Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Uni
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-05-24
Žinutės: 6
Atsiliepimai: 0

#1 2010-05-24 19:55

Sveikuciai :)

Taigi sveiki visi forumieciai ir kulturistai,siek tiek apie mane is pradziu smile Esu 17metu,uz ~5men nepilnai sueina 18,Ugis 190 , o svoris 67Kg.Speju kiekvienas pasakytu,kad truksta svorio - taip as tai zinau,taciau,kad ir kiek bevalgyciau man jis sunkiai dideja smile Esu sportaves pries tai 2 kartus.
Pirmas kartas buvo pries gerus 3 metus - toks ir sportavimas,pakilnoji,"padirbi" tuo ir baigias.
Antras kartas buvo pries kokius 1-1.5 metu - Cia jau buvo biski rimciau,taciau irgi,jokios suderintos mitybos - ka nori ta valgai,ir i tai jokio demesio nekreipiau,bet kai sportavau pora kg buvau priauges.

Aisku negaliu sakyt,kad forma netapo geresne,ir rankos,presas,krutine atrode zymiai geriau nei tada kai nieko nelankiau,taciau iki dabar ta forma biski dingo,o ir pilvukas nedidelis,bet sioks toks atsirado smile

Na,o dabar atejo 3 kartas smile Pradejau siandien,ir mane domina nemazai klausimu.Zinau,kad dauguma klausimu esat girdeje ir ,kad atsakymai yra forume,taciau rast atsakyma i kaskoki klausima tarp 50 ar 90 puslapiu is tikro yra sudetinga,taigi veliau pateiksiu pora klausimu,tikiuosi sulaukt atsakymo  smile

Programa mano tokia bus :
Pirmadienis
Krutine
Bicas
Presas

Antradienis
Peciai
blauzdos

Ketvirtadienis
Nugara
Tricas
Presas

Jei turit kokiu ideju,kaip pagerint,ar kaska pakeist - nesidrovekit,pasidalinkit smile

Kas del mitybos.Nesiruosiu pirkti visokiu papildu ir kitu dalyku - tiesiog nepatinka,tad as geriau isleisiu daugiau pinigu sveikam dalykui.
Ryte mano valgis buna sumustiniai (su mesa/suris/uogiene)

Mokykloj valgyt nevalgau(Zinau,kad negerai),o antradieniais pamokos buna net iki 5h (Kartais papuola per pietus gryzt pavalgyt)

Gryzus po mokyklos ar per pietus valgau irgi tai kas buna padaryta - Sriuba (Ivairiu buna) ; Karstas (Nuo zuvies iki cepelinu) ; Blynai/apkepas/tinginys or smth (Turbut reikes atsisakyt?)

Pries treniruote 1.5-2h suvalgau grikiu bliuduka (Nes kiek skaiciau pries treniruote reikia angliavandeniu) Jei turit dar ka patart pries treniruote uzkast - sakykit.

Didziausia man dilema - ka valgyt po treniruotes?

Siandien nusipirkau Sokoladini pieno gerima Miau,1 apelsina ir gryzus issiviriau 3 kiausinius kuriuos suvalgiau su majonezu.Ka patarsit sioje vietoje? Tas pieno gerimas turi nemazai anglaivandeniu ( Buteliukas 450ml ~ 63 angliavendeniu, 14 baltymu ,bet ir 12 riebalu).

Tai tiek apie mane ir mano planus,noreciau pastabu ir kokiu pataisymu galit patart smile

Edit: Tiesa ir ko labiau angliavandeniu ar baltymu po treniruotes reiktu,ir kokiais kiekiais? aciu smile

Paskutinį kartą taisė Uni (2010-05-24 20:27)

Neprisijungęs

Kovalskis
Dažnas dalyvis
Vietovė: Europa
Registravosi: 2010-05-18
Žinutės: 449
Atsiliepimai: 1

#2 2010-05-24 20:01

Re: Sveikuciai :)

Jeigu nori masės, tai bent mityba pakeisk smile Aš ten daug neskaičiau, permečiau akim ir iškart pamačiau porą mitybos klaidų. 1. - Ryte maistas ?! Patarčiau bent kokį kiaušinį suvalgyti. Mokykloje būtinai valgyk ! Jei nemėgsti mokyklos maisto, tai pasiimk iš namų tarkim kokio tuno ar pan. Kodėl tokia keista programa ? Pirmadienis, Antradienis ir Ketvirtadienis ?

Paskutinį kartą taisė Why? (2010-05-24 20:01)

Neprisijungęs

Uni
Naujas dalyvis

#3 2010-05-24 20:04

Pasistengsiu del mitybos ryte ir diena pakeist.
Del programos,sportuot galiu nuo pirmadienio iki ketvirtadienio,tai del to,nebent turi minciu kaip kitaip sudeliot viska smile

Neprisijungęs

Kovalskis
Dažnas dalyvis

#4 2010-05-24 20:07

Tai čia nelabai ką ir pakeisi. O koks programos tikslas ? Masės ? Jėgos ?

