- Mr. Dzoshas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2006-05-25
- Žinutės: 487
- Atsiliepimai: 2
#76 2010-01-28 01:37
Re: vertinkit
Shvedas rašė:
Fake'as rašė:
SenasSportas rašė:
nu man su zvakem tai kaip diena ir naktis pasikeitusas dar kaip asilas nekeiciau koki menesi ar kiek, kankinaus, gaila pinigu buvo, o dar galvojau vdrug ne zvakes, dar koki akuma keisti, tai isvis sumele
uzsikurdavau ir be zvakiu prie -15, bet jau baisiai ten sunku buvo, nuo -6-8 jau reikedavo pasukti, o dbr pasikeitus prie -13 isvis juokelis buvo, prie -18-20 visai normaliai, lengviau net negu prie -8 su sudegusiom zvakem
taip kad lb dziaugiuosi sita investicija, ir gailiuosi kad tiek laiko tempiau
Reiks ir man keist, akumas tai naujas bet wistiek sunkiai wedas kai salta
vot zinosit kaip su traktoriais vazinetis
pas mane benzas ir ph ar -10 ar -20 s pol abarota taip saknt kabina ir dpzd
Na jau tie "traktoriai" dbr toliau pazenge uz benzininius auto, taip kad nereikia cia stumt plius kai nuvaziuoji i degaline kainos kitos ir kuro suvartojimas kitas, jei nejauti skirtumo tai kam moketi daugiau
nebent jau visur nori benzo galia isnaudot
O i tema, tai mano dyzelis be problemu kuriasi, kad ir prie -30
Neprisijungęs
- olegaskimanas
- 1 gramas gyvuliniu baltymu...
- Registravosi: 2008-06-06
- Žinutės: 6087
- Atsiliepimai: 26
#77 2010-01-28 08:15
su traktoriais viskas tvarkoj, tik su musu degalinese esamu dyzeliu nelabai, pardavinetu toki kuris tirsteja prie didesnes minusines temperaturos, tai problemu ir nebutu
Neprisijungęs
- Emporio
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-04-11
- Žinutės: 955
- Atsiliepimai: 1
#78 2010-01-28 09:54
Taigi turetu but zimenis dyzelis keliom kapeikom brangesnis
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2009-08-24
- Žinutės: 1572
#79 2010-01-28 10:50
Shvedas rašė:
Fake'as rašė:
SenasSportas rašė:
nu man su zvakem tai kaip diena ir naktis pasikeitusas dar kaip asilas nekeiciau koki menesi ar kiek, kankinaus, gaila pinigu buvo, o dar galvojau vdrug ne zvakes, dar koki akuma keisti, tai isvis sumele
uzsikurdavau ir be zvakiu prie -15, bet jau baisiai ten sunku buvo, nuo -6-8 jau reikedavo pasukti, o dbr pasikeitus prie -13 isvis juokelis buvo, prie -18-20 visai normaliai, lengviau net negu prie -8 su sudegusiom zvakem
taip kad lb dziaugiuosi sita investicija, ir gailiuosi kad tiek laiko tempiau
Reiks ir man keist, akumas tai naujas bet wistiek sunkiai wedas kai salta
vot zinosit kaip su traktoriais vazinetis
Lietuvoj su tuo traktoriu per puse pigiau vazinet nei su benzu
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Bromölla
- Registravosi: 2009-05-15
- Žinutės: 1468
#80 2010-01-28 16:23
Fake'as rašė:
Shvedas rašė:
Fake'as rašė:
Reiks ir man keist, akumas tai naujas bet wistiek sunkiai wedas kai saltavot zinosit kaip su traktoriais vazinetis
Lietuvoj su tuo traktoriu per puse pigiau vazinet nei su benzu
tai jei nori pigiau vaziuoti su dujom vaziuok:P arba su dviraciu
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
#81 2010-01-28 16:38
Mr. Dzoshas rašė:
Shvedas rašė:
Fake'as rašė:
Reiks ir man keist, akumas tai naujas bet wistiek sunkiai wedas kai saltavot zinosit kaip su traktoriais vazinetis
Na jau tie "traktoriai" dbr toliau pazenge uz benzininius auto, taip kad nereikia cia stumt
plius kai nuvaziuoji i degaline kainos kitos ir kuro suvartojimas kitas, jei nejauti skirtumo tai kam moketi daugiau
