- Butelis
- Forumo Juokas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2008-02-20
- Žinutės: 2969
- Atsiliepimai: 2
#101 2009-07-02 11:49
Re: depiliacija
lawlis rašė:
tai jus cia tik save gaidinat, koks jum skirtumas kas ka depiliuoja? Cia tik forumas, o jus iskart kai kaimieciai kokie 'utiutiu, utiutiu, gejus'! suaukit viena karta, nepriimtina tema sita, tai nerasykit savo kvailu minciu.
Sakyk ką nori, bet jei bachūras depiliuojasi kojas, kad "norisi švelnios odos", tai jis ir yra gėjus 100%
Neprisijungęs
- Povilas
- Ponas Labas Rytas
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2008-04-17
- Žinutės: 1990
- Atsiliepimai: 6
#102 2009-07-02 12:23
Butelis rašė:
lawlis rašė:
tai jus cia tik save gaidinat, koks jum skirtumas kas ka depiliuoja? Cia tik forumas, o jus iskart kai kaimieciai kokie 'gaidys, pydaras, gejus'! suaukit viena karta, nepriimtina tema sita, tai nerasykit savo kvailu minciu.
Sakyk ką nori, bet jei bachūras depiliuojasi kojas, kad "norisi švelnios odos", tai jis ir yra gėjus 100%
gejus tik tuo atveju,jei turi nemazai litu.kitu atveju paprasciausias pydaras.....
Neprisijungęs
- LEV
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Vilnius - Šiauliai
- Registravosi: 2008-08-01
- Žinutės: 54
- Atsiliepimai: 0
#103 2009-07-03 08:59
depiliacija yra gerai.
Neprisijungęs
- TITANAS
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Mažeikiai
- Registravosi: 2009-03-11
- Žinutės: 955
- Atsiliepimai: 1
#104 2009-07-05 13:30
LEV rašė:
depiliacija yra gerai.
tu sakai tu zinai
Neprisijungęs
- JustasR
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Šiauliai +PVM
- Registravosi: 2008-03-23
- Žinutės: 310
#105 2009-07-05 17:00
Toks tas ir geris,jei nezadi varzybose dalyvaut tai nera reikalo,poto kai atauga tai naciort buna.
Neprisijungęs
- kepalas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-10-02
- Žinutės: 2028
#106 2009-07-05 17:55
JustasR rašė:
Toks tas ir geris,jei nezadi varzybose dalyvaut tai nera reikalo,poto kai atauga tai naciort buna.
na matai...
jei tie plaukai visa vaizda gadina ir, tarkim, nesimato preso ar pan, tai kodel gi ne
Arba jei didziuliai plauku kuokstai kur nors ant sprando ar pan gadina visa vaizda.. .
Aisku, reikia prie to priprasti ir tikrai depiliavimas ne visiems bus priimtinas
As uz
Neprisijungęs
- milky_way
- Naujas dalyvis
- Vietovė: vilnius
- Registravosi: 2009-07-04
- Žinutės: 7
#107 2009-07-06 12:29
as tai nelabai noreciau vaikino su depiliuotom kojom vyras turi buti vyriskas
Neprisijungęs
- JustasR
- Dažnas dalyvis
#108 2009-07-06 13:17
milky_way rašė:
as tai nelabai noreciau vaikino su depiliuotom kojom
vyras turi buti vyriskas
Na bet zinai buna tokiu zmoniu kad naciort per plaukus odos nematyt,tada tikrai ir as sutinku jau kitokios iseities nematau kaip depiliacija
Neprisijungęs
- 0maro
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Denmark
- Registravosi: 2007-09-12
- Žinutės: 412
#109 2009-07-06 13:36
JustasR rašė:
milky_way rašė:
vyras turi buti vyriskas
Na bet zinai buna tokiu zmoniu kad naciort per plaukus odos nematyt,tada tikrai ir as sutinku jau kitokios iseities nematau kaip depiliacija
Načert ta oda? Pas manęs ant leškų šviesios vietos nematyt.. Kaip meškinas. Netrugdo, nžn.
Neprisijungęs
- JustasR
- Dažnas dalyvis
#110 2009-07-06 14:36
0maro rašė:
JustasR rašė:
milky_way rašė:
vyras turi buti vyriskas
Načert ta oda? Pas manęs ant leškų šviesios vietos nematyt..
Kaip meškinas. Netrugdo, nžn.
Na zinai kaip kam patinka man kai jau tiek tu plauku atrodo slyksciai
Neprisijungęs
- Reniz
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-03-06
- Žinutės: 437
#111 2009-07-06 16:42
JustasR rašė:
0maro rašė:
JustasR rašė:
Na bet zinai buna tokiu zmoniu kad naciort per plaukus odos nematyt,tada tikrai ir as sutinku jau kitokios iseities nematau kaip depiliacijaNačert ta oda? Pas manęs ant leškų šviesios vietos nematyt..
Kaip meškinas. Netrugdo, nžn.
Tai tu i paneliu kojas ziurek,ne i bachuru
Neprisijungęs
- 0maro
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Denmark
- Registravosi: 2007-09-12
- Žinutės: 412
#112 2009-07-06 20:51
Reniz rašė:
JustasR rašė:
0maro rašė:
Načert ta oda? Pas manęs ant leškų šviesios vietos nematyt..Kaip meškinas. Netrugdo, nžn.
......
Neprisijungęs
- JustasR
- Dažnas dalyvis
#113 2009-07-07 00:02
Reniz rašė:
JustasR rašė:
0maro rašė:
Načert ta oda? Pas manęs ant leškų šviesios vietos nematyt..Kaip meškinas. Netrugdo, nžn.
Nu jau padakyk kad pries tave bezdzione praeitu ir jau neatkreiptum demesio.Manau tai visai kvailas palyginimas.
Neprisijungęs
- milky_way
- Naujas dalyvis
- Vietovė: vilnius
- Registravosi: 2009-07-04
- Žinutės: 7
#114 2009-07-07 14:51
http://www.viskas.eu/news.php?readmore=395 -- tokiu atveju reiktu depiliuotis
Neprisijungęs
- martelis
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-02-28
- Žinutės: 596
- Atsiliepimai: 3
#115 2009-07-07 16:52
milky_way rašė:
bezdzione
Neprisijungęs
- Mrdc
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: London
- Registravosi: 2007-10-17
- Žinutės: 115
#116 2009-07-07 17:44
martelis rašė:
milky_way rašė:
bezdzione
ziema net striukes nereikia, kailis susildo
Neprisijungęs
- JustasR
- Dažnas dalyvis
#117 2009-07-07 18:32
milky_way rašė:
Seip nei kiek nejuokinga uzuojauta tik tokiam zmogui.CIa gi liga yra.Ir vaistu nuo jos nera.
Neprisijungęs
- ?uess
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-06-17
- Žinutės: 1363
- Atsiliepimai: 7
#118 2010-03-12 13:39
nu siaip cia zm norejo info pradzioje taip ir buvo bet paskui prasidejo stumimai. Siaip dar nesidepiliavau niekur isskyrus pazastis ir zemiau siek tiek, bet noreciau krutine ir pilva nusidepiliuti ir kzkp utiutiu tas kad dar daug tokiu kurie galvoja kad tai gejiska. Nes tikrai negrziai atrodo o kacialines kad raumenu biski turetum bet kai jie atrodo kaip pusbrolis titas is adamsu tai utiutiu del koju tai mano irgi apzelusios tik ju nesidepiliuociau manau mano mastymo ribos apsiriboja krutines ir pilvo depiliacija(nors dar nesidepiliavau,bet noreciau) utiutiu visokiem tezam kurie apie sporta ir apie normalu kuna nieko nzn ir jiem neidomu tai jiem ir nezelia bet tas kas nori tureti normalesni isvaizda utiutiu plaukai auga ten kur nereikia.
