- Andriuz
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-10-03
- Žinutės: 302
- Atsiliepimai: 0
#1 2011-02-11 20:33
Boksas
sveiki visi noreciau suzinoti jusu nomone ka manot apie boksa man dabar 14 lankiau boksa bet trumpam esu metes zadu sugrysti atgal nes kulturizmu kaip ir uzsiimineti dar nelabai laikas nes dauguma sako dar augti ir augti nenoreciau buti zemas! noreciau suzinoti jusu nuomone ka manot ar augima nestambdo ar i kupra nesusitrauki ir del noses dauguma boksininku noses sulauzytos ar jei luzta nosis ir ja sutvarkai pas daktaru ar ji pasikeicia labai? laukiu visu nuomoniu ir patarimu!
Neprisijungęs
- robertass
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2010-12-10
- Žinutės: 1327
- Atsiliepimai: 1
#2 2011-02-11 20:38
Re: Boksas
tai tu gi ne profesionalas kad tau kremzle isiminetu ar kazka panasaus, lus tai atitaisys ir gali but kad inai kazkiek kreiva bus sugijus. o del augimo tai gal nereikia tokiuose metuose persistengt paprasciausiai, nedaryt trauku ar pritupimu su stangom, siaip manau kad pats tas nuo tokiu metu sportuot pradet, aisku cia tik mano nuomone
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: kaunas
- Registravosi: 2010-03-11
- Žinutės: 3463
- Atsiliepimai: 4
#3 2011-02-11 20:38
kas cia?
http://www.kulturizmas.net/forumas/t103 … ulturistai
tu normalei jautiesi??? tema uzdare, tai utiutiu vel kuri ta pati??
Neprisijungęs
- Andriuz
- Dažnas dalyvis
#4 2011-02-11 20:54
rubizzz rašė:
kas cia?
tu normalei jautiesi??? tema uzdare, tai utiutiu vel kuri ta pati??
a tau sirdi skaud neradau paieskoj tokios temos kur rasciau atsakima tai ir sukuriau!
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis
#5 2011-02-11 21:07
Andriuz rašė:
rubizzz rašė:
kas cia?
tu normalei jautiesi??? tema uzdare, tai utiutiu vel kuri ta pati??a tau sirdi skaud neradau paieskoj tokios temos kur rasciau atsakima tai ir sukuriau!
tai blogai ieskojai...
Neprisijungęs
- 159159
- Rusų ambasados apmokamas komentatorius
- Registravosi: 2010-11-18
- Žinutės: 10805
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 24
#6 2011-02-11 21:29
robertass rašė:
tai tu gi ne profesionalas kad tau kremzle isiminetu ar kazka panasaus, lus tai atitaisys ir gali but kad inai kazkiek kreiva bus sugijus. o del augimo tai gal nereikia tokiuose metuose persistengt paprasciausiai, nedaryt trauku ar pritupimu su stangom, siaip manau kad pats tas nuo tokiu metu sportuot pradet, aisku cia tik mano nuomone
as nuo 12m su traukom ir tupimais
Neprisijungęs
- geduttis
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2010-08-15
- Žinutės: 452
#7 2011-02-12 00:14
stenkis kiek imanoma pasiekt bokse.metai gal ir tie gal dar nepervelu.Jei normaliai sportuosi ims i varzybas,jei varzybose laimesi, sius i rimtas varzybas,jei ten laimesi- laimesi titulus Lietuvoj, jei laimesi Lietuvoj - sius i tarptautines Svorio kategoriju yra daug, gali isitvirtint vienoj kurioj.Su boxu kazka pasiekt daugiau sansu negu prof kulturizmu.
