Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

nesako
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-11-02
Žinutės: 3552
Atsiliepimai: 19

#5001 2017-05-24 15:09

Re: Kraujo tyrimai

koks da katabolizmas,tiesiog esti nesveikai noris ;dd

Neprisijungęs

 
mzslave
Enciklopedija
Registravosi: 2012-08-21
Žinutės: 4085
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 50

#5002 2017-05-24 15:12

Re: Kraujo tyrimai

as tons pat zmogus kaip ir jus, ryte spokojnaj pasidarau pusrycius, isidedu i konteineri ir vaziuoju tyrimams, tik pridavus issitraukiu ir valgau.  vapsie nematau bedos pakentet

Neprisijungęs

 
upthedose
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK-LT
Registravosi: 2016-10-20
Žinutės: 1206
Atsiliepimai: 11

#5003 2017-05-24 15:27

Re: Kraujo tyrimai

mzslave rašė:

as tons pat zmogus kaip ir jus, ryte spokojnaj pasidarau pusrycius, isidedu i konteineri ir vaziuoju tyrimams, tik pridavus issitraukiu ir valgau.  vapsie nematau bedos pakentet

Jie turbut ir nakti kelias protein sheiko gert.

Neprisijungęs

 
mzslave
Enciklopedija
Registravosi: 2012-08-21
Žinutės: 4085
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 50

#5004 2017-05-24 15:30

Re: Kraujo tyrimai

upthedose rašė:

mzslave rašė:

as tons pat zmogus kaip ir jus, ryte spokojnaj pasidarau pusrycius, isidedu i konteineri ir vaziuoju tyrimams, tik pridavus issitraukiu ir valgau.  vapsie nematau bedos pakentet

Jie turbut ir nakti kelias protein sheiko gert.

#gainzzz

Neprisijungęs

 
nesako
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-11-02
Žinutės: 3552
Atsiliepimai: 19

#5005 2017-05-24 16:37

Re: Kraujo tyrimai

Tai ir visus 3 shakus  galima. Daznai keltis tenka daug vandens geriant amzinai. Seip jei nesugebeciau sukist tiek kcal kad augt dienus metu sita dalyka pirmu nr galima butu taikyt

Paskutinį kartą taisė nesako (2017-05-24 16:40)

Neprisijungęs

 
Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#5006 2017-05-24 19:23

Re: Kraujo tyrimai

mzslave rašė:

saunuoliai visi )))


kazkur reikia is pumbedo grafika jum parodyt kaip gliukoze numusa zmogui su normal test levels iki TRT level'io.  kazkokie verkslenimai jum kad 2 val negalit isbut be maisto… pzdsc, kas jum nutiks? katabolzimas suvalgys visus gainzz??  nejuokinkit.


deja nerandu dabar, tik sau screena buvau pasidares , kazkoks mazas jis isejo.....

https://ibb.co/ebLwiF

Kiek jis cia nukrenta, 1-2nmolius? Didelis skirtumas, kad pamatysi ne 15 o 13? Tas pats b... Arba turi t arba ne. Pusryciams cukru saukstais kabini? Isspausi is saves ryte ta 17 rodikli, o dienos begyje nei 12 neplaukios, saves nuraminimas tik. Nesirur...int dar ir pan. big_smile
Geriau aisku ant tuscios. Bet del sauso, statistinio lytiniu hormonu pasitikrinimo tai manau galima nedaryt problemos ir neapsigruzint saves indziukais ir valgymais strimgalviais masinoje. Krastutinumai kazkokie. Kita vertus isviso be pusryciu pabuti iki pietu irgi dideles bedos nera.  Sotesnius pietus pavalgysi ir tiek, nereikia daryti kulto kazkokio
Skydliaukes hormonu tyrimui tai tikiu, kad itaka gali buti reiksmingesne

Neprisijungęs

 
mzslave
Enciklopedija
Registravosi: 2012-08-21
Žinutės: 4085
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 50

#5007 2017-05-24 21:13

Re: Kraujo tyrimai

MrGain rašė:

Robšė rašė:

