Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Tema uždaryta

lamborgini01
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius-Dublin
Registravosi: 2007-05-18
Žinutės: 211
Atsiliepimai: 0

#1 2007-05-21 20:42

Noriu pereiti prie rimtesniu treniruociu

Man tik suejo 18, svoris 70kg, bicka 35cm. iki siol sportavau su didelemis pertraukomis ir neziurejau i sporta rimtai. va neseniai draugas pradejo vartot METANA tai iskart priaugo svorio ir pasidare uz mane stipresnis.. man kazkaip labai idomu pasidare kaip cia viskas jam taip gavosi.. jis man pasiule paziuret sia svetaine, sake kad cia galiu viska susizinot. tai ko as norejau paklaust yra :
-kiek kartu per savaite reik sportuot?
-ar galima sportuot daugiau kaip karta i diena ir kas nuo to pasikeistu?
-kas yra metanas ir kokie yra jo teigiami ir neigiami poveikiai?
-ar yra koks anabolikas kuris butu tableciu ar milteliu pavidalo ir neturetu didelio salutinio poveikio?, nes spricu biski bijau.. smile
ir noreciau paprasyt, ar galit kanors pasiulyt kaip man pereit prie tokio rimtesnio ir efektyvesnio raumenu mases uzauginimo, kokius papildus vartot, kokie efektyviausi pratimai kad igaut forma... visiems is anksto dekoju

Neprisijungęs

3F
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-07-22
Žinutės: 1552

#2 2007-05-21 20:53

Re: Noriu pereiti prie rimtesniu treniruociu

lamborgini01 rašė:

Man tik suejo 18, svoris 70kg, bicka 35cm. iki siol sportavau su didelemis pertraukomis ir neziurejau i sporta rimtai. va neseniai draugas pradejo vartot METANA tai iskart priaugo svorio ir pasidare uz mane stipresnis.. man kazkaip labai idomu pasidare kaip cia viskas jam taip gavosi.. jis man pasiule paziuret sia svetaine, sake kad cia galiu viska susizinot. tai ko as norejau paklaust yra :
-kiek kartu per savaite reik sportuot?
-ar galima sportuot daugiau kaip karta i diena ir kas nuo to pasikeistu?
-kas yra metanas ir kokie yra jo teigiami ir neigiami poveikiai?
-ar yra koks anabolikas kuris butu tableciu ar milteliu pavidalo ir neturetu didelio salutinio poveikio?, nes spricu biski bijau.. smile
ir noreciau paprasyt, ar galit kanors pasiulyt kaip man pereit prie tokio rimtesnio ir efektyvesnio raumenu mases uzauginimo, kokius papildus vartot, kokie efektyviausi pratimai kad igaut forma... visiems is anksto dekoju

1. 3-4
2. Nėra reikalo.
3. Metanas - chemija- steroidas. apie jį plačiau skaityk Farmakologijos skyriui.
4. Tabletiniai steroidai visada kenksmingesni.
Siųlau prižiūrėt truputį mitybą ir rezultatai ateis (čia sakau iš patirties).Apie mitybą - mitybos skyriui.

p.s. Kodėl kiekvienas naujai atėjęs į forumą kuria naują temą? Yra gi bendrų prikurta wink

Paskutinį kartą taisė 3F (2007-05-21 20:54)

Neprisijungęs

lamborgini01
Dažnas dalyvis

#3 2007-05-21 22:20

blin kiek ziuriu cia 16meciai jau sveria daugiau nei 70kg ir bicka apie 40cm.. nu o as kaip koks vaikis tada atrodau tarp ju.. kaip cia taip yra? gal man DECA pabandyt? nes jau as nervintis pradedu big_smile

Neprisijungęs

lamborgini01
Dažnas dalyvis

#4 2007-05-21 22:23

ir del to kad per diena daugiau nei viena kart sportuot... nu man kazkaip traukia prie stangu.. tik galvoju kad kazkas rase kad kai sportuoji tai gadini raumenis, bet paskui jie delto auga.. nu bet jei as lb daznai sportuosiu tai gal jie nespes augt? ir sumazes? ar sirdi pasodinsiu?

Neprisijungęs

Alibras
Varžybų dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2006-07-21
Žinutės: 3684
Atsiliepimai: 2

#5 2007-05-21 22:31

As tau tikrai nuosirdziai patariu neimti chemijos.
1. Tai tikrai labai brangu... Kaip man vienas chemijos zinovas TNT pasake, kad norint nebloga kursiuka su SUSTANON 250 padaryt reiktu 720lt i 3men.
2. Tai tikrai labai kenkia.
3. Reikalingi atstatymai, organizmo valymai + vel babkes, o tie medikamentai tai pogi nelabai sveika organizmui.

Patarciau sausai varyt, pamatysi po truputi kaip stipreji ir dideji be tu steroidu wink Jei jau planuoji juos varyt, turesi nesustot, nes kai sustosi, turesi  dideli pilva big_smile

Neprisijungęs

lamborgini01
Dažnas dalyvis

#6 2007-05-21 22:45

Alibras rašė:

1. Tai tikrai labai brangu... Kaip man vienas chemijos zinovas TNT pasake, kad norint nebloga kursiuka su SUSTANON 250 padaryt reiktu 720lt i 3men.
3. Reikalingi atstatymai, organizmo valymai + vel babkes, o tie medikamentai tai pogi nelabai sveika organizmui.

Patarciau sausai varyt, pamatysi po truputi kaip stipreji ir dideji be tu steroidu wink Jei jau planuoji juos varyt, turesi nesustot, nes kai sustosi, turesi  dideli pilva big_smile

nu o del DECOS? draugas sake kad nera salutiniu poveikiu ir pats geriausias.... nu kazkaip ir uzsimaniau.. o del sauso varymo tai biski jau nusibodo.. nes labai jau ilgai as kankinuos, na gal nelabai istikimas esu kacilkai.. big_smile bet noriu kazkokiu rezultatu..

Neprisijungęs

Alibras
Varžybų dalyvis

#7 2007-05-21 22:48

lamborgini01 rašė:

Alibras rašė:

nu o del DECOS? draugas sake kad nera salutiniu poveikiu ir pats geriausias.... nu kazkaip ir uzsimaniau.. o del sauso varymo tai biski jau nusibodo.. nes labai jau ilgai as kankinuos, na gal nelabai istikimas esu kacilkai.. big_smile bet noriu kazkokiu rezultatu..

Dar karta aiskinu, paimsi tu steru, baigsi sportuot ir turesi lasini..

Neprisijungęs

lamborgini01
Dažnas dalyvis

#8 2007-05-21 22:53

Dar karta aiskinu, paimsi tu steru, baigsi sportuot ir turesi lasini..

o tai negalima kaipnors kitaip? big_smile pwz pora kursu padaryt ar viena, ar koki steroida vartot kuris nepalieka lasiniu.. na as manau kad nebaigsiu sportuot, bent jau palaikyt forma tai visada laiko uztenka ir pinigu pakankamai turiu.. tai galbut kokia kita iseitis yra? o gal yra kokiu papildu kurie butu brangus bet labai efektyvus? smile

Neprisijungęs

Alibras
Varžybų dalyvis

#9 2007-05-21 22:54

Yra maisto, kuris labai efektyvus big_smile O siaip gal kas nors ir patars, kokie tie papildai galetu buti, nes as nelabai apie juos nusimanau. O siaip be tinkamos mitybos, poilsio, treniruociu tu net su steroidais nieko neturesi wink

Neprisijungęs

lamborgini01
Dažnas dalyvis

#10 2007-05-21 22:57

krc viena metana neapsimoka vartot, nebent imtum riebiai 500 tab. ar daugiau, bet taj ir utiutiu gausis, krc metanas panasiai kaip priedas prie leidziamu vaistu, pvz dekos ar kitu, pataupyk pinigus pasijimk normaliai dekos, testosterono (sustanonas ar omnadrenas ir t.t....) ir norm metano, nepamirsk proteino, po 1 kg i savaite minimum:) ir dar daug angliavandeniu valgyk, koses ir t.t.... ir dar prie sito visko mldc butu animal pak, jis padeda issisavint visus siuos b*****, po 2 - 3 menesiu turetu matytis rezultatai;) nepamirsk DAUG PROTEINO!!! smile)) aj jo dar vandens reik per diena po 4 litrus isgert minimum:)

va cia is kazkas rase tai as pilnai sutinku big_smile nors ir dabar pirkciau decos, bet kur ja galima rast? big_smile gerai butu suzinot..

Neprisijungęs

Alibras
Varžybų dalyvis

#11 2007-05-21 22:58

lamborgini01 rašė:

krc viena metana neapsimoka vartot, nebent imtum riebiai 500 tab. ar daugiau, bet taj ir utiutiu gausis, krc metanas panasiai kaip priedas prie leidziamu vaistu, pvz dekos ar kitu, pataupyk pinigus pasijimk normaliai dekos, testosterono (sustanonas ar omnadrenas ir t.t....) ir norm metano, nepamirsk proteino, po 1 kg i savaite minimum:) ir dar daug angliavandeniu valgyk, koses ir t.t.... ir dar prie sito visko mldc butu animal pak, jis padeda issisavint visus siuos b*****, po 2 - 3 menesiu turetu matytis rezultatai;) nepamirsk DAUG PROTEINO!!! smile)) aj jo dar vandens reik per diena po 4 litrus isgert minimum:)

va cia is kazkas rase tai as pilnai sutinku big_smile nors ir dabar pirkciau decos, bet kur ja galima rast? big_smile gerai butu suzinot..

Tavo reikalas... As nezinau, siaip pas dylerius. Gal ir vaistinej rasi, o gal ir klystu. Silpnavalis dumbom

Paskutinį kartą taisė Alibras (2007-05-21 22:59)

Neprisijungęs

lamborgini01
Dažnas dalyvis

#12 2007-05-21 23:00

Tavo reikalas... As nezinau, siaip pas dylerius. Gal ir vaistinej rasi, o gal ir klystu. Silpnavalis dumbom

Aciu big_smile

Neprisijungęs

lamborgini01
Dažnas dalyvis

#13 2007-05-21 23:09

gal dar kas ko pasiulys? labai laukiu visu nuomones, kad ir kokia ji butu, nes jau vasara galesiu kanors nusipirk jei ka nuspresiu.. tai yra laiko pagalvot menesi..

Neprisijungęs

jamada
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-04-23
Žinutės: 2087

#14 2007-05-22 11:30

lamborgini, jei nori pacituoti kito žinutę tai nerašyk to pačio teksto. paspausk geriau dešiniam šone "cituoti"

Neprisijungęs

Vitamin_C
Administratorius
Registravosi: 2006-01-25
Žinutės: 1612

#15 2007-05-22 18:39

3F rašė:

p.s. Kodėl kiekvienas naujai atėjęs į forumą kuria naują temą? Yra gi bendrų prikurta wink

dėl šitos priežasties tema uždaroma, buvo galima rašyt į bendrą, nes jei kiekvienas atejęs pradės kurt naują temą, pasidarys balaganas

Neprisijungęs

Tema uždaryta

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net