Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

gazuotas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-08-28
Žinutės: 2385
Atsiliepimai: 6

#451 2010-03-07 21:42

Re: Papildai pradedančiajam

jamada rašė:

O čia visi sako visiškai nieko nekenkia. Kenkia ir kenks. Dievas nesukūrė medžio ant kurio augtų aminkės ir preoteiniai kokteiliai.

Dievas sukūrė karvę iš kurios pieno gaminamas proteinas. Su vištos kiaušiniais tas pats smile

Paskutinį kartą taisė gazuotas (2010-03-07 21:42)

Neprisijungęs

CrowMan
Dažnas senbūvis
Vietovė: marijampole
Registravosi: 2008-02-24
Žinutės: 843
Atsiliepimai: 0

#452 2010-03-07 21:49

jamada rašė:

kenis rašė:

jamada rašė:

visiems čia. Aš nevartojęs.

Siais laikais net ant arbatos pakelio buna parasyta "maisto papildas", tad taip kategoriskai teigt, kad mes vartojam nuoda nereikia, nes labaio daug dalyku: vitaminu, vaistu ir t.t pats tikrai vartoji ir manau nera zmogaus, kuris nebutu susidures su vienos ar kitos rusies maisto papildu.

Pirktinių arbatų negeriu. Vaistus naudoju tokiu atveju, jei liga, operacija ar kas kitkas. Na pats tu dabar pasakei, jog aš esu tipo vartoęs bent kokį nors papildą. Taip esu. Nėra tokių. Bet kur šneka eina apie anabolinius papildus tai ne. Esmė ta, jog jie kenkia. O čia visi sako visiškai nieko nekenkia. Kenkia ir kenks. Dievas nesukūrė medžio ant kurio augtų aminkės ir preoteiniai kokteiliai.

Jamada siais laikais viskas KENKIA

Neprisijungęs

Fake'as
Moderatorius
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2009-08-24
Žinutės: 1572
Atsiliepimai: 2

#453 2010-03-07 22:15

gazuotas rašė:

jamada rašė:

O čia visi sako visiškai nieko nekenkia. Kenkia ir kenks. Dievas nesukūrė medžio ant kurio augtų aminkės ir preoteiniai kokteiliai.

Dievas sukūrė karvę iš kurios pieno gaminamas proteinas. Su vištos kiaušiniais tas pats smile

Dievas sukūrė žmogu, kuris pagamina anabolinius steroidus hmm

Neprisijungęs

jamada
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-04-23
Žinutės: 2087

#454 2010-03-09 16:29

CrowMan rašė:

jamada rašė:

kenis rašė:

Siais laikais net ant arbatos pakelio buna parasyta "maisto papildas", tad taip kategoriskai teigt, kad mes vartojam nuoda nereikia, nes labaio daug dalyku: vitaminu, vaistu ir t.t pats tikrai vartoji ir manau nera zmogaus, kuris nebutu susidures su vienos ar kitos rusies maisto papildu.

Pirktinių arbatų negeriu. Vaistus naudoju tokiu atveju, jei liga, operacija ar kas kitkas. Na pats tu dabar pasakei, jog aš esu tipo vartoęs bent kokį nors papildą. Taip esu. Nėra tokių. Bet kur šneka eina apie anabolinius papildus tai ne. Esmė ta, jog jie kenkia. O čia visi sako visiškai nieko nekenkia. Kenkia ir kenks. Dievas nesukūrė medžio ant kurio augtų aminkės ir preoteiniai kokteiliai.

Neviskas. kažkas kenkia, kažkas nekenkia. Kažkas labai kenkia, o kažkas mažiau kenkia. Juk jei organizmas bus sveikas ir anabolizmas bus didesnis.

Neprisijungęs

kenis
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-29
Žinutės: 2585

#455 2010-03-09 16:38

jamada rašė:

CrowMan rašė:

jamada rašė:

Neviskas. kažkas kenkia, kažkas nekenkia. Kažkas labai kenkia, o kažkas mažiau kenkia. Juk jei organizmas bus sveikas ir anabolizmas bus didesnis.

