- TZR
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: DK
- Registravosi: 2006-02-18
- Žinutės: 1529
- Atsiliepimai: 0
#1 2007-02-21 19:32
Hardcore livin'
Tu paskyrei savo gyvenimą kūno tobulinimui, per sunkias treniruotes, alkį ir troškimą... Kiekviena diena reikalauja pasiaukojimo... Tai mūsų pasaulis broliai.. tai tikrasis kultūrizmas...
Sveiki atvykę.
taigi šita tema būs skirta hardcore kulturizmui...jo ideologijai, treniruočių metodikai ir t.t...
stengsiuos karts nuo karto įmest vis naujos medžiagos aišku sulietuvintos
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
#2 2007-02-21 19:34
Re: Hardcore livin'
Velniop visą kitą
(utiutiu Everything Else by Bulldog)
Nemotyvuotas. Silpnas. Tas kuris visada aiškinasi kodėl nepasiekė rezultatų. Tu žinai apie kokius žmones aš kalbu. Apie galėjo būti, turėjo būti, beveik buvo. Ar tu vienas iš jų? O gal tu čiumpi savo svajonę, kontroliuoji savo norus ir sieki jų? Ar turi drąsos, ryžto, vidinės jėgos, užsispyrimo, ištvermės ir tą žvėrišką troškimą tam kas neabejotinai vieną dieną bus tavo? Ar nori būti didelis? Stiprus? Ar gali surinkti pakankamai jėgų ir troškimo, kad kiekvieną kartą būdamas salėje atiduotum visą save? Ar gali sau mintyse pasakyti velniop pasaulį ir viską kas jame, nes viskas kas dabar egzistuoja, tai svoriai, kuriuos aš keliu?
Paklausykit broliai. Motyvacija tai raktas į viską gyvenime. Geležies pasaulyje tik motyvuoti išgyvens. Nėra nieko panašaus, kaip jausti adrenaliną tekantį venomis, kuris verčia tave drebėti, prakaituoti ir užpildo tave pykčiu ir įniršiu prieš kiekvieną sunkų kėlimą. Po velnių, tai geriausias jausmas. Aš jį dievinu. Tu tai turi patikti. O jei nepatinka, greičiausiai tau reikia nusipirkti fitneso žurnalą ir visą išstudijuoti, kad sutvirtintum tą savo riebią subinę. Ar aš tai pasakiau? Atsiprašau, turbūt buvau per šiurkštus, bet po velnių, toks yra Žvėriškas treniravimasis.
Kelnioti geležį reikia motyvacijos. Kad užauginti tokias žiaurias proporcijas, kaip tų, kuriuos laikome keistuoliais tikrai reikia motyvacijos. Mano mėgstamiausi motyvatoriai tai sunki muzika, nauji gymai ir kiti treniruočių partneriai su kuriais galiu rungtyniauti treniruodamasis. Treniruotis su tuo kuris už tave daug didesnis ir stipresnis yra puikus motyvatorius. Pagaliau tikriausiai pats stipriausias motyvatorius man yra tos vienos minties suradimas, kuri mane pakankamai įsiutintų ir leistų pilnai suvaryti raumenis.
Aš nesidalinsiu savo mintimis, nes jos yra mano ir gali būtį šiek tiek iškreiptos, bet mane jos veikia. Kaip atrodytų gyvenimas, jei netūrėtum stuburo? Aš nežinau, nes turiu tokį. Bet įsivaizduoju, jis būtų pilnas baimės nukristi į tokį tašką, kad palikti durų kilimėliu, kiekvienam kas norėtų nusivalyti kojas į tave. Ar tu ruošiesi leisti kitiems valytis kojas į tave? Ar gali rasti būda savyje įžiebti liepsnai, kuri tau padėtų siekti tikslo? Pažiūrėk į keletą žmonių pasaulyje kuriem sekasi gyvenime, jie visi turi motyvacijos. Po velnių, netgi žinomiausi pasaulio nusikaltėliai turi motyvacijos daryti nusikaltimus. Viena labai motyvuota asmenybė gali įkvėpti visus aplink.
