- Captain Anabolic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-10-14
- Žinutės: 1633
- Atsiliepimai: 2
#26 2007-02-26 18:21
Re: Hardcore livin'
as jau dabar, kai darau pritupkes su man dideliu svoriu, tai prisipumpuoj taip, kad vos paeit eina, o cia tai isvis neisivaizduoju...
Neprisijungęs
- 3F
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-07-22
- Žinutės: 1552
- Atsiliepimai: 0
#27 2007-02-26 18:22
Captain Anabolic rašė:
as jau dabar, kai darau pritupkes su man dideliu svoriu, tai prisipumpuoj taip, kad vos paeit eina, o cia tai isvis neisivaizduoju...
Pabandyk, turėtų linksma būt
Neprisijungęs
- Captain Anabolic
- Dažnas senbūvis
#28 2007-02-26 18:26
tai uztenka viena serija daugiau ir tai uztenka, o cia neisivaizduoju, gal tiem, kuriem isvis neauga ar kaip.. nu hardcore vienuzodziu!!!
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: DK
- Registravosi: 2006-02-18
- Žinutės: 1529
#29 2007-02-26 20:44
Ačiū
Šiandien priėjimas po priėjimo aš maliau savo tricepsus į kruviną košę. Aš tiesiog nenorėjau sustoti...Koks velniškas įprotis. Salėje buvo visiška tyla jokios televizijos, jokios radijos, jokių sušiktų pokalbių. Aš buvau vienas, taip pat kaip ir pradžioje.
Nuostabu kokie gali būti aiškūs prisiminimai apie akimirkas, kaip ši. Aš tai prisimenu tomis sunkiomis dienomis, kai dėl traumų negaliu treniruotis. Aš tai užuodžiu. Galiu išgirsti. Aš galiu viską aiškiai matyti savo mintyse. Tu susikoncentruoji, atsigauni.
Tada vieną dieną apsidairęs pamatai garuojančius langus, lauke krentantį sniegą, visas pasaulis ilsisi. Dabar tu vienintelis esi gyvas... tu pabaisa, išgelbėtojas, demonas. Šis mėšlas toks tikras. Aš pažvelgiau pro tonas svarmenų ir pamačiau save purviname veidrodyje... Mane stebina kaip aš galiu dievinti tokias akimirkas. Aš tiesiog pažiūrėjau ir pasakiau ačiū. Štai kodėl mane visada juokina batų skelbimai Just do it, You say to yourself, Ive been doing it, motherfucker. Man niekada nereikėjo batų pardavėjo, kad pasakytų kaip atlikti treniruotę. Kolektyvo padrąsinimai, tai ne tai kas sukuria tikrą geležinį karį. Subinė prakaituoja darant pritupimus, hanteliai sunkesni už daugelį suaugusių vyrų, alsuoju ugnimi, kaip sušiktas drakonas. Aš tai darau, nes tai neparduodama, ne dėl to, kad iš to pasipelnyčiau. Viso šito vertė atsiranda iš to, kad pasaulyje yra likę vos keli dalykai, kurie nėra parduodami. Tai ką aš noriu pasakyti yra, kad kartais reikia truputėlį apsidairyti ir būti dėkingam šiai progai, šiam laikui, ir galimybei gyventi taip, lyg nebūtų rytojaus. Mums buvo duotas šansas eiti pasauliu atskirai nuo kitų, bet kartu mūsų žingsniai tampa stipresniais.
Būk tvirtas.
Neprisijungęs
- Captain Anabolic
- Dažnas senbūvis
#30 2007-02-28 22:10
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
#31 2007-03-03 21:45
Gyvenimas yra netvarka
Žmogaus būtis... Nors ir esam didingi, esam žinduolių populiacijos viršūnėje, bet ištiktųjų esam maišalynė. Žodžiuose, kuriuos aš rašau, aš noriu pasakyti, kad nors ir esame maišatis, tačiau tai nėra reikšminga.
Būna dienų kai nesijaučiu gerai. Aš esu daręs spaudimą siaurai milijonus kartų, bet šiandien svoris manęs neklauso. Aš negalėjau įeiti į vėžias, kad ir ką dariau, tai buvo neįmanoma. Netvarka ar ne? Kai tai nutinka man aš paėjėju šalin, atsisuku ir pažiūriu į štangą. Matau save darantį pakartojimus vienas po kito su maksimaliu svoriu. Aš susierzinu... Tampu nekantrus... Tampu priešiškai nusiteikęs... Kol tu tai suprasi aš jau gulėsiu ant suoliuko darydamas geriausius pakartojimus, negu bet kada anksčiau. Netvarka yra tikrą, netvarka yra gerai. Ji suteikia tau jėgų ryžtingai daryti pakartojimą po pakartojimo.