Neprisijungęs
- geduttis
- Dažnas dalyvis
#8 2011-02-12 00:14
pats gailiuosi,kad pervelai pradejau boksa sportuot
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: klp-pnv-vln
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 5521
- Atsiliepimai: 8
#9 2011-02-12 00:33
geduttis rašė:
stenkis kiek imanoma pasiekt bokse.metai gal ir tie gal dar nepervelu.Jei normaliai sportuosi ims i varzybas,jei varzybose laimesi, sius i rimtas varzybas,jei ten laimesi- laimesi titulus Lietuvoj, jei laimesi Lietuvoj - sius i tarptautines
Svorio kategoriju yra daug, gali isitvirtint vienoj kurioj.Su boxu kazka pasiekt daugiau sansu negu prof kulturizmu.
brolis mano pradejo lankyti 16os ir po metu tapo jaunimo 2os vietos LT laimetoju bei karpaciausko taures laimetoju, jei neklystu
esme, kad amzius 14m normalus, viskas priklauso nuo noro ir sugebejimu
A. Nedzinska galbut nuo 5m vedes i boksa, nesukursi boksininko
Neprisijungęs
- griuk_negyvas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Silute
- Registravosi: 2010-11-15
- Žinutės: 1037
- Atsiliepimai: 2
#10 2011-02-12 02:22
yra zmoniu daug pasiekusiu bokse kurie zymiai veliau pradejo sportuoti.Tau dar viskas pries akis.Reikia tik noro.
Neprisijungęs
- gedemas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: norvegija
- Registravosi: 2010-12-29
- Žinutės: 2748
- Įspėjimai: 1
#11 2011-02-12 11:26
pirmiausiai jo vietoj paklausiciau tevu, nes as nenoreciau kad mano vaikas boksu uzsiiminetu, jaunystej pats boksavausi zinau kas per sportas... bet nuo tokiu metu reikia pradet kazkuo uzsiiminet, baseinas, lengvoji atletika, kad ir tas pats kulturizmas...tik reikia kad kas priziuretu...
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis
#12 2011-02-12 12:08
gedemas rašė:
pirmiausiai jo vietoj paklausiciau tevu, nes as nenoreciau kad mano vaikas boksu uzsiiminetu, jaunystej pats boksavausi zinau kas per sportas... bet nuo tokiu metu reikia pradet kazkuo uzsiiminet, baseinas, lengvoji atletika, kad ir tas pats kulturizmas...tik reikia kad kas priziuretu...
avataras... rimtai pagalvojau, kad kazkas ant monitoriaus ropoja
Neprisijungęs
- gedemas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: norvegija
- Registravosi: 2010-12-29
- Žinutės: 2748
#13 2011-02-12 12:14
rubizzz rašė:
gedemas rašė:
rimtai pagalvojau, kad kazkas ant monitoriaus ropoja
geras ane?
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis
#14 2011-02-12 12:20
gedemas rašė:
rubizzz rašė:
gedemas rašė:
geras ane?
man patiko, toks tikroviskas net pakrapsciau ekrana
nesu mates.. geras
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-04-08
- Žinutės: 3978
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 16
#15 2011-02-12 14:12
gedemas rašė:
rubizzz rašė:
gedemas rašė:
geras ane?
As is pradziu bandziau numest ji, bandau priliest, ziuriu nepalieciu, nesupratau is pradziu, galvoju gal cia kaip imanoma uzlyst uz kokios pleves ar ko muniko.. ^^
sutrikau tikrai..
Neprisijungęs
- exite111
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-03-14
- Žinutės: 447
#16 2011-02-12 15:44
duglas rašė:
gedemas rašė:
rubizzz rašė:
avataras...rimtai pagalvojau, kad kazkas ant monitoriaus ropoja
geras ane?
As is pradziu bandziau numest ji, bandau priliest, ziuriu nepalieciu, nesupratau is pradziu, galvoju gal cia kaip imanoma uzlyst uz kokios pleves ar ko muniko.. ^^
sutrikau tikrai..