Dabar tu tikriausiai galvoji, kaip velniai rautų ši rašliava mane turi sumotyvuoti? Štai žmogau. Aš noriu kad pasirinktum tikslą. Nesvarbu ar tai keli papildomi kilogramai ant štangos, ar keli centimetrai ant raumenų, pasirink ką nori. Buk realistas nes tu niekaip nepriaugsi 50 kg grynų raumenų per mėnesį, nesvarbu kiek motyvuotas būsi. Dabar paklausk savęs kodėl aš pasirinkau šį tikslą? Ar tai dėl to kad nori padaryti įspūdį merginai? Galbūt tau nusibodo būti storam? O gal tu nori pagerinti rekordus varžybose ir atrodyti kaip prakeiktas Žvėris. Priežastis dėl kurios pasirinkai tokį tikslą ir yra tas dalykas, kuris tūrėtų tave motyvuoti.
Išsiimk šviną iš savo purvinų apatinių ir pradėk judėti. Ne rytoj, ne šiandien. Neatidėliok šito. Tuoj pat eik prie darbo. Tikėk savimi ir pasieks, tai ko nori. Ne. Nuėjęs nieko negausi. Tau reikia pulti ir pasiimti tai, kas tau priklauso. Pasiimk tai, nes žinai jei nepaimsi tavo širdis niekada to nepamirš ir tu tiesiog pasiduosi. Pagalvok kaip jausies paleidęs savo tikslą ir troškimus...
Dar vienas dalykas kurį myliu tame ką darau, tai žinojimas, kad visą savo gyvenimą darau būtent taip, ką noriu daryti. Aš niekada niekam neleidau man pasakyti kitaip. Atsimenu, kai pirmą kartą dalyvavau jau nebe jaunių varžybose mano šeimos nariai manęs klausė Kodėl tu vis dar tai darai? aš turėjau keletą daug pasiekusių savo šeimos narių, bet visgi dauguma likusių tiesiog egzistavo. Jie niekada nepasiimdavo ko norėdavo. Daugumos jų manymų aš tiesiog švaisčiau laiką. Juokinga, kaip dabar tie patys žmones giria mane, patekusį į žurnalus ir rodomą per televiziją. Jie daugiau nebeabejoja manini. Tai kuras man. Aš esu kitoks. O tu?
Ar tu gali pasakyti, kad būdamas 16 ir norėdamas tapti dideliu, bei varžytis dėl profesionalo vardo, siekei to visomis jėgomis? Aš galiu. Ir tai sakau nenorėdamas pasigirti, bet tai didis jausmas, kai galiu pasakyti kad turėjau svajonę ir vietoj to kad ją paleidau, kaip bet kuris kitas, aš jos siekiau bet kokia kaina. Aš tikiuosi, kad tai skatins mano vaikus, kai tokių turėsiu, ir rodis jiems, kad jeigu tikrai nori kažko pasiekti, tai ir pasieksi. Dalyvavimas varžybose, treniravimasis, mityba ir pasiaukojimas visa tai atrodo labai sunku, bet kai prie sienos prikali sušiktą medalį su titulu, tai pats geriausias jausmas pasaulyje. Ir niekas jo iš tavęs negali atimti.
Taigi kas tavyje? Štai tas laikas. Yra tik dabartis. Rytojus yra svajonė plius viena diena iššvaistyta veltui. Ar tikrai gali siekti ko nori? Taip, bet tik jei esi motyvuotas. Esi? O gal galvoji, kad ateis rytojus ir kartu tau atneš motyvaciją? Na gerai, kol tu lauki rytojaus aš darau Žvėriškai sunkius pritūpimus ir mirties traukas šiandien. Žvėrys? Taip, mes tokie. Kodėl? Todėl kad mes žinome ko norime ir to siekiame nelaukdami rytojaus.
Būk savimi. Neapsimetinėk kitais. Būk protingas. Nešvaistyk laiko. Surask liepsnelę savyje ir paversk ją didžiausia liepsna. Kontroliuok savo likimą ir niekada nepasiduok. Nustok aiškintis. Pradėk daryti tai kas tikrai padės pasiekti tikslą. Jokie malonumai neįgyvendins tavo svajonės. Jei tavo svajonė būti dideliam, stipriam, kilnoti didžiulius svorius, varžytis ir laimėti, tai ir siek to. Pakelk subinę. Vienintelis dalykas, kurio aš bijau, tai mintis, kad vieną dieną aš galiu nebetūrėti svajonės, taigi aš neleisiu tam atsitikti, kol negausiu visko ko noriu. Priimk tai. Būk Žvėris. Velniop visą kitą.
Neprisijungęs
- 3F
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-07-22
- Žinutės: 1552
#3 2007-02-21 19:48
http://www.animalpak.com/html/article_d … p;section= reikės šitą kojų trenkę kada pabandyt turėtų neblogai pakirst
Neprisijungęs
- Del
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2006-01-27
- Žinutės: 127
#4 2007-02-22 21:24
respect ;] labai i nauda tokie motyvaciniai tekstai..
Neprisijungęs
- MaksisXXX
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2006-03-25
- Žinutės: 444
#5 2007-02-23 11:30
3F rašė:
http://www.animalpak.com/html/article_details.cfm?ID=146§ion= reikės šitą kojų trenkę kada pabandyt
turėtų neblogai pakirst
o neturit kokio isversto teksto?nlb angliskai suprantu:(
Neprisijungęs
- 3F
- Dažnas senbūvis
#6 2007-02-23 17:05
MaksisXXX rašė:
3F rašė:
http://www.animalpak.com/html/article_details.cfm?ID=146§ion= reikės šitą kojų trenkę kada pabandyt
turėtų neblogai pakirst
Ilgas tekstas. Neturiu kantrybės tokius verst
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
#7 2007-02-23 17:30
MaksisXXX rašė:
3F rašė:
turėtų neblogai pakirst
dabar esu kitais tekstais užsiėmęs..bet kai juos išversiu greičiausiai imsiuos šito..
Neprisijungęs
- 3F
- Dažnas senbūvis
#8 2007-02-23 17:33
TZR rašė:
MaksisXXX rašė:
3F rašė:
turėtų neblogai pakirst
dabar esu kitais tekstais užsiėmęs..bet kai juos išversiu greičiausiai imsiuos šito..
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
#9 2007-02-23 17:50
Vakar dariau kojų treniruotę...ne būten tą kur minėta keliais postais aukščiau, bet visgi hardcore treniruotę...
Turėjo būti lengva treniruotė, po gan ilgos pertraukos(dėl ligos)....But what the utiutiu is easy workout!?
Pamačiau štangą... o tada jau non stop...
Atrodo nieko įpatingo..
4x8 pritūpimai
4x10 įtūpstai
4x15 mirties trauka tiesiom kojom
4x15 pasistiebimai stovint
Bet kai tai padarai iš visos širdies ir dar su ta per 3 savaites sukaupta energija, tai yra nepakartojama treniruotė.. Ir ištikrųjų juk hardcore yra ne tiek pačioje treniruotėje, kiek tame, su kokia aistra tu ją atlieki...
Neprisijungęs
- 3F
- Dažnas senbūvis
#10 2007-02-23 18:11
TZR rašė:
Vakar dariau kojų treniruotę...ne būten tą kur minėta keliais postais aukščiau, bet visgi hardcore treniruotę...
Turėjo būti lengva treniruotė, po gan ilgos pertraukos(dėl ligos)....But what the utiutiu is easy workout!?
Atrodo nieko įpatingo..
4x8 pritūpimai
4x10 įtūpstai
Bet kai tai padarai iš visos širdies ir dar su ta per 3 savaites sukaupta energija, tai yra nepakartojama treniruotė..Ir ištikrųjų juk hardcore yra ne tiek pačioje treniruotėje, kiek tame, su kokia aistra tu ją atlieki...