Mane ima juokas, kai žmonės treniruojasi net nesuprakaituodami ir neįdėdami pastangų. Manau man netvarka yra nuo tada kai įžengiu į salę iki tol kol iš jos išeinu. Aš dedu pastangas, kad išliečiau savo agresiją sukauptą per savo priešus, per vidutinybes, per atsipalaidavimą, per viską, kas pavojinga mano misijai. Gyvenimas už salės ribų, taip pat netvarka, tačiau salėje geriau, nes gali atsiraitoti rankoves ir SUTVARKYTI NETVARKĄ...
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
#32 2007-03-04 15:46
Kilti ar kristi
Paguldykit vaikučius į lovas, nes dabar didelių berniukų laikas. Žmonės visada atsiprašinėja už savo trūkumus. Pagalvok apie tai, juk kiekvieną diena mes atrandame dešimtis priežasčių kodėl ką nors praleidžiame. Galbūt natūralu ieškoti atpirkimo ožio vietoj to, kad prisiimti atsakomybę. Pagaliau juk atsakomybe šiais laikais nemadinga.
Mes galime padaryti geriau...aš žinau, mes galime.
Aš visada manau, kad kai žmogus žino, ko iš jo tikimasi, jis greičiau kris negyvas, negu nepasieks savo tikslo. Taigi, pasirinkime tą pagrindinį tikslą. Pirmiausia reikia žinoti ko tikiesi iš savęs. Tada susidaryti planą kaip pasiekti norimą rezultatą. Jeigu pirštu rodysime į save, nebereikės nieko kaltinti. Gyvenime yra keletą dalykų, kuriuos gali suvokti tik tu pats. Niekas nepadės tau šito perprasti. Viskas priklauso nuo tavęs, skęsti ar plaukti, kilti ar kristi, laimėti ar pralaimėti, gyventi ar mirti... Viskas priklauso nuo tavęs.
Kad ir kas tau atsitiktų pasipriešink potraukiui pasiteisinti. Pasiteisinimas žeidžia aplinkinius ir priverčia tave atrodyti kvailu ir silpnu. Atsimink, sunkūs laikai žmogų paverčia tvirtu, ir jeigu tu gali būti tvirtesnis už žemę ant kurios vaikštai, tu esi pakankamai tvirtas, kad išmintum taką šioje žemėje, kurį kiti pripažintų ir juo sektų. Tai būtų didžiulis laimėjimas šitame beveik beviltiškame, orumą praradusiame pasaulyje.
Be kovos nebus rezultatų.
Neprisijungęs
- Captain Anabolic
- Dažnas senbūvis
#33 2007-03-04 22:45
Neprisijungęs
- 3F
- Dažnas senbūvis
#34 2007-03-15 17:20
Šiandien turėjo būt paprasta full-body trenituotė...
Pradėjus pirmą darbinį sunkų pritūpimų setą, taip užsimaniau padaryt kažką hardcore, kad nuspręndžiau daryt kojų trenkę
Dariau Pritūpimus 4x8 maks svoris ir trumpos pertraukos.
Leg pressą 3x10
ir kojų tiesimą treniruoklyje dropsetas, žeminau, kol sustojau ties 5 blokeliais - daugiau nėjo padaryt...
Atorodo, kad nieko čia įspūdingo, tačiau atlikus viską iš širdies, su dideliais svoriais ir mažom pertraukom (tiesime jų nebuvo ) kojas pakirto gerai ir dabar sėdžiu laimingas
Dabar žiūriu gavosi kažkas panašaus į tzr verstą straipsnį "plieninės kojos"
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
#35 2007-03-15 18:14
3F rašė:
Pradėjus pirmą darbinį sunkų pritūpimų setą, taip užsimaniau padaryt kažką hardcore, kad nuspręndžiau daryt kojų trenkę
Leg pressą 3x10
ir kojų tiesimą treniruoklyje dropsetas, žeminau, kol sustojau ties 5 blokeliais - daugiau nėjo padaryt...
Atorodo, kad nieko čia įspūdingo, tačiau atlikus viską iš širdies, su dideliais svoriais ir mažom pertraukom (tiesime jų nebuvo) kojas pakirto gerai ir dabar sėdžiu laimingas
hardcore ain't dead.. it's in our hearts
na jug malonumas didesnis už tas full-body treniruotes?