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Bromölla
- Registravosi: 2009-05-15
- Žinutės: 1468
#119 2010-03-12 15:03
?uess rašė:
nu siaip cia zm norejo info pradzioje taip ir buvo bet paskui prasidejo stumimai. Siaip dar nesidepiliavau niekur isskyrus pazastis ir zemiau siek tiek, bet noreciau krutine ir pilva nusidepiliuti ir kzkp utiutiu tas kad dar daug tokiu kurie galvoja kad tai gejiska. Nes tikrai negrziai atrodo o kacialines kad raumenu biski turetum bet kai jie atrodo kaip pusbrolis titas is adamsu tai utiutiu
del koju tai mano irgi apzelusios tik ju nesidepiliuociau manau mano mastymo ribos apsiriboja krutines ir pilvo depiliacija(nors dar nesidepiliavau,bet noreciau) utiutiu visokiem tezam kurie apie sporta ir apie normalu kuna nieko nzn ir jiem neidomu tai jiem ir nezelia bet tas kas nori tureti normalesni isvaizda utiutiu plaukai auga ten kur nereikia.
nu tai pagal tave iseina,kad kojas depiliuotis gejiska vis del to o krutine depiliuotis jau nebegejiska? mano nuomone situo klausimu kategoriska, pazastys,kirksnys, tos vietos kur labiau prakaituoja patrumpinti plaukus normaliai, tiesiog vien tik del higieniniu sumetimu, bet skusti subine kojas ir krutine tai bb dejau, tik viena toki atveji toleruoju kai zmogus lipa ant scenos tepasi rudais kremais ir t.t. grynai pasirodymui, varzyboms, visi kiti atvejai utiutiu ismislai, beje depiliacija man irgi nepriimtinas dalykas, yra spec masineles kuno plaukams trumpinti, specialiai vyrams, tai apsitrumpini kad nebutu kaip shervudo giria ir neparakaituotu taip ir viskas, tavrkingai ir estetiskai ir nh negejiskai
Neprisijungęs
- Puma9ANX
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2009-10-19
- Žinutės: 1984
- Atsiliepimai: 3
#120 2010-03-12 15:25
Gerai kad man niekur neauga ten kur nereik isskyrus pilva bet ten ir tai nedaug, va kartais ant desines rankos islenda toki stori "vijokliai" tai nafik su pirstais israunu
Seip jusu reiklas kur debiliuotis o kur ne ir geriau neklauskit kitu nuomones nes tai jusu reikalas
Neprisijungęs
- fanis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Danija
- Registravosi: 2009-09-03
- Žinutės: 2413
#121 2010-03-12 19:16
nusiskuti apacia , pazastis , krutine ir blusu takeli vedanti i pilva ir pasiruoses
Neprisijungęs
- ?uess
- Dažnas senbūvis
#122 2010-03-12 22:15
Shvedas rašė:
?uess rašė:
nu siaip cia zm norejo info pradzioje taip ir buvo bet paskui prasidejo stumimai. Siaip dar nesidepiliavau niekur isskyrus pazastis ir zemiau siek tiek, bet noreciau krutine ir pilva nusidepiliuti ir kzkp utiutiu tas kad dar daug tokiu kurie galvoja kad tai gejiska. Nes tikrai negrziai atrodo o kacialines kad raumenu biski turetum bet kai jie atrodo kaip pusbrolis titas is adamsu tai utiutiu
del koju tai mano irgi apzelusios tik ju nesidepiliuociau manau mano mastymo ribos apsiriboja krutines ir pilvo depiliacija(nors dar nesidepiliavau,bet noreciau) utiutiu visokiem tezam kurie apie sporta ir apie normalu kuna nieko nzn ir jiem neidomu tai jiem ir nezelia bet tas kas nori tureti normalesni isvaizda utiutiu plaukai auga ten kur nereikia.
nu tai pagal tave iseina,kad kojas depiliuotis gejiska vis del to o krutine depiliuotis jau nebegejiska?
