Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

41BOT
Naujas dalyvis
Registravosi: 2025-05-21
Žinutės: 8
Atsiliepimai: 0

#1 2025-06-12 14:03

Teniso Alkūnė

Pasidariau sau teniso alkūnę prieš kokius tris mėnesius spamindamas per daug štangos kilnojimus su delnais žemyn ir darydamas hammer curlsus ir kėlimus šonu vidurinėm deltom su dideliais svoriais.

Po truputį geriau suprantu problemą, ir kaip gydyt. Tikiuosi per ateinantį mėnesį galbūt jau galutinai sugyt.

Kokios patirtys narių šio itin aktyvaus forumo ? Man įdomu kada vėl galėsiu kelti didėlius svorius, traukti iki ribų, galbūt jau niekada ?

Neprisijungęs

valdas4x4
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2014-09-24
Žinutės: 1777
Atsiliepimai: 66

#2 2025-06-12 14:17

Re: Teniso Alkūnė

41BOT rašė:

Pasidariau sau teniso alkūnę prieš kokius tris mėnesius spamindamas per daug štangos kilnojimus su delnais žemyn ir darydamas hammer curlsus ir kėlimus šonu vidurinėm deltom su dideliais svoriais.

Po truputį geriau suprantu problemą, ir kaip gydyt. Tikiuosi per ateinantį mėnesį galbūt jau galutinai sugyt.

Kokios patirtys narių šio itin aktyvaus forumo ? Man įdomu kada vėl galėsiu kelti didėlius svorius, traukti iki ribų, galbūt jau niekada ?

Man gijo apie puse metu, pradzioj nesiojau langete, saldziau, gydymo variantai du , pirmas tai leidzia vaistus salia sausgysles kurie nuima  skausma, reikia kas kelis men leistis, bet nuo tu vaistu paskui surageja sausgysle ir buna dar blogiau, antras - reabilitacija, pratimai ir  smūgines bangos su aparatu panasiu i vibratoriu, man buvo paskirta 5 seansai po 2000 sm,

Neprisijungęs

bakas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2017-05-09
Žinutės: 982
Atsiliepimai: 6

#3 2025-06-12 15:59

41BOT rašė:

Smugine terapija,visas kitas gali apeit dideliu ratu nes negelbeja ir vaistai i sanari.Smugine terapija turetu pagelbet,bet tokio greito sugryzimo,tiketis naivoka.Dametus AS gijimas sparciai gereje.

Neprisijungęs

enox
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-05-24
Žinutės: 1695
Atsiliepimai: 6

#4 2025-06-12 21:50

tiksliai vadinasi smuginė banginė terapija. O tas dalykas lateralinis arba medialinis epikondilitas. Pas manęs yra. Niekur nerandu kur praeiti tą terapiją smile yra įtvarai, tik nežinau ar veiksmingi. NVNU vaistukai padės tik laikinai. Yra pratimai. Vien tik deka tikrai nepadės, reikalingi pratimai ir nutraukti tai, kas sukelia tą epikondilitą. Gal kažką netaip daryti. Aš každada buvau įsivaręs jį būtent nuo neteisingai daromų prisitraukimų

Neprisijungęs

valdas4x4
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2014-09-24
Žinutės: 1777
Atsiliepimai: 66

#5 2025-06-12 22:13

enox rašė:

tiksliai vadinasi smuginė banginė terapija. O tas dalykas lateralinis arba medialinis epikondilitas. Pas manęs yra. Niekur nerandu kur praeiti tą terapiją smile yra įtvarai, tik nežinau ar veiksmingi. NVNU vaistukai padės tik laikinai. Yra pratimai. Vien tik deka tikrai nepadės, reikalingi pratimai ir nutraukti tai, kas sukelia tą epikondilitą. Gal kažką netaip daryti. Aš každada buvau įsivaręs jį būtent nuo neteisingai daromų prisitraukimų

Itvaras tai ten tik po fizinio kruvio , o siaip tai nereikia jo nesiot, man deka + hgh gan gerai padejo, terapija praeit gali kauno klinikose, jie turi ta aparata, bet turi kreiptis i neurologa, padarys echoskopija, tada israsys siuntima reabilitacijai, po to stoji i eile tai reabilitacijai, man eile buvo apie 1 men, su viskuo nuo pradzios uztruko apie 2 men kol priejau reabilitacija 😁

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net