nu yra geru ir tu dyzeliu dabar nauju,bet gaila dar kol kas negaliu leisti sau masina uz 100 gabalu euriuku pasiimti o benzinine gera daug pigiau nupirksi,o su devetu tuo dyzeliuku sutaupai tu tas kelias kapeikas,bet ant ekspoatacijos suleidi tas kapeikas atgal...o ir rijimas rykimui nelygus....turim su svogeriu abudu volkswagenus,varikliai beveik tokie patys,pas ji 10 arkliu daugiau,ir turbina priedo,metai tie patys,pas ji dyzelis pas mane benzas,mano valgo litru maziau dar puslitriu maziau negu jo,eksplotacijos islaidu nulis,plius dar uzsienyje ir mokesciai dyzeliui didesni,taip kad jis nieko nesutaupo kaip tu nevartyk,jei tektu remontuoti,jam dalys velgi ir remontas apsieitu brangiau,nekalbu apie kitus dyzelio nepatogumus,zvakiu akumu keitimus neuzsivedimus,traktoriaus balseli ir kt....taigi manau kol neturi galimybes masinai skirti nors 10-15 euru tol ir nera ko sukti galvos del dyzelio,galu gale uzsienyje tai isvis neaktualu kadangi yra etanolis
Neprisijungęs
- kersytojas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-01-02
- Žinutės: 832
- Atsiliepimai: 0
#82 2010-01-28 17:42
cia jau reiketu kurt nauja tema apie masinas kam jos patinka.
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
#83 2010-01-28 20:33
Shvedas rašė:
Mr. Dzoshas rašė:
Shvedas rašė:
vot zinosit kaip su traktoriais vazinetispas mane benzas ir ph ar -10 ar -20 s pol abarota taip saknt kabina ir dpzd
Na jau tie "traktoriai" dbr toliau pazenge uz benzininius auto, taip kad nereikia cia stumt
plius kai nuvaziuoji i degaline kainos kitos ir kuro suvartojimas kitas, jei nejauti skirtumo tai kam moketi daugiau
nu yra geru ir tu dyzeliu dabar nauju,bet gaila dar kol kas negaliu leisti sau masina uz 100 gabalu euriuku pasiimti
o benzinine gera daug pigiau nupirksi,o su devetu tuo dyzeliuku sutaupai tu tas kelias kapeikas,bet ant ekspoatacijos suleidi tas kapeikas atgal...o ir rijimas rykimui nelygus....turim su svogeriu abudu volkswagenus,varikliai beveik tokie patys,pas ji 10 arkliu daugiau,ir turbina priedo,metai tie patys,pas ji dyzelis pas mane benzas,mano valgo litru maziau dar puslitriu maziau negu jo,eksplotacijos islaidu nulis,plius dar uzsienyje ir mokesciai dyzeliui didesni,taip kad jis nieko nesutaupo kaip tu nevartyk,jei tektu remontuoti,jam dalys velgi ir remontas apsieitu brangiau,nekalbu apie kitus dyzelio nepatogumus,zvakiu akumu keitimus neuzsivedimus,traktoriaus balseli ir kt....taigi manau kol neturi galimybes masinai skirti nors 10-15 euru tol ir nera ko sukti galvos del dyzelio,galu gale uzsienyje tai isvis neaktualu kadangi yra etanolis
Ir benzinui šitie nepatogumai galioja Lietuvoj tik su dyzeliu vaziuot jei nori kaskiek sutaupy ir tikrai su dujom daug daugiau bėdos bus nei su dyzeliu
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
#84 2010-01-28 20:53
Fake'as rašė:
Shvedas rašė:
Mr. Dzoshas rašė:
Na jau tie "traktoriai" dbr toliau pazenge uz benzininius auto, taip kad nereikia cia stumtplius kai nuvaziuoji i degaline kainos kitos ir kuro suvartojimas kitas, jei nejauti skirtumo tai kam moketi daugiau
nu yra geru ir tu dyzeliu dabar nauju,bet gaila dar kol kas negaliu leisti sau masina uz 100 gabalu euriuku pasiimti
o benzinine gera daug pigiau nupirksi,o su devetu tuo dyzeliuku sutaupai tu tas kelias kapeikas,bet ant ekspoatacijos suleidi tas kapeikas atgal...o ir rijimas rykimui nelygus....turim su svogeriu abudu volkswagenus,varikliai beveik tokie patys,pas ji 10 arkliu daugiau,ir turbina priedo,metai tie patys,pas ji dyzelis pas mane benzas,mano valgo litru maziau dar puslitriu maziau negu jo,eksplotacijos islaidu nulis,plius dar uzsienyje ir mokesciai dyzeliui didesni,taip kad jis nieko nesutaupo kaip tu nevartyk,jei tektu remontuoti,jam dalys velgi ir remontas apsieitu brangiau,nekalbu apie kitus dyzelio nepatogumus,zvakiu akumu keitimus neuzsivedimus,traktoriaus balseli ir kt....taigi manau kol neturi galimybes masinai skirti nors 10-15 euru tol ir nera ko sukti galvos del dyzelio,galu gale uzsienyje tai isvis neaktualu kadangi yra etanolis
