- 41BOT
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2025-05-21
- Žinutės: 8
- Atsiliepimai: 0
#1 2025-06-12 14:03
Teniso Alkūnė
Pasidariau sau teniso alkūnę prieš kokius tris mėnesius spamindamas per daug štangos kilnojimus su delnais žemyn ir darydamas hammer curlsus ir kėlimus šonu vidurinėm deltom su dideliais svoriais.
Po truputį geriau suprantu problemą, ir kaip gydyt. Tikiuosi per ateinantį mėnesį galbūt jau galutinai sugyt.
Kokios patirtys narių šio itin aktyvaus forumo ? Man įdomu kada vėl galėsiu kelti didėlius svorius, traukti iki ribų, galbūt jau niekada ?
Neprisijungęs
- valdas4x4
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2014-09-24
- Žinutės: 1777
- Atsiliepimai: 66
#2 2025-06-12 14:17
Re: Teniso Alkūnė
41BOT rašė:
Pasidariau sau teniso alkūnę prieš kokius tris mėnesius spamindamas per daug štangos kilnojimus su delnais žemyn ir darydamas hammer curlsus ir kėlimus šonu vidurinėm deltom su dideliais svoriais.
Po truputį geriau suprantu problemą, ir kaip gydyt. Tikiuosi per ateinantį mėnesį galbūt jau galutinai sugyt.
Kokios patirtys narių šio itin aktyvaus forumo ? Man įdomu kada vėl galėsiu kelti didėlius svorius, traukti iki ribų, galbūt jau niekada ?
Man gijo apie puse metu, pradzioj nesiojau langete, saldziau, gydymo variantai du , pirmas tai leidzia vaistus salia sausgysles kurie nuima skausma, reikia kas kelis men leistis, bet nuo tu vaistu paskui surageja sausgysle ir buna dar blogiau, antras - reabilitacija, pratimai ir smūgines bangos su aparatu panasiu i vibratoriu, man buvo paskirta 5 seansai po 2000 sm,
Neprisijungęs
- bakas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2017-05-09
- Žinutės: 982
- Atsiliepimai: 6
#3 2025-06-12 15:59
41BOT rašė:
Smugine terapija,visas kitas gali apeit dideliu ratu nes negelbeja ir vaistai i sanari.Smugine terapija turetu pagelbet,bet tokio greito sugryzimo,tiketis naivoka.Dametus AS gijimas sparciai gereje.
Neprisijungęs
- enox
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-05-24
- Žinutės: 1695
- Atsiliepimai: 6
#4 2025-06-12 21:50
tiksliai vadinasi smuginė banginė terapija. O tas dalykas lateralinis arba medialinis epikondilitas. Pas manęs yra. Niekur nerandu kur praeiti tą terapiją yra įtvarai, tik nežinau ar veiksmingi. NVNU vaistukai padės tik laikinai. Yra pratimai. Vien tik deka tikrai nepadės, reikalingi pratimai ir nutraukti tai, kas sukelia tą epikondilitą. Gal kažką netaip daryti. Aš každada buvau įsivaręs jį būtent nuo neteisingai daromų prisitraukimų
Neprisijungęs
- valdas4x4
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2014-09-24
- Žinutės: 1777
- Atsiliepimai: 66
#5 2025-06-12 22:13
enox rašė:
tiksliai vadinasi smuginė banginė terapija. O tas dalykas lateralinis arba medialinis epikondilitas. Pas manęs yra. Niekur nerandu kur praeiti tą terapiją
yra įtvarai, tik nežinau ar veiksmingi. NVNU vaistukai padės tik laikinai. Yra pratimai. Vien tik deka tikrai nepadės, reikalingi pratimai ir nutraukti tai, kas sukelia tą epikondilitą. Gal kažką netaip daryti. Aš každada buvau įsivaręs jį būtent nuo neteisingai daromų prisitraukimų
Itvaras tai ten tik po fizinio kruvio , o siaip tai nereikia jo nesiot, man deka + hgh gan gerai padejo, terapija praeit gali kauno klinikose, jie turi ta aparata, bet turi kreiptis i neurologa, padarys echoskopija, tada israsys siuntima reabilitacijai, po to stoji i eile tai reabilitacijai, man eile buvo apie 1 men, su viskuo nuo pradzios uztruko apie 2 men kol priejau reabilitacija 😁
Neprisijungęs