Tūrėtų geras jausmelis būt po pertraukos Jei iš širdies viską padarai.
Beja, labai lengva hardcoro treniruotę paverst paprastu splitu, jei darysi su mažais svorisis ir ilgom pertraukom. Tačiau galima padaryt ir atvirkščiai
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
#11 2007-02-23 18:47
3F rašė:
TZR rašė:
Atrodo nieko įpatingo..
4x8 pritūpimai
4x10 įtūpstai
Bet kai tai padarai iš visos širdies ir dar su ta per 3 savaites sukaupta energija, tai yra nepakartojama treniruotė..Ir ištikrųjų juk hardcore yra ne tiek pačioje treniruotėje, kiek tame, su kokia aistra tu ją atlieki...
Tūrėtų geras jausmelis būt po pertraukos
Jei iš širdies viską padarai.
Beja, labai lengva hardcoro treniruotę paverst paprastu splitu, jei darysi su mažais svorisis ir ilgom pertraukom. Tačiau galima padaryt ir atvirkščiai
šiandien kaip pingvinas vaikščiojau bet šiaip labiausiai tai patiko mirties traukos poveikis sėdmenim..niekad dar nesu taip užpakalio paveikęs..
Neprisijungęs
- MaksisXXX
- Dažnas dalyvis
#12 2007-02-23 19:40
TZR rašė:
3F rašė:
TZR rašė:
Atrodo nieko įpatingo..
4x8 pritūpimai
4x10 įtūpstai
Beja, labai lengva hardcoro treniruotę paverst paprastu splitu, jei darysi su mažais svorisis ir ilgom pertraukom. Tačiau galima padaryt ir atvirkščiaišiandien kaip pingvinas vaikščiojau
bet šiaip labiausiai tai patiko mirties traukos poveikis sėdmenim..niekad dar nesu taip užpakalio paveikęs..
tai saunuolis:stanga_v_r:as ir pamenu man po itupstu gerai pakirto pirma karta kai dariau:D
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
#13 2007-02-23 20:23
MaksisXXX rašė:
TZR rašė:
3F rašė:
Beja, labai lengva hardcoro treniruotę paverst paprastu splitu, jei darysi su mažais svorisis ir ilgom pertraukom. Tačiau galima padaryt ir atvirkščiaišiandien kaip pingvinas vaikščiojau
bet šiaip labiausiai tai patiko mirties traukos poveikis sėdmenim..niekad dar nesu taip užpakalio paveikęs..
tai saunuolis:stanga_v_r:as ir pamenu man po itupstu gerai pakirto pirma karta kai dariau:D
čia niekas nekalba apie pirmus kartus..aš mirties trauka jau senai darau, bet taip sėdmenis pirma kartą paveikė..bet aišku poveikį turėjo pertrauka ir tai su kokiom įdėjom pradėjau po jos sportuoti.
Neprisijungęs
- MaksisXXX
- Dažnas dalyvis
#14 2007-02-23 21:48
TZR rašė:
MaksisXXX rašė:
TZR rašė:
šiandien kaip pingvinas vaikščiojaubet šiaip labiausiai tai patiko mirties traukos poveikis sėdmenim..niekad dar nesu taip užpakalio paveikęs..
čia niekas nekalba apie pirmus kartus..aš mirties trauka jau senai darau, bet taip sėdmenis pirma kartą paveikė..bet aišku poveikį turėjo pertrauka ir tai su kokiom įdėjom pradėjau po jos sportuoti.
tai as suprantu:alah:
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
#15 2007-02-24 16:40
Geriausiu atveju mums yra 52 progos per metus treniruoti tam tikrą kūno dalį... Aš manau kad kiekvieną kūno dalį treniruojam kartą per savaitę. Blauzdos ir presas 4 kartus per savaitę, taip pat 4 kartus per savaitę 30 minučių kardio.
Mano metodika yra daug priėjimų ir skirtingų pratimų treniruotėje. Padaryti viską ką gali, nes nesiruoši jo liesti tam tikrą laiką. Tada tai kūno daliai duoti laiko poilsiui.
