- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#26 2008-08-07 19:07
Re: permusa sirdis, silpnumas
Antana5 rašė:
studentas rašė:
eyeGex rašė:
tai paskaiciau, man irgi sioks toks sirdies permusimas yra, tai ziuriu cia rimtai daugkam, dare kardiograma tipo nieko nemate, israse kalio ir magnio gert, bet seip noreciau nueit rimtesniu tyrimu pasidaryt. Studentas ten ta dvirati mynei kokioj cia istaigoj?
Aš myniau Vilniui CMEK'e ten kur komisija visi VRM pareigūnai turi praeit, o šiaip tai daug kur turėtu tokius tyrimus daryt, Abromiškėse žinau daro viska ir dviratis yra ir ultragarsu pažiuri širdi, gali su daktaru pasikonsultuot dėl treniruočių krūvių ir panašiai, šiaip kiekvienam nepamaišytų tokie tyrimai, tik aišku už viska mokėt reikia, bet kainos nėra labai gasdinančios.
As per pazystamus ta buvau praejes, seip idomu buvo. Nieko ipatingo nerado ir kaip visada sako butina vitaminus gert jai sportuoji ir daug skysciu geri.
Ten kol per daktarus eini atrodo viskas gerai, bet išvada netinkamas ir čia daugumai taip sako, o dėl vitaminų tai man sako ar vartoji papildus nu sakau tik vitaminus tai matytum kaip pradėjo putotis sako vitaminai irgi papildai širdžiai ten kažką blogo daro ir t.t.
Neprisijungęs
- Captain Anabolic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-10-14
- Žinutės: 1633
- Atsiliepimai: 2
#27 2008-08-07 19:30
lolardas rašė:
Man irgi visada karšta, pastoviai šlapias, o tokio būvio kaip tik ir perpučia
Nu ten tarpšonkauliniai raumenėliai tokie yra ir man tai laiks nuo laiko juos nudiegia. Užknisa tai tikrai
Net baisu orą traukt paskui
pasitikrink ar skydliaukes neturi, jei karstis musa, nes as issityriau ir rado, dabar darysiuos tuos tyrimus, kur issiaiskins kokie hormonai susiknise
Neprisijungęs
- TUANAS
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2006-12-26
- Žinutės: 317
- Atsiliepimai: 0
#28 2008-08-07 21:18
Antana5 rašė:
studentas rašė:
Šiandien pramyniau dvirati tai visiem kas su geležim sportuoja patariu bent 1 kart savaitėj kardio padaryt, 5 metus nebėgiojas atrodo viskas gerai, bet kai pamatavo ten viska pasirodo labai mažas darbingumas, net komisija nepraleido, o dar kai daktarei pasakiau ką sportuoju išvis sako viso gero
reiks bent dėl saves pabėgiot
Geras, as ir nebegioju ir sen kaiptik sirdi pradejo durt net nezinau kaip pavadint ta - kai giliai ir staigiai ikvepi radeda labai skaudet kaska sirdies plotyje. Dar ryte kraujas is nosies neblogai pabego, tai pradeda paranoja kankint. Ir man reiks kardio dazniau ikomponuot.
na dėl to dūrimo man irgi buvo neramu seniau, kai įkvėpt lab stipriai negalėdavai kurį laiką, dar ir dabar po kartą/du į mėnesį būna, bet, manau, čia nieko rimta, nes praeina be pasekmių.
širdį reik stiprint, raumens priaugi- o širdies raumuo nesutvirtėja nuo štangų, va kame problema, poto reik paėjėt pora km ir išpila prakaitas..
vyrai, einu pabėgiot
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#29 2008-08-07 21:28
TUANAS rašė:
Antana5 rašė:
studentas rašė:
Šiandien pramyniau dvirati tai visiem kas su geležim sportuoja patariu bent 1 kart savaitėj kardio padaryt, 5 metus nebėgiojas atrodo viskas gerai, bet kai pamatavo ten viska pasirodo labai mažas darbingumas, net komisija nepraleido, o dar kai daktarei pasakiau ką sportuoju išvis sako viso gero
reiks bent dėl saves pabėgiot
Geras, as ir nebegioju ir sen kaiptik sirdi pradejo durt net nezinau kaip pavadint ta - kai giliai ir staigiai ikvepi radeda labai skaudet kaska sirdies plotyje. Dar ryte kraujas is nosies neblogai pabego, tai pradeda paranoja kankint. Ir man reiks kardio dazniau ikomponuot.
na dėl to dūrimo man irgi buvo neramu seniau, kai įkvėpt lab stipriai negalėdavai kurį laiką, dar ir dabar po kartą/du į mėnesį būna, bet, manau, čia nieko rimta, nes praeina be pasekmių.