Ir benzinui šitie nepatogumai galioja
Lietuvoj tik su dyzeliu vaziuot jei nori kaskiek sutaupy ir tikrai su dujom daug daugiau bėdos bus nei su dyzeliu
nu cia irgi klausimas,dekis elektronines dujas su japosku purkstukais jokiu problemu,nu benzinui tikrai nereikia nei del zvakiu nei akumu tiek pergyventi,plius ir zvakes kitos dar eina dyzeliui,su tais uzsalimais pastovios problemos,kiek lt pasziuri jei koki ziema traukia ar stumia ar dar ka daro tai kaip taisykle dyzeliai as pasiemiau masina,kita savaite jau 3 kart keisiu tepalus,nes jau pagal km reikia vel,nesu ne lito ikises i masina,nieko nei keites nei tvarkes nei ka,sia savaite dar ir technikine savo chodu praejo,o masina tai nenauja
taip,kad tu paciu metu dyzeliai tikrai sukelia daugiau problemu ir visokiu nesamoniu nei benzai,tai del tu keliu sutaupytu kapeiku prapisi kiek laiko ir nervu
igra nestoet svech
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
#85 2010-01-28 21:06
Shvedas rašė:
Fake'as rašė:
Shvedas rašė:
nu yra geru ir tu dyzeliu dabar nauju,bet gaila dar kol kas negaliu leisti sau masina uz 100 gabalu euriuku pasiimtio benzinine gera daug pigiau nupirksi,o su devetu tuo dyzeliuku sutaupai tu tas kelias kapeikas,bet ant ekspoatacijos suleidi tas kapeikas atgal...o ir rijimas rykimui nelygus....turim su svogeriu abudu volkswagenus,varikliai beveik tokie patys,pas ji 10 arkliu daugiau,ir turbina priedo,metai tie patys,pas ji dyzelis pas mane benzas,mano valgo litru maziau dar puslitriu maziau negu jo,eksplotacijos islaidu nulis,plius dar uzsienyje ir mokesciai dyzeliui didesni,taip kad jis nieko nesutaupo kaip tu nevartyk,jei tektu remontuoti,jam dalys velgi ir remontas apsieitu brangiau,nekalbu apie kitus dyzelio nepatogumus,zvakiu akumu keitimus neuzsivedimus,traktoriaus balseli ir kt....taigi manau kol neturi galimybes masinai skirti nors 10-15 euru tol ir nera ko sukti galvos del dyzelio,galu gale uzsienyje tai isvis neaktualu kadangi yra etanolis
Ir benzinui šitie nepatogumai galioja
Lietuvoj tik su dyzeliu vaziuot jei nori kaskiek sutaupy ir tikrai su dujom daug daugiau bėdos bus nei su dyzeliu
nu cia irgi klausimas,dekis elektronines dujas su japosku purkstukais jokiu problemu,nu benzinui tikrai nereikia nei del zvakiu nei akumu tiek pergyventi,plius ir zvakes kitos dar eina dyzeliui,su tais uzsalimais pastovios problemos,kiek lt pasziuri jei koki ziema traukia ar stumia ar dar ka daro tai kaip taisykle dyzeliai
as pasiemiau masina,kita savaite jau 3 kart keisiu tepalus,nes jau pagal km reikia vel,nesu ne lito ikises i masina,nieko nei keites nei tvarkes nei ka,sia savaite dar ir technikine savo chodu praejo,o masina tai nenauja
taip,kad tu paciu metu dyzeliai tikrai sukelia daugiau problemu ir visokiu nesamoniu nei benzai,tai del tu keliu sutaupytu kapeiku prapisi kiek laiko ir nervu
igra nestoet svech
Del užšalimo nebus problemu jei žvakės bus tvarkoj ir dyzelinas bus žieminis, na o jei styngsta vistiek ipili benzo ar žibalo viskas išspręsta. Man su supistom žvakėm ir tad užsiveda prie -20 ilgiau pakarkinus, o jei benzui žvakėm pyzda tai niekur nepavažiuosi, nzn turiu dyzelini aparčiuka jau gerą pusmetį, jokių problemų nebuvo iškile vasara 5,5 l dyzelio 100 km. ziema 6,5 vidurkis ir tad daugiau mieste, o vaziuoji tikrai kaip ne bobutė kairia juosta ant 30.
