Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

markota
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lazdijiai
Registravosi: 2010-06-26
Žinutės: 924
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 0

#276 2010-08-17 11:40

Re: Valgio gaminimo receptai

Zekas rašė:

O pusryciams darau su angliais, verdu 100gr Ryziu, isvirusius sumaisau su suplaktais kiausiniais ir kepu maisant gaunasi kiausiniene su ryziais. Ir baltymu ir angliu,ryte kaiptik.

ir su duona valgai big_smile? kiek kiausiuku musi?

Neprisijungęs

 
Birzietis
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-08-04
Žinutės: 41
Atsiliepimai: 0

#277 2010-08-17 12:31

Re: Valgio gaminimo receptai

Baltymus zalius gert nera jokios naudos, nes jie tik isvirti sudaro reikiama aminorugsciu grandine

Neprisijungęs

 
markota
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lazdijiai
Registravosi: 2010-06-26
Žinutės: 924
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 0

#278 2010-08-17 13:45

Re: Valgio gaminimo receptai

Birzietis rašė:

Baltymus zalius gert nera jokios naudos, nes jie tik isvirti sudaro reikiama aminorugsciu grandine

vieni teigia virti geriau kiti zali, nesuprasi pusemetu virtus kirtau db puse metu zalius big_smile.

Neprisijungęs

 
gazuotas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-08-28
Žinutės: 2385
Atsiliepimai: 6

#279 2010-08-17 13:47

Re: Valgio gaminimo receptai

markota rašė:

Birzietis rašė:

Baltymus zalius gert nera jokios naudos, nes jie tik isvirti sudaro reikiama aminorugsciu grandine

vieni teigia virti geriau kiti zali, nesuprasi pusemetu virtus kirtau db puse metu zalius big_smile.

Kad žalius kirsti, tai tik Rokis Balboa teigė big_smile

Neprisijungęs

 
Ignacas
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2010-05-27
Žinutės: 165
Atsiliepimai: 1

#280 2010-08-17 15:09

Re: Valgio gaminimo receptai

Kalbeta apie tuos virtus-nevirtus 100 kartu, bet eilini karta tingi ieskotis.. Nu ir rykit tuos nevirtus, poto salmonelioze gydykites big_smile Rokis perdaug kietas buvo, ne jis, o ligos jo bijojo big_smile

Neprisijungęs

 
PabLooDess
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-07-16
Žinutės: 40
Atsiliepimai: 0

#281 2010-08-17 23:05

Re: Valgio gaminimo receptai

Gal kas esat israde koki nors recepta kad kiausinius butu skanu valgyt? Jau nebegaliu net uzuost to kvapo purto jau ziuret i juos big_smile

Neprisijungęs

 
Ignacas
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2010-05-27
Žinutės: 165
Atsiliepimai: 1

#282 2010-08-17 23:56

Re: Valgio gaminimo receptai

Parasysiu savo recepta, nezinau gal dar kas nors ji naudojat, bet man visai skanu smile

Reikes: Batono (pjaustyto), keptuves, aliejaus, kiausinio, ugnies.

1. Paimi kelias riekes batono
2. Batono viduryje ishpjauni neperdidziausia skyle (jei batonas nemedinis galima ir ishlupt su pirstais)
3. Dedi keptuve ant ugnies (lauzo, dujines)
4. Pili alieju i keptuve
5. Meti i keptuve batono riekes su skylem
6. Pakepi is abieju pusiu (nesudegini)
7. Musi i skyle kiausa (ne savo)
8. Apkepa viena puse - apverti, tada kepa kita.

Patarimas: reiketu pakept truputi ilgiau, nes gali but kiausas skystas, svarbu nesudeginti.
Kita: Kiti megsta valgyti ne su batonu, o su duona (pats nesu bandes).

Neprisijungęs

 
lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 19

#283 2010-08-18 09:23

Re: Valgio gaminimo receptai

.

Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-07 20:48)

Neprisijungęs

 
jovial
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-10-02
Žinutės: 690
Atsiliepimai: 0

#284 2010-08-18 09:40

Re: Valgio gaminimo receptai

Ignacai - kazkaip tas batonas sunkiai skamba tokiam recepte. Visad vartoju duona, o recepto pavadinimas "Pirato akis" big_smile

Neprisijungęs

 
Blossom
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2010-05-28
Žinutės: 748
Atsiliepimai: 0

#285 2010-08-18 09:58

Re: Valgio gaminimo receptai

PabLooDess rašė:

Gal kas esat israde koki nors recepta kad kiausinius butu skanu valgyt? Jau nebegaliu net uzuost to kvapo purto jau ziuret i juos big_smile

Supjaustai kiausinius + tunas + pomidorai + jei reikia - prieskoniu. Normalei smile
Man kiekviena ryta labai skanu kiausiniene tik is baltymu + prieskoniai - nieko daugiau nereikia smile
Skaiciau - kazkas maiso su varske ir kepa - irgi manau skanu smile Tik as deciau tada ne surius prieskonius, o saldziai - pvz medaus ar uogienes ant virsaus.

Neprisijungęs

 
PabLooDess
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-07-16
Žinutės: 40
Atsiliepimai: 0

#286 2010-08-18 12:07

Re: Valgio gaminimo receptai

Kazkas negirdeto. Dekui ismeginsiu nykstyshanteliaialahhanteliaistanga

Neprisijungęs

 
Ignacas
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2010-05-27
Žinutės: 165
Atsiliepimai: 1

#287 2010-08-18 12:43

Re: Valgio gaminimo receptai

jovial rašė:

Ignacai - kazkaip tas batonas sunkiai skamba tokiam recepte. Visad vartoju duona, o recepto pavadinimas "Pirato akis" big_smile

Pabandyk su batonu tada sakyk, o as siandien su duona pabandysiu smile

Neprisijungęs

 
markota
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lazdijiai
Registravosi: 2010-06-26
Žinutės: 924
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 0

#288 2010-08-18 13:04

Re: Valgio gaminimo receptai

oi, oi miltiniai big_smile.

Neprisijungęs

 
Marshalas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Sin City
Registravosi: 2009-04-11
Žinutės: 1467
Atsiliepimai: 6

#289 2010-08-18 13:48

Re: Valgio gaminimo receptai

lolardas rašė:

Les moules à la crème à l'ail

Šaldytos midijos su kiautais 1kg
Grietinėlės ir česnako pagal skonį smile
Sumetam ir maišydami pašildom. Tada užpilam grietinėlę ir česnakus ir pašildom

http://pico.lt/upload/thumbs/2010-08/bc20b047.jpg

manyciau neblogas sitas.. Pa ciom midijos? smile

Neprisijungęs

 
lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 19

#290 2010-08-18 13:52

Re: Valgio gaminimo receptai

.

Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-07 20:48)

Neprisijungęs

 
Marshalas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Sin City
Registravosi: 2009-04-11
Žinutės: 1467
Atsiliepimai: 6

#291 2010-08-19 00:18

Re: Valgio gaminimo receptai

geras variantas smile seip tos kriauklines gerybes kiek zinau labai maistingos yra smile Reikes sutikrint..

Neprisijungęs

 
ROCKY
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2008-03-13
Žinutės: 180
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 0

#292 2010-11-23 17:13

Re: Valgio gaminimo receptai

Blossom rašė:

PabLooDess rašė:

Gal kas esat israde koki nors recepta kad kiausinius butu skanu valgyt? Jau nebegaliu net uzuost to kvapo purto jau ziuret i juos big_smile

Supjaustai kiausinius + tunas + pomidorai + jei reikia - prieskoniu. Normalei smile
Man kiekviena ryta labai skanu kiausiniene tik is baltymu + prieskoniai - nieko daugiau nereikia smile
Skaiciau - kazkas maiso su varske ir kepa - irgi manau skanu smile Tik as deciau tada ne surius prieskonius, o saldziai - pvz medaus ar uogienes ant virsaus.

Nu tikrai skaniai gavos sitas smile Tik kad prieskoniu nedejau jokiu, nes nzn kuriuos deti.. su prieskoniais dar skaniau butu (:
Ryte bandysiu tuos pacius ryzius dar su kiausiiu sumaisyt ir iskept

Neprisijungęs

 
tnx
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-10-24
Žinutės: 259
Atsiliepimai: 0

#293 2010-12-03 22:52

Re: Valgio gaminimo receptai

Nzn ar y sita tema pataikiau, bet manau tiks;)
Kaip ruosiate avizu/grikiu/ryziu kose? Ar dedate druskos, jei taip, tai kiek, ar pilate pieno, dedate sviesto? Jei taip, tai y kokias?
Jei nesunku parasykit visa virimo procesa, kaip gaminates, kad butu sveika, naudinga ir skanu;]
Aciu

Paskutinį kartą taisė tnx (2010-12-03 22:52)

Neprisijungęs

 
tnx
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-10-24
Žinutės: 259
Atsiliepimai: 0

#294 2010-12-05 13:10

Re: Valgio gaminimo receptai

up

Neprisijungęs

 
Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#295 2010-12-05 15:28

Re: Valgio gaminimo receptai

Makaronai su faršu labai skanu man bent
Kaip cheat meal galima pasidaryt gausis apie ~2500kcal, per pora kartų suvalgoma .
Internete labai daug receptų

Neprisijungęs

 
tnx
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-10-24
Žinutės: 259
Atsiliepimai: 0

#296 2010-12-05 19:13

Re: Valgio gaminimo receptai

Ar atsaykit kas nors?...

Neprisijungęs

 
robocop
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-04-13
Žinutės: 306
Atsiliepimai: 3

#297 2010-12-05 19:33

Re: Valgio gaminimo receptai

tnx rašė:

Nzn ar y sita tema pataikiau, bet manau tiks;)
Kaip ruosiate avizu/grikiu/ryziu kose? Ar dedate druskos, jei taip, tai kiek, ar pilate pieno, dedate sviesto? Jei taip, tai y kokias?
Jei nesunku parasykit visa virimo procesa, kaip gaminates, kad butu sveika, naudinga ir skanu;]
Aciu

Viespatie... PAGAL SKONI.
Sveika? Kosa+vanduo laikai kol isvirs, negi taip sudetinga, cia juk tik kose. Is nieko klausima gali padaryt big_smile

Neprisijungęs

 
dvp
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-01-16
Žinutės: 391
Atsiliepimai: 1

#298 2010-12-05 19:50

Re: Valgio gaminimo receptai

tnx rašė:

Nzn ar y sita tema pataikiau, bet manau tiks;)
Kaip ruosiate avizu/grikiu/ryziu kose? Ar dedate druskos, jei taip, tai kiek, ar pilate pieno, dedate sviesto? Jei taip, tai y kokias?
Jei nesunku parasykit visa virimo procesa, kaip gaminates, kad butu sveika, naudinga ir skanu;]
Aciu

Jei nori sveikos, kaip jau minejo nededi nieko nei cukraus, druskos, sviesto, uogienes ir t.t. Ir verdi tik vandeni, kol isvirs iki tiek kad galetum valgyti.

Bardo rašė:

Makaronai su faršu labai skanu man bent
Kaip cheat meal galima pasidaryt gausis apie ~2500kcal, per pora kartų suvalgoma .
Internete labai daug receptų

Man farsas kazkaip nelabai, ar tu pats perki mesos gabala ir sumali? Nes kitaip tai neaisku nei kas, nei kiek ten sumalta tai net nesinori valgyt.

Paskutinį kartą taisė dvp (2010-12-05 19:51)

Neprisijungęs

 
sdf1
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-11-26
Žinutės: 15
Atsiliepimai: 0

#299 2010-12-05 20:08

Re: Valgio gaminimo receptai

Grikius be druskos tai tikrai sunku suvalgyt hmm

Neprisijungęs

 
Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#300 2010-12-05 20:09

Re: Valgio gaminimo receptai

dvp rašė:

tnx rašė:

Nzn ar y sita tema pataikiau, bet manau tiks;)
Kaip ruosiate avizu/grikiu/ryziu kose? Ar dedate druskos, jei taip, tai kiek, ar pilate pieno, dedate sviesto? Jei taip, tai y kokias?
Jei nesunku parasykit visa virimo procesa, kaip gaminates, kad butu sveika, naudinga ir skanu;]
Aciu

Jei nori sveikos, kaip jau minejo nededi nieko nei cukraus, druskos, sviesto, uogienes ir t.t. Ir verdi tik vandeni, kol isvirs iki tiek kad galetum valgyti.

Bardo rašė:

Makaronai su faršu labai skanu man bent
Kaip cheat meal galima pasidaryt gausis apie ~2500kcal, per pora kartų suvalgoma .
Internete labai daug receptų

Man farsas kazkaip nelabai, ar tu pats perki mesos gabala ir sumali? Nes kitaip tai neaisku nei kas, nei kiek ten sumalta tai net nesinori valgyt.

Gali paprašyt kad tau vietoi sumaltų pasirinktą mėsos gabaliuką , bent jau maximoi man sumala
tik neatsimenu ar mala nuo 500gr ar nuo 1kg

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net