Puslapiai: 1 … 98 99 100 101 102 … 113
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Testosterono skatintojai
- enox
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-05-24
- Žinutės: 1694
- Atsiliepimai: 6
#2476 2016-10-10 10:24
Re: Testosterono skatintojai
Labas rytas man puikiai veikia kombinacija: DAA (3g.)+ZMA su tribulus T. Na šiek tiek bro sience bus matyt čia nuo manes,- testosterono ir kitų lytinių hormonų tyrimų nedaręs prieš ir per vartojimą šių papildų,bet... pagerėjo miego kokybė, jaučiuosi labiau pailsėjęs nors jeigu ir meigu trumpiau, geresnė nuotaika, dažnesnė rytinė savaiminė erekcija, apskritai greitesnė erekcija ir šiaip toks jausmas, kad kursuočiau,- padidėjęs lytinis potraukis. Čia tik vienas veikėjas darė tyrimus, vartojant DAA ir L-dopaminu, berods Robšė, tai jam tyrimai parodė, kad testosteronas pakilo, berods, 20 proc.
Neprisijungęs
- Wiliukazz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2012-01-13
- Žinutės: 2239
- Atsiliepimai: 7
#2477 2016-10-10 10:52
enox rašė:
Labas rytas
man puikiai veikia kombinacija: DAA (3g.)+ZMA su tribulus T. Na šiek tiek bro sience bus matyt čia nuo manes,- testosterono ir kitų lytinių hormonų tyrimų nedaręs prieš ir per vartojimą šių papildų,bet... pagerėjo miego kokybė, jaučiuosi labiau pailsėjęs nors jeigu ir meigu trumpiau, geresnė nuotaika, dažnesnė rytinė savaiminė erekcija, apskritai greitesnė erekcija ir šiaip toks jausmas, kad kursuočiau,- padidėjęs lytinis potraukis. Čia tik vienas veikėjas darė tyrimus, vartojant DAA ir L-dopaminu, berods Robšė, tai jam tyrimai parodė, kad testosteronas pakilo, berods, 20 proc.
Man ZMA + Tribulus puikus derinys, kartais pasimėgauju )) Patikdavo Prolabs ZMA su Olimp Tribusteron 90. Db pasijamiau Scitec ZMA + Biotech tribulus, jėgelė
)) Tie visi test rodikliai, tegul ir lieka rodikliais, irgi jokių tyrimų nedariau ir nesiruošiu, nes nematau reikalo, bet faktas:
1. Sex draivas/padidėjęs libido.
2. Nuotaika.
3. Miegas, poilsis,m atsistatymas.
Like!
Neprisijungęs
- Savage
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2014-01-04
- Žinutės: 3145
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 39
#2478 2016-10-10 15:42
Pries seksa dar aakg pabandykit
Neprisijungęs
- willkas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-03-09
- Žinutės: 5
- Atsiliepimai: 0
#2479 2016-10-10 18:49
Dėkui už info.
Neprisijungęs
- Nabiarov
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2016-02-17
- Žinutės: 266
#2480 2016-10-12 17:38
Sveiki,dariau tyrimus ir parodė,kad testo lygis kraujyje mažesnis nei vid.,tad noriu pradėti vartoti testo skatintoją. Esu gan storas,todėl mažas testas.
Svarstau tarp http://shop.kulturizmas.net/olimp-testoxeed-120-kaps arba http://shop.kulturizmas.net/olimp-t100- … n-120-kaps ko jie skyriasi? arba turite geresnių pasiūlymų iš kulturizmas shopo? nu arba dileriai
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
- Registravosi: 2011-12-15
- Žinutės: 12895
- Atsiliepimai: 37
#2481 2016-10-12 17:44
Nabiarov rašė:
Sveiki,dariau tyrimus ir parodė,kad testo lygis kraujyje mažesnis nei vid.,tad noriu pradėti vartoti testo skatintoją. Esu gan storas,todėl mažas testas.
Svarstau tarp http://shop.kulturizmas.net/olimp-testoxeed-120-kaps arba http://shop.kulturizmas.net/olimp-t100- … n-120-kaps ko jie skyriasi? arba turite geresnių pasiūlymų iš kulturizmas shopo? nu arba dileriai
tai pasidaryk plonas ir pageres tesstas be jokiu busteriu...
