- Arnius
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-10-16
- Žinutės: 299
- Atsiliepimai: 0
#51 2008-02-02 22:03
Re: Jūsų amžius/ūgis
17 m , 181cm
Neprisijungęs
- Virusas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-01-10
- Žinutės: 386
#52 2008-02-02 22:07
Ingrida H2O rašė:
Virusas rašė:
18 metu 201 cm dar kokiu 4 cm noreciau, bet ciuju nesulauksiu
Tu dar heraklejoj ar kur ten sportuoji, ar pas Miseviciu?
5 men be kulturizmo, nes 12 klase ir kases trefkes, tai jau pradejau gruza gaudyti del pamesto svorio.
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-09-20
- Žinutės: 3571
- Atsiliepimai: 2
#53 2008-02-02 22:23
Virusas rašė:
Ingrida H2O rašė:
Virusas rašė:
18 metu 201 cm dar kokiu 4 cm noreciau, bet ciuju nesulauksiu
Tu dar heraklejoj ar kur ten sportuoji, ar pas Miseviciu?
5 men be kulturizmo, nes 12 klase ir kases trefkes, tai jau pradejau gruza gaudyti del pamesto svorio.
aaa.. kazkaip pamaniau , kad sian salej tu buvai lb jau aukstas
+ kasioro sportine avaline.. bet tai prisiminiau, kad rasei kazkur , kad is ten isejai..
Neprisijungęs
- Mantas1992
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Kedainiai
- Registravosi: 2008-02-09
- Žinutės: 2
#54 2008-02-09 23:00
15 metu o ugis ~187
Neprisijungęs
- Ziogas
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2008-01-13
- Žinutės: 107
#55 2008-02-10 10:53
Beveik 17m. ugis 183cm, noreciau 190cm.
Neprisijungęs
- arnass15
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: miami
- Registravosi: 2007-12-08
- Žinutės: 118
#56 2008-02-10 12:52
16m. ugis 185cm ugio uztenka daugau nereikia
Paskutinį kartą taisė arnass15 (2008-02-10 12:54)
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#57 2008-02-11 19:20
Ziogas rašė:
Beveik 17m. ugis 183cm, noreciau 190cm.
morkų sullčių gerk ir ant turniko po 10 min "pasismaukyk" kiekvieną diena, bus ir daugiau nei 190 cm.
Neprisijungęs
- Rimvydas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Kaunas-Alytus
- Registravosi: 2007-08-09
- Žinutės: 397
#58 2008-02-11 19:26
Is kur zinai jo genetika? gal gali nustatyt iki kiek man lemta uzaugt i ugi ir i ploti? manai, kiekviena gerdamas sultis ir pakybodamas gali uzsideti kiek nori centimetru ugio?
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
#59 2008-02-11 19:32
anonimas69 rašė:
Is kur zinai jo genetika? gal gali nustatyt iki kiek man lemta uzaugt i ugi ir i ploti? manai, kiekviena gerdamas sultis ir pakybodamas gali uzsideti kiek nori centimetru ugio?
gali tikrai, tik ne tiek kiek jo nori, kol esi jaunas organizmas galima šiketik priversti save augti. juo labiau, kad tik 10 cm bereikia. per mažai "riešutų duonos" ragavęs esi, kaip matau. beto genetika ne 100 procentų sudaro. viskas priklauso, nuo mitybos ir gyvenimo būdo. jei nieko nevalgysi, tikrai neužaugsi tiek kiek genetika yra numačius, o apie plotį tai čia kažką nusitampei visai ne į temą.
Paskutinį kartą taisė jamada (2008-02-11 19:35)
Neprisijungęs
- Virusas
- Dažnas dalyvis
#60 2008-02-11 20:24
jamada rašė:
anonimas69 rašė:
gali tikrai, tik ne tiek kiek jo nori, kol esi jaunas organizmas galima šiketik priversti save augti. juo labiau, kad tik 10 cm bereikia. per mažai "riešutų duonos" ragavęs esi, kaip matau. beto genetika ne 100 procentų sudaro. viskas priklauso, nuo mitybos ir gyvenimo būdo. jei nieko nevalgysi, tikrai neužaugsi tiek kiek genetika yra numačius, o apie plotį tai čia kažką nusitampei visai ne į temą.
nu nu pakabesi kelias min i diena ir paaugsi 10 cm...... nejuokink, o moku sultys akims jei ka =]
Neprisijungęs
- regis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas r
- Registravosi: 2006-03-01
- Žinutės: 936
#61 2008-02-11 22:29
Virusas rašė:
jamada rašė:
anonimas69 rašė:
nu nu pakabesi kelias min i diena ir paaugsi 10 cm...... nejuokink, o moku sultys akims jei ka =]
del situ tavo zodziu galeciau gincytis, bet tingiu
paliksiu sita garbe jemadai
Neprisijungęs
- Virusas
- Dažnas dalyvis
#62 2008-02-11 23:44
Ingrida H2O rašė:
Virusas rašė:
Ingrida H2O rašė:
Tu dar heraklejoj ar kur ten sportuoji, ar pas Miseviciu?5 men be kulturizmo, nes 12 klase ir kases trefkes, tai jau pradejau gruza gaudyti del pamesto svorio.
aaa.. kazkaip pamaniau , kad sian salej tu buvai
lb jau aukstas
+ kasioro sportine avaline.. bet tai prisiminiau, kad rasei kazkur , kad is ten isejai..
bet dar sugrisiu, issilaikau teises si menesi ir vel pradesiu sportuoti, nes sep nlb prisiruosdavau toki kelia nuvaziuoti, nes per tuos papildomus mokslus laiko tai net pavalgyti normaliai nelieka.
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
#63 2008-02-12 19:24
Virusas rašė:
jamada rašė:
anonimas69 rašė:
nusisvaigai. kalbi tik tai ką žino visi apie tas akis. reik nekabėti, o daryt prisitaukimus su bangelėm ir šiaip visaip makštintis ant jo. o morkų sultys tam, kad augimą skatintų. taigi žinau tai ir nereikia tikėtis, kaip tu, kad sakai pakabėsi ir paaugsi. per metus pvz užaugi paprastai 5 cm, o su šia kaip sakant programa, jei taip būtų galima ją pavadint gali 10-12cm jei dar jaunas organizmas. tas galioja iki 16 metų gal, paskui jau sunkiau per metus gali tik 1-4 cm. aš dasimečiau taip 3-6 cm tik, kad aš tam laiko papildomai neskyriau daug.
Neprisijungