Puslapiai: 1 … 34 35 36 37 38 … 235
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Azoto oksido (NO) skatintojai ir energetikai
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-07-31
- Žinutės: 5666
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 13
#876 2011-06-29 19:51
Re: Azoto oksido (NO) skatintojai ir energetikai
zookyto rašė:
tai kad aakg+kofeinas man nesuteikia dar pilnos laimes , dar truksta ,ir to pumpo perdidelio nelabai man aakg suteikia kokio buvio tiketasi, gal ciuciut geriau ar isvis kazi ar veike.o buvo meginta ir didinti dozele iki 15g
kiek gr laikai?gal permazai:rolleyes::rolleyes:na man vienintelis kuris pumpa ziauru duoda,pumpo atzvilgiu drasiai galiu lygint su metanu nors kalu tik 5gr;)
Paskutinį kartą taisė sporcmenas-2 (2011-06-29 19:52)
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#877 2011-06-29 19:53
zookyto rašė:
tai kad aakg+kofeinas man nesuteikia dar pilnos laimes , dar truksta ,ir to pumpo perdidelio nelabai man aakg suteikia kokio buvio tiketasi, gal ciuciut geriau ar isvis kazi ar veike.o buvo meginta ir didinti dozele iki 15g
nera reikalo kelt iki 15gr. pakanka 6gr.AAKG + CM kiek geriau veiks.
Beta alaninas i kombinacija smagu.
Neprisijungęs
- zookyto
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Siauliai
- Registravosi: 2009-05-11
- Žinutės: 2281
- Atsiliepimai: 1
#878 2011-06-29 19:56
sakai cm pajungus galima tiketis kazko smagiau? nes vienas aakg man ti siaip sau. bet ir nebuvo vartojamau prie ju jokiu kreatinu beta alaninu ,tik bcaa ir proteinas.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#879 2011-06-29 20:10
zookyto rašė:
sakai cm pajungus galima tiketis kazko smagiau? nes vienas aakg man ti siaip sau. bet ir nebuvo vartojamau prie ju jokiu kreatinu beta alaninu ,tik bcaa ir proteinas.
asmenishkai mano nuomone geriau vartoti tarkim 3gr AAKG + 3gr CM, negu 6gr AAKG.
CM prailgina AAKG poveiki.
Kas del smagumo, realiai AAKG yra daugiau skirtas "veikdrodukui" tai yra duos gera smagu pumpa, geresne kraujo apytaka , kas "Pasididziavimui" didelis + , HGH teorishkai skatina ir t.t.
Beta Alaninas duotu daugiau ishtvermes per trenituote.
Kreaatinas Jegos.
Sios medziagos veikia, taciau neduoda smegenu tashkymo, nori tashkumo imi DMAA + kofeinas, ner pigesnes kombinacijos, kuri taip stipriai tashkytu.
Sie 2 papildai neveltui kishami i visu Pre-Workout dabar.
Ishiashkinkit ko norit, tashkimo ar veikimo.
Asmenishkai as dabar atsidares BSN NO XPLODE CAFFEINE FREE ir labai patenkintas.
Skonis puikus, jokiu problemu del spaudimo ar pulso, jokiu bemiegiu naktu.
Kelis gramiukus L-carnitino ar beta alanino dasimetu ir puiku.
Jokio tashkymo, jokiu lakstymu i WC, jokiu ranku drebejimu, jokiu nenustygimu vietoje, jokio crasho.
Labai shvelnus papildukas, bet Pumpa duoda.
Visgi jis nevaikams skirtas, nes vaikas nepajautes tashkymo ar + 10kg neushejes po pirmo servingoi reks - Sh..as neveikia !
Va vaikuciai mielai Jack3d perka, o veliau visi graziu buriu stojasi i eile melatonino pirkti, nes stebisi kodel po 6men vartojimo non-stop tokioj jaunystej ihsibalansavo miegas.
Tieisog reikia atsirinkti kada ir kiek tu energetiku vartoti.
Neprisijungęs
- zookyto
- Dažnas senbūvis
#880 2011-06-29 21:52
isties kas del tarkim to jack3d, tai buvo meginta viena porcija is draugo, tai kad ir kaip bebutu per per treniruote viska ispuciau bent 1cm daugiau nei paprastai vien su aakg arba matai gal man beta alaninas labai gerai veikia , nes jo efektas man buvo jauciamas nors ir is labai minimalios dozes jacke,nekantrauju pamegint bet reikia atsigaut dar truputuka is nesporto
Paskutinį kartą taisė zookyto (2011-06-29 21:53)
Neprisijungęs
- gedemas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: norvegija
- Registravosi: 2010-12-29
- Žinutės: 2748
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 4
#881 2011-06-30 07:03
zookyto rašė:
isties kas del tarkim to jack3d, tai buvo meginta viena porcija is draugo, tai kad ir kaip bebutu per per treniruote viska ispuciau bent 1cm daugiau nei paprastai vien su aakg arba matai gal man beta alaninas labai gerai veikia , nes jo efektas man buvo jauciamas nors ir is labai minimalios dozes jacke,nekantrauju pamegint bet reikia atsigaut dar truputuka is nesporto
beta alaninui reik savaites kad pradetu veikt, nuo vienos jack3d dozes net neturejei pajaust, nebent niezuliukus ant veido ir galuniu...
Neprisijungęs
- Melagis
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Klp raj., Baičiai
- Registravosi: 2011-02-05
- Žinutės: 33
- Atsiliepimai: 0
#882 2011-07-01 19:14
Blyn kiek reklamos..utiutiu
Neprisijungęs
- _minde_
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-12-14
- Žinutės: 24
#883 2011-07-03 19:57
beta alaninas geras dalykas istvermes duoda ir upo saleje, bet man nuo jo vienas minusas yra vidurius gan daznokai paleidzia ji isgerus po to susitvarko nors geriama ant tuscio skrandzio rytais dazniausia
Neprisijungęs
- Tylus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Mintyse
- Registravosi: 2011-05-03
- Žinutės: 1343
- Atsiliepimai: 19
#884 2011-07-03 20:01
Nžn kaip tas Džekas, bet vienąkart dėl įdomumo pabandžiau Nano Vapor, tai šiknoj granata buvo, kitą dieną vos pasivilkau. Norėjau štangas laužyt ir hantelius valgyt kuo didesnius. Paskui praėjo po treniruotės, aišku. Gal čia aš vienas toks nenormalus, bet kaip pabandymui - pavyko - daugiau nebandysiu. Motyvuotis bandau pats - žiūriu motyvacinius filmukus, tenkinuosi treniruotės procesu ir man gana.
Neprisijungęs
- zookyto
- Dažnas senbūvis
#885 2011-07-10 19:23
aps mesomorph taip nutase kad daba bijosiu dar gera menesi isgert no, nu tokiu treniruociu nesu apturejas,sitas pralenke net jacka
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15147
- Atsiliepimai: 46
#886 2011-07-10 19:44
zookyto rašė:
aps mesomorph taip nutase kad daba bijosiu dar gera menesi isgert no, nu tokiu treniruociu nesu apturejas,sitas pralenke net jacka
sakiau kad rimtas daigtas
Neprisijungęs
- shotputer
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-12-19
- Žinutės: 430
#887 2011-07-11 02:47
o ar visi tie jackai ir no xplodai su energetikais nekenkia labai sveikatai ? nes kiek skaites literaturos kad gryni nuodai jie
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#888 2011-07-11 07:53
shotputer rašė:
o ar visi tie jackai ir no xplodai su energetikais nekenkia labai sveikatai ? nes kiek skaites literaturos kad gryni nuodai jie
kenkia siek tiek, kai pereinama prie doziu kurios tasko.. + saldikliu ir dazikliu daugumoj labai daug prideta, o sitie su kepenimis pjaunasi.
nereiktu ju vartoti kieviena treniruote.. geriausia tada ikalt, kai jautiesi mieguistas, be nuotaikos ar aptinges. doze turetu buti dedama tokia kuri prabudina, o ne kuri tasko nesveikai, nes po to dar gryzes namo puse paros kaip ateivis jautiesi ir miegas suprasteja. (del to labai populiarus pasidare melatoninas ir GABA)
zodziu, kaifuok saikingai - duos naudos ir galesi but ramus del sveikatos
Neprisijungęs
- gino
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-12-08
- Žinutės: 838
#889 2011-07-16 15:04
snd isbandiziau INFINITE LABS JUGGERNAUT. Issitaskiau ziauriai per trenke:D Pumpas gerulis irgi..Zodziu nesveikai geras dalykas..Labai patiko!
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#890 2011-07-16 16:19
gino rašė:
snd isbandiziau INFINITE LABS JUGGERNAUT. Issitaskiau ziauriai per trenke:D Pumpas gerulis irgi..Zodziu nesveikai geras dalykas..Labai patiko!
![]()
Puiku ! papildas begalo idomus, vien jau tuo jog jame nera DMAA o va reitingu jis lenkia Jack3d, Superpump, Xplode ir t.t.
bb.com reitingas 9.1 ! ir matomai neveltui.
Paskutinį kartą taisė lexusrx (2011-07-16 16:24)
Neprisijungęs
- gino
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-12-08
- Žinutės: 838
#891 2011-07-16 16:35
lexusrx rašė:
gino rašė:
![]()
Puiku ! papildas begalo idomus, vien jau tuo jog jame nera DMAA o va reitingu jis lenkia Jack3d, Superpump, Xplode ir t.t.
Tikrai, kad neveltui..Iki siol pumpas laikos (2h po triesos)
Paskutinį kartą taisė gino (2011-07-16 16:36)
Neprisijungęs
- Daniss
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2011-03-10
- Žinutės: 67
#892 2011-07-16 18:02
lexusrx rašė:
gino rašė:
snd isbandiziau INFINITE LABS JUGGERNAUT. Issitaskiau ziauriai per trenke:D Pumpas gerulis irgi..Zodziu nesveikai geras dalykas..Labai patiko! :cool: :bebe:
kokia kaina jo? :)
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#893 2011-07-16 19:50
Daniss rašė:
lexusrx rašė:
gino rašė:
![]()
bb.com reitingas 9.1 ! ir matomai neveltui.kokia kaina jo?
kaina kogero priklausys kur pirksi.
Pas mane ar Emex po 135lt , kiek pas gerb Kolegas negaliu atsakyti, nes nemaciau sarashe, bet itariu jog panasiai turetu kainuoti.
Siek tiek info apie pati produkta.
INFINITE LABS JUGGERNAUT 135ltbodybuilding.com reitingas 9.1 (09.07.2010)
Paskutinį kartą taisė lexusrx (2011-07-16 19:52)
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK, Manchester
- Registravosi: 2011-05-21
- Žinutės: 2263
- Atsiliepimai: 2
#894 2011-07-17 10:23
Daniss rašė:
lexusrx rašė:
gino rašė:
![]()
bb.com reitingas 9.1 ! ir matomai neveltui.kokia kaina jo?
Pabandymui visada idomu isbandyti visko, pats pasiemiau jack3do pabandziau, viskas ok su juo, bet kitam kartui nznau ar imsiu, geriau jau investuoti daugiau i standartus. Proteinas, bcaa, kretinas, vitaminai
Neprisijungęs
- zookyto
- Dažnas senbūvis
#895 2011-07-17 10:58
nu o tu ismegink aps mesoporph , nzn ko ten pripilta bet baisus dalyks kogero man perstiprus nes po treniruotes nebloga pruha pareina, o kartais isvis laime uzplust noris taskytis prakaitavimas baisei padidejas net perdaug , upeliais nuo veida viskas bega,cia kogero prilyktu ultralaifo nox pumpo 2pakeliam sis suduks
Neprisijungęs
- Makleris
- Išmestas
- Vietovė: LabradorLand
- Registravosi: 2009-11-28
- Žinutės: 2756
- Atsiliepimai: 15
#896 2011-07-17 10:59
zookyto rašė:
nu o tu ismegink aps mesoporph , nzn ko ten pripilta bet baisus dalyks kogero man perstiprus nes po treniruotes nebloga pruha pareina, o kartais isvis laime uzplust noris taskytis
prakaitavimas baisei padidejas net perdaug , upeliais nuo veida viskas bega,cia kogero prilyktu ultralaifo nox pumpo 2pakeliam sis suduks
O dozes mazint nenori? ;d
Neprisijungęs
- zookyto
- Dažnas senbūvis
#897 2011-07-17 11:01
tai kad 1scoopas tededu kaip ir norma
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#898 2011-07-17 11:16
zookyto rašė:
tai pamazink, jeigu perstipriai drasko tave
Neprisijungęs
- AndrewM
- Išmestas
- Registravosi: 2009-08-15
- Žinutės: 1743
- Atsiliepimai: 7
#899 2011-07-17 12:09
zookyto rašė:
Iprastai energetiku vartojau po 0,7 scoopo, viena visa tik baigiant banke. Cia beprociu prisiklausai, tai ir pradedi vartot po pora, geriausiu atveju pradedi nuo vieno pilno. Kartais ir po puse scoopo, tai pusiau psichologinis pusiau energetiko supportas ir viskas gerai, o, kai priryja, kad tasko, poto atxodai buna tai....
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#900 2011-07-17 12:12
AndrewM rašė:
zookyto rašė:
Iprastai energetiku vartojau po 0,7 scoopo, viena visa tik baigiant banke. Cia beprociu prisiklausai, tai ir pradedi vartot po pora, geriausiu atveju pradedi nuo vieno pilno. Kartais ir po puse scoopo, tai pusiau psichologinis pusiau energetiko supportas ir viskas gerai, o, kai priryja, kad tasko, poto atxodai buna tai....
pas mane tokia logika: kalu po porcija ar pusantros.. kai jauciu kad nieko gero, ne porcija didinu, o pertrauka darau. po kiek laiko vel porcija gerai tasko
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 34 35 36 37 38 … 235
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Azoto oksido (NO) skatintojai ir energetikai