- lexusrx
- Dažnas senbūvis

- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7326
- Atsiliepimai: 74
#176 2009-08-17 18:11
Re: Insulinas
Pasakysiu tik viena jei jau kada kam shaus i galva Insulina vartot, tai info susirinkit ir daug, cia ne metanke kramtyt.Tuputi rimtesnes pasekmes...
Neprisijungęs
- mindaugelis
- Detektyvas ŪSAS

- Vietovė: Ireland
- Registravosi: 2007-02-08
- Žinutės: 834
- Atsiliepimai: 4
#177 2009-08-17 18:37
karolisss rašė:
šiaip man nelabai įdomu ,koks poveikis sveikam žmogui,nes toks nesu.
sveika zmogu irgi gali istikti hipoglikemija, jei laiku negaus karbu, po slino injekcijos...
Neprisijungęs
- ermusj
- Dažnas dalyvis

- Vietovė: Norge-Alytus-Кaliningrad
- Registravosi: 2008-04-24
- Žinutės: 264
- Atsiliepimai: 0
#178 2009-08-18 20:20
mindaugelis rašė:
karolisss rašė:
sveika zmogu irgi gali istikti hipoglikemija, jei laiku negaus karbu, po slino injekcijos...
cukraus po ranka reik turet,vdrug hipo prasidetu.
Neprisijungęs
- karolisss
- Kalbus dalyvis

- Vietovė: Panevėžys
- Registravosi: 2009-07-06
- Žinutės: 72
#179 2009-08-18 22:26
ermusj rašė:
mindaugelis rašė:
karolisss rašė:
cukraus po ranka reik turet,vdrug hipo prasidetu.
svarbu,kad maistas greito veikimo būtų 
Neprisijungęs
- ermusj
- Dažnas dalyvis

- Vietovė: Norge-Alytus-Кaliningrad
- Registravosi: 2008-04-24
- Žinutės: 264
#180 2009-08-18 22:40
karolisss rašė:
ermusj rašė:
mindaugelis rašė:
sveika zmogu irgi gali istikti hipoglikemija, jei laiku negaus karbu, po slino injekcijos...cukraus po ranka reik turet,vdrug hipo prasidetu.
svarbu,kad maistas greito veikimo būtų
koks tas maistas pas tave greito veikimo?
Neprisijungęs
- karolisss
- Kalbus dalyvis

- Vietovė: Panevėžys
- Registravosi: 2009-07-06
- Žinutės: 72
#181 2009-08-18 22:53
ermusj rašė:
karolisss rašė:
ermusj rašė:
cukraus po ranka reik turet,vdrug hipo prasidetu.svarbu,kad maistas greito veikimo būtų
koks tas maistas pas tave greito veikimo?
na pvz:vaisiai,balta duona,cukrus,medus ir pnš...
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: xxx
- Registravosi: 2006-11-25
- Žinutės: 3174
#182 2009-08-22 00:27
mindaugelis rašė:
karolisss rašė:
Taip insa varyti yra labai rimtas uzsiemimas. Susileisi, pamirsi gliukoze sugerti uzsisedesi prie kompo ir pajausi kaip tirpsta kunas ir stingsta :lol:Teko patirti, gerai, kad zmogaus organizmas iskiria adrenalina isgascio metu va tai ir padejo atsistoti ir pagriebti bonke
Bet kiekvienam kitaip 
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis

- Vietovė: Sin City
- Registravosi: 2009-04-11
- Žinutės: 1467
- Atsiliepimai: 6
#183 2009-08-22 13:45
Atimi is smegenu deguony
nepavydziu tavo ceinykuciui...
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis

- Vietovė: Londonas
- Registravosi: 2008-11-10
- Žinutės: 1141
- Atsiliepimai: 3
#184 2009-08-22 13:50
Kauciukas rašė:
Atimi is smegenu deguony
Ne deguoni o gliukoze 
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis

#185 2009-08-22 14:41
Phobos rašė:
Kauciukas rašė:
Atimi is smegenu deguony
Ne deguoni o gliukoze
Gliukoze kuri pernesa deguony. Smegenys eritrocitu nesuvalgo 
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#186 2009-08-22 15:02
Kauciukas rašė:
Phobos rašė:
Kauciukas rašė:
Atimi is smegenu deguony
Ne deguoni o gliukoze
Tai cia tik viena karta taip nutiko. Siaip esu atidus ir sistemingas vartotojas. Bet insulinas vienintelis tave prikausto prie namu. Negali niekur isvaziuoti, nes bijai, kad vdruk kas negysi, nesusisausi ir gausi liga. Bet kavailokai daug buvau sukeles. Jeigu kas kada varysi, nekelkit daugiau kaip 12IU. Pats optimaliausias varijantas.
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis

#187 2009-08-22 15:06
TNT rašė:
Kauciukas rašė:
Phobos rašė:
Ne deguoni o gliukozeGliukoze kuri pernesa deguony. Smegenys eritrocitu nesuvalgo
Tai cia tik viena karta taip nutiko. Siaip esu atidus ir sistemingas vartotojas. Bet insulinas vienintelis tave prikausto prie namu. Negali niekur isvaziuoti, nes bijai, kad vdruk kas negysi, nesusisausi ir gausi liga. Bet kavailokai daug buvau sukeles. Jeigu kas kada varysi, nekelkit daugiau kaip 12IU. Pats optimaliausias varijantas.
Daug.. Koky insa vynioji?
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#188 2009-08-22 15:11
Kauciukas rašė:
TNT rašė:
Kauciukas rašė:
Gliukoze kuri pernesa deguony. Smegenys eritrocitu nesuvalgoTai cia tik viena karta taip nutiko. Siaip esu atidus ir sistemingas vartotojas. Bet insulinas vienintelis tave prikausto prie namu. Negali niekur isvaziuoti, nes bijai, kad vdruk kas negysi, nesusisausi ir gausi liga. Bet kavailokai daug buvau sukeles. Jeigu kas kada varysi, nekelkit daugiau kaip 12IU. Pats optimaliausias varijantas.
Daug.. Koky insa vynioji?
Realiai as vaistineje nusiperku. Humulin b jei gerai pamenu. 2 piestukus ir gana. Gal 100 lt nekainuoja. Turi 100% pardaveju pasitike kai insulina perki. Nes reikalas rimtas. Gali buti nekokios pasekmes. Uztat vaistenkej ir pirkau.
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis

#189 2009-08-22 16:01
Kauciukas rašė:
Phobos rašė:
Kauciukas rašė:
Atimi is smegenu deguony
Ne deguoni o gliukoze
Gliukoze deguoni pernesa?
tu cia insulino susisoves rasai? 
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis

#190 2009-08-22 17:43
Phobos rašė:
Kauciukas rašė:
Phobos rašė:
Ne deguoni o gliukozeGliukoze kuri pernesa deguony. Smegenys eritrocitu nesuvalgo
Gliukoze deguoni pernesa?
Jei gerai atsimenu pagrindine erotrocito sudedamoji dalis yra gliukoze. Ar pagal tave gal deguony trombocitai pernesa? 
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis

#191 2009-08-22 17:56
Kauciukas rašė:
Phobos rašė:
Kauciukas rašė:
Gliukoze kuri pernesa deguony. Smegenys eritrocitu nesuvalgoGliukoze deguoni pernesa?
Jei gerai atsimenu pagrindine erotrocito sudedamoji dalis yra gliukoze. Ar pagal tave gal deguony trombocitai pernesa?
Eritrocitai, raudonieji kraujo kuneliai
na nepradesim biologijos kurso kartotis, bet hipoglikemine koma istinka zmogu ne todel, kad smegenim truksta deguonies, o todel, kad truksta gliukozes kaip energijos saltinio...
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis

#192 2009-08-22 18:10
Phobos rašė:
Kauciukas rašė:
Phobos rašė:
Gliukoze deguoni pernesa?tu cia insulino susisoves rasai?
Eritrocitai, raudonieji kraujo kuneliai
na nepradesim biologijos kurso kartotis, bet hipoglikemine koma istinka zmogu ne todel, kad smegenim truksta deguonies, o todel, kad truksta gliukozes kaip energijos saltinio...
Taip sita taip pat zinau. Tik as apie hipoglikemija nieko nekalbejau jei ka
ir tai kad insas mazina O2 nasuma yra lb lenvai suprantamas faktas, bent jau man 
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis

#193 2009-08-22 18:14
TNT rašė:
Kauciukas rašė:
TNT rašė:
Tai cia tik viena karta taip nutiko. Siaip esu atidus ir sistemingas vartotojas. Bet insulinas vienintelis tave prikausto prie namu. Negali niekur isvaziuoti, nes bijai, kad vdruk kas negysi, nesusisausi ir gausi liga. Bet kavailokai daug buvau sukeles. Jeigu kas kada varysi, nekelkit daugiau kaip 12IU. Pats optimaliausias varijantas.Daug.. Koky insa vynioji?
Realiai as vaistineje nusiperku. Humulin b jei gerai pamenu. 2 piestukus ir gana. Gal 100 lt nekainuoja. Turi 100% pardaveju pasitike kai insulina perki. Nes reikalas rimtas. Gali buti nekokios pasekmes. Uztat vaistenkej ir pirkau.
as tai humalog kapojau, biski saugesnis variantas..
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis

#194 2009-08-22 18:38
Kauciukas rašė:
Phobos rašė:
Kauciukas rašė:
Jei gerai atsimenu pagrindine erotrocito sudedamoji dalis yra gliukoze. Ar pagal tave gal deguony trombocitai pernesa?Eritrocitai, raudonieji kraujo kuneliai
ir tai kad insas mazina O2 nasuma yra lb lenvai suprantamas faktas, bent jau man
O del ko jam tada pradejo tirpt kunas?
ne del hipoglikemijos?
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis

#195 2009-08-22 19:27
Phobos rašė:
Kauciukas rašė:
Phobos rašė:
Eritrocitai, raudonieji kraujo kuneliaina nepradesim biologijos kurso kartotis, bet hipoglikemine koma istinka zmogu ne todel, kad smegenim truksta deguonies, o todel, kad truksta gliukozes kaip energijos saltinio...
ne del hipoglikemijos?
kunas tai del to tirpsta. Bet galvos svaigimas, kas man po kiekvieno suvio budavo, tai del o2 trukumo manau. Ir isvis ant slino kai sedejau tai sudurnes juodai buwau, mase reikalu prisidirbau. Ryskei jautesi pablogejes suvokimas, mastymas.. Jei dar nesupratai linkstu prie to kad maziau deguonies reiske prastesny viso organizmo darba, jei vartoji AAS tavo organizmas dirba padidintu rezimu, tai reiske kad deguonies poreikis atitinkamai isauga, kas dar labiau apsunkina ir kursa ir aplamai gyvenima.. Db pagalvoju tai net siurpas pereina. Jau geriau AAS vanot negu ta jobana slina
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis

#196 2009-08-22 19:40
Kauciukas rašė:
Phobos rašė:
Kauciukas rašė:
Taip sita taip pat zinau. Tik as apie hipoglikemija nieko nekalbejau jei kair tai kad insas mazina O2 nasuma yra lb lenvai suprantamas faktas, bent jau man
ne del hipoglikemijos?
kunas tai del to tirpsta. Bet galvos svaigimas, kas man po kiekvieno suvio budavo, tai del o2 trukumo manau. Ir isvis ant slino kai sedejau tai sudurnes juodai buwau, mase reikalu prisidirbau. Ryskei jautesi pablogejes suvokimas, mastymas.. Jei dar nesupratai linkstu prie to kad maziau deguonies reiske prastesny viso organizmo darba, jei vartoji AAS tavo organizmas dirba padidintu rezimu, tai reiske kad deguonies poreikis atitinkamai isauga, kas dar labiau apsunkina ir kursa ir aplamai gyvenima.. Db pagalvoju tai net siurpas pereina. Jau geriau AAS vanot negu ta jobana slina
Na as pasilieku prie tos nuomones, kad cia yra maisto medziagu (gliukozes) trukumas smegenims kaltininkas situ visu efektu, o ne deguonies. Taip, tu teisus del to, kad padideja deguonies poreikis, bet dauguma aas kuriuos tu vartoji kurse su slinu ar be jo stipriai padidina raudonuju kraujo kuneliu kieki, todel tas padidejas deguonies poreikis manau yra mazu maziausiai kompensuojamas 
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#197 2009-08-22 19:46
Kauciukas rašė:
TNT rašė:
Kauciukas rašė:
Daug.. Koky insa vynioji?Realiai as vaistineje nusiperku. Humulin b jei gerai pamenu. 2 piestukus ir gana. Gal 100 lt nekainuoja. Turi 100% pardaveju pasitike kai insulina perki. Nes reikalas rimtas. Gali buti nekokios pasekmes. Uztat vaistenkej ir pirkau.
as tai humalog kapojau, biski saugesnis variantas..
na ir kaip kursa pernesei? Viskas normaliai? Nori kartoti?
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis

#198 2009-08-22 19:57
TNT rašė:
Kauciukas rašė:
TNT rašė:
Realiai as vaistineje nusiperku. Humulin b jei gerai pamenu. 2 piestukus ir gana. Gal 100 lt nekainuoja. Turi 100% pardaveju pasitike kai insulina perki. Nes reikalas rimtas. Gali buti nekokios pasekmes. Uztat vaistenkej ir pirkau.as tai humalog kapojau, biski saugesnis variantas..
na ir kaip kursa pernesei? Viskas normaliai? Nori kartoti?
Eiktu, sunkei netas zodis.. Po rimto AAS kurso ant isvargusio organizmo kaip uzdejau tai galvojau isprotesiu. Rasiau anksciau sitoi skilty yspudzius, pavartyk paskaitysi
tai turiu dar as jo saldytuve mase, ar vartosiu nzn gal kada nors kai busiu didelis rysiuos bet artimiausiu laiku neplanuoju
kad ant steru man geriau viskas auga, ir vargo maziau
ka tas slinas nu uzmesi 2-3 kg, as 5 vien ant testo uzmetu jei kombinuoju dar kanors tai rezultatu bunu visada patenkintas.
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis

#199 2009-08-22 20:04
Phobos rašė:
Kauciukas rašė:
Phobos rašė:
O del ko jam tada pradejo tirpt kunas?ne del hipoglikemijos?
Na as pasilieku prie tos nuomones, kad cia yra maisto medziagu (gliukozes) trukumas smegenims kaltininkas situ visu efektu, o ne deguonies. Taip, tu teisus del to, kad padideja deguonies poreikis, bet dauguma aas kuriuos tu vartoji kurse su slinu ar be jo stipriai padidina raudonuju kraujo kuneliu kieki, todel tas padidejas deguonies poreikis manau yra mazu maziausiai kompensuojamas
Abejoju ar ten viskas taip paprastai kompensuojasi. Man slinas nepatinka ir niekam niekada jo nerekomenduosiu. Peace. Off topik
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#200 2009-08-22 21:08
Kauciukas rašė:
TNT rašė:
Kauciukas rašė:
as tai humalog kapojau, biski saugesnis variantas..na ir kaip kursa pernesei? Viskas normaliai? Nori kartoti?
Eiktu, sunkei netas zodis.. Po rimto AAS kurso ant isvargusio organizmo kaip uzdejau tai galvojau isprotesiu. Rasiau anksciau sitoi skilty yspudzius, pavartyk paskaitysi
tai turiu dar as jo saldytuve mase, ar vartosiu nzn gal kada nors kai busiu didelis rysiuos bet artimiausiu laiku neplanuoju
kad ant steru man geriau viskas auga, ir vargo maziau
ka tas slinas nu uzmesi 2-3 kg, as 5 vien ant testo uzmetu jei kombinuoju dar kanors tai rezultatu bunu visada patenkintas.
Oi klysti. Man tai svoris greitai augo. Tik sunku pernesti buvo tas 4val. Kai save reikia priziureti irkai suryti kuo daugiau maisto reikia.
Neprisijungęs
El. parduotuvė