N1ke rašė:


Uztektu tik prl tyrimu ar daryti abudu su progesterone?
Ir kada geriausia priduot krauja? Dekui

daryk iskart abudu, kad nelakstyt paskui.
Ryte, bent 1,5-2val nuo pabudimo, nevalgius

Aš kai kalbėjau su merginom kur dirba medicina praktika, tai sakė galima tipo pavalgyt prieš šituos tyrimus. Bet vistiek manau geriau ant tuščio. Ką gerai žinau, kad jokio seksiuko prieš tyrimus, nes testas aukštas bus ir prolaktinas.

cia chebra pranesa apie adnrologus/urologus kurie nikuja nenusimano toliau negu tribulus ir hcg. o tu kazkokias laborantes is privacios imones su viduriniu issilavinimu i aukstumas dedi.....  c'mon face the truth pagaliau.

salygos surasytos juodu/baltu kaip priduodami tyrimai norint matyti objektyvia situacija.  visi jusu isvedziojimai... na tebunie, jusu pinigai ir sveikata.

Neprisijungęs

 
MrGain
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2017-05-04
Žinutės: 342
Atsiliepimai: 0

#5008 2017-05-24 21:30

Re: Kraujo tyrimai

Prolaktinas mIU/l 86 - 324      219,70

Liuteinizuojantis hormonas (LH) IU/l 1,7 - 8,6     3,33

Folikulus stimuliuojantis hormonas (FSH) IU/l 1,5 - 12,4       0,81 -

Estradiolis pmol/l 28,0 - 156       170,10 +

Testosteronas nmol/L 8,64 - 29,0       24,87


Va gavau atsakymus kaip suprantu E2 supresina FSH.  0,5 adex eod ? Ir gal chlomido pagraužt?

Neprisijungęs

 
mzslave
Enciklopedija
Registravosi: 2012-08-21
Žinutės: 4085
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 50

#5009 2017-05-24 21:38

Re: Kraujo tyrimai

kokia anamneze cia?

adex uzteks, po savaites pakartok tyrima

Neprisijungęs

 
MrGain
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2017-05-04
Žinutės: 342
Atsiliepimai: 0

#5010 2017-05-24 21:46

Re: Kraujo tyrimai

mzslave rašė:

kokia anamneze cia?

adex uzteks, po savaites pakartok tyrima

Būtinai reikės, nes E2 testą numušė, buvo 30,15. Va kiek laiko praėjo po pirmo tyrimo ir pradėjau jaust, kad kiaušiniai dilgčioja ir užplaukiau biškį.  Dabar biškį cardio pradėjau daryt nebus nieko blogo su aukštu estro? Šiaip pastebėjau dabar, kad pabrinkęs papas biškį, palaukt kol E2 numušiu? Nes ne gyno, tik spenelis vandeningas, atrodo kaip riebalas apačioje big_smile

Neprisijungęs

 
bitinelis
Kalbus dalyvis
Vietovė: London
Registravosi: 2009-01-22
Žinutės: 84
Atsiliepimai: 0

#5011 2017-05-25 17:52

Re: Kraujo tyrimai

http://s21.postimg.org/ypqrorzqr/20170525_153928.jpg

Idomus tyrimukas.. 8 savaite cypa 650mg/sav ir boldos 1g/sav. Pradzioj ejo turikas pirmas 5 savaites, varysiu ilga apie 18-20 sav jauciu. Adexo nei tabletes negeriau, norejau paziuret kaip sokines e2 kad pamatuot adexa normaliai nes sia savaite trenas prades eit, bet pirmas tyrimas buvo 40 dabar sitas tyrimas 18.. ir dar eina hcg 2x500iu/sav.
Tai nejaugi reikes be adexo varyt ir tik prl ziuret kai trenas eis?

Neprisijungęs

 
Jonn
Psichinis romantikas
Vietovė: Lithuania
Registravosi: 2013-03-02
Žinutės: 5086
Atsiliepimai: 6

#5012 2017-05-25 18:15

Re: Kraujo tyrimai

Cia bolda taip musa e2?

