Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Andriuz
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-10-03
Žinutės: 302
Atsiliepimai: 0

#1 2011-02-11 20:33

Boksas

sveiki visi noreciau suzinoti jusu nomone ka manot apie boksa man dabar 14 lankiau boksa bet trumpam esu metes zadu sugrysti atgal nes kulturizmu kaip ir uzsiimineti dar nelabai laikas nes dauguma sako dar augti ir augti nenoreciau buti zemas! noreciau suzinoti jusu nuomone ka manot ar augima nestambdo ar i kupra nesusitrauki ir del noses dauguma boksininku noses sulauzytos ar jei luzta nosis ir ja sutvarkai pas daktaru ar ji pasikeicia labai? laukiu visu nuomoniu ir patarimu! smile

Neprisijungęs

robertass
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2010-12-10
Žinutės: 1327
Atsiliepimai: 1

#2 2011-02-11 20:38

Re: Boksas

tai tu gi ne profesionalas kad tau kremzle isiminetu ar kazka panasaus, lus tai atitaisys ir gali but kad inai kazkiek kreiva bus sugijus. o del augimo tai gal nereikia tokiuose metuose persistengt paprasciausiai, nedaryt trauku ar pritupimu su stangom, siaip manau kad pats tas nuo tokiu metu sportuot pradet, aisku cia tik mano nuomone

Neprisijungęs

rubizzz
Dažnas senbūvis
Vietovė: kaunas
Registravosi: 2010-03-11
Žinutės: 3463
Atsiliepimai: 4

#3 2011-02-11 20:38

kas cia?
http://www.kulturizmas.net/forumas/t103 … ulturistai
tu normalei jautiesi??? tema uzdare, tai utiutiu vel kuri ta pati??

Neprisijungęs

Andriuz
Dažnas dalyvis

#4 2011-02-11 20:54

rubizzz rašė:

kas cia?

a tau sirdi skaud neradau paieskoj tokios temos kur rasciau atsakima tai ir sukuriau!

Neprisijungęs

rubizzz
Dažnas senbūvis

#5 2011-02-11 21:07

Andriuz rašė:

rubizzz rašė:

kas cia?

a tau sirdi skaud neradau paieskoj tokios temos kur rasciau atsakima tai ir sukuriau!

tai blogai ieskojai...

Neprisijungęs

159159
Rusų ambasados apmokamas komentatorius
Registravosi: 2010-11-18
Žinutės: 10805
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 24

#6 2011-02-11 21:29

robertass rašė:

tai tu gi ne profesionalas kad tau kremzle isiminetu ar kazka panasaus, lus tai atitaisys ir gali but kad inai kazkiek kreiva bus sugijus. o del augimo tai gal nereikia tokiuose metuose persistengt paprasciausiai, nedaryt trauku ar pritupimu su stangom, siaip manau kad pats tas nuo tokiu metu sportuot pradet, aisku cia tik mano nuomone

as nuo 12m su traukom ir tupimais big_smile

Neprisijungęs

geduttis
Dažnas dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-08-15
Žinutės: 452

#7 2011-02-12 00:14

stenkis kiek imanoma pasiekt bokse.metai gal ir tie gal dar nepervelu.Jei normaliai sportuosi ims i varzybas,jei varzybose laimesi, sius i rimtas varzybas,jei ten laimesi- laimesi titulus Lietuvoj, jei laimesi Lietuvoj - sius i tarptautines wink Svorio kategoriju yra daug, gali isitvirtint vienoj kurioj.Su boxu kazka pasiekt daugiau sansu negu prof kulturizmu.