Gerai tai islaikyk ji sveijka. Niekada nesirgusi ir nesudirginta. Perki vsita-ta serta per vamzdeli. Perki kiaule-ta pilna sudo. Jau dabar ka pirksi, tai net pats nelabai zinai. Augini nebent pats, tada neseri tai kombkormais, augini naturaliai zoles ir t.t Bet pagalvok ar kiekvienas ta gali?

Neprisijungęs

jamada
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-04-23
Žinutės: 2087

#456 2010-03-10 10:03

kenis rašė:

jamada rašė:

CrowMan rašė:

Gerai tai islaikyk ji sveijka. Niekada nesirgusi ir nesudirginta. Perki vsita-ta serta per vamzdeli. Perki kiaule-ta pilna sudo. Jau dabar ka pirksi, tai net pats nelabai zinai. Augini nebent pats, tada neseri tai kombkormais, augini naturaliai zoles ir t.t Bet pagalvok ar kiekvienas ta gali?

palauk. Jūs norit pasakyti, jei nuodu gaunam 20 (koks nors tai venetas palyginimui), tai tada pofik. galim gauti ir 60. toksinus eina pašalinti. Jei jų gaunam nedaug, tai juos nėra sunku pašalinti smile O jei gaunam jų daug. Tai apskui visokios slogos ir visokie kiti š. o paskui sako va vakar pertraukė vėjas big_smile big_smile big_smile

Neprisijungęs

kenis
Dažnas senbūvis

#457 2010-03-10 15:14

jamada rašė:

kenis rašė:

jamada rašė:

palauk. Jūs norit pasakyti, jei nuodu gaunam 20 (koks nors tai venetas palyginimui), tai tada pofik. galim gauti ir 60. toksinus eina pašalinti. Jei jų gaunam nedaug, tai juos nėra sunku pašalinti smile O jei gaunam jų daug. Tai apskui visokios slogos ir visokie kiti š. o paskui sako va vakar pertraukė vėjas big_smile big_smile big_smile

Nelabai yra irodyta(arba as nemates), kad pvz proteinas yra daug nuodingesnis uz piena, kuris yra pilnas antibiotiku.

Neprisijungęs

neutron
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2009-03-07
Žinutės: 170

#458 2010-03-10 15:40

Niekas iš tikrųjų nežino. Kai kurie mokslininkai teigia, jog karvių, kurioms buvo duota antibiotikų, pienas padidina atsparumą antibiotikams, t.y. sumažina šio tipo vaistų efektyvumą, sergant užkrečiamosiomis ligomis. Bet šis teiginys dar nėra įrodytas.

Neprisijungęs

CrowMan
Dažnas senbūvis
Vietovė: marijampole
Registravosi: 2008-02-24
Žinutės: 843

#459 2010-03-10 16:03

stai i tema gan neblogas straipsniukas http://www.technologijos.lt/n/mokslas/z … 65&l=2

Neprisijungęs

Deimantas
Kalbus dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-05-13
Žinutės: 85

#460 2010-03-19 17:37

Sveiki, biškeli aš gal ne į tema, bet noriu pasiklausti del amino. Kokiu šiuo metu yra gersniu Amino rugščių? Man butu geriau kad be jokiu priedu kaip B6 ir t.t vitaminu, tesiog naturalios Aminkes, kaip kad vartojau Dymatize 4800MG ar prie šių ir patartumėt pasilikt? smile

Neprisijungęs

Ilgas
Dažnas dalyvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2007-02-10
Žinutės: 314

#461 2010-03-19 18:47

Deimantas rašė:

Sveiki, biškeli aš gal ne į tema, bet noriu pasiklausti del amino. Kokiu šiuo metu yra gersniu Amino rugščių? Man butu geriau kad be jokiu priedu kaip B6 ir t.t vitaminu, tesiog naturalios Aminkes, kaip kad vartojau Dymatize 4800MG ar prie šių ir patartumėt pasilikt? smile

Na tikrai truputi ne itema. Tam yra aminkiutema.wink bet geriau imk BCAA daugiau naudos bus nei is kompleeksiniu aminkiu.