Neprisijungęs
- Andriuz
- Dažnas dalyvis
#17 2011-02-12 16:17
gedemas rašė:
tevai nelabai nori kad usiimineciau boksu nes tevas irgi jaunystej truputeli boksavos tai zino kas per sportas o ce pas musu mieste nelabai yr yra pasirinkimo sporto saku
Neprisijungęs
- Sharous
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-11-02
- Žinutės: 245
#18 2011-02-14 08:13
aš pats lankiau boksą gal 4-5mėn, patiko, tik bėda buvo, kad iš anksčiau per kašį sulaužyta gerai nosis buvo, to pasekmės rimtai boksuotis negalėjau. tačiau ėjau į ringą laisvai kovai ir pasidaužydavau neblogai, per treniruotes aišku. nebent užtaikydavo į nosį, kas buvo retai labai. varžybose nedalyvavau. bet jei sportuosi su noru po 6-8mėn jau turėtų leist į kokią nors dvikovą. nesiparink dėl nosies ir dėl to dalyko, kaip proto sumažėjimas. jei bijai kovot, tai sportuok tiesiog dėl savęs t.y. į kriaušę padaužyk, krosą pabegiok, šokdynėm pašokinėk ir t.t.
Neprisijungęs
- BaltymuVergas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-10-27
- Žinutės: 49
- Įspėjimai: 2
#19 2011-02-14 09:43
As lankau boksa nuo 14 metu , is pradziu sekesi nekaip . Bet pradejau uzsiimti kulturizmu ! Priaugau 10 kg kas man labai praverte tam sporte sunkesnis smugis ,kad gaila tik suletejau Bet tie 10 kg man ant tiek suteike pasitikejimo pasamonej bent jau jauciuosi daug tvirciau ir stipresnis
) Maloniau pasidare sportuoti boksa , nes dabar per treniruotes duodu malku tiem kam iki to negalejau duoti :] Tik jau per varzybas aisku rimciau buna , nes kita svorio kategorija , bet vistiek i nauda
Neprisijungęs
- Sharous
- Dažnas dalyvis
#20 2011-02-14 15:06
ir dar kaifas būna, jei gerai užtaikai snukin ar į šonkaulius.
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Sin City
- Registravosi: 2009-04-11
- Žinutės: 1467
- Atsiliepimai: 6
#21 2011-02-14 16:32
kaifas sakai, ziurek neuzsikaifuok ytariu ne vienoi rimtoi drakej nedalyvaves, ar ne tiesa sakau?
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: klp-pnv-vln
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 5521
- Atsiliepimai: 8
#22 2011-02-14 16:37
BaltymuVergas rašė:
As lankau boksa nuo 14 metu , is pradziu sekesi nekaip . Bet pradejau uzsiimti kulturizmu ! Priaugau 10 kg kas man labai praverte tam sporte sunkesnis smugis ,kad gaila tik suletejau
Bet tie 10 kg man ant tiek suteike pasitikejimo pasamonej bent jau jauciuosi daug tvirciau ir stipresnis
) Maloniau pasidare sportuoti boksa , nes dabar per treniruotes duodu malku tiem kam iki to negalejau duoti :] Tik jau per varzybas aisku rimciau buna , nes kita svorio kategorija , bet vistiek i nauda
kiek metu tau dabar? kokia kategorija svorio?
Neprisijungęs
- Andriuz
- Dažnas dalyvis
#23 2011-02-14 16:41
tai jau buvau varzybose pora kartu i ringa lipes labai smagu o jei dar laimi tai isvis as jau lankiau 2 men bet dabar nustojau ir vel noriu pradeti eiti.
Neprisijungęs
- geduttis
- Dažnas dalyvis
#24 2011-02-14 18:34
lankyk lankyk.o ir pats sportas nera baisus, lush nosis- lai luzta , sugis
Neprisijungęs
- Sharous
- Dažnas dalyvis
#25 2011-02-14 18:37
Marshalas rašė:
kaifas sakai, ziurek neuzsikaifuok
ytariu ne vienoi rimtoi drakej nedalyvaves, ar ne tiesa sakau?
rimtoj ne. ir jaučiu krisčiau kaip lapas, bet užtat nesišokinėju ir bandau išvengt tokių dalykų. nors kas žino, pagrindus moku.
btw, nosis lūžt lūžtų kažkada, tačiau niekad nesugytų iki galo. man būnant lauke nuo ~ -15temp nosį baisiai gelia.
Paskutinį kartą taisė Sharous (2011-02-14 18:37)
Neprisijungęs