Neprisijungęs

geduttis
Dažnas dalyvis

#8 2011-02-12 00:14

pats gailiuosi,kad pervelai pradejau boksa sportuot

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#9 2011-02-12 00:33

geduttis rašė:

stenkis kiek imanoma pasiekt bokse.metai gal ir tie gal dar nepervelu.Jei normaliai sportuosi ims i varzybas,jei varzybose laimesi, sius i rimtas varzybas,jei ten laimesi- laimesi titulus Lietuvoj, jei laimesi Lietuvoj - sius i tarptautines wink Svorio kategoriju yra daug, gali isitvirtint vienoj kurioj.Su boxu kazka pasiekt daugiau sansu negu prof kulturizmu.

brolis mano pradejo lankyti 16os ir po metu tapo jaunimo 2os vietos LT laimetoju bei karpaciausko taures laimetoju, jei neklystu
esme, kad amzius 14m normalus, viskas priklauso nuo noro ir sugebejimu smile

A. Nedzinska galbut nuo 5m vedes i boksa, nesukursi boksininko big_smile

Neprisijungęs

griuk_negyvas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Silute
Registravosi: 2010-11-15
Žinutės: 1037
Atsiliepimai: 2

#10 2011-02-12 02:22

yra zmoniu daug pasiekusiu bokse kurie zymiai veliau pradejo sportuoti.Tau dar viskas pries akis.Reikia tik noro.

Neprisijungęs

gedemas
Dažnas senbūvis
Vietovė: norvegija
Registravosi: 2010-12-29
Žinutės: 2748
Įspėjimai: 1

#11 2011-02-12 11:26

pirmiausiai jo vietoj paklausiciau tevu, nes as nenoreciau kad mano vaikas boksu uzsiiminetu, jaunystej pats boksavausi zinau kas per sportas... bet nuo tokiu metu reikia pradet kazkuo uzsiiminet, baseinas, lengvoji atletika, kad ir tas pats kulturizmas...tik reikia kad kas priziuretu...

Neprisijungęs

rubizzz
Dažnas senbūvis

#12 2011-02-12 12:08

gedemas rašė:

pirmiausiai jo vietoj paklausiciau tevu, nes as nenoreciau kad mano vaikas boksu uzsiiminetu, jaunystej pats boksavausi zinau kas per sportas... bet nuo tokiu metu reikia pradet kazkuo uzsiiminet, baseinas, lengvoji atletika, kad ir tas pats kulturizmas...tik reikia kad kas priziuretu...

avataras...lollollol rimtai pagalvojau, kad kazkas ant monitoriaus ropoja lollol

Neprisijungęs

gedemas
Dažnas senbūvis
Vietovė: norvegija
Registravosi: 2010-12-29
Žinutės: 2748

#13 2011-02-12 12:14

rubizzz rašė:

gedemas rašė:

avataras...lollollol rimtai pagalvojau, kad kazkas ant monitoriaus ropoja lollol

geras ane? big_smilebig_smilebig_smile

Neprisijungęs

rubizzz
Dažnas senbūvis

#14 2011-02-12 12:20

gedemas rašė:

rubizzz rašė:

gedemas rašė:

man patiko, toks tikroviskas nykstys net pakrapsciau ekrana lol nesu mates.. geras nykstys

Neprisijungęs

krachas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-04-08
Žinutės: 3978
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 16

#15 2011-02-12 14:12

gedemas rašė:

rubizzz rašė:

gedemas rašė:

big_smilebig_smilebig_smile As is pradziu bandziau numest ji, bandau priliest, ziuriu nepalieciu, nesupratau is pradziu, galvoju gal cia kaip imanoma uzlyst uz kokios pleves ar ko muniko.. ^^ big_smile sutrikau tikrai.. big_smile

Neprisijungęs

exite111
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-03-14
Žinutės: 447

#16 2011-02-12 15:44

duglas rašė:

gedemas rašė:

rubizzz rašė:

big_smilebig_smilebig_smile As is pradziu bandziau numest ji, bandau priliest, ziuriu nepalieciu, nesupratau is pradziu, galvoju gal cia kaip imanoma uzlyst uz kokios pleves ar ko muniko.. ^^ big_smile sutrikau tikrai.. big_smile

alahalahalah

Neprisijungęs

Andriuz
Dažnas dalyvis

#17 2011-02-12 16:17

gedemas rašė:

tevai nelabai nori kad usiimineciau boksu nes tevas irgi jaunystej truputeli boksavos tai zino kas per sportas o ce pas musu mieste nelabai yr yra pasirinkimo sporto saku smile