širdį reik stiprint, raumens priaugi- o širdies raumuo nesutvirtėja nuo štangų, va kame problema, poto reik paėjėt pora km ir išpila prakaitas..
vyrai, einu pabėgiot
Nepatogu net pasidarė kaip pasakė, kad seniai po 60 metų daugiau išmina mašina blogis, reiks dvirati pirkt
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15147
- Atsiliepimai: 46
#30 2008-08-07 21:29
studentas rašė:
TUANAS rašė:
Antana5 rašė:
Geras, as ir nebegioju ir sen kaiptik sirdi pradejo durt net nezinau kaip pavadint ta - kai giliai ir staigiai ikvepi radeda labai skaudet kaska sirdies plotyje. Dar ryte kraujas is nosies neblogai pabego, tai pradeda paranoja kankint. Ir man reiks kardio dazniau ikomponuot.na dėl to dūrimo man irgi buvo neramu seniau, kai įkvėpt lab stipriai negalėdavai kurį laiką, dar ir dabar po kartą/du į mėnesį būna, bet, manau, čia nieko rimta, nes praeina be pasekmių.
vyrai, einu pabėgiotNepatogu net pasidarė kaip pasakė, kad seniai po 60 metų daugiau išmina
mašina blogis, reiks dvirati pirkt
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#31 2008-08-07 21:32
O dar sako sportuoji? tai toks visas pasitikintis savo jėgom taip sakau, o čia biški pamyniau jau lipk sako
Neprisijungęs
- TUANAS
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2006-12-26
- Žinutės: 317
#32 2008-08-07 21:47
studentas rašė:
TUANAS rašė:
Antana5 rašė:
Geras, as ir nebegioju ir sen kaiptik sirdi pradejo durt net nezinau kaip pavadint ta - kai giliai ir staigiai ikvepi radeda labai skaudet kaska sirdies plotyje. Dar ryte kraujas is nosies neblogai pabego, tai pradeda paranoja kankint. Ir man reiks kardio dazniau ikomponuot.na dėl to dūrimo man irgi buvo neramu seniau, kai įkvėpt lab stipriai negalėdavai kurį laiką, dar ir dabar po kartą/du į mėnesį būna, bet, manau, čia nieko rimta, nes praeina be pasekmių.
vyrai, einu pabėgiotNepatogu net pasidarė kaip pasakė, kad seniai po 60 metų daugiau išmina
mašina blogis, reiks dvirati pirkt
tai neišmynei dviračio ? ties kiek apkrovos sustojai ? koks spaudimas buvo prieš ir po minimo ?
Neprisijungęs
- Animalas
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Uk,Essex
- Registravosi: 2008-01-17
- Žinutės: 195
#33 2008-08-07 22:14
Turejau ir as sirdies permusimus,tai viena is priezasciu buvo - alkoholis + sportas = supjauta sirdis Pageriau menesiuka as toki "gudobeliu skystasis ekstraktas" vot ir praejo skausmas.
Neprisijungęs
- bakaz
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Prie tavo vienkiemio
- Registravosi: 2007-01-04
- Žinutės: 696
#34 2008-08-07 22:19
Animalas rašė:
Turejau ir as sirdies permusimus,tai viena is priezasciu buvo - alkoholis + sportas = supjauta sirdis
Pageriau menesiuka as toki "gudobeliu skystasis ekstraktas" vot ir praejo skausmas.
Na as irgi karts nuo karto ji geriu Negaliu pasakyti, nieko nuo jo nejauciu. Tai po 50 lasu taip apytiksliai ant karto sunaudoju, nes kitaip beprasmiska ten kanors pajust kai tik 25ml bonkute, o ir kainuoja centus (4litus).
Neprisijungęs
- delusx
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-08-21
- Žinutės: 5
#35 2008-08-31 13:00
beisk rašė:
sveiki.sportuoju apie 2 metus.nerukau ir stengiuosi vengt alkoholio, bet nevisada isheina
viskas buvo labai gerai, bet viena savaitgaly truputy stipriai pabaliavojau. ir atsitiko dabar taip kad jau beveik dvi savaites gavus bet kokio fizinio kruvio permusa sirdis, noirs anksciau jokiu bedu nebuvo...negana to, atsirado mieguistumas kazkoks, issiblaskymas, greit pavargstu.gal yra kam taip buvo?padekit kas galit kaip atsigaut
Pas mane seniau buvo , buvau pas kardiologa ir jis pasake kad vartociau magni b6 , is dalies padejo bet mazai ju geriau.
Neprisijungęs