Neprisijungęs

Marteska
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-03-07
Žinutės: 7

#462 2010-03-19 20:41

Sveiki,kada geriausia vartoti geineri?dabar vartoju taip:ryte,iskart po treniruotes ir valanda pries miega?ar taip gerai?

Neprisijungęs

Daryla
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-12-05
Žinutės: 362
Atsiliepimai: 1

#463 2010-03-20 09:55

pries miega nepatartina! varske geriausiai pries miega! o ryte ir po treniruotes gerai!

Neprisijungęs

kenis
Dažnas senbūvis

#464 2010-03-20 11:25

Daryla rašė:

pries miega nepatartina! varske geriausiai pries miega! o ryte ir po treniruotes gerai!

Isterija paeme ar kas tau cia, kad tuos sauktukus isvien delioji? hmm

Neprisijungęs

Marteska
Naujas dalyvis

#465 2010-03-20 15:56

Gerai,ačiu.

Neprisijungęs

mmcc
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-03-20
Žinutės: 4

#466 2010-03-20 18:49

Kokius papildus patariat naudot pradziai jau sportuaju 1,5m sausai

Neprisijungęs

Fake'as
Moderatorius

#467 2010-03-20 18:53

mmcc rašė:

Proteinas, BCAA, kretinas...

Neprisijungęs

mmcc
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-03-20
Žinutės: 4

#468 2010-03-20 19:06

Gali pasakit jai zinai as protein wpc-85% geras ar ne

Neprisijungęs

Fake'as
Moderatorius

#469 2010-03-20 19:23

mmcc rašė:

Gali pasakit jai zinai as protein wpc-85% geras ar ne

Po trenkės netynka išvis, beskonis, shudinas tirpumas ir t.t. smile nieko gero

Neprisijungęs

Marteska
Naujas dalyvis

#470 2010-03-20 21:32

mmcc rašė:

ko nori,mases?

Neprisijungęs

xxx_jara
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-04-07
Žinutės: 38

#471 2010-04-08 02:20

sveiki.gal kas bandes BCAA STACK? man reikia numest riebalus nuo pilvo.ka manot ape sita produkta?

Neprisijungęs

xxx_jara
Naujas dalyvis

#472 2010-04-08 05:56

Jau turiu ji nusipirkes.sportoju 3 kar per savaite.ir del papildu esu dar zalias.gal man da reikia kanors dapirkt kad budu efiktiviau? Man parase kad uzteks amino rukstes.tai nezinau gal dar ko reikai metibai.o animal nitro skirtas irgi metibai?nes kiek skaiciau turi pagrinde aminorugstes + vitaminai.tai gal jis tinka?patarkit man ka man darit...ko tiksliai reikia metibai kad isspaust maximum.aisku norisi kad ir raumenis augtu jai taip galima.

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#473 2010-04-08 17:10

xxx_jara rašė:

Jau turiu ji nusipirkes.sportoju 3 kar per savaite.ir del papildu esu dar zalias.gal man da reikia kanors dapirkt kad budu efiktiviau? Man parase kad uzteks amino rukstes.tai nezinau gal dar ko reikai metibai.o animal nitro skirtas irgi metibai?nes kiek skaiciau turi pagrinde aminorugstes + vitaminai.tai gal jis tinka?patarkit man ka man darit...ko tiksliai reikia metibai kad isspaust maximum.aisku norisi kad ir raumenis augtu jai taip galima.

Kas per daiktas tas metibai?
Valgyk normaliai, reikalingą kcal kiekį ir nereiks jokių papildų pradžiai

Neprisijungęs

xxx_jara
Naujas dalyvis

#474 2010-04-08 18:45

Valgau normalei.esme tame kad pas mane pilvas didelis' o iki vasaraos jau laiko mazai

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#475 2010-04-08 18:47

xxx_jara rašė:

Valgau normalei.esme tame kad pas mane pilvas didelis' o iki vasaraos jau laiko mazai

Parašyk ką valgiai vakar tada bus galima kažką masytt

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net