Neprisijungęs

Sharous
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-11-02
Žinutės: 245

#18 2011-02-14 08:13

aš pats lankiau boksą gal 4-5mėn, patiko, tik bėda buvo, kad iš anksčiau per kašį sulaužyta gerai nosis buvo, to pasekmės rimtai boksuotis negalėjau. tačiau ėjau į ringą laisvai kovai ir pasidaužydavau neblogai, per treniruotes aišku. nebent užtaikydavo į nosį, kas buvo retai labai. varžybose nedalyvavau. bet jei sportuosi su noru po 6-8mėn jau turėtų leist į kokią nors dvikovą. nesiparink dėl nosies ir dėl to dalyko, kaip proto sumažėjimas. big_smile jei bijai kovot, tai sportuok tiesiog dėl savęs t.y. į kriaušę padaužyk, krosą pabegiok, šokdynėm pašokinėk ir t.t.

Neprisijungęs

BaltymuVergas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-10-27
Žinutės: 49
Įspėjimai: 2

#19 2011-02-14 09:43

As lankau boksa nuo 14 metu , is pradziu sekesi nekaip . Bet pradejau uzsiimti kulturizmu   ! Priaugau 10 kg kas man labai praverte tam sporte sunkesnis smugis ,kad gaila tik suletejau smile Bet tie 10 kg man ant tiek suteike pasitikejimo pasamonej bent jau jauciuosi daug tvirciau ir stipresnis smile) Maloniau pasidare sportuoti boksa , nes dabar per treniruotes duodu malku tiem kam iki to negalejau duoti  :]   Tik jau per varzybas aisku rimciau buna , nes kita svorio kategorija , bet vistiek i nauda

Neprisijungęs

Sharous
Dažnas dalyvis

#20 2011-02-14 15:06

ir dar kaifas būna, jei gerai užtaikai snukin ar į šonkaulius. smile

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Sin City
Registravosi: 2009-04-11
Žinutės: 1467
Atsiliepimai: 6

#21 2011-02-14 16:32

kaifas sakai, ziurek neuzsikaifuok smile ytariu ne vienoi rimtoi drakej nedalyvaves, ar ne tiesa sakau? roll

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#22 2011-02-14 16:37

BaltymuVergas rašė:

As lankau boksa nuo 14 metu , is pradziu sekesi nekaip . Bet pradejau uzsiimti kulturizmu   ! Priaugau 10 kg kas man labai praverte tam sporte sunkesnis smugis ,kad gaila tik suletejau smile Bet tie 10 kg man ant tiek suteike pasitikejimo pasamonej bent jau jauciuosi daug tvirciau ir stipresnis smile) Maloniau pasidare sportuoti boksa , nes dabar per treniruotes duodu malku tiem kam iki to negalejau duoti  :]   Tik jau per varzybas aisku rimciau buna , nes kita svorio kategorija , bet vistiek i nauda

kiek metu tau dabar? kokia kategorija svorio?

Neprisijungęs

Andriuz
Dažnas dalyvis

#23 2011-02-14 16:41

tai jau buvau varzybose pora kartu i ringa lipes labai smagu o jei dar laimi tai isvis as jau lankiau 2 men bet dabar nustojau ir vel noriu pradeti eiti.

Neprisijungęs

geduttis
Dažnas dalyvis

#24 2011-02-14 18:34

lankyk lankyk.o ir pats sportas nera baisus, lush nosis- lai luzta , sugis big_smile

Neprisijungęs

Sharous
Dažnas dalyvis

#25 2011-02-14 18:37

Marshalas rašė:

kaifas sakai, ziurek neuzsikaifuok smile ytariu ne vienoi rimtoi drakej nedalyvaves, ar ne tiesa sakau? roll

rimtoj ne. smile ir jaučiu krisčiau kaip lapas, bet užtat nesišokinėju ir bandau išvengt tokių dalykų. nors kas žino, pagrindus moku. smile

btw, nosis lūžt lūžtų kažkada, tačiau niekad nesugytų iki galo. man būnant lauke nuo ~ -15temp nosį baisiai gelia.

Paskutinį kartą taisė Sharous (2011-02-14 18:37)

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net