Aš pradėjau naudotis šia sistema, kai supratau jog raumenį reikia treniruoti iš visų kampų ir kai tai padarai supranti, kad net nepastebėjai kaip padarei 25 priėjimus. Tada aš sau pasakiau nekovok su tuo...eik su tuo. Ir nuo tos dienos mano nugara ėmė augti platyn ir storyn kaip dar niekada nebuvo augusi. Štai kodėl sunkios treniruotės kartu su visaverčiu poilsiu yra mano būdas augti.
Didelės treniruotės yra engiamos žurnaluose ir daug žmonių dėl savo traumų kaltina jas. Žmogaus kūnas buvo sukurtas įveikti kliūtis... Tai vadinama evoliucija, natūralia atranka. Stiprieji išgyvena, o silpnieji nugriūna šalikelėje šiame kelyje į jėga per treniruotes. Treniruotės yra priėjimai ir pakartojimai... taigi kodėl tu vis dar čia sėdi ir skaitai? EIK TRENIRUOTIS. Dabar.
Neprisijungęs
- Ilgas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2007-02-10
- Žinutės: 314
#16 2007-02-24 16:57
Rimtas straipsnis-sestadienis ir sekmadienis su treciadieniu pas mane iseigines o pirmadienis,antradienis ir ketvirtadienis,penktadienis juodos dienos reikia joms susikaupt,kad galeciau maxima isspaust.
Neprisijungęs
- `CR`
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-08-27
- Žinutės: 821
#17 2007-02-24 20:32
TZR laikas pas psichologa
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
#18 2007-02-24 20:51
Nekęsk manęs
Byloje Pasaulis prieš Mašiną buvo prieita nuosprendžio. Pasaulio teismo nariai skelbia tave, Mašiną, kaltu dėl to kad esi visiškas individualistas. Be to esi kaltas dėl to kad neperki viso to šūdo kurį mes kišame žmonėms. Trečias ir labiausiai pasibaisėtinas, yra kaltinimas rengiant sąmokslą mokyti ir kurstyti visų amžių ir rasių žmones sukilti prieš galios kontroliuotojus ir profesionalius melagius ir imti patiems kontroliuoti savo gyvenimus. Ar turi ką nors pasakyti pasiteisinimui?
Taip... eikit velniop.
Gaminiai ir pažadai, reklama ir kompromisai, turtingieji ir beturčiai, plėšrūnai ir aukos visas pasaulis yra nesąmonė. Aš negaliu kaltinti žmogaus už norą kuo nors tikėti arba už norą tapti kuo nors daugiau negu šios liūdnos aplinkybės leidžia. Aš negaliu jo kaltinti daugiau, negu vaiką pasakiusi norą krintančiai žvaigždei. Bet kol jis tiki žvaigžde, kol jis kovoja, kad pasiektų daugiau negu prieš jį ėjusieji jis privalo būti atsargus. Jis privalo nepasiduoti vilionėms. Jis neturėtų nusipirkti vilties. Jis neturėtų klausyti pažadų. Jis neturi tikėti melu.
Tai taip sunku priminti sau, kad kas atrodo kaip laiptai į žvaigždes ištiktųjų yra klaidingas kelias į niekur. Detalės pasistatyti pastogei yra kietos ir grublėtos ir mes tai jau senai žinome. Neseniai mano vizijos buvo užstotos apgaulės debesų ir trumpesnių kelių, kure žmogų turėtų pakelti be kopimo.
Nusipirk mūsų kompiuterinę programą ir būsi pasiruošęs pasiimti pasaulį Visi pamiršo apie skausmingą ir mokančią patirtį. Pamiršo, kad gyvenimas yra mūsų mokytojas, o ne kažkokia sumauta programa. Nusipirk mūsų mašiną ir tapsi šauniu ir mėgstamu ir visada apsuptu gražių žmonių. Pamiršta apie tai kad tikrai gražūs žmonės niekada nesiburiuos prie tokių lėkštų vaizdų. Būk atsargus nepirk svajonių. Būk atsargus, neapgaudinėk gyvenimo. Perskaityk mūsų žurnalą ir daryk būtent taip kaip mes sakome ir tapsi 150 kilogramų žvėrimi Na...aš taip nemanau.
