Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

XX
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-11-02
Žinutės: 35
Atsiliepimai: 0

#1 2012-11-10 11:53

Patarkit dėl dviračio treniruoklio namams

Sveiki, renkuosi dviratį treniruoklį kardio treniruotėm namie. Tikslas pigus ir patogus. Naudojimas intensyvesnis bus iki vasaros (po to išvykstu) tai gerai būtų, kad tiek laikytų.

Būsiu dėkingas už pagalbą išsirenkant.

Mąstau apie vieną iš šių trijų.

1) pigu.lt/sportas_laisvalaikis_turizmas/treniruokliai/dviraciai/dviratis_treniruoklis_hms_one_w7207?id=3323222

2) pigu.lt/sportas_laisvalaikis_turizmas/treniruokliai/dviraciai/dviratis_treniruoklis_spokey_floryda?id=3731678

3) pigu.lt/sportas_laisvalaikis_turizmas/treniruokliai/dviraciai/dviratis_treniruoklis_hms_m0603?id=3035330

Klausimai:
1 variante max svoris 90, o mano svoris šiuo metu 92,1. Ar jis iškart pareitų nuo tų kelių papildomų kg?
Koks skirtumas ar yra smagratis ar nėra?

Koks skirtumas ar stabdžių kaladėlės ar magnetinė sistema stabdymui?

P.s. Paiešką naudojau, rastos temos buvo neinformatyvios.

Paskutinį kartą taisė XX (2012-11-10 11:55)

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying
Registravosi: 2008-07-08
Žinutės: 12001
Atsiliepimai: 92

#2 2012-11-10 13:05

Re: Patarkit dėl dviračio treniruoklio namams

sunkiai cia rasi atsakyma apie tai,as irgi kazkada sau ieskojau dviracio tai kiek ka isbandziau mazai kurie tikroviskai minasi ir tyliai veikia. beja svoris buvo apie 100kg. galu gale pasiemiau york diamond c301 tai nieko blogo negaliu pasakyti smile mors manau galima ka pigiau rasti tik biski klibeti gali,o del +2kg tai maziausiai turi sukti galva ten ir +10kg galetu uzsesti jei ramiai mini.

Neprisijungęs

XX
Naujas dalyvis

#3 2012-11-10 14:01

žiūrint ką reiškia ramiai, nes skirta tai intensyvesniam kardio bus..

Tik galvoju ar iš pigu.lt imti su garantija ir nesukt galvos ar tarp privačių skelbimų pigiau, bet be garantijos paieškot. Kokios nuomonės?

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying

#4 2012-11-10 14:04

jei nori pigaus ir trumpam laikui tai tik deveta

Neprisijungęs

Pelesis
Šaltibarštinis
Registravosi: 2011-12-15
Žinutės: 12895
Atsiliepimai: 37

#5 2012-11-10 14:10

as droziau kazka tokio http://www.e-senukai.lt//200050923673_2.html tik pirkau uz 250, kazkokia akcija buvo kaledine big_smile puse metu man atlaike kasdien naudojant, jokiu trigdziu neislindo. pries perkant butu gerai kad pasedetum ant jo, ne visiem issikelia sedyne pakankamai. as kai mazas man uzteko big_smile sedynes irgi ne is patogiuju tu pigiu varijantu bet man subines konfortas nerupejo norejau sudziut big_smile

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying

#6 2012-11-10 14:14

pas mane ant dviracio didele sedine bet rgi po 20-30min jau pradeda tirpti reikia atsistoti. manau reikia pirkti sedine su kokiu amortizatoriu ar pan nezinau big_smile  pas mane dviratis laiko iki 150kg atrodo bet sakau sedeti ten ilgesni laika nepatogu

Neprisijungęs

XX
Naujas dalyvis

#7 2012-11-10 14:28

Su tuo pigu.lt įdomiai, užklausiau dėl sėdynes aukščio ir pvz. Jeigu surenku ir visiškai nesąmoningas aukštis - grąžinti negaliu, nes prekė jau surinkta big_smile ir šiaip, o iš kokio piršto man išlaužt, koks man tinkamas aukštis bus? smile

Neprisijungęs

Pelesis
Šaltibarštinis
Registravosi: 2011-12-15
Žinutės: 12895
Atsiliepimai: 37

#8 2012-11-10 14:32

XX rašė:

Su tuo pigu.lt įdomiai, užklausiau dėl sėdynes aukščio ir pvz. Jeigu surenku ir visiškai nesąmoningas aukštis - grąžinti negaliu, nes prekė jau surinkta big_smile ir šiaip, o iš kokio piršto man išlaužt, koks man tinkamas aukštis bus? smile

sunkiai ka islausi naturoj nemates big_smile kazi ar gali nepriimt jei surinkai huh reiktu pasidomet nemaisto prekiu inspekcijoj ar taip gali but smile

Neprisijungęs

XX
Naujas dalyvis

#9 2012-11-10 16:28

Staffordshire rašė:

jei nori pigaus ir trumpam laikui tai tik deveta

ryt tokio pirkinuko lėksiu, kuris priedo dar pusmečio garantiją turi, jeigu savininkas kvitą suras big_smile

pardavėjas 190 cm įsitaisė tai tiks ir man aukštis

Pelesi, paskaičiau įstatymą tai grąžinti galėčiau, tik realybėj reiktų kantrybės pasiginčyti ir tiek. smile turbūt sako ne, kad niekas nesigilintų ir negrąžintų, mažai juk pardavėjų, kurie skelbia, kad atsiims prekę, jei ji nepatiks

Paskutinį kartą taisė XX (2012-11-10 16:29)

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying

#10 2012-11-10 16:30

190cm tai nera taip jau daug,siaip prie dviracio instrukcijos turetu buti parasyta kokie ugiai tinka. nu ugis/svoris bet vistiek del tokio ugio nemanau kad problema butu su auksciu

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-10-14
Žinutės: 7048
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 9

#11 2012-11-10 17:47

XX rašė:

Sveiki, renkuosi dviratį treniruoklį kardio treniruotėm namie. Tikslas pigus ir patogus. Naudojimas intensyvesnis bus iki vasaros (po to išvykstu) tai gerai būtų, kad tiek laikytų.

1) pigu.lt/sportas_laisvalaikis_turizmas/treniruokliai/dviraciai/dviratis_treniruoklis_hms_one_w7207?id=3323222

2) pigu.lt/sportas_laisvalaikis_turizmas/treniruokliai/dviraciai/dviratis_treniruoklis_spokey_floryda?id=3731678

3) pigu.lt/sportas_laisvalaikis_turizmas/treniruokliai/dviraciai/dviratis_treniruoklis_hms_m0603?id=3035330

Klausimai:
1 variante max svoris 90, o mano svoris šiuo metu 92,1. Ar jis iškart pareitų nuo tų kelių papildomų kg?

nesulush del poros kg.

kiek parkiu del tokio pigaus ir paprasto dalyko. Pirk bet kuri ir mink smile

Neprisijungęs

XX
Naujas dalyvis

#12 2012-11-10 17:52

whatever rašė:

XX rašė:

Klausimai:

nesulush del poros kg.

kiek parkiu del tokio pigaus ir paprasto dalyko. Pirk bet kuri ir mink smile

Dėkui, ryt jau prigriebsiu. smile

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net