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
#86 2010-01-28 21:12
Fake'as rašė:
Shvedas rašė:
Fake'as rašė:
Ir benzinui šitie nepatogumai galiojaLietuvoj tik su dyzeliu vaziuot jei nori kaskiek sutaupy ir tikrai su dujom daug daugiau bėdos bus nei su dyzeliu
nu cia irgi klausimas,dekis elektronines dujas su japosku purkstukais jokiu problemu,nu benzinui tikrai nereikia nei del zvakiu nei akumu tiek pergyventi,plius ir zvakes kitos dar eina dyzeliui,su tais uzsalimais pastovios problemos,kiek lt pasziuri jei koki ziema traukia ar stumia ar dar ka daro tai kaip taisykle dyzeliai
as pasiemiau masina,kita savaite jau 3 kart keisiu tepalus,nes jau pagal km reikia vel,nesu ne lito ikises i masina,nieko nei keites nei tvarkes nei ka,sia savaite dar ir technikine savo chodu praejo,o masina tai nenauja
igra nestoet svech
Del užšalimo nebus problemu jei žvakės bus tvarkoj ir dyzelinas bus žieminis, na o jei styngsta vistiek ipili benzo ar žibalo viskas išspręsta. Man su supistom žvakėm ir tad užsiveda prie -20 ilgiau pakarkinus, o jei benzui žvakėm pyzda tai niekur nepavažiuosi, nzn turiu dyzelini aparčiuka jau gerą pusmetį, jokių problemų nebuvo iškile vasara 5,5 l dyzelio 100 km. ziema 6,5 vidurkis ir tad daugiau mieste, o vaziuoji tikrai kaip ne bobutė kairia juosta ant 30.
mano benzas tiek pat valgo,o kaip bobute tikrai nevaziuoju
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
#87 2010-01-28 21:16
Shvedas rašė:
Fake'as rašė:
Shvedas rašė:
nu cia irgi klausimas,dekis elektronines dujas su japosku purkstukais jokiu problemu,nu benzinui tikrai nereikia nei del zvakiu nei akumu tiek pergyventi,plius ir zvakes kitos dar eina dyzeliui,su tais uzsalimais pastovios problemos,kiek lt pasziuri jei koki ziema traukia ar stumia ar dar ka daro tai kaip taisykle dyzeliaias pasiemiau masina,kita savaite jau 3 kart keisiu tepalus,nes jau pagal km reikia vel,nesu ne lito ikises i masina,nieko nei keites nei tvarkes nei ka,sia savaite dar ir technikine savo chodu praejo,o masina tai nenauja
igra nestoet svech
mano benzas tiek pat valgo,o kaip bobute tikrai nevaziuoju
Dyzelio kaina nemažesnė kartais nei benzo ?
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
#88 2010-01-28 21:47
Fake'as rašė:
Shvedas rašė:
Fake'as rašė:
Del užšalimo nebus problemu jei žvakės bus tvarkoj ir dyzelinas bus žieminis, na o jei styngsta vistiek ipili benzo ar žibalo viskas išspręsta. Man su supistom žvakėm ir tad užsiveda prie -20 ilgiau pakarkinus, o jei benzui žvakėm pyzda tai niekur nepavažiuosi, nzn turiu dyzelini aparčiuka jau gerą pusmetį, jokių problemų nebuvo iškile vasara 5,5 l dyzelio 100 km. ziema 6,5 vidurkis ir tad daugiau mieste, o vaziuoji tikrai kaip ne bobutė kairia juosta ant 30.mano benzas tiek pat valgo,o kaip bobute tikrai nevaziuoju
Dyzelio kaina nemažesnė kartais nei benzo ?
