Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

tomis007
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-04-27
Žinutės: 8
Atsiliepimai: 0

#1 2007-04-27 14:23

17 metų

na ka man 17 metu pagal rimta programa dar dirbti negaliu nes mano nugaros raumenys dar nesusiformawe ir bijau pasidaryti trauma wisam gywenimuj. tai kokius pratimus man daryti? nenoriu sustabdyt augimo arba patirt koke trauma. o sportuot noriu ... ka daryt?

Neprisijungęs

`CR`
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-08-27
Žinutės: 821

#2 2007-04-27 16:57

Re: 17 metų

visi pratimai isskyrus tie kurie apkrauna stubura spaudziant. o tokie kaip prisitraukimai kurie apkrauna tempiant geri. krc, sportuok ir nesuk galvos, tik nedaryk visokiu pritupimu, mirties trauku.. ir spaudima peciam atsargiai daryk- neisriesk nugaros perdaug. o jau pratimus progtramas ir pns pats turi susigaudyt.

Neprisijungęs

3F
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-07-22
Žinutės: 1552

#3 2007-04-27 16:59

Pasakyk treneriui, tikrai patars.

Neprisijungęs

tomis007
Naujas dalyvis

#4 2007-04-27 17:02

kad tu zinok ten trenerio net nera, atejn ilejd prie stangu ir tiek wink o tolew kajp nori tajp sukis....

Neprisijungęs

tomis007
Naujas dalyvis

#5 2007-04-27 17:05

seip noreciau prisiaugint mases, bet nlb isejna kaj negalima dirbt ant kojiu ir ant nugaros....

Neprisijungęs

Andriox
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2006-03-03
Žinutės: 126

#6 2007-04-27 17:19

o kodel tau negalima dirbt ant koju ir ant nugaros? smile

Neprisijungęs

studentas
......
Registravosi: 2006-09-29
Žinutės: 4263
Atsiliepimai: 7

#7 2007-04-27 17:34

tomis007 rašė:

na ka man 17 metu pagal rimta programa dar dirbti negaliu nes mano nugaros raumenys dar nesusiformawe ir bijau pasidaryti trauma wisam gywenimuj. tai kokius pratimus man daryti? nenoriu sustabdyt augimo arba patirt koke trauma. o sportuot noriu ... ka daryt?

Daryk normalią programa ir nesuk galvos, 17 metų normalus amžius pradėt rimtai sportuot.

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis
Vietovė: xxx
Registravosi: 2006-11-25
Žinutės: 3174

#8 2007-04-28 11:45

tomis007 rašė:

Treniruoti reikia visas raumenu grupes. negali ismesti kazkurios, nes tai bus atsiliekanti grupe. Daryk nugaros pratimus, bet pradek su lengvais svoriai ir palaipsniui kelk.

Neprisijungęs

studentas
......

#9 2007-04-28 11:51

TNT rašė:

tomis007 rašė:

Treniruoti reikia visas raumenu grupes. negali ismesti kazkurios, nes tai bus atsiliekanti grupe. Daryk nugaros pratimus, bet pradek su lengvais svoriai ir palaipsniui kelk.

Aš tai nesuprantu, kaip galima treniruot viršų visai nedarant kojų, 14 m. vaikus tai dar galima suprast kodėl nedaro pritupimų ir traukų, bet 17 m. reik dirbt rimtai.

Neprisijungęs

tomis007
Naujas dalyvis

#10 2007-04-28 12:29

studentas rašė:

TNT rašė:

tomis007 rašė:

Aš tai nesuprantu, kaip galima treniruot viršų visai nedarant kojų, 14 m. vaikus tai dar galima suprast kodėl nedaro pritupimų ir traukų, bet 17 m. reik dirbt rimtai.

o kiek tau pacem metu? tu zinojaj kad sportuojam per paty brendima rimtaj sustabdaj sawo augima ir labai lengwai gali pasitemti nugara ar netgi patirti nugaros trauma! o stuburo trauma neisgydoma atsiliepe wisa gywenima. tai ka tu man siulai db sportuot o paskuj werkt? ne 1 zmogu pazystu kurem yra taip buwe! rejk pirma pasidomet o tik td daryt iswadas....

Neprisijungęs

vinstrol
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2007-04-09
Žinutės: 336

#11 2007-04-28 13:10

negrybauk traumos ir iskrypimai nuo netaisiklingo pratimu atlikimu o ne siaip nuo ko,jei taisiklingai viska darysi nieko nepakenksi siuo sportu.

Neprisijungęs

studentas
......

#12 2007-04-28 13:12

tomis007 rašė:

studentas rašė:

TNT rašė:

o kiek tau pacem metu? tu zinojaj kad sportuojam per paty brendima rimtaj sustabdaj sawo augima ir labai lengwai gali pasitemti nugara ar netgi patirti nugaros trauma! o stuburo trauma neisgydoma atsiliepe wisa gywenima. tai ka tu man siulai db sportuot o paskuj werkt? ne 1 zmogu pazystu kurem yra taip buwe! rejk pirma pasidomet o tik td daryt iswadas....

Traumos dažniausiai būna dėl prastos pratimų atlikimo technikos ir dažnai dėl raumenų disproporcijos, kai pvz treniruojama krutinė pamirštant nugara. Jei nori gerų rezultatų niekur nedingsi, turėsi rimtai sportuot. "pagal rimta programa dar dirbti negaliu nes mano nugaros raumenys dar nesusiformawe" tai kaip tu manai tie raumenys susiformuos jei tu jų netreniruosi?

Neprisijungęs

3F
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-07-22
Žinutės: 1552

#13 2007-04-28 13:12

tomis007 rašė:

studentas rašė:

TNT rašė:

Metai neapsaugo nuo tramų. Ir 25m. gali patirt traumą. Svarbiausia reikia atlikt pratimus techniškai ir nieko neatsitiks.
Dėl ūgio stabdymo yra daug nuomonių. Bet kažkodėl daug galiūnų, sunkiatlečių vis tiek yra aukšti o pritūpimos ir traukas tikrai daro.
PVZ.
V.Petrauskas 191cm
Ž.Savickas 191cm
Dilipas Singhas - 212cm
Lou Ferrigno     - 196cm
Ralfas Molleris  - 203cm

Neprisijungęs

studentas
......

#14 2007-04-28 13:14

Ir visi pradėjo gana anksti sportuot, Savickas jau jauniuose dalyvaudamas pagerino neviena rekorda, o kad tai pasiektų turėjo nevienus metus sportuot.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net