Neprisijungęs
- Nabiarov
- Dažnas dalyvis
#2482 2016-10-12 17:47
Pelesis rašė:
Nabiarov rašė:
Svarstau tarp http://shop.kulturizmas.net/olimp-testoxeed-120-kaps arba http://shop.kulturizmas.net/olimp-t100- … n-120-kaps ko jie skyriasi? arba turite geresnių pasiūlymų iš kulturizmas shopo? nu arba dileriaitai pasidaryk plonas ir pageres tesstas be jokiu busteriu...
Hm,atsikratyti masės iš karto yra labai sunku,sveriu 115,6 (dabar pasisvėriau) prie 178 cm,visados buvau didelis,gimiau jau didelis (endomorfas),tad mitybą tvarkau,anyway testo skatintojas nepakenks manau,padidės energijos,libido pakels lol.
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
#2483 2016-10-12 17:50
Nabiarov rašė:
Pelesis rašė:
Nabiarov rašė:
Svarstau tarp http://shop.kulturizmas.net/olimp-testoxeed-120-kaps arba http://shop.kulturizmas.net/olimp-t100- … n-120-kaps ko jie skyriasi? arba turite geresnių pasiūlymų iš kulturizmas shopo? nu arba dileriaitai pasidaryk plonas ir pageres tesstas be jokiu busteriu...
Hm,atsikratyti masės iš karto yra labai sunku,sveriu 115,6 (dabar pasisvėriau) prie 178 cm,visados buvau didelis,gimiau jau didelis (endomorfas),tad mitybą tvarkau,anyway testo skatintojas nepakenks manau,padidės energijos,libido pakels lol.
gimei normalus, tapai lasinmorfas, pazek mano avatara, kazkada as irgi buvau lasinmorfas, stambiu kaulu ir t.t. po to biski pabuviau shreddedmorfas ir db esu skinnyfateris joks busteris tau realiai nepades ir jokio libino nepakels kol nesusitvarkysi lasiniu tiesiog pramysi saibas na nebent labiau suveiks placebo efektas
Neprisijungęs
- Nabiarov
- Dažnas dalyvis
#2484 2016-10-12 17:53
.
Paskutinį kartą taisė Nabiarov (2018-08-02 14:21)
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
#2485 2016-10-12 17:56
Nabiarov rašė:
Pelesis rašė:
Nabiarov rašė:
Hm,atsikratyti masės iš karto yra labai sunku,sveriu 115,6 (dabar pasisvėriau) prie 178 cm,visados buvau didelis,gimiau jau didelis (endomorfas),tad mitybą tvarkau,anyway testo skatintojas nepakenks manau,padidės energijos,libido pakels lol.gimei normalus, tapai lasinmorfas, pazek mano avatara, kazkada as irgi buvau lasinmorfas, stambiu kaulu ir t.t. po to biski pabuviau shreddedmorfas ir db esu skinnyfateris
joks busteris tau realiai nepades ir jokio libino nepakels kol nesusitvarkysi lasiniu tiesiog pramysi saibas na nebent labiau suveiks placebo efektas
Galvoju dabar ant KETO dietos sėsti,pakankamai veiksminga sako treneriai,paimsiu vitaminų+mineralų+omega3,dar kažką pasiūlyt turi? nes gerai girdėti patarimų iš tokių kaip pats,nors nebuvai tu toks jau storas
115 sveriau prie 175 ugio
viska gerai isvardinai ko pasimt, to tau ir pakaks, zek mityba, treniruotes, kardio. nebadauk.
Neprisijungęs
- Nabiarov
- Dažnas dalyvis
#2486 2016-10-12 17:58
Pelesis rašė:
Nabiarov rašė:
Pelesis rašė:
gimei normalus, tapai lasinmorfas, pazek mano avatara, kazkada as irgi buvau lasinmorfas, stambiu kaulu ir t.t. po to biski pabuviau shreddedmorfas ir db esu skinnyfaterisjoks busteris tau realiai nepades ir jokio libino nepakels kol nesusitvarkysi lasiniu tiesiog pramysi saibas na nebent labiau suveiks placebo efektas
Galvoju dabar ant KETO dietos sėsti,pakankamai veiksminga sako treneriai,paimsiu vitaminų+mineralų+omega3,dar kažką pasiūlyt turi? nes gerai girdėti patarimų iš tokių kaip pats,nors nebuvai tu toks jau storas
115 sveriau prie 175 ugio
viska gerai isvardinai ko pasimt, to tau ir pakaks, zek mityba, treniruotes, kardio. nebadauk.
