Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

elislaimis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2007-12-23
Žinutės: 632
Atsiliepimai: 0

#1001 2010-09-23 11:25

Re: Vartojimas ir pasekmės

TNT rašė:

100 rašė:

klausimas buvo kokios priemones padeda nuo plauku slinkimo, apie ka jus cia diskutuojat as nesuprantu, jaj nesigaudot nieko tai ka cia is vis veikiat tokioj temoj. jei zinot kitu priemoniu nuo plauku slinkimo tai pasidalinkit padiskutuosim, o jeigu š malat tai eikit malt savo kieme.

Itariu ant kurso sedi smile Na mano zmona naudoja tokias ampoles. Jei neklystu dezuteje 6vnt. Nepamenu pavadinimo. Sunaudojo 2 dezutes ir sako sutvirtejo plaukai, plius sustojo slinkti.
As turiu nuomone kita apie sportininku (kursuojanciu) slinkima. Jeigu is motinos puses seneliai ar proseneliai buvo pliki. Vargu ar kas pades. Sterai tik pagreitins ta reikala. Pas mane tai kita problema. VIsas pilvas ir krutine apzele, net ant nugaros pavieniu plauku yra. Norciau nunaikinti bet neitariu koks geriausias budas smile

o tau maišo ant pilvo ir krūtines plaukai? smile man šiaip irgi tas pats variantas bet kazinau ketinau juos naikint bet pana net neleido tipo grazu big_smile tai gal tai nėra blogai gal kaip tik + smile nu tik ant nugaros gal kiek keistoka smile

Paskutinį kartą taisė elislaimis (2010-09-23 11:30)

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis
Vietovė: xxx
Registravosi: 2006-11-25
Žinutės: 3174

#1002 2010-09-23 11:56

elislaimis rašė:

TNT rašė:

100 rašė:

klausimas buvo kokios priemones padeda nuo plauku slinkimo, apie ka jus cia diskutuojat as nesuprantu, jaj nesigaudot nieko tai ka cia is vis veikiat tokioj temoj. jei zinot kitu priemoniu nuo plauku slinkimo tai pasidalinkit padiskutuosim, o jeigu š malat tai eikit malt savo kieme.

Itariu ant kurso sedi smile Na mano zmona naudoja tokias ampoles. Jei neklystu dezuteje 6vnt. Nepamenu pavadinimo. Sunaudojo 2 dezutes ir sako sutvirtejo plaukai, plius sustojo slinkti.
As turiu nuomone kita apie sportininku (kursuojanciu) slinkima. Jeigu is motinos puses seneliai ar proseneliai buvo pliki. Vargu ar kas pades. Sterai tik pagreitins ta reikala. Pas mane tai kita problema. VIsas pilvas ir krutine apzele, net ant nugaros pavieniu plauku yra. Norciau nunaikinti bet neitariu koks geriausias budas smile

o tau maišo ant pilvo ir krūtines plaukai? smile man šiaip irgi tas pats variantas bet kazinau ketinau juos naikint bet pana net neleido tipo grazu big_smile tai gal tai nėra blogai gal kaip tik + smile nu tik ant nugaros gal kiek keistoka smile

Man asmeniskai tai negrazu, tad pastoviai skutuosi. Pradzioje kirpimo masinele pereinu, o paskui peiliukais. Tik laiko daug uzima, o tokios proceduros tai man kaip nepatinka lol

Neprisijungęs

ro_mka
Dažnas senbūvis
Vietovė: Londonas
Registravosi: 2008-11-10
Žinutės: 1141
Atsiliepimai: 3

#1003 2010-09-23 12:44

Va pas mane tai ant nugaros seriai kaip pas vilka, kokie 5cm, juodi ir stori, apie pilva ir krutine tai nrsneku, odos nesimato lol tik testo pysteliu ir dar daugiau zelia. Bandziau nusiskust karta, daugiau nebandysiu, galva jau lengviau su britva ima big_smile visa oda taip uzsizarazino, kad maikes apsirengt negalejau, o kai pradejo atzelinet tai kaip dygliai kiaurai marsikinius lindo, turwjau po atskira kaldra miegot, nes prisilieat prie drauges negalejau big_smile buvau nusipirkes depiliacinio kremo tokio specialiai storiem juodiem plaukam, tai puse bieso nuima, bet jau sekancia diena vel atzelineja, o nei laiko nei kantrybes kasdien tuos plaukus genet neturiu. Slykstokas procesas, tokie kaip istirpe tie plaukai nuo to kremo pasidaro, velias kaip smala, kol nusilupi ta kaili tai nafig, vaikstau apzeles, plauku chatoj kaip nuo suns lol

Neprisijungęs

metanis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Siauliai
Registravosi: 2010-03-10
Žinutės: 3884
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 7

#1004 2010-09-23 14:12

Phobos rašė:

Va pas mane tai ant nugaros seriai kaip pas vilka, kokie 5cm, juodi ir stori, apie pilva ir krutine tai nrsneku, odos nesimato lol tik testo pysteliu ir dar daugiau zelia. Bandziau nusiskust karta, daugiau nebandysiu, galva jau lengviau su britva ima big_smile visa oda taip uzsizarazino, kad maikes apsirengt negalejau, o kai pradejo atzelinet tai kaip dygliai kiaurai marsikinius lindo, turwjau po atskira kaldra miegot, nes prisilieat prie drauges negalejau big_smile buvau nusipirkes depiliacinio kremo tokio specialiai storiem juodiem plaukam, tai puse bieso nuima, bet jau sekancia diena vel atzelineja, o nei laiko nei kantrybes kasdien tuos plaukus genet neturiu. Slykstokas procesas, tokie kaip istirpe tie plaukai nuo to kremo pasidaro, velias kaip smala, kol nusilupi ta kaili tai nafig, vaikstau apzeles, plauku chatoj kaip nuo suns lol

Salutiniai testo poveikiai alahalahnykstys

Neprisijungęs

elislaimis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2007-12-23
Žinutės: 632

#1005 2010-09-23 15:00

nėra cia problemos, plaukai yra gerai nykstys

Paskutinį kartą taisė elislaimis (2010-09-23 15:00)

Neprisijungęs

Awrimas
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-03-15
Žinutės: 139

#1006 2010-09-23 16:15

Ką jūs čia šnekat nesamones? Pas tikrą vyrą plaukų turi būt visur.

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#1007 2010-09-23 16:20

Awrimas rašė:

Kaip ir pas tikra moteri lollollol

Neprisijungęs

metanis
Dažnas senbūvis

#1008 2010-09-23 16:22

TNT rašė:

Awrimas rašė:

Patinka moterys apzelusiom kojom? lol hmm

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#1009 2010-09-23 17:06

metanis rašė:

TNT rašė:

Awrimas rašė:

Ir netik kojom lollollol

Neprisijungęs

metanis
Dažnas senbūvis

#1010 2010-09-23 17:08

TNT rašė:

metanis rašė:

TNT rašė:

Ir netik kojom lollollol

Negaliu ziuret i tokias. Nors nedaug ir mates esu big_smilelol

Neprisijungęs

Butelis
Forumo Juokas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-02-20
Žinutės: 2969
Atsiliepimai: 2

#1011 2010-09-23 17:35

metanis rašė:

TNT rašė:

metanis rašė:

Ir netik kojom lollollol

Tarybiniais laikais vyrai be plaukų, turbūt, būtų neradę kur kišt smile

Neprisijungęs

metanis
Dažnas senbūvis

#1012 2010-09-23 17:46

Butelis rašė:

metanis rašė:

TNT rašė:

Ir netik kojom lollollol

Apie pizes plaukus nesneku, jei ten grazei apsitvarkai, nieko cia blogo. Bet kojos.. big_smile

Neprisijungęs

Butelis
Forumo Juokas

#1013 2010-09-23 18:06

metanis rašė:

Butelis rašė:

metanis rašė:

Apie pizes plaukus nesneku, jei ten grazei apsitvarkai, nieko cia blogo. Bet kojos.. big_smile

