Žinutės: 3322
Atsiliepimai: 10

#487 2016-04-03 21:40

smekla rašė:

kokius aftershave'us naudojat?

Jei tikrai jautri oda, ar būna kai ir išmokus normaliai skustis, vistiek pasitaiko tų lievų apsiskutimų su sudirginimais tai nieko geresnio nenaudojęs... Ir po to odos pojūtis afigienas. Tik kvapas natūralus žolelių kažkokių.
http://lt.loccitane.com/balzamas-po-sku … htm#s=2199
Pagal kvapą jei, tai TOBS jermyn street losjonas. Bet oda po jo man lipšni kažkokia.
http://www.patikrintalaiko.lt/pries-po/ … treet.html
Po šito oda belekokia švelni, tik taip nenuramina kaip loccitane.
http://www.sportsunited.net/de/product. … roduct=183
Ir šitą aš gaunu tik už ~12€

Paskutinį kartą taisė pauliakas88 (2016-04-03 21:47)

Neprisijungęs

Pauliakas
buvęs pauliakas88
Vietovė: \_(ツ)_/
Registravosi: 2014-03-01
Žinutės: 3322
Atsiliepimai: 10

#488 2016-04-03 21:51

Šiaip norėčiau šitą dar įsigyt
http://www.patikrintalaiko.lt/saponific … imosi.html
Bandėt kas?

Neprisijungęs

smekla
Žmogus-su-tapkėm

#489 2016-04-03 22:46

bandziau, turiu big_smile

Neprisijungęs

gohard
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2011-10-15
Žinutės: 152

#490 2016-04-07 09:39

Featherius pasibandžiau, patiko! Sekantis pirkinys laukia R41 big_smile

P.s.

SAPONIFICIO VARESINO COSMO - labai gerai!

Paskutinį kartą taisė gohard (2016-04-14 20:57)

Neprisijungęs

Kentucha
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2015-06-04
Žinutės: 87

#491 2016-04-29 20:25

Neprisijungęs

Loading
Dažnas senbūvis

#492 2016-04-29 20:37

Kiek siuntimas iš tos vokiečių parduotuvės

Neprisijungęs

Kentucha
Kalbus dalyvis

#493 2016-04-29 20:38

Loading rašė:

Temos autoriui rasyk,visi galai pas ji.

Neprisijungęs

kentacmis
Dažnas dalyvis

#494 2016-04-29 21:49

Temos autorius klausimo autoriaus komentaru ir palyginimu laukia, idomu išgirst nuomonę smile

Neprisijungęs

kentacmis
Dažnas dalyvis

#495 2016-04-29 22:13

Loading rašė:

Jei pora savaiciu gali laukt - nieko.

Neprisijungęs

Kentucha
Kalbus dalyvis

#496 2016-04-29 22:44

Paskutinį kartą taisė Kentucha (2016-04-29 23:06)

Neprisijungęs

Kentucha
Kalbus dalyvis

#497 2016-04-29 22:53

Kentucha rašė:

Pradesiu nuo afterio,nes jis idomiausias produktas.
Kvapas,gali supykint tuos kurie gime po to kai kilo meskiukas virs Maskvos 80-aisiais smile
Kai buvau vaikas,daznai mane sis kvapas lydejo kai persaldavau.Kamparo aliejus,buvo naudojamas kaip pagalbine priemone nuo persalimo.Nusiskutes ir isipyles sio afterio i delna,pradziai pauosciau,ir toks juokas paeme ir mintyse prabego tokios mintys,nejaugi as ji tepsiu ant veido,kai vaikysteja man tepdavo padus,gerkle.Jei kam idomu atsimint si kvapa,rekomenduoju.

Neprisijungęs

Kentucha
Kalbus dalyvis

#498 2016-04-30 00:42

Muilai   http://www.westcoastshaving.com/shaving … p.html,cia nei muilas neito kremas,zefyro pavidalas.Nuvyle kvapas,puta-puiki.
http://shop.meissner-tremonia.de/en/Sha … tml,kietas muilas,kvapas labai lengvas,puikus ipakavimas,del putos,sunku labai kazka pasakyt,nes mano semogue 620 nenori dirbti,arba puta kyla istikro sunkiai,nors sepety ikraudineju beveik 1minute.
http://shop.meissner-tremonia.de/en/Sha … NTHOL.html cia jau kitas reikalas,kvapas stiprus,kietas muilas,del putos,tas pats kaip ir su exotic elemi.Kas megsta saldanti efekta,ta tikrai pajus su siuo muilu,o jei dar i indeli idesite semkos dydzio lasiuka 444 balzamo ir suksite puta tokiu budu,efektas sustipreja dvigubai.

Paskutinį kartą taisė Kentucha (2016-04-30 09:55)

Neprisijungęs

Kentucha
Kalbus dalyvis

#499 2016-04-30 15:46

Kentucha rašė:

Muilai   http://www.westcoastshaving.com/shaving … p.html,cia nei muilas neito kremas,zefyro pavidalas.Nuvyle kvapas,puta-puiki.
http://shop.meissner-tremonia.de/en/Sha … tml,kietas muilas,kvapas labai lengvas,puikus ipakavimas,del putos,sunku labai kazka pasakyt,nes mano semogue 620 nenori dirbti,arba puta kyla istikro sunkiai,nors sepety ikraudineju beveik 1minute.
http://shop.meissner-tremonia.de/en/Sha … NTHOL.html cia jau kitas reikalas,kvapas stiprus,kietas muilas,del putos,tas pats kaip ir su exotic elemi.Kas megsta saldanti efekta,ta tikrai pajus su siuo muilu,o jei dar i indeli idesite semkos dydzio lasiuka 444 balzamo ir suksite puta tokiu budu,efektas sustipreja dvigubai.

Apibendrinant siuos tris muilus,juos i vieta deda vienareiksmiskai visais aspektais,klasika-Tabac.

Neprisijungęs

kentacmis
Dažnas dalyvis

#500 2016-05-01 21:59

savaitgali buvau pas barzdaskucius, tiksliau - viena is geriausiu. nesuzavejo. TOBS sandalo puta, omega sernas (saltas), shavete su gillette rubie (sputnik). po - proraso balzamas (zalias). padare tinkslias linijas, nesupjauste, bet su pacio gaunama silta puta ir kudikio sikna rezultate - ner ka lygint. isvados - madingiem hipsteriam ir neturintiems supratimo gal ir lygis, kitu atveju - stipriai pervertintas mados reikalas.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net