Jei nori gali tikėti melu. Gali ieškoti kompromisų jei manai, kad tai geriausia bet tu negali apgauti gyvenimo. Visi būna skolingi, visi sumoka. Štai kaip yra. Rezultatai tau nenukris iš dangaus, namai nepastatomi iš popieriaus ir svajonės nėra įgyvendinamos nusiperkant sušiktą mašiną.
Mes užaugome, kad mylėtume savo grandines. Mums reikia būti įkalintiems. Mes gyvename iš trupinių likusių po šeimininkų puotų. Aš manau kad žmonės manęs nekęs po tokių žodžių ir nuomonių... žmonės visada nemėgsta, kai jiems sakai tiesą, apie tai, kas jie yra. Man nesvarbu jei manęs nekęsit. Tai man primins, kad aš gyvas ne auka, ne vergas priklausantis nuo šeimininko. Galbūt aš ir netapsiu Mr. Olympia, bet niekada nepirksiu to mėšlo, kurį jie man bando įsiūlyti. Tai, ką aš noriu pasiekti man yra daug daugiau negu kažkoks titulas... Aš bandau gyventi tikrą gyvenimą savo paties sukurtomis taisyklėmis.
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
#19 2007-02-24 20:52
`CR` rašė:
TZR laikas pas psichologa
priimsiu kaip komplimentą..
Neprisijungęs
- `CR`
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-08-27
- Žinutės: 821
#20 2007-02-24 22:23
Neprisijungęs
- Ilgas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2007-02-10
- Žinutės: 314
#21 2007-02-25 14:04
Sveikinu "TZR"tavo traktatai neblogi siulau parasyt daugiau ir isleist kokia brosiura su jais
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
#22 2007-02-25 17:21
Plieninės kojos. Pirma dalis: keturgalviai raumenys(By G Diesel)
Prasideda. Blogas jausmas ima didėti kai senka valandos. Artėja kojų diena ir tu velniškai jos nemėgsti. Tu nekenti to skausmo. Tu nekenti tų nepaklusnių svorių.Tu nekenti to kuo šiandien privalai tapti. Dings šeimos vyras, geriausias draugas, gėrio nešėjas. Kiekvieną savaitę kelioms valandoms jis privalo išeiti. Šešėlis privalo pasirodyti iš tamsiosios jo sielos kertės.
Tai toji pusė, kurią tu slepi nuo savo mylimų žmonių. Vienišas žmogus su misija, kovojantis už tai kas jam atrodo įmanoma, netgi jeigu jam tai reikia padaryti su paskutinių oro įkvėpimu. Nueiti į vieta kur lankosi tik keletą vyrų. Nežinoti ką reiškia ribos. Tu nekenti užduoties, kurią turi atlikti. Tai toji neapykanta kuri maitina Žvėrį. Ši neapykanta suteikia tau energijos augti. Po velnių. Tu myli šią neapykantą.
Šiandiena kitokia. Šiandiena blogesnė. Tau nepatinka būti paprastu pamišėliu. To mažą, kad įvarytum baimę į paprastų mirtingųjų širdis. Tu nori daugiau. Tu reikalauji daugiau. Šiandien tu pastumsi savo kūną už minčių pančių. Tu suardysi fizinius ir protinius ryšius, kurie stabdo tavo augimą... Taip, šiandien tu suvarysi savo kojas į sumautą košę. Tu pasiruošęs?