Neprisijungęs
- minis
- Administratorius
- Registravosi: 2006-01-25
- Žinutės: 2291
- Atsiliepimai: 5
#36 2007-03-15 18:18
Visiems prijaučiantiems "hardcore" pranešu gerą žinią - ruošiamas puslapis skirtas būtent "harcore living" tematika
Neprisijungęs
- 3F
- Dažnas senbūvis
#37 2007-03-15 18:39
TZR rašė:
3F rašė:
Leg pressą 3x10
Atorodo, kad nieko čia įspūdingo, tačiau atlikus viską iš širdies, su dideliais svoriais ir mažom pertraukom (tiesime jų nebuvo) kojas pakirto gerai ir dabar sėdžiu laimingas
hardcore ain't dead..
it's in our hearts
![]()
na jug malonumas didesnis už tas full-body treniruotes?
Ir full body neblogai. Kai bandai 4-6 pratimus po 4 serijas + dar apšillimas padaryt per 45minutes būna irgi linksma. Dar jei keli svorį kas treniruotę
Neprisijungęs
- 3F
- Dažnas senbūvis
#38 2007-03-15 18:41
minis rašė:
Visiems prijaučiantiems "hardcore" pranešu gerą žinią - ruošiamas puslapis skirtas būtent "harcore living" tematika
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
#39 2007-03-18 17:35
10 dalykų...
1. Tikėk tik vienu žmogumi savimi.
2. Nebijok skausmo. Jis moko.
3. Apsiribok nuo aplinkos, neleisk jai apriboti tavęs.
4. Nebūk sumautas bailys. Gyvenimas žeidžia. Žeidžia vienišumas ir pokyčiai. Bet jie būtini, kad augtum.
5. Nepridėk papildomų riebalų į savo mitybą norėdamas padidinti kalorijų skaičių.
6. Priversk dalykus įvykti. Nelauk jų.
7. Sportuok dėl rezultatų, ne dėl šlovės. Kontroliuok savo egoizmą ir svorius.
8. Neskaičiuok proteino iš riešutų ir grūdų.
9. Metimas yra įprotis, taip, kaip ir laimėjimas ir pralaimėjimas. Pastarieji du įvyksta visiems. Pirmasis niekada niekam netūrėtų įvykti.
10. Sek pavyzdžiu. Bet niekada nesistenk tapti tuo, kuo nesididžiuoji.
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
#40 2007-03-19 17:51
"Augimas..jau nebežinau kiek kartų tai girdžiu..."Tu tampi tuo ką valgai". Velniai rautų, jei tai būtų tiesa, aš būčiau jautis. Taip, didelis sumautas jautis su avyžine uodega, bulviniais ragais ir kanopom iš kiaušinių."
MR. Mcgrath
Neprisijungęs
- minis
- Administratorius
- Registravosi: 2006-01-25
- Žinutės: 2291
- Atsiliepimai: 5
#41 2007-03-24 15:44
Svetainė jau yra. Plačiau -> http://www.kulturizmas.net/forumas/view … 528#p18528
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
#42 2007-03-24 15:49
minis rašė:
Svetainė jau yra. Plačiau -> http://www.kulturizmas.net/forumas/view … 528#p18528
Neprisijungęs
- 3F
- Dažnas senbūvis
#43 2007-03-24 17:19
minis rašė:
nice Reik i animal psl. eit ko nors paverst kada
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
#44 2007-03-24 20:18
3F rašė:
minis rašė:
nice
Reik i animal psl. eit ko nors paverst kada
pagalba su straipsniukais tikrai praverstu
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
#45 2007-04-09 10:56
štai ką aš vadinu hardcore...
Neprisijungęs
- Captain Anabolic
- Dažnas senbūvis
#46 2007-04-09 11:16
cia jam kas? kraujas is nosies pasipyle?
Neprisijungęs
- funky
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-08-05
- Žinutės: 926
#47 2007-04-09 11:42
Captain Anabolic rašė:
aha
Neprisijungęs
- gyttisc
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: siauliai
- Registravosi: 2006-10-21
- Žinutės: 197
#48 2007-04-09 12:22
funky rašė:
Captain Anabolic rašė:
aha
turbut spaudimas sukila ikitiek kad kraujuks pradeja teketi is nuoses
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
#49 2007-04-09 12:37
gyttisc rašė:
funky rašė:
Captain Anabolic rašė:
aha
turbut spaudimas sukila ikitiek kad kraujuks pradeja teketi is nuoses
vienas iš požymių kad pasiekiai kūno galimybių ribą, na nebent spaudimas ir taip didelis ir kraujas pradeda bėgti net po nedidelio krūvio
Neprisijungęs
- MaxPower
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2006-04-04
- Žinutės: 170
#50 2007-04-09 14:47
taip pat vienas is pozymiu kad steroidus vartoja, daug kam taip buna, nors iki galimybiu ribos dar labai toli
Neprisijungęs