Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

EVIP
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-03-24
Žinutės: 351
Atsiliepimai: 1

#1 2009-05-06 12:56

Pametimai

Koki brangiausia daikta esate pamate? As pats siandien auksine grandinele. Nemanau, kad ja pameciau, o kazkas nutrauke ir pasieme net nepastebejau. Arba netycia grustyje kazkas uzkabino ir nutruko o kas rado ir pasieme. Labai gaila madmadmad

Neprisijungęs

Sefas666
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2008-11-22
Žinutės: 189
Atsiliepimai: 0

#2 2009-05-06 12:58

Re: Pametimai

EVIP rašė:

Koki brangiausia daikta esate pamate? As pats siandien auksine grandinele. Nemanau, kad ja pameciau, o kazkas nutrauke ir pasieme net nepastebejau. Arba netycia grustyje kazkas uzkabino ir nutruko o kas rado ir pasieme. Labai gaila madmadmad

Labai uzjauciu! Keista, bet nesu nieko tokio brangaus pametes, na gal kai mazas buvau koki 10lt (tada brangu buvo) neutral

Neprisijungęs

E5
Moderatorius
Registravosi: 2009-01-08
Žinutės: 1645
Atsiliepimai: 10

#3 2009-05-06 14:22

EVIP rašė:

utiutiu ... uzjauciu zmogau, savaja pats dabar apsitikrinau ar normaliai kabo mad toks gyvenimas, bus dar tu grandineliu smile pats asmeniskai kazkaip esu gana atsargus ir apdairus, lyg ir nieko tokio ypac brangaus nesu pragainiojes , tfu tfu tfu smile

Neprisijungęs

Justix
Dažnas dalyvis
Vietovė: Panevėžys
Registravosi: 2007-02-04
Žinutės: 457

#4 2009-05-06 15:19

Užjaučiu dėl pametimo, suprantama kad gaila brangaus daikto. o kad nutrauktų manau tikrai būtum pajutęs

Neprisijungęs

martelis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-02-28
Žinutės: 596
Atsiliepimai: 3

#5 2009-05-06 15:26

EVIP rašė:

Prisisnekejai big_smilesad

Neprisijungęs

EVIP
Dažnas dalyvis

#6 2009-05-06 20:12

martelis rašė:

EVIP rašė:

Prisisnekejai big_smilesad

Uzkalbejai turbut big_smile tongue

Neprisijungęs

jo3ik
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Krosna
Registravosi: 2008-07-28
Žinutės: 184

#7 2009-05-06 21:22

as ir esu telefoniuka pametes, bet ne kiek telefono buvo gaila o korteles su numeriukais... sad

Neprisijungęs

Cefyras
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-04-30
Žinutės: 39

#8 2009-05-06 22:59

yra teke ir telefona pamest ir pinigu, bet nedaug, taciau visvien prisimenu gruzas buvo, kadangi tuos pinigus reikia uzdirbt... smile o seip retai kada pasitaiko, todel nesiojuosi tasele dazniausiai, viska susidedi ir no problem, o telefonai, pinigai ir cepackos kaip zinia ant kelio nesimeto smile

Neprisijungęs

CrowMan
Dažnas senbūvis
Vietovė: marijampole
Registravosi: 2008-02-24
Žinutės: 843

#9 2009-06-24 01:06

nuplauke sidabrine grandinele (100lt vertes ir dar dovanota) i kanalizacija sad vos neverkiau neutral dabar kita gavau dovanu dar brangesne big_smile bet sita jau saugau

Neprisijungęs

Emporio
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-04-11
Žinutės: 955

#10 2009-06-24 01:41

Is mokyklos kuno kulturos sales pavoge buvo rageli uz 2000lt gaila buvo man paciam koki 14-15metu tebuvo tai gaila buvo ;/ tevas buvo parsiuntes is Anglu

Neprisijungęs

Mr.Vaidukas
Naujas dalyvis
Vietovė: Šiauliai
Registravosi: 2009-01-27
Žinutės: 42

#11 2009-06-24 11:41

Nu aš savo grandinėle, ne auksine, sidabrine, nu, bet vistiek gaila, buvau pametes jau tris kart smile bet ji vistiek pas mane dabar kybso ji. Viena kart musaus ir po kiek laiko pastebejau, kad nebera, tai nueinu i ta vieta, ziuriu yra, okiukas galvoju big_smile kita kart sporto salej palikau, bet bicas kita diena atejo ir dar rado ir atidave, o trecia kart maudziaus prie prudo ir palikau yikes po poros dienu skambina draugas, sako turiu tau kai ka, o gi ziuriu mano ciepka big_smile vat, sugrysta mano daiktas pas seimininka big_smile vis del to mama per 16 gimtadieni padovanojo coolbig_smile

Neprisijungęs

Plienas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipėda
Registravosi: 2007-12-11
Žinutės: 1834

#12 2009-06-28 21:46

Buvau rades 400lt, kazkas juk pamete big_smile arba paliko, nesvarbu. big_smile

Neprisijungęs

CrowMan
Dažnas senbūvis
Vietovė: marijampole
Registravosi: 2008-02-24
Žinutės: 843

#13 2009-06-29 00:35

Plienas rašė:

oho tau sekasi big_smile as daugiausia ka buvau rades tai foto aparata kazkoki fufliaka 4 megapixeliu tai padejau atgal galvoju vistiek kakutis o jei paimsiu tai sazine uzgraus big_smile

Neprisijungęs

EVIP
Dažnas dalyvis

#14 2009-06-29 11:41

Plienas rašė:

Pasiseke wink

Neprisijungęs