#1: Pritūpimai
Mes kalbame apie augimo kibirkštėlės užsiliepsnojimą, taigi pamirškim visą kitą mėšlą. Laikas pradėti kankinančius pritupimus. Šią odisėja mes pradėsime tradiciniu būdu. Penki darbiniai pritūpimų priėjimai. Pavyzdžiui, apšylam su 60kg x 15 ir tada einam prie 100x 12, 150x 12, 170x 10, 190x 8. Paprasta dieną tai butų velniškai gera pritupimų treniruotė. Bet deja, tai ne paprasta diena. Taigi nuimame svorius iki 100 kg ir pažiūrėsim iš kokio molio tu drėbtas.
Tai priėjimas su dideliu pakartojimų skaičiumi. Pirmieji 15 bus lengvi. 16-25 turėtų į tavo keturgalvius raumenis atnešti didelį pieno rūgšties kiekį(tai laikas kai tau reikės sukąsti dantis ir likti dvasiškai stipriu). Tu gali bandyti save apgauti skaičiuodamas kas trečią pakartjimą, bet kad ir ką darytum, tu negali sustoti. Nesustok kol nepasieksi tikslo. Tik tu gali pereiti šias ribas ir tik tu gali įveikti savo protą.
Geriausiu atveju pabaigus šį priėjimą tau svaigs galva ar skaudės pilvą. Galbūt pamirši savo vardą. Blogiausiu atveju tu nugriūsi be sąmonės. Tačiau bet kuriuo atvėju tu laimėsi. Duok sau keletą minučių atsigauti, nes mes dar tik pradedam.
#2: Kojų spaudimo/ Hack pritūpimų supersetas
Nušlubuojam daryti kojų spaudimą. Menkas malonumas tęsti treniruotę, kai tavo keturgalviai pilni kraujo. Ir žinant tai, kad tavo kančios dar tik prasideda. Ant kojų spaudimo ir hack pritūpimų staklių tu užkrausi svorį, kuriuo normaliomis sąlygomis padarytum 12 pakartojimų. Šį kartą tu padarysi 10 pakartojimu kojų spaudimo pilna judesio amplitude ir iš karto darysi 10 pakartojimų hack pritupimų. Tu darysi šį kankinantį ritualą dar du kartus, žinodamas, kad kančia, kurią jauti yra laikina, ir po to tu jausi šlovę tai padaręs.
#3: Kojų tiesimo supersetas
Dabar su nutirpusiais keturgalviais šliaužiam prie kojų tiesimo. Geriausia tai atlikti su treniruokliu, kuriame svoris kečiamas keičiant lėkštes. Užsidedi šiek tiek svorio ir su savo treniruočių partnerio pagalba, pradedi daryti pakartojimus. Kai nebegali padaryti nei vieno pakartojimo tegul tavo partneris nuima vieną lėkštę. Toliau daryk pakartojimus, kol vėl nebegalėsi padaryti nei vieno, tada vėl sumažink svorį viena lėkšte. Šie skausmingi pakartjimai turi tęstis, kol ant treniruoklio liks tik viena lėkštė.
Šioje pakilioje būsenoje tu esi vienas. Atsiskyręs savyje. Tu nematai ir negirdi tų silpnųjų, slenkankančių aplinkui tave. Tu esi sukurtas iš nepalenkiamos medžiagos. Tie žmonės tau pavydi, to kokiais jie niekad netaps. Jei pažvelgsi tu tai pamatysi jų akyse. Jų apmaudas yra kuras mašinai, kuria tu nori tapti. Taigi susikoncentruok į geležį. Auk. Velniai rautų, tik neprarask tos prakeiktos koncentracijos dabar... Tau dar liko dvigalviai ir blauzdos. Bet tai paliekam kitam kartui.
Neprisijungęs
- 3F
- Dažnas senbūvis
#23 2007-02-26 17:07
Reiks tuoj bandyt šitą gėrį kojoms
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
#24 2007-02-26 18:04
3F rašė:
pirma reikia susirast kas namo po trenkes parves..
Neprisijungęs
- 3F
- Dažnas senbūvis
#25 2007-02-26 18:07
TZR rašė:
3F rašė:
pirma reikia susirast kas namo po trenkes parves..
Jei kaip nors namo parsigautum, kitą dieną vaikščiotum kaip pingvinas
Neprisijungęs