Neatrodai disbalansiškai,pas mane didelė krutinė 118cm,talija 124,5,rankos 45,kojos 66
Neprisijungęs
- jazzmatazz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Šiauliai
- Registravosi: 2016-10-10
- Žinutės: 1002
- Atsiliepimai: 18
#2487 2016-10-12 23:15
Visi turbut skaitete sitai: "Some body builders use T. terrestris extract as a dietary supplement with the belief that it increases testosterone levels. The belief was popularized by the American bodybuilder Jeffrey Petermann in the early 1970s. However, T. terrestris has failed to increase testosterone levels in controlled studies.It has also failed to demonstrate strength-enhancing properties,a finding indicating that the purported anabolic steroid effects of Tribulus terrestris are untrue."
Tai va, ydomu ar jis labai reikalingas. Radau yra kazkoks Biotech Tribulus Maximus...bet jeigu 90 dienu kursas tekainuoja 15 euru, tai labai jau menkavertis produktas turetu buti. Ar as visgi klystu. Blogiausia tai - ar gali toks papildas sugriauti "orginalu" zmogaus testosterono gaminima?
Ačiū
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15147
- Atsiliepimai: 46
#2488 2016-10-12 23:27
jazzmatazz rašė:
Visi turbut skaitete sitai: "Some body builders use T. terrestris extract as a dietary supplement with the belief that it increases testosterone levels. The belief was popularized by the American bodybuilder Jeffrey Petermann in the early 1970s. However, T. terrestris has failed to increase testosterone levels in controlled studies.It has also failed to demonstrate strength-enhancing properties,a finding indicating that the purported anabolic steroid effects of Tribulus terrestris are untrue."
Tai va, ydomu ar jis labai reikalingas. Radau yra kazkoks Biotech Tribulus Maximus...bet jeigu 90 dienu kursas tekainuoja 15 euru, tai labai jau menkavertis produktas turetu buti. Ar as visgi klystu. Blogiausia tai - ar gali toks papildas sugriauti "orginalu" zmogaus testosterono gaminima?
Ačiū
daug tas tuos tribulusus bande ir jei nusiperka padorios koncentracijos tai gan daznas jaucia savijautos pagerejima ivairiais atzvilgiais (libido, jega, energingumas..).
tai matyt kazka jis daro, ir nereikia to susieti su testo kelimu, nes ir be jo yra begales ivairiu hornomu ir procesu organizme kurie turi daug reismes galutiniam rezultatui.
o kad pajausti ta geruma tai dazniausiai reikia 2-3 kartus virs gamintojo rekomenduojamos dozes gerti, nes tos rekomendacijos buna 95% atveju labai menkos.
papildai (testo skatintojai) dalyvauja efektyvinant ta procesa, o ne pakeiciant pati testa kaip farmos atveju, tai del isbalansuotos naturalios gamybos nera ko pergyventi, taip nebuna
Neprisijungęs
- Wiliukazz
- Dažnas senbūvis
#2489 2016-10-13 07:09
Labai teisingai, prieš pora post'u minėtą Biotech Tribulus Maximus, patarčiau kelti nuo 1 tab iki 3.
Kartas nuo karto pavartoju tik dėl savijautos Be to, tikras efektas netrunka mėnesiais, todėl neverta pirkt bonkutes ir kalbasint nuolat
Šalia visad imčiau Zma. Su zma tikrai kitaip, puiki sinergija
Neprisijungęs
- BritainFirst
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2016-08-16
- Žinutės: 3790
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 5
#2490 2016-10-13 10:57
Nabiarov rašė:
Pelesis rašė:
Nabiarov rašė:
Numesk 30-40 kg ir nors kaip zmogus atrodysi.. Kaip tau paciam malonu vaiksciot kaip lasiniu gabalui.. Testas nukrites dar duodu 90 % ir visi kiti butu blogi rezultatai gliukoze ir tt..
Neprisijungęs
- siluetaz
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-11-15
- Žinutės: 686
- Atsiliepimai: 2
#2491 2016-10-13 11:21
emexas rašė:
jazzmatazz rašė:
Ačiūdaug tas tuos tribulusus bande ir jei nusiperka padorios koncentracijos tai gan daznas jaucia savijautos pagerejima ivairiais atzvilgiais (libido, jega, energingumas..).
tai matyt kazka jis daro, ir nereikia to susieti su testo kelimu, nes ir be jo yra begales ivairiu hornomu ir procesu organizme kurie turi daug reismes galutiniam rezultatui.
o kad pajausti ta geruma tai dazniausiai reikia 2-3 kartus virs gamintojo rekomenduojamos dozes gerti, nes tos rekomendacijos buna 95% atveju labai menkos.
papildai (testo skatintojai) dalyvauja efektyvinant ta procesa, o ne pakeiciant pati testa kaip farmos atveju, tai del isbalansuotos naturalios gamybos nera ko pergyventi, taip nebuna
Kiek maždaug reiktų tada mg tribulus gerti, jei 95% saponins koncentracija ?
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15147
- Atsiliepimai: 46
#2492 2016-10-13 18:34
siluetaz rašė:
emexas rašė:
jazzmatazz rašė:
Ačiūdaug tas tuos tribulusus bande ir jei nusiperka padorios koncentracijos tai gan daznas jaucia savijautos pagerejima ivairiais atzvilgiais (libido, jega, energingumas..).
papildai (testo skatintojai) dalyvauja efektyvinant ta procesa, o ne pakeiciant pati testa kaip farmos atveju, tai del isbalansuotos naturalios gamybos nera ko pergyventi, taip nebunaKiek maždaug reiktų tada mg tribulus gerti, jei 95% saponins koncentracija ?
2g butu visai gerai
Neprisijungęs
- siluetaz
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-11-15
- Žinutės: 686
- Atsiliepimai: 2
#2493 2016-10-13 18:58
emexas rašė:
siluetaz rašė:
emexas rašė:
daug tas tuos tribulusus bande ir jei nusiperka padorios koncentracijos tai gan daznas jaucia savijautos pagerejima ivairiais atzvilgiais (libido, jega, energingumas..).
papildai (testo skatintojai) dalyvauja efektyvinant ta procesa, o ne pakeiciant pati testa kaip farmos atveju, tai del isbalansuotos naturalios gamybos nera ko pergyventi, taip nebunaKiek maždaug reiktų tada mg tribulus gerti, jei 95% saponins koncentracija ?
2g butu visai gerai
Supratau, dėkui.
Neprisijungęs
- Nabiarov
- Dažnas dalyvis
#2494 2016-10-13 19:32
.
Paskutinį kartą taisė Nabiarov (2018-08-02 14:20)
Neprisijungęs
- DuBro
- Išmestas
- Vietovė: Adaptas
- Registravosi: 2015-10-10
- Žinutės: 3007
- Atsiliepimai: 5
#2495 2016-10-13 19:59
it feels good to be a gangsta
Neprisijungęs
- Wiliukazz
- Dažnas senbūvis
#2496 2016-10-14 07:09
Nabiarov rašė:
BritainFirst rašė:
Nabiarov rašė:
Numesk 30-40 kg ir nors kaip zmogus atrodysi.. Kaip tau paciam malonu vaiksciot kaip lasiniu gabalui.. Testas nukrites dar duodu 90 % ir visi kiti butu blogi rezultatai gliukoze ir tt..
Tai kad nelabai
tikrinausi beveik viską,tyrimai parodė viskas tvarkoj,tik kepenys riebaluotos,o dėl malonumo vaikščioti viskas tvarkoj,jeigu net ir kažkokį kačioką užkabinsiu,žinau,kad subaladuosiu jį,nes MMA lankau,tad nereik čia tų grubių žodžių,kad tu baisus itt,nes mažai kas man tai į akis gali pasakyt
nėra didžiulis iššūkis kačioką subaladot, štangų stūmimas nėra greitis ir dinamika Daugelis čia net 3 km neprabėgtų jei reiktų
Pasivaikščiojimai salėj stumiant svorius nėra labai krūtas sportas,
Paskutinį kartą taisė Wiliukazz (2016-10-14 07:10)
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
- Vietovė: Juiceland
- Registravosi: 2008-03-01
- Žinutės: 6497
- Atsiliepimai: 23
#2497 2016-10-14 07:50
Nabiarov rašė:
BritainFirst rašė:
Nabiarov rašė:
Hm,atsikratyti masės iš karto yra labai sunku,sveriu 115,6 (dabar pasisvėriau) prie 178 cm,visados buvau didelis,gimiau jau didelis (endomorfas),tad mitybą tvarkau,anyway testo skatintojas nepakenks manau,padidės energijos,libido pakels lol.Numesk 30-40 kg ir nors kaip zmogus atrodysi.. Kaip tau paciam malonu vaiksciot kaip lasiniu gabalui.. Testas nukrites dar duodu 90 % ir visi kiti butu blogi rezultatai gliukoze ir tt..
Tai kad nelabai
tikrinausi beveik viską,tyrimai parodė viskas tvarkoj,tik kepenys riebaluotos,o dėl malonumo vaikščioti viskas tvarkoj,jeigu net ir kažkokį kačioką užkabinsiu,žinau,kad subaladuosiu jį,nes MMA lankau,tad nereik čia tų grubių žodžių,kad tu baisus itt,nes mažai kas man tai į akis gali pasakyt
Jau kaip man tokie patinka baladotojai... 115kg prie 178cm tai as uzsisukciau ir nueiciau, begdamas nepavytum, taip,kad cia nereikia pasakot,kad su tokiu svoriu gerai uzjudi. Ir utiutiu tas tribulusas, ner kur saibu det ar kas. Nori gyvenimo kokybe gerint - meti virsvori, veliau gakesi ir pagert,o dabar...
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
#2498 2016-10-14 07:50
Įkyrusis mažylis rašė:
it feels good to be a gangsta
Grynai
Neprisijungęs
- jazzmatazz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Šiauliai
- Registravosi: 2016-10-10
- Žinutės: 1002
- Atsiliepimai: 18
#2499 2016-10-14 10:30
Nabiarov rašė:
net ir kažkokį kačioką užkabinsiu,žinau,kad subaladuosiu jį,nes MMA lankau,tad nereik čia tų grubių žodžių,kad tu baisus itt,nes mažai kas man tai į akis gali pasakyt
Mano geras draugas turi aukstojo mokslo diploma, bet dirba senukuose, su elektrokaru paletes kilnoja nuo lentynu. Nuo kada kazkokios sporto sakos lankymas yra privalumas pries kita. Privalumu tampa tik tada, kai ta irodo rezultatai. Jeigu esi nutukes, tai vienintelis rivalumas kad uzvirsi ant priesininko kaip maisas grudu ir prispausi prie parterio. Bet neduok die tave pirma uzkabins ir tu griusi kaip berlyno siena, va tada zmogau tavo trumpos rankos bus bejeges o stambus kunas ir apvalaina galva bus puikus plikas taikinys pagaliau ismatuoti to zmogaus batu ismera. Sportuodavau anksciau su draugeliu, tai jis pastoviai pabrezdavo koki bica turi, nu ir turedavo tikrai dideli, bet nieko grazaus. Tai sako savom rankom kai pagauciautai ..... nuvaziavo i kazkoki kaima, isejo runkeliai, subaladojo uz aciu ir pasibaige bickiu jega.
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
#2500 2016-10-14 10:34
Simtas metu cia tie bicepsai ir tie mma, lankyk tu ka nori, sparibge baladotojai ten visi tam mma su taisyklem.. juolab per treniruotes ar varzybas. Iseina kalba gatvej tai mates ne viena ir ne du kur kova be taisykliu tampa kazkas nepatirto, gauna streliu ir eina toliau mma lankyt. O dar su tokiu svoriu tai tikrai netikiu,kad greitas bus suprantu kai pasportaves 110kg gerai uzjuda, o cia kai lasinys tai bis kur toks raumenukas ta lasini sprogstanciai pakrutins..
maziau tv ziuret reikia man atrodo kai kuriem
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 98 99 100 101 102 … 113
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Testosterono skatintojai