- Jis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-10-25
- Žinutės: 10
- Atsiliepimai: 0
#1 2009-12-21 16:40
Animal Pak Vs. Opti Men
Jusu nuomones, abieju pliusai ir trukumai...
ka psirinktumete? ;]
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
- Vietovė: Kaunas ir visi kiti
- Registravosi: 2008-04-25
- Žinutės: 5728
- Atsiliepimai: 33
#2 2009-12-21 16:44
Re: Animal Pak Vs. Opti Men
abudu turi ir pliusu ir minusu, esu rinkesis ir renkuosi ir ta ir ta.. kaip vitaminai mineralai man trbt geresni opti men, bet pake yra kitu dalyku geru kaip milk thistle, zensenio dau, citrusiniu flavonu (ar kaip cia bebutu lietuviskai ), o opitmene 75 ingredientai ar kiek, bet viskas telpa i 1 maza kapsulyte, tai ten ir kiekiai tokie, kad buvo nebuvo...
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#3 2009-12-21 16:46
Plienas kogero pasakytų, kad stuburui ir Opti-man perstipru....
Aš jam pritarčiau...
Neprisijungęs
- Valdas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-08-21
- Žinutės: 965
- Atsiliepimai: 2
#4 2009-12-21 17:30
Jis rašė:
ka psirinktumete? ;]
As siulyciau trecia varianta VITAKIC is Muscletech....sitas man labai patiko.
O ir kainos visu labai jau panasios... Pliusas Vitakic ir Opti men tai kad uztenka 3-4tab per diena....o ne 11...
Neprisijungęs
- zookyto
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Siauliai
- Registravosi: 2009-05-11
- Žinutės: 2281
- Atsiliepimai: 1
#5 2009-12-21 17:32
Valdas rašė:
Jis rašė:
ka psirinktumete? ;]As siulyciau trecia varianta VITAKIC is Muscletech....sitas man labai patiko.
O ir kainos visu labai jau panasios... Pliusas Vitakic ir Opti men tai kad uztenka 3-4tab per diena....o ne 11...
kuom tau jie patiko ? as asmeniskai nejauciu skirtumo ar gerciau uz 30lt vitaminus ar uz 150litu
Neprisijungęs
- Paulius1339
- ℗ Moderatorius
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-01-27
- Žinutės: 792
#6 2009-12-21 18:28
zookyto rašė:
Valdas rašė:
Jis rašė:
ka psirinktumete? ;]As siulyciau trecia varianta VITAKIC is Muscletech....sitas man labai patiko.
O ir kainos visu labai jau panasios... Pliusas Vitakic ir Opti men tai kad uztenka 3-4tab per diena....o ne 11...kuom tau jie patiko ?
as asmeniskai nejauciu skirtumo ar gerciau uz 30lt vitaminus ar uz 150litu
As ir nera ko kist litu y tuos vitaminus, nes tiek is maisto ju gaunu tiek seip is paprastu vitaminu tiek is kitu papildu. O moket 150lt tai nera ko uz juos. Teko bandyti animal pako, tai nejauciau nieko nei pradejas vartot nei nutraukes vartojima.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#7 2009-12-21 18:38
Paulius1339 rašė:
zookyto rašė:
Valdas rašė:
As siulyciau trecia varianta VITAKIC is Muscletech....sitas man labai patiko.
O ir kainos visu labai jau panasios... Pliusas Vitakic ir Opti men tai kad uztenka 3-4tab per diena....o ne 11...kuom tau jie patiko ?
as asmeniskai nejauciu skirtumo ar gerciau uz 30lt vitaminus ar uz 150litu
As ir nera ko kist litu y tuos vitaminus, nes tiek is maisto ju gaunu tiek seip is paprastu vitaminu tiek is kitu papildu. O moket 150lt tai nera ko uz juos. Teko bandyti animal pako, tai nejauciau nieko nei pradejas vartot nei nutraukes vartojima.
Nu jaunimas jus ir duodat. Tai tu nenorek kad nuo vitaminu pruha butu.
Jei nejauti tai nereishkia jog jie savo darbo nepadaro.
Yra tokie dalykai kaip apetitas, miegas, nuotaika, shirdies darbas ir t.t.
Kuo didesno kruvi duodi organizmui tuo jie aktualesni.
Taip nosi krapshtant ir strikinejant aplink shtanga dar su keliais draugeliais tai tikrai nera tikslo ju pirkti, na kaip ir eiti ishvis i sale.
Ka tu gaunio su maistu tai cia LABAI LABAI diskutuotina, jau neklabant kad nezhinai nei kiek tau ko reikia , nei kiek tu is maisto gauni.
Duok dieve kad ten baltymu, angliu,riebalu balansas atitiktu bent 50% to kas turi but ir jau skaitysim kad mityba IS DALIES prissiziuri.
Trecia priesh duodant kategorishkus pasisakymus visgi reiketu pagalvot ka sakot, nes veliau 100 stuburu perskaito ka 1 stuburas parashe ir prasideda nauja mada :
Vitaminu rinkimas is maisto, o sutaupytu litu investavimas i metana.
Nors ka as cia zhneku, tai sena mada. STUBURU MADA.
Sekmes.
Paskutinį kartą taisė lexusrx (2009-12-21 18:39)
Neprisijungęs
- Butelis
- Forumo Juokas
- Registravosi: 2008-02-20
- Žinutės: 2969
#8 2009-12-21 18:45
žodis stuburas, darosi vis populiaresnis. Greit įvedus google stuburas, išmes kultūrizmas.net pirmu adresu
Neprisijungęs
- Paulius1339
- ℗ Moderatorius
#9 2009-12-21 18:45
lexusrx rašė:
Paulius1339 rašė:
zookyto rašė:
kuom tau jie patiko ?as asmeniskai nejauciu skirtumo ar gerciau uz 30lt vitaminus ar uz 150litu
Taip nosi krapshtant ir strikinejant aplink shtanga dar su keliais draugeliais tai tikrai nera tikslo ju pirkti, na kaip ir eiti ishvis i sale.
Ka tu gaunio su maistu tai cia LABAI LABAI diskutuotina, jau neklabant kad nezhinai nei kiek tau ko reikia , nei kiek tu is maisto gauni.
Duok dieve kad ten baltymu, angliu,riebalu balansas atitiktu bent 50% to kas turi but ir jau skaitysim kad mityba IS DALIES prissiziuri.
Trecia priesh duodant kategorishkus pasisakymus visgi reiketu pagalvot ka sakot, nes veliau 100 stuburu perskaito ka 1 stuburas parashe ir prasideda nauja mada :
Sekmes.
Nu lexus nei zinai nei sakyk, taip iseina, kad stubura jau man paisai cia, nors toks toli grazu nesu, o su mityba viskas normaliai pas mane. Treniruotes taip pat sunkios ir intensyvios. Tiesiog tu cia apsprendei viska is vieno pasisakymo, taip ir negalima. Tiesiog jeigu nejauciu vitaminu trukumo tai kam man kist pinigus y juos?? viskas tuo ir pasakyta.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#10 2009-12-21 18:53
Paulius1339 rašė:
lexusrx rašė:
Paulius1339 rašė:
As ir nera ko kist litu y tuos vitaminus, nes tiek is maisto ju gaunu tiek seip is paprastu vitaminu tiek is kitu papildu. O moket 150lt tai nera ko uz juos. Teko bandyti animal pako, tai nejauciau nieko nei pradejas vartot nei nutraukes vartojima.Nu jaunimas jus ir duodat. Tai tu nenorek kad nuo vitaminu pruha butu.
Sekmes.Nu lexus nei zinai nei sakyk, taip iseina, kad stubura jau man paisai cia, nors toks toli grazu nesu, o su mityba viskas normaliai pas mane. Treniruotes taip pat sunkios ir intensyvios. Tiesiog tu cia apsprendei viska is vieno pasisakymo, taip ir negalima. Tiesiog jeigu nejauciu vitaminu trukumo tai kam man kist pinigus y juos?? viskas tuo ir pasakyta.
Tiesiog norejau pasakyti jog jie kiek svarbesni nei tau atrodo ir sunkiai tu reikiama kieki is maisto gausi.
Visgi gyvename Buroku shali o ne prie Vidurzhemio juros, tad skirtumas maiste yra didelis.
Apie stuburus as rasiau IN GENERAL, nieko konkreciai neturedamas omenyje.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#11 2009-12-21 18:55
Butelis rašė:
žodis stuburas, darosi vis populiaresnis. Greit įvedus google stuburas, išmes kultūrizmas.net pirmu adresu
Idomumo delei ivedm zhdo : Stuburinis.
Googles 1 puslapi eina net 3 nuorodos i forumus
http://www.google.lt/search?hl=lt&s … =f&oq=
Neprisijungęs
- Paulius1339
- ℗ Moderatorius
#12 2009-12-21 18:56
lexusrx rašė:
Paulius1339 rašė:
lexusrx rašė:
Sekmes.Nu lexus nei zinai nei sakyk, taip iseina, kad stubura jau man paisai cia, nors toks toli grazu nesu, o su mityba viskas normaliai pas mane. Treniruotes taip pat sunkios ir intensyvios. Tiesiog tu cia apsprendei viska is vieno pasisakymo, taip ir negalima. Tiesiog jeigu nejauciu vitaminu trukumo tai kam man kist pinigus y juos?? viskas tuo ir pasakyta.
Tiesiog norejau pasakyti jog jie kiek svarbesni nei tau atrodo ir sunkiai tu reikiama kieki is maisto gausi.
Visgi gyvename Buroku shali o ne prie Vidurzhemio juros, tad skirtumas maiste yra didelis.
Apie stuburus as rasiau IN GENERAL, nieko konkreciai neturedamas omenyje.
Tai tokios tokeles tada, sitaip ir reikejo iskarto.
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
#13 2009-12-21 18:57
Jei saziningai, tai siame forume zinau tik du tikrus stuburinius, - stuburas su stazu tai Lolardas, ir svieziena - SS...
Neprisijungęs
- Butelis
- Forumo Juokas
- Registravosi: 2008-02-20
- Žinutės: 2969
#14 2009-12-21 19:24
lexusrx rašė:
Butelis rašė:
Idomumo delei ivedm zhdo : Stuburinis.
Googles 1 puslapi eina net 3 nuorodos i forumus
http://www.google.lt/search?hl=lt&s … =f&oq=
Ir garbingu antru numeriu
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
#15 2009-12-21 19:27
Kazkaip keista skaityti:
"Pagrindiniai stuburinių gyvūnų požymiai: aplink chordą formuojasi stuburo slanksteliai, centrinę nervų sistemą sudaro nugaros bei galvos smegenys, kvėpavimo ir virškinimo sistemos atskirtos.
Manoma, kad pirminiai chordiniai gyvūnai atsirado ankstyvojo kambro periode (prieš 570 mln. metų), o jų protėviai tikriausiai buvo jūrų žvaigždžių giminaičiai."
Gal nebe stuburiniais vadintis, o juru zvaigzdems? Bus dar mandriau...
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#16 2009-12-21 20:48
Robšė rašė:
Jei saziningai, tai siame forume zinau tik du tikrus stuburinius, - stuburas su stazu tai Lolardas, ir svieziena - SS...
aaaahaaaaaaahaaaaaaaaaaaaa
Neprisijungęs
- Jis
- Naujas dalyvis
#17 2009-12-28 11:16
na jus cia duodat vaizu hebra
tik dar toks dalykas mazas, kai sportuoji ne vien tik ant papildu, tai organizme buna tooookia mesorubke, kad tikrai is maisto gaunamu vitaminu kiekis issiskaldo toi mesmalei per kelias min manau
o del Muscletech thank's , gal dar kas bande ? ;]
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 19
#18 2009-12-28 12:44
.
Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-08 11:05)
Neprisijungęs
- TeneX
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-02-04
- Žinutės: 910
#19 2009-12-28 13:15
lolardas rašė:
Robšė rašė:
O kodėl SS?
Neprisijungęs
- Jis
- Naujas dalyvis
#20 2010-01-17 23:06
beje kas kam geriau ir kodel?
Optomen ar Performazz is ON?
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#21 2010-01-17 23:13
Jis rašė:
beje kas kam geriau ir kodel?
Optomen ar Performazz is ON?
geriausias PerfOptas is NO
Neprisijungęs
- pashka0629
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-01-12
- Žinutės: 11
#22 2010-06-26 19:54
Pas mane nuo opti men vartoimo slapimo spalva buna ryskiai ryskiai sviesi, geltona. Kas tai galetu buti?! Gal pas ka nors dar buvo ?
Neprisijungęs
- TurnykMaster
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Narnia
- Registravosi: 2010-03-23
- Žinutės: 677
#23 2010-06-26 20:08
Tai reiskia, kad viskas puiku
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-04-08
- Žinutės: 3978
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 16
#24 2010-06-26 20:52
pashka0629 rašė:
Pas mane nuo opti men vartoimo slapimo spalva buna ryskiai ryskiai sviesi, geltona. Kas tai galetu buti?! Gal pas ka nors dar buvo ?
Pas mane ryskiai zalia.. Salotine spalva.. Ir myzu darbo metu po 4 kartus..
Neprisijungęs
- pashka0629
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-01-12
- Žinutės: 11
#25 2010-06-26 21:44
duglas rašė:
pashka0629 rašė:
Pas mane ryskiai zalia.. Salotine spalva.. Ir myzu darbo metu po 4 kartus..
Joa, bet tokia ryski sviesiai salotine. Ir plbm zinau, kad tai nuo ju.
Pazistamas sake, kad gali buti tai, kad organizmas visko nepasisavina, arba inkstai nespeja normaliai visko perdirbt. Tipo gal mazint doze, bet koks ten mazint, jei po viena tab., tris kartus per diena?!
Neprisijungęs