Neprisijungęs

Uni
Naujas dalyvis

#5 2010-05-24 20:09

Kodel nelabai pakeisi? Pakeisiu ryte valgi,pridesiu kiausiniu,na ir diena kaska dar sugalvosiu smile
Na,o tikslas butu del mases
Edit: Supratau,turbut apie programa turejai galvoje sakydamas,nelabai ka pakeisi,susimaisiau smile

Paskutinį kartą taisė Uni (2010-05-24 20:18)

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#6 2010-05-24 20:24

Mitybą keist totaliai reikia, čia vaikiškas valgymas tie sumuštiniai, o nevalgymas mokykloje kvailystė.
Kiekviena mokykla turi valgykla pavalgyt visada būna, maistas tikrai nėra labai prastas. Jei jau ten nenori valgyt nešies iš namų
Žodžiu reikia keisti visą mitybą.
2gr/kg baltymų 3gr/kg anglių ir riebalų nepamiršt reiktų kurie turėtų būt iš riešutų ar kitų gerų šaltinių.
Treniruotė irgi nesamonė, dvi dienos nugara, jokių pratimų kojoms

Neprisijungęs

Uni
Naujas dalyvis

#7 2010-05-24 20:27

Dekui,supratau.
O del treniruotes,nugara parasiau netyciomis antradieni.Tai kiek suprantu reik ir programa koreguot

Neprisijungęs

Kovalskis
Dažnas dalyvis

#8 2010-05-24 21:59

Geriausia būtų, kad parašytum kokius pratimus atlieki kiekvieną dieną, nes dabar tai nesuprasi dorai...Antradienį tik pečiai ir blauzdos ?

Neprisijungęs

Uni
Naujas dalyvis

#9 2010-05-24 22:24

Biski pakoregavau viska.
Antradieni:
  Kojos,blauzdos,tricepsas
Ketvirtadieni:
  Nugara,peciai,presas

Pasiskaites forume,radau nemazai kas pagal panasia daro

Neprisijungęs

Sarunas84
Kalbus dalyvis
Vietovė: Siauliai
Registravosi: 2009-02-07
Žinutės: 84

#10 2010-05-25 01:25

visi nori tos issvajotos mases, bet is kur ji augs jei nevalgai 5-6 kartu per diena, visu pirma ziurek mityba, papildus ir vitaminus, jei gausi pakankmai kaloriju pradesi augti. Beje labai geru straipsniu yra archyve, kurie atsakys i visus tavo klausimus smile sekmes

Neprisijungęs

Kovalskis
Dažnas dalyvis

#11 2010-05-25 09:44

Uni rašė:

Biski pakoregavau viska.
Antradieni:
  Kojos,blauzdos,tricepsas
Ketvirtadieni:
  Nugara,peciai,presas

Pasiskaites forume,radau nemazai kas pagal panasia daro

O kokius pratimus darai ? smile Yra bazinių pratimų ?

Neprisijungęs

ishp3ra
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-09-24
Žinutės: 1953
Atsiliepimai: 7

#12 2010-05-25 10:59

Sarunas84 rašė:

visi nori tos issvajotos mases, bet is kur ji augs jei nevalgai 5-6 kartu per diena, visu pirma ziurek mityba, papildus ir vitaminus, jei gausi pakankmai kaloriju pradesi augti. Beje labai geru straipsniu yra archyve, kurie atsakys i visus tavo klausimus smile sekmes

Auga ir pusetinai valgant, tik ne po kelis kilus per menesi.

Neprisijungęs

dzidas1978
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2010-01-11
Žinutės: 177

#13 2010-05-25 13:13

SVEIKAS. kada  toks svorio trukumas tai svoris augs ir su 3 normalius valgymus darant.PVZ .ryte turi buti 4 kiausiniai  ,pries trevke grikiai arba naturalus ryziai (paprasti plikyti netinka nes ten tik kuras ir nera vitaminu),po trn. mesa su grikiais . o pries miega varske su keliom saldytom uogom. MAJONEZO NERYK NUODAS TEN IR BLOGU RIEBALU SALTINIS.

Neprisijungęs

Uni
Naujas dalyvis

#14 2010-05-25 13:15

Aciu visiem,supratau kas blogai ir ka reikia keist smile

Neprisijungęs

Ar+urasMuras
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-06-02
Žinutės: 342

#15 2010-05-25 19:18

Jo kas liecia del majozo tai sudu kakutis. Majoze yra acto kuris ypac skatina rugima(skrandyja)  ir senejima (bendrai kune). ziaurus nuodas. As asmeniskai valgau majoza tik su kiausiniais (nors reiktu atsisakyt isvis) grynai del skonio. Jeigu gamini salotas nedek majozo dek grietine - zymiai geresnis variantas. Idealiausia ir sveikiausia - alyvuogiu aliejus.( aisku graikiskas )

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net