mano nuomone situo klausimu kategoriska, pazastys,kirksnys, tos vietos kur labiau prakaituoja patrumpinti plaukus normaliai, tiesiog vien tik del higieniniu sumetimu, bet skusti subine kojas ir krutine tai bb dejau, tik viena toki atveji toleruoju kai zmogus lipa ant scenos tepasi rudais kremais ir t.t. grynai pasirodymui, varzyboms, visi kiti atvejai utiutiu ismislai, beje depiliacija man irgi nepriimtinas dalykas, yra spec masineles kuno plaukams trumpinti, specialiai vyrams, tai apsitrumpini kad nebutu kaip shervudo giria ir neparakaituotu taip ir viskas, tavrkingai ir estetiskai ir nh negejiskai
as tik sakau kad su kojom utiutiu tie plaukai, MAN ASMENISKAI. bet utiutiu kai negalikokios maikes ar megztinuko sus didesne iskirpte( tipo vyriska ne moteriska iki papu vidurio) tai utiutiu. be to pgl tave jei jau nusiskusti gejiska nes ant krutines nebus plauku tai ka daryti tiem kuriem ten neauga? specialiai skustis kiekviena diena kol prades zelti?
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
#123 2010-03-12 23:31
?uess rašė:
Shvedas rašė:
?uess rašė:
nu tai pagal tave iseina,kad kojas depiliuotis gejiska vis del to o krutine depiliuotis jau nebegejiska?
mano nuomone situo klausimu kategoriska, pazastys,kirksnys, tos vietos kur labiau prakaituoja patrumpinti plaukus normaliai, tiesiog vien tik del higieniniu sumetimu, bet skusti subine kojas ir krutine tai bb dejau, tik viena toki atveji toleruoju kai zmogus lipa ant scenos tepasi rudais kremais ir t.t. grynai pasirodymui, varzyboms, visi kiti atvejai utiutiu ismislai, beje depiliacija man irgi nepriimtinas dalykas, yra spec masineles kuno plaukams trumpinti, specialiai vyrams, tai apsitrumpini kad nebutu kaip shervudo giria ir neparakaituotu taip ir viskas, tavrkingai ir estetiskai ir nh negejiskai
as tik sakau kad su kojom utiutiu tie plaukai, MAN ASMENISKAI. bet utiutiu kai negalikokios maikes ar megztinuko sus didesne iskirpte( tipo vyriska ne moteriska iki papu vidurio) tai utiutiu. be to pgl tave jei jau nusiskusti gejiska nes ant krutines nebus plauku tai ka daryti tiem kuriem ten neauga? specialiai skustis kiekviena diena kol prades zelti?
auga neauga ne tame reikalas, reikalas tame skuti ar ne, pas mane ant tos krutines tikrai nera daug plauku, bet jei ir butu ne mintis tokia nekiltu skusti juos...
Neprisijungęs
- ?uess
- Dažnas senbūvis
#124 2010-03-13 01:49
pats juk minejai kad nieko pries kzks masineles kad aptrumpimti krumoksnius. nes jei plaukai nera ilgi tai dar utiutiu pas mane b.l dredus gletum pinti. as nieko pries buciau tuos plaukus jei ne tokio ilgio butu
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
#125 2010-03-13 11:53
?uess rašė:
pats juk minejai kad nieko pries kzks masineles kad aptrumpimti krumoksnius. nes jei plaukai nera ilgi tai dar utiutiu pas mane b.l dredus gletum pinti. as nieko pries buciau tuos plaukus jei ne tokio ilgio butu
as minejau tik kirksnis ir pazastis, ir tik grynai higieniniais sumetimais, o ne kad per ilgi, garbanoti, ryzi, negrazus ar dar kokia nors kita problema, pasiskaityk dar karta mano posta jei kazko sitoje vietoje nesupratai, beje del manes skuskis tu ir subine jei nori, bet as asmeniskai sakau laikau tokius dalykus utiutiu ismislais ir daugiau nieko, taskas.
Neprisijungęs