nu jo,keliais centais gal ir pigesne...bet su masina vaziuoji,o ne su traktoriu nu nebent dyzelis apynaujis,tada jau kitas reikalas,draugelis turi civic 2009m dyzeli tai net nesupratau,kad dyzelis,is balso turiu galvoj,va toks dyzelis tai liux:)
Neprisijungęs
- Tribulus
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-11-15
- Žinutės: 12
#89 2010-01-28 22:04
rakinkit ta tema jau ;DDD
Neprisijungęs
- martelis
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-02-28
- Žinutės: 596
- Atsiliepimai: 3
#90 2010-01-28 22:09
nu stopudov, tai susikurkit tema ir bazarinkit..
Neprisijungęs
- Dopamine
- buvęs elijus
- Vietovė: Luton
- Registravosi: 2007-08-18
- Žinutės: 1670
- Atsiliepimai: 5
#91 2010-01-28 22:42
jo gal baigiam rimtai??
Ai Zalgiris siandien pradejo nesekme eurolygoj.
Neprisijungęs
- Mr. Dzoshas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2006-05-25
- Žinutės: 487
#92 2010-01-28 23:23
Nerakinit zmogus paprase ivertint, tai mes ir bandom ivertint, kas geriau benzininis modelis ar dyzelinis
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
#93 2010-01-29 00:17
Mr. Dzoshas rašė:
Nerakinit
zmogus paprase ivertint, tai mes ir bandom ivertint, kas geriau benzininis modelis ar dyzelinis
nu as irgi sakau,mes cia normaliai vertinam kaip kas o cia atbego is kazkur kazkas ir pradejo saukti policija policija rakinkit rakinkit,ramiai chebra,atsipalaiduokit,viskas normaliai
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
#94 2010-01-29 16:24
Shvedas rašė:
Mr. Dzoshas rašė:
Nerakinit
zmogus paprase ivertint, tai mes ir bandom ivertint, kas geriau benzininis modelis ar dyzelinis
nu as irgi sakau,mes cia normaliai vertinam kaip kas o cia atbego is kazkur kazkas ir pradejo saukti policija policija rakinkit rakinkit,ramiai chebra,atsipalaiduokit,viskas normaliai
+1 viskas čia tikrai i tema
Neprisijungęs
- kersytojas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-01-02
- Žinutės: 832
#95 2010-01-29 17:17
Fake'as rašė:
Shvedas rašė:
Mr. Dzoshas rašė:
Nerakinit
+1 viskas čia tikrai i tema
temos gali ir nerakint bet perkel ja kur nors galetu
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#96 2010-01-29 17:22
tingim cia kanors daryt...
Autoriui vistiek pofik...
Neprisijungęs
- okeano
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-03-08
- Žinutės: 4
#97 2010-03-10 11:02
grizlis rašė:
man 18 metu, ugis apie 178-180cm svoris 82-83kg svyruoja dbr... su krutine problemos labai sunkiai auga, tuo metu apimtys buvo, bicas 42cm, krutine 108cm... cia taip atrodziau pries 2 metus jau truputi sportavau su pertraukom http://yfrog.com/5batvaizd015hj
o cia dabartines ft darytos rugsejo menesi:
nugara - http://yfrog.com/3u1002725vj
Bicas - http://yfrog.com/3u1002726pj
Is priekio - http://yfrog.com/jb1002732j
laukiu kritikos
Tikrai matosi progresas,dar padirbi ant pilvo preso ir saunu ;> sekmes
Neprisijungęs
- grizlis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-01-24
- Žinutės: 11
#98 2010-03-10 22:16
dbr suderinau mityba su trenerio pagalba ir rosiuosi varzyboms, bandysiu lipti ant scenos
Neprisijungęs
- martis18
- varzybu dalyvis
- Žinutės: 37
#99 2010-03-10 22:28
Jaunimo kategorijoi ten nieko gero nepaimsi
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
- Registravosi: 2008-07-08
- Žinutės: 12001
- Atsiliepimai: 92
#100 2010-03-11 03:20
grizlis rašė:
dbr suderinau mityba su trenerio pagalba ir rosiuosi varzyboms, bandysiu lipti ant scenos
tai sekmes ruosiantis.
Neprisijungęs