Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Tema uždaryta

ATjr
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-10-02
Žinutės: 7356
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 21

#13476 2017-03-16 15:40

Re: Blevyzgos™ IV dalis

BritainFirst rašė:

90 anas sveria ir dzinsu neranda ;DD

Apie ka kalba eina bene Dubinas butu big_smile

Neprisijungęs

FakeNatty
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2017-03-09
Žinutės: 327
Atsiliepimai: 4

#13477 2017-03-16 15:50

Audrius rašė:

zookyto rašė:

big_smile kad p as tave tu koju kiek pamenu nlb yra , kokia ismeradzinsu nesioji db? s

32/32 smile per slauni apie 67cm neitempus ir stovint...sedantis isvis komforto nebera, spaudzia per visur. Dzinsus kai randu kazka normalesnio, perku su elastanu, plysta per klyna, per slaunis, panesiojus 1-3 menesius. Maziau jus cia vedziokit kazka, nezinot tai nezinot, klausiau kas kur randa tokiu specifiniu dydziu...?

Garantuoju po 20-30 euriuku perki dzinsus, tai nenorek, kad laikytu tau jie metus. Dydi tu b.let big_smile big_smile

Paskutinį kartą taisė FakeNatty (2017-03-16 15:51)

Neprisijungęs

Silver Fox
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2012-06-26
Žinutės: 132
Atsiliepimai: 2

#13478 2017-03-16 15:55

Building rašė:

Audrius rašė:

Building rašė:

as bershkoj radau siaip ne taip, 25 mokejau man rods, bet aptempti nu utiutiu, bet vieninteliai gerai jauciasi ant kuno tai utiutiu

nu reiks pabandyt uzsukt, o jei ka, tai bazes reiks lekt

bazei ieskojau tai bbs zinok. Ieskos prie slim fit tokie lyg dzinsai bet tamposi utiutiu zinok, ir atrodo gerai

Vyrai is senu modeliu levis 519 puse bb. Dabar atsirado levis 512 graziai guli tik pagal spalvas plotis skiriasi. Dar yra levis athletic fit bet cia reik konkreciai kentauro genu ir tupt kasdien.

As 519 pora poru turiu ir siemet 512 paemiau ant pabandymo tai tik geri atsiliepimai.

Paskutinį kartą taisė Silver Fox (2017-03-16 15:57)

Neprisijungęs

wopper
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2011-04-04
Žinutės: 5962
Atsiliepimai: 7

#13479 2017-03-16 15:57

ner tu dzinsu kokybes jei ziuri i kaina.pas mane ta koja nera db jau didele(34/34 eina),bet jei nenori per pilva maiso turet ir randi +- gera pagal slauni ir per pilva nemaisa - suplysta visi man irgi per klyna arba klesne,o pirkes ir turginius ir brandinius brangius,tai db nusispjoviau,imu klaipedoj tomo dzinsuose uz dvacoka ir negaila,kai suplysta uz 2-3 menesiu

Neprisijungęs

Audrius
buvęs Katukas
Registravosi: 2013-06-05
Žinutės: 5862
Įspėjimai: 2

#13480 2017-03-16 16:00

FakeNatty rašė:

Audrius rašė:

zookyto rašė:

big_smile kad p as tave tu koju kiek pamenu nlb yra , kokia ismeradzinsu nesioji db? s

32/32 smile per slauni apie 67cm neitempus ir stovint...sedantis isvis komforto nebera, spaudzia per visur. Dzinsus kai randu kazka normalesnio, perku su elastanu, plysta per klyna, per slaunis, panesiojus 1-3 menesius. Maziau jus cia vedziokit kazka, nezinot tai nezinot, klausiau kas kur randa tokiu specifiniu dydziu...?

Garantuoju po 20-30 euriuku perki dzinsus, tai nenorek, kad laikytu tau jie metus. Dydi tu b.let big_smile big_smile

esu ir uz 90 pirkes ir uz 25, laike tiek pat. Kuo labiau aptempti, tuo greiciau susitrina, nes itempimas yra. Per slaunis kojos trinasi viena i kita. Jus su savo pagaliukais turbut ir po 2 metus atnesiojat, kol spalva nusiskalbia? big_smile

Neprisijungęs

Audrius
buvęs Katukas

#13481 2017-03-16 16:03

wopper rašė:

ner tu dzinsu kokybes jei ziuri i kaina.pas mane ta koja nera db jau didele(34/34 eina),bet jei nenori per pilva maiso turet ir randi +- gera pagal slauni ir per pilva nemaisa - suplysta visi man irgi per klyna arba klesne,o pirkes ir turginius ir brandinius brangius,tai db nusispjoviau,imu klaipedoj tomo dzinsuose uz dvacoka ir negaila,kai suplysta uz 2-3 menesiu

emiau pries pora metu cia uz 25e, ten visi panasiai kainuoja...bet tada koja buvo gal 63cm kokie, buvau pas juos uzsukes pries kokius 3 menesius, tai ismatavau kokius 50 skirtingu dzinsu, nese ir nese, tai net susilau ten besirenkdamas... big_smile netiko nei vieni...

Neprisijungęs

Audrius
buvęs Katukas

#13482 2017-03-16 16:05

Silver Fox rašė:

Building rašė:

Audrius rašė:

nu reiks pabandyt uzsukt, o jei ka, tai bazes reiks lekt

bazei ieskojau tai bbs zinok. Ieskos prie slim fit tokie lyg dzinsai bet tamposi utiutiu zinok, ir atrodo gerai

Vyrai is senu modeliu levis 519 puse bb. Dabar atsirado levis 512 graziai guli tik pagal spalvas plotis skiriasi. Dar yra levis athletic fit bet cia reik konkreciai kentauro genu ir tupt kasdien.

As 519 pora poru turiu ir siemet 512 paemiau ant pabandymo tai tik geri atsiliepimai.

Kokioj cia parduotuvej rast galima juos pamatuot? Ir kokia ten kaina tu levis? Gaila butu moket koki stolnika, jei po keliu menesiu suplystu...

Neprisijungęs

wopper
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2011-04-04
Žinutės: 5962

#13483 2017-03-16 16:07

Audrius rašė:

wopper rašė:

emiau pries pora metu cia uz 25e, ten visi panasiai kainuoja...bet tada koja buvo gal 63cm kokie, buvau pas juos uzsukes pries kokius 3 menesius, tai ismatavau kokius 50 skirtingu dzinsu, nese ir nese, tai net susilau ten besirenkdamas... big_smile netiko nei vieni...

man ten kazkuris modelis tinka , jei tai galima laikyt tikimu,kai dirzo reikia visada,tai visada ziuriu i ta pacia linija,jei nebebuna tada jau susyli kol randi kita linija blyn big_smile

Neprisijungęs

Audrius
buvęs Katukas

#13484 2017-03-16 16:17

wopper rašė:

Audrius rašė:

wopper rašė:

man ten kazkuris modelis tinka , jei tai galima laikyt tikimu,kai dirzo reikia visada,tai visada ziuriu i ta pacia linija,jei nebebuna tada jau susyli kol randi kita linija blyn big_smile

nu jo, idealiu rast tai neimanoma, dirzas visad gelbeja big_smile bet randi tuos, kur tarpas maziausias iki pilvo ir nera, kaip tympos apsimovus, kad baisu atsisest, nes suplystu iskart big_smile o aptemptu tai nemegstu, nes kojos tada nenormaliai atrodo, ypac keturgalvis kai issoka big_smile
paziurejau intike tuos levis athletic fit, tai matos, kad turetu tikt, nes per dvigalvi praplatinta normaliai is nugaros tie klyno virsum, tik kur juos rast pamatuoti?

Neprisijungęs

ATjr
Dažnas senbūvis

#13485 2017-03-16 16:17

audriau tu savo kompleksu forume taip nerodyk, nes tai lopiska. Kitas dalykas, kai perki urmo bazej dzinsus po dvaca euru irgi yra skirtumas, rasi ar ne.

Man turbut nuo 17 dzinsai ties adductor'iais susidevedavo, nes pirkdavau prastos kokybes, o levio dzinsai tikrai gerai laiko ir dydis normalus. plius pirkti reikia lykra...

Neprisijungęs

Alfa Katinas
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2016-07-03
Žinutės: 143
Atsiliepimai: 1

#13486 2017-03-16 16:27

siulau parduotuve "druckiai" klp prie avitelos netoli, kitur nzn. Visko yra ir 150 sveriantis ras sau preke!

Neprisijungęs

Audrius
buvęs Katukas

#13487 2017-03-16 16:34

ATjr rašė:

audriau tu savo kompleksu forume taip nerodyk, nes tai lopiska. Kitas dalykas, kai perki urmo bazej dzinsus po dvaca euru irgi yra skirtumas, rasi ar ne.

Man turbut nuo 17 dzinsai ties adductor'iais susidevedavo, nes pirkdavau prastos kokybes, o levio dzinsai tikrai gerai laiko ir dydis normalus. plius pirkti reikia lykra...

kokiu kompleksu? atsipeikek big_smile jei tureciau kompleksu, as ju nerodyciau big_smile o levis nesu nesiojes, bet jau sakau, kad esu pirkes mustang ar kokius ten, tipo medziaga gera, kaina didele ir tiek pat laike, kiek ir uz 30e, todel geriau uz 30e sunesiot ir pasikeist dazniau...o jei man metus bent laikytu, tai aisku pasiimciau, kad ir brangesni 3 kartus butu, buvau pirkes is kazkokios pardes akre po 30e 2vnt iskart, tai abu po menesi tvere, bet ten jau tikrai medziaga buvo prasta...

Neprisijungęs

Audrius
buvęs Katukas

#13488 2017-03-16 16:35

Alfa Katinas rašė:

siulau parduotuve "druckiai" klp prie avitelos netoli, kitur nzn. Visko yra ir 150 sveriantis ras sau preke!

aha, dar pagalviu prisikisk, kad kelnes nenukristu

Neprisijungęs

ATjr
Dažnas senbūvis

#13489 2017-03-16 16:40

Audrius rašė:

ATjr rašė:

kokiu kompleksu? atsipeikek big_smile jei tureciau kompleksu, as ju nerodyciau big_smile o levis nesu nesiojes, bet jau sakau, kad esu pirkes mustang ar kokius ten, tipo medziaga gera, kaina didele ir tiek pat laike, kiek ir uz 30e, todel geriau uz 30e sunesiot ir pasikeist dazniau...o jei man metus bent laikytu, tai aisku pasiimciau, kad ir brangesni 3 kartus butu, buvau pirkes is kazkokios pardes akre po 30e 2vnt iskart, tai abu po menesi tvere, bet ten jau tikrai medziaga buvo prasta...

Pasiimk levis vienus rimtiems vakarams, o urmo bazes skudurus tai gali kas kelis menesius pakeitineti, plius kelnes nesiociau, kada formalesnis vakaras nusimato ir viskas.

Neprisijungęs

Audrius
buvęs Katukas

#13490 2017-03-16 16:50

ATjr rašė:

Audrius rašė:

ATjr rašė:

Pasiimk levis vienus rimtiems vakarams, o urmo bazes skudurus tai gali kas kelis menesius pakeitineti, plius kelnes nesiociau, kada formalesnis vakaras nusimato ir viskas.

as neklausiau taves kur, ka ir kada nesiot big_smile

Neprisijungęs

Volframas
Moderatorius
Registravosi: 2011-02-15
Žinutės: 6550
Atsiliepimai: 35

#13491 2017-03-16 16:55

Nu tai blet ateini į Akrą ir garsiai pradedi rėkt, kad esi ant Akro bokso kriaušės rekordą įpisęs ir iškarto visos kasininkes ir pardavėjos subėga tave aptarnauti.

Neprisijungęs

Audrius
buvęs Katukas

#13492 2017-03-16 16:59

:d

Neprisijungęs

ATjr
Dažnas senbūvis

#13493 2017-03-16 17:05

Audrius rašė:

ATjr rašė:

Audrius rašė:

O as tau pasakiau

Neprisijungęs

Audrius
buvęs Katukas

#13494 2017-03-16 17:17

ATjr rašė:

Audrius rašė:

ATjr rašė:

O as tau pasakiau

Suslysk, neidomus. Kazka cia utiutiu bandei, kai iskart kazka butum patares, kad ir tuos levis.

Neprisijungęs

slopintuvas
Išmestas
Registravosi: 2016-09-04
Žinutės: 1085
Atsiliepimai: 10

#13495 2017-03-16 17:48

kuo toliau - tuo baisiau. dėl džinsų bachūrai "kapojasi" big_smile. jei jam ten kažkas plyšta - tai patariat, kuriuose shop'uose rast galima, arba išvis nerašot. čia aiškiai su galva susipykę kai kurie.

Neprisijungęs

DuBro
Išmestas
Vietovė: Adaptas
Registravosi: 2015-10-10
Žinutės: 3007
Atsiliepimai: 5

#13496 2017-03-16 17:57

slopke kada nuddosinsi utiutiu

Neprisijungęs

slopintuvas
Išmestas

#13497 2017-03-16 18:19

Įkyrusis mažylis rašė:

ddosinau. gal dinaminis ip pas tave jei nekimbi

Neprisijungęs

Volframas
Moderatorius

#13498 2017-03-16 19:02

slopintuvas rašė:

DuBro rašė:

slopke kada nuddosinsi kurva

IP'o pinginimas per komandine eilutę nėra DDoS'inimas, kakeri tu. Tik nuddosint ant savo servetėles dar gali sad

Neprisijungęs

slopintuvas
Išmestas

#13499 2017-03-16 19:20

Volframas rašė:

Šlepintuvas rašė:

Įkyrusis mažylis rašė:

IP'o pinginimas per komandine eilutę nėra DDoS'inimas, kakeri tu. Tik nuddosint ant savo servetėles dar gali sad

niūxeli, booteri turiu lifetime nusipirkes is vieno ciuvo. sneka jis apie kazkokias cmd lenteles atlepausis big_smile
p.s: jau matau kaip savo pyda, rastiškais pirštukais myngai ant ban buttono, cya nabs

Paskutinį kartą taisė slopintuvas (2017-03-16 19:22)

Neprisijungęs

Volframas
Moderatorius

#13500 2017-03-16 19:25

slopintuvas rašė:

Volframas rašė:

slopintuvas rašė:

niūxeli, booteri turiu lifetime nusipirkes is vieno ciuvo. sneka jis apie kazkokias cmd lenteles atlepausis big_smile
p.s: jau matau kaip savo pyda, rastiškais pirštukais myngai ant ban buttono, cya nabs

Su booter'iu jis "hackina". O tai nahuj, hakeri, nesugebi sau nusiimt ban'o? Uždėjau iki 00:00 ban'ą. Juk super paprasta tau turėtų būti.

Paskutinį kartą taisė Volframas (2017-03-16 19:26)

Neprisijungęs

Tema uždaryta

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net