Ypač gražu, kai gaurus po pėdkelnėm paspaudžia big_smile

Neprisijungęs

rolka78
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2010-06-29
Žinutės: 5285
Atsiliepimai: 21

#1014 2010-09-23 18:49

Butelis rašė:

metanis rašė:

Butelis rašė:

pasakojo pazystamas buvo pana pakabines nakciai tai sake is veido tokia nieko ir figura puse velnio bet kai nusimete rubus tai sake salione paliko miegot.Pamaciau sako pazastyse kasas tai pripirkau kaip viskas kitur atrodo it issiblaiviau ir mykolas net nekilo.Pamenu ilgai zvengem kai susitikdavom  lol

Paskutinį kartą taisė rolka78 (2010-09-23 18:50)

Neprisijungęs

sporcmenas-2
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-07-31
Žinutės: 5666
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 13

#1015 2010-09-23 19:01

Butelis rašė:

metanis rašė:

Butelis rašė:

baik buteli,dingo ir noras pagalvojus:lol:lollollol

Neprisijungęs

Amigo
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-11-29
Žinutės: 235

#1016 2010-09-23 19:10

Awrimas rašė:

Kiekvieno asmenine nuomone...
Beja ir panu skoniai skirias,kaikuriom patinka gauruoti,kitom apsitvarke.
As uz tvarka big_smile

o del panu tai ner ka kalbet,jei apzelusiom pazastim ir kojom varineja tai jau atsiprasau :F

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#1017 2010-09-23 20:12

metanis rašė:

Butelis rašė:

metanis rašė:

Man tai nepatinka nei ant koju nei ant genitaliju. Ne 19 amziuje gyvenam big_smile Nors cia tema plati. Daug visokiu pomegiu zmones turi lol

Neprisijungęs

tomass
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2010-02-10
Žinutės: 168

#1018 2010-09-23 20:26

atsiminiau kaiminas kokia 15 metu atgal pasakojo,,kaip bobai uz krutines paime o ten plauku ,,sliauka iskart kale big_smile tokio patirt nesinoretu big_smile

Neprisijungęs

HRS
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-11
Žinutės: 4143
Atsiliepimai: 8

#1019 2010-09-24 05:49

cia hcebra verkiam kai kurie kad nuo testos plaukai auga,bet ka daryt tiems kuriems papai nuo ju auga big_smile

Neprisijungęs

Butelis
Forumo Juokas

#1020 2010-09-24 09:53

deividasf rašė:

cia hcebra verkiam kai kurie kad nuo testos plaukai auga,bet ka daryt tiems kuriems papai nuo ju auga big_smile

http://www.mylingerie.lt/lt/katalogas/l … ZgodgQtF4g

Neprisijungęs

Justix
Dažnas dalyvis
Vietovė: Panevėžys
Registravosi: 2007-02-04
Žinutės: 457

#1021 2010-09-24 11:43

Butelis rašė:

deividasf rašė:

lol nuostabus sprendimo būdas

Neprisijungęs

HRS
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-11
Žinutės: 4143
Atsiliepimai: 8

#1022 2010-09-24 15:24

Butelis rašė:

deividasf rašė:

staigiai Butelis rada sprendima big_smile saunuolis nykstys

Neprisijungęs

mazaididelis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-11-19
Žinutės: 507
Atsiliepimai: 1

#1023 2010-09-24 16:46

big_smile

Phobos rašė:

lollollol zvengem su zmona, net asaros tekejo nykstys

Neprisijungęs

boldikas
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2010-08-23
Žinutės: 169

#1024 2010-09-30 18:51

Neprisijungęs

sportsmenas
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-05-01
Žinutės: 129

#1025 2010-09-30 19:01

boldikas rašė:

gal ir siek tiek ne i tema,bet http://www.15min.lt/naujiena/sportas/ki … -26-118016

0,00000000005 gramo... yikesyikesyikes ir del tokio kiekio titulo netekti gali ir diskvalifikacija gresia.. normaliai big_smile

Paskutinį kartą taisė sportsmenas (2010-09-30 19:03)

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net