Puslapiai: 1 … 48 49 50 51 52 … 235
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Azoto oksido (NO) skatintojai ir energetikai
- rubizzz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: kaunas
- Registravosi: 2010-03-11
- Žinutės: 3463
- Atsiliepimai: 4
#1226 2012-01-21 16:48
Re: Azoto oksido (NO) skatintojai ir energetikai
IzI rašė:
Kadangi neturiu kuo remtis, tai reik issivartyt forumo lyderiu nuomone
O man dyleriu nuomone jau senokai antrame plane. Vien del to, kad ji yra daugiau ar maziau saliska. Gerai, jei tarp nuomoniu nepasimeti ir atsirenki. Daugeliui reiktu biski platint akirati ir gryzt i realybe ir info ieskot placiau, o ne remtis vien lexo nuomone.
P.s. Nieko asmenisko, nesigincinu, gal jis ir teisus. Tik duodu minti pamastymui.
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15147
- Atsiliepimai: 46
#1227 2012-01-21 17:07
reikalas tas vyrai, kad cia dauguma nosi krapstot salej, o ne sportuojant..
prisiperka aklai nevienas po 5 papildus skirtingus ir tikisi didziausios transformacijos.
deja, papildai nepramus jusu rezultatu tol, kol patys gerai salej nepaxalinsit.
norit rezultatu? tuomet priverskit raumeni "valgyti" tai ka sukisat i savo skrandi - sportuokit pagaliau
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-12-18
- Žinutės: 12846
- Atsiliepimai: 34
#1228 2012-01-21 17:23
emexas rašė:
prisiperka aklai nevienas po 5 papildus skirtingus ir tikisi didziausios transformacijos.
norit rezultatu? tuomet priverskit raumeni "valgyti" tai ka sukisat i savo skrandi - sportuokit pagaliau
+
Man paciam smegenyse uzstrigo turbut paties fraze "reikia raumenis gerai atidauzyt trefkej" o tada jau maistas, poilsis ir vienas kitas papildas
Neprisijungęs
- mmmm
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-11-09
- Žinutės: 32
- Atsiliepimai: 0
#1229 2012-01-21 18:47
IzI rašė:
Isviso nesuprasi, vieni straipsniai raso, kad pagal tyrimus veikia aakg, kiti, kad pagal tyrimus neveikia. As pats dbr nusipirkes 500g AAKG ir komponuosiu su Beta alaninu ir kreatinu. Tikekimes jis tikrai kazkuo veikia, o jei ne tai bent veiks kaip placebas
. Cia radau praitu metu "tyrima"... http://www.news-medical.net/news/201108 … -flow.aspx
jei skaitytum ne pardaveju reklamas, o pvz bb.com ar t-nation straipsnius ar neutraliu zmoniu nuomones, tai senai butum mates, kad argninas su visom formom yra priskirtas prie neveikianciu "papildu".
pvz1
pvz2
Cia is diskusiju
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#1230 2012-01-21 18:59
mmmm rašė:
IzI rašė:
Isviso nesuprasi, vieni straipsniai raso, kad pagal tyrimus veikia aakg, kiti, kad pagal tyrimus neveikia. As pats dbr nusipirkes 500g AAKG ir komponuosiu su Beta alaninu ir kreatinu. Tikekimes jis tikrai kazkuo veikia, o jei ne tai bent veiks kaip placebas
. Cia radau praitu metu "tyrima"... http://www.news-medical.net/news/201108 … -flow.aspx
jei skaitytum ne pardaveju reklamas, o pvz bb.com ar t-nation straipsnius ar neutraliu zmoniu nuomones, tai senai butum mates, kad argninas su visom formom yra priskirtas prie neveikianciu "papildu".
pvz1
pvz2
Cia is diskusiju
Kategorishkai nesutiksiu.
Apart pump AAKG daugeliui duoda labai gera sex drive, zinoma jaunuoliams kuriems 18 metu kai testas lipa per krashtus vargu ar tai jausis, taciau kiek vyresniems tai jauciasi ir stipriai.
Turiu aibe pavyzdziu kai klientai klause ar gali buti jog tai nuo AAKG , nes jie neturejo informacijos apie si side efekta.
Paskutinį kartą taisė lexusrx (2012-01-21 19:01)
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis
#1231 2012-01-21 19:26
emexas rašė:
Jeigu cia taikai man, i mano komentara atsakai, tai pirma paskaityk pora postu anksciau, is ko diskusija isejo ir apie ka kalba eina. Nei man rezultatu truksta, nei papildu poveikiu skundziuos.
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15147
- Atsiliepimai: 46
#1232 2012-01-21 20:33
rubizzz rašė:
emexas rašė:
norit rezultatu? tuomet priverskit raumeni "valgyti" tai ka sukisat i savo skrandi - sportuokit pagaliauJeigu cia taikai man, i mano komentara atsakai, tai pirma paskaityk pora postu anksciau, is ko diskusija isejo ir apie ka kalba eina. Nei man rezultatu truksta, nei papildu poveikiu skundziuos.
cia skirta tiem visiem kur visokiu AAKG ir kitokiu suduku reikia, o salej nieko gero nenuveikia
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
#1233 2012-01-21 21:59
rubizzz rašė:
emexas rašė:
norit rezultatu? tuomet priverskit raumeni "valgyti" tai ka sukisat i savo skrandi - sportuokit pagaliauJeigu cia taikai man, i mano komentara atsakai, tai pirma paskaityk pora postu anksciau, is ko diskusija isejo ir apie ka kalba eina. Nei man rezultatu truksta, nei papildu poveikiu skundziuos.
Siaubas kokie visi jautrus
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis
#1234 2012-01-21 22:19
uzsivedes rašė:
rubizzz rašė:
emexas rašė:
Siaubas kokie visi jautrus
Jei nuomones apgynima laikai jautrumu, tai tegu taip ir bus, esu jautrus
Neprisijungęs
- mmmm
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-11-09
- Žinutės: 32
#1235 2012-01-22 00:19
lexusrx rašė:
mmmm rašė:
IzI rašė:
pvz1
pvz2
Cia is diskusijuKategorishkai nesutiksiu.
Apart pump AAKG daugeliui duoda labai gera sex drive, zinoma jaunuoliams kuriems 18 metu kai testas lipa per krashtus vargu ar tai jausis, taciau kiek vyresniems tai jauciasi ir stipriai.
Turiu aibe pavyzdziu kai klientai klause ar gali buti jog tai nuo AAKG , nes jie neturejo informacijos apie si side efekta.
Tai zinai, as nieko irodyti nesiekiu ir nesieksiu. Kiekvienas atsirenka kuo tiketi - tyrimais ar kazkieno kalbom. Ir siaip, homeopatiniai vaistai irgi gydo, svarbu tiket
Paskutinį kartą taisė mmmm (2012-01-22 00:20)
Neprisijungęs
- smekla
- Žmogus-su-tapkėm
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-10-28
- Žinutės: 8716
- Atsiliepimai: 25
#1236 2012-01-22 02:58
mmmm rašė:
lexusrx rašė:
mmmm rašė:
pvz1
pvz2
Cia is diskusijuKategorishkai nesutiksiu.
Turiu aibe pavyzdziu kai klientai klause ar gali buti jog tai nuo AAKG , nes jie neturejo informacijos apie si side efekta.Tai zinai, as nieko irodyti nesiekiu ir nesieksiu. Kiekvienas atsirenka kuo tiketi - tyrimais ar kazkieno kalbom. Ir siaip, homeopatiniai vaistai irgi gydo, svarbu tiket
pasamones galia:)
Neprisijungęs
- IzI
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-09-09
- Žinutės: 918
- Atsiliepimai: 3
#1237 2012-01-22 10:47
Vot paziuresim kiek ta pasamones galia veikia, pranesiu po menesio
Neprisijungęs
- mauglis
- Chemikas teoretikas
- Registravosi: 2009-05-03
- Žinutės: 889
- Atsiliepimai: 11
#1238 2012-01-22 13:11
mmmm rašė:
Tai zinai, as nieko irodyti nesiekiu ir nesieksiu. Kiekvienas atsirenka kuo tiketi - tyrimais ar kazkieno kalbom. Ir siaip, homeopatiniai vaistai irgi gydo, svarbu tiket
stipriai tikint užtektų atsigerti vandens iš indo, kuriame kažkada buvo laikytas AAKG - tai puikiai padidintų NO kiekį
Kas liečia patį veikimo mechanizmą, tai labai abejoju, kad pridėjus AAKG ar L-arginino azoto oksidų sintezė smarkiai pasikeistu, per daug veiksnių čia įsijungia. Aišku teoriškai padidinus substrato kiekį turėtų slinktis reakciją į dešinę, bet...
Neprisijungęs
- merw0w66
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-01-02
- Žinutės: 29
- Įspėjimai: 3
#1239 2012-01-22 22:27
Kaip veiktu ar i teigiama puse AZOTAS boksui?
Neprisijungęs
- mauglis
- Chemikas teoretikas
#1240 2012-01-22 23:46
Azotas hmmm Ko gero deguonis būtų naudingesnis
O jei rimtai, tai turi omeny NO skatintojus, tai bokse nelabai padėtų, gal net pakenktų. Kadangi dauglis vadinamųjų "azoto skatintojų" savo sudėtimi neturi nieko bendro su azoto oksido skatinimu, tai gali iš tos srities produktų kažką žiūrėtis - vien dėl energijos, nes daugelis paremti tik energetikais.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#1241 2012-01-23 00:22
Boksui Beta Alanine butu vienas is papildu kuri as manua verta pabandyti
Neprisijungęs
- mauglis
- Chemikas teoretikas
#1242 2012-01-23 00:46
Sakyčiau, kad b-alanino toleranciją galima lyginti su kofeino - vieniems veikia taip, kad vien šalutiniai, kiti nieko nejaučia
Turėjau gryno B-alanino, tai nepabaigiau gerti to 250gr maišelio, išgėrus badymas ir niežėjimas sukeldavo tokį diskomfortą, kad kartais normaliai negalėdavau apšilimo padaryti, labai blaškydavo - baisia nemalonus jausmas. Tas pats su HP būdavo - tai užtenka vos poros gramų, kad tokios nesąmonės prasidėtų, nekalbant apie 5gr dozes ir panašiai. Padėjus ant lūpų ar liežuvio irgi tas pats.
Vienam kolegai viskas atvirkščiai - 0 emocijų tiek teigiamuose, tiek neigiamuose veiksniuose.
Neprisijungęs
- Flagman
- Išmestas
- Registravosi: 2010-05-01
- Žinutės: 1236
- Atsiliepimai: 1
#1243 2012-01-23 00:51
mauglis rašė:
Sakyčiau, kad b-alanino toleranciją galima lyginti su kofeino - vieniems veikia taip, kad vien šalutiniai, kiti nieko nejaučia
Turėjau gryno B-alanino, tai nepabaigiau gerti to 250gr maišelio, išgėrus badymas ir niežėjimas sukeldavo tokį diskomfortą, kad kartais normaliai negalėdavau apšilimo padaryti, labai blaškydavo - baisia nemalonus jausmas. Tas pats su HP būdavo - tai užtenka vos poros gramų, kad tokios nesąmonės prasidėtų, nekalbant apie 5gr dozes ir panašiai. Padėjus ant lūpų ar liežuvio irgi tas pats.
Vienam kolegai viskas atvirkščiai - 0 emocijų tiek teigiamuose, tiek neigiamuose veiksniuose.
Na man ~5min pabado taip normaliai, poto vis silpniau ir realiai galima pakentet, tau turbut labiau jauciasi. O is teigiamos puses jautei kanors?
Neprisijungęs
- mauglis
- Chemikas teoretikas
#1244 2012-01-23 00:58
Tuo metu pasiruošimas varžyboms ėjo, tai jėga ar šiaip ar taip augo, nesureikšminu papildų. Realiai tai tas badymas man toks bjaurus jausmas, kad per jį teigiamų pusių neįžvelgiau
Neprisijungęs
- Flagman
- Išmestas
#1245 2012-01-23 01:12
mauglis rašė:
Tuo metu pasiruošimas varžyboms ėjo, tai jėga ar šiaip ar taip augo, nesureikšminu papildų. Realiai tai tas badymas man toks bjaurus jausmas, kad per jį teigiamų pusių neįžvelgiau
Tai galbut tau labiau tas badymas pasireske nei man, nes as visai norm iskenciu
Neprisijungęs
- smekla
- Žmogus-su-tapkėm
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-10-28
- Žinutės: 8716
- Atsiliepimai: 25
#1246 2012-01-23 01:39
merw0w66 rašė:
Kaip veiktu ar i teigiama puse AZOTAS boksui?
Neprisijungęs
- IzI
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-09-09
- Žinutės: 918
- Atsiliepimai: 3
#1247 2012-01-23 16:03
Smagu kai bado jauti, kad veikia Daviau drauguj pabandyt, sako pz kas cia per sss ir juokias.
Nezinau kas jus per mergaites, bet man ir patinka tas badymas, net juoka kelia
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
#1248 2012-01-23 16:06
IzI rašė:
Smagu kai bado jauti, kad veikia
Daviau drauguj pabandyt, sako pz kas cia per sss ir juokias.
Man tai arba nuo badymo aptirpsta veidas ir as nebejauciu arba jis praeina po 10 min. Nuo to treniruote aisku nesuprasteja. Vis padauginu to preworkouto, pradzioj svaigulys lengvas, nuo vidurio kazkur jau veikia taip kaip reikia.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#1249 2012-01-23 16:21
mauglis rašė:
Tas kutenimas vieniems patinka, kitiems ne, man tai netgi patinka tas jausmas.
Lupos ir leizuvis jautriausios vietos ,nes arciausiai receptoriai, tai principe tik prideti uzhtenka ir jauciame.
Taip yra tokiu kuriems nebado, ar tik ne su GABA tie kolegos panasiai nejautrus.
Man bado nuo abieju :-)
Neprisijungęs
- Flagman
- Išmestas
#1250 2012-01-23 17:03
IzI rašė:
Smagu kai bado jauti, kad veikia
Daviau drauguj pabandyt, sako pz kas cia per sss ir juokias.
Mergaite, ne mergaite, bet uz tave jis turbut kokius 3x stipresnis.
Paskutinį kartą taisė Flagman (2012-01-23 17:04)
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 48 49 50 51 52 … 235
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Azoto oksido (NO) skatintojai ir energetikai