Neprisijungęs

 
bitinelis
Kalbus dalyvis
Vietovė: London
Registravosi: 2009-01-22
Žinutės: 84
Atsiliepimai: 0

#5013 2017-05-25 18:17

Re: Kraujo tyrimai

Jonn rašė:

Cia bolda taip musa e2?

Be boldos daugiau niekas neina, tai jauciu jo.. gal bolda pamazint biski?

Neprisijungęs

 
Pauliakas
buvęs pauliakas88
Vietovė: \_(ツ)_/
Registravosi: 2014-03-01
Žinutės: 3322
Atsiliepimai: 10

#5014 2017-05-25 18:19

Re: Kraujo tyrimai

bitinelis rašė:

Jonn rašė:

Cia bolda taip musa e2?

Be boldos daugiau niekas neina, tai jauciu jo.. gal bolda pamazint biski?

Arba testą kelt smile

Neprisijungęs

 
BritainFirst
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2016-08-16
Žinutės: 3790
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 5

#5015 2017-05-25 18:21

Re: Kraujo tyrimai

Ir taip testo daug.

Neprisijungęs

 
bitinelis
Kalbus dalyvis
Vietovė: London
Registravosi: 2009-01-22
Žinutės: 84
Atsiliepimai: 0

#5016 2017-05-25 19:06

Re: Kraujo tyrimai

Jau ir taip testo daugoka..
Siaip tai nera kad blogai jausciaus.. kaifuoju salej viskas normaliai tai net nustebau kai toki maza pamaciau smile

Neprisijungęs

 
mzslave
Enciklopedija
Registravosi: 2012-08-21
Žinutės: 4085
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 50

#5017 2017-05-25 21:07

Re: Kraujo tyrimai

bitinelis rašė:

http://s21.postimg.org/ypqrorzqr/20170525_153928.jpg

Idomus tyrimukas.. 8 savaite cypa 650mg/sav ir boldos 1g/sav. Pradzioj ejo turikas pirmas 5 savaites, varysiu ilga apie 18-20 sav jauciu. Adexo nei tabletes negeriau, norejau paziuret kaip sokines e2 kad pamatuot adexa normaliai nes sia savaite trenas prades eit, bet pirmas tyrimas buvo 40 dabar sitas tyrimas 18.. ir dar eina hcg 2x500iu/sav.
Tai nejaugi reikes be adexo varyt ir tik prl ziuret kai trenas eis?

netikit jus vis dar. kol patys nepabandot. pas manes suta 300 i sav prie gramo boldos big_smile

Neprisijungęs

 
bitinelis
Kalbus dalyvis
Vietovė: London
Registravosi: 2009-01-22
Žinutės: 84
Atsiliepimai: 0

#5018 2017-05-25 22:29

Re: Kraujo tyrimai

mzslave rašė:

bitinelis rašė:

http://s21.postimg.org/ypqrorzqr/20170525_153928.jpg

Idomus tyrimukas.. 8 savaite cypa 650mg/sav ir boldos 1g/sav. Pradzioj ejo turikas pirmas 5 savaites, varysiu ilga apie 18-20 sav jauciu. Adexo nei tabletes negeriau, norejau paziuret kaip sokines e2 kad pamatuot adexa normaliai nes sia savaite trenas prades eit, bet pirmas tyrimas buvo 40 dabar sitas tyrimas 18.. ir dar eina hcg 2x500iu/sav.
Tai nejaugi reikes be adexo varyt ir tik prl ziuret kai trenas eis?

netikit jus vis dar. kol patys nepabandot. pas manes suta 300 i sav prie gramo boldos big_smile

Jo, draugas sake kad panasius tyrimus buvai ikeles irgi su testu ir bolda kas estro zemas buvo 😉 jo, praita variau bolda su testu ir ryjau adexa be tyrimu tai buvo durniausias dalykas ka galejau padaryt jauciu nes jauciu e2 0 buvo 😂 bet dabar zymiai geriau jauciuos nei per praita 👍
Mzslave, tai kai trena imesiu stebet tik prolaktina tada ir negert to adexo isvis jeigu boldos grama laikysiu iki pat galo?

Neprisijungęs

 
mzslave
Enciklopedija
Registravosi: 2012-08-21
Žinutės: 4085
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 50

#5019 2017-05-26 00:42

Re: Kraujo tyrimai

cia ir yra geriausia kai zinai savo organizmo reakcijas be treno.  stebet  spec nereikia, nebent pajusi kazka, tai galesi adexo profilaktiskai  pakramtyt

Neprisijungęs

 
mzslave
Enciklopedija
Registravosi: 2012-08-21
Žinutės: 4085
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 50

#5020 2017-05-26 00:43

Re: Kraujo tyrimai

mzslave rašė:

cia ir yra geriausia kai zinai savo organizmo reakcijas be treno.  stebet  spec nereikia, nebent pajusi kazka, tai galesi adexo profilaktiskai  pakramtyt

be to trena jungsiu ir as jau ± uz 2sav

p.s. nupisai mano kursa big_smile

Neprisijungęs

 
bitinelis
Kalbus dalyvis
Vietovė: London
Registravosi: 2009-01-22
Žinutės: 84
Atsiliepimai: 0

#5021 2017-05-26 01:34

Re: Kraujo tyrimai

mzslave rašė:

mzslave rašė:

cia ir yra geriausia kai zinai savo organizmo reakcijas be treno.  stebet  spec nereikia, nebent pajusi kazka, tai galesi adexo profilaktiskai  pakramtyt

be to trena jungsiu ir as jau ± uz 2sav

p.s. nupisai mano kursa big_smile

Man atrodo as kazkada parasiau paklausiau ka manot ir tu nupisai 😂👍 juokauju! Viskas is taves nukopinta, boldos gramas ir tt.. 😂 ziuresim kaip bus dar treniuka pajungus 👍👍

Neprisijungęs

 
mzslave
Enciklopedija
Registravosi: 2012-08-21
Žinutės: 4085
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 50

#5022 2017-05-26 02:14

Re: Kraujo tyrimai

sharing is caring ))))

Neprisijungęs

 
fitnesas
buvęs <3 fitness
Vietovė: Juiceland
Registravosi: 2008-03-01
Žinutės: 6497
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 23

#5023 2017-05-26 02:56

Re: Kraujo tyrimai

Ech tas trenas.. sekmes,vyruciai, have fun big_smile

Neprisijungęs

 
overall
Naujas dalyvis
Registravosi: 2017-04-19
Žinutės: 10
Atsiliepimai: 0

#5024 2017-05-26 07:07

Re: Kraujo tyrimai

overall rašė:

Sveiki. Zinau, kad jus negydytojai, taciau galbut kas nors busite susidure su panasia situacija ir galetu patarti, kaip sukotes ir gydetes.

Pasidariau kelis tyrimus, susijusius su lyt hormonais ir ne tik. Stai rezai:

Testosteronas (nmol/L) 25,92 (norma 6.64-29.0)
Prolaktinas mIU/l 346,0 (norma 86 - 324)
Progesteronas nmol/l 0,569 (norma 0,159 - 0,474)
Gliukozė mmol/l 6,19 (norma 4,11 - 5,8)
Kalis, magnis, kalcis, gelezis, cholesteroliai savo vietose.

3 ir 4 - moteriski lyt. hormonai. Dariausi tik siaip, nesitikejau tokio rezo. Buna, kad padidejus gliukozei prolaktinas taip pat buna padidejes. Bet iki galo situacija nera aiski, kas siek tiek neramina.

Esu 25 metu, sportuoju 3-4 kartus per savaite. Mityba nesuperine, megstu saldumynus, tad galbut ir ta gliukoze del to tokia. Bet siaip stengiuosi valingai laikytis ir pastoviai nevalgyt visokiu sudu ir tt. Nerukau, alko vartoju retai (karta per du menesius).

Sveiki dar karta.  Visiskai atsisakiau produktu su pridetiniu cukrumi, kad nusimust gliukoze. Toliau sportavau (3-4 per diena) salej su svoriais, geriau golda (30-60g per diena). Po menesio pasidariau tyrimus, gavau siuos rezus:

Testosteronas (nmol/L) 22,17 (norma 6.64-29.0) Nukrito sad
Prolaktinas mIU/l 411,4 (norma 86 - 324) Pakilo sad
Progesteronas nmol/l 0,343 (norma 0,159 - 0,474) Nukrito smile
Gliukozė mmol/l 5,40 (norma 4,11 - 5,8) Nukrito smile

Pirma tyrima pries menesi (rezultatai citatoj) dariausi pries menesi, pastebejes, kad pradejo retet barzdos skutimas, tiesiog ne taip stipriai auga. Taip pat biski jauciu, kad byrka ne super gerai stovi (realiai sitas neramina labiausiai).
Streso gyvenime yra, bet turbut visiem jo yra, bet stengiuosi gerai maitintis, issimiegot, negeriu, nerukau, reguliariai sportuoju. Galvoju dasidaryti kitus hormonus kaip LH, E2 ir t.t. ir eit pas endokrinologa konsultacijai.

Ar turetumet komentaru mano situacijoj?

Paskutinį kartą taisė overall (2017-05-26 07:16)

Neprisijungęs

 
Savage
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-01-04
Žinutės: 3145
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 39

#5025 2017-05-26 08:40

Re: Kraujo tyrimai

overall rašė:

overall rašė:

Sveiki. Zinau, kad jus negydytojai, taciau galbut kas nors busite susidure su panasia situacija ir galetu patarti, kaip sukotes ir gydetes.

Pasidariau kelis tyrimus, susijusius su lyt hormonais ir ne tik. Stai rezai:

Testosteronas (nmol/L) 25,92 (norma 6.64-29.0)
Prolaktinas mIU/l 346,0 (norma 86 - 324)
Progesteronas nmol/l 0,569 (norma 0,159 - 0,474)
Gliukozė mmol/l 6,19 (norma 4,11 - 5,8)
Kalis, magnis, kalcis, gelezis, cholesteroliai savo vietose.

3 ir 4 - moteriski lyt. hormonai. Dariausi tik siaip, nesitikejau tokio rezo. Buna, kad padidejus gliukozei prolaktinas taip pat buna padidejes. Bet iki galo situacija nera aiski, kas siek tiek neramina.

Esu 25 metu, sportuoju 3-4 kartus per savaite. Mityba nesuperine, megstu saldumynus, tad galbut ir ta gliukoze del to tokia. Bet siaip stengiuosi valingai laikytis ir pastoviai nevalgyt visokiu sudu ir tt. Nerukau, alko vartoju retai (karta per du menesius).

Sveiki dar karta.  Visiskai atsisakiau produktu su pridetiniu cukrumi, kad nusimust gliukoze. Toliau sportavau (3-4 per diena) salej su svoriais, geriau golda (30-60g per diena). Po menesio pasidariau tyrimus, gavau siuos rezus:

Testosteronas (nmol/L) 22,17 (norma 6.64-29.0) Nukrito sad
Prolaktinas mIU/l 411,4 (norma 86 - 324) Pakilo sad
Progesteronas nmol/l 0,343 (norma 0,159 - 0,474) Nukrito smile
Gliukozė mmol/l 5,40 (norma 4,11 - 5,8) Nukrito smile

Pirma tyrima pries menesi (rezultatai citatoj) dariausi pries menesi, pastebejes, kad pradejo retet barzdos skutimas, tiesiog ne taip stipriai auga. Taip pat biski jauciu, kad byrka ne super gerai stovi (realiai sitas neramina labiausiai).
Streso gyvenime yra, bet turbut visiem jo yra, bet stengiuosi gerai maitintis, issimiegot, negeriu, nerukau, reguliariai sportuoju. Galvoju dasidaryti kitus hormonus kaip LH, E2 ir t.t. ir eit pas endokrinologa konsultacijai.

Ar turetumet komentaru mano situacijoj?

Po tyrimo jauciu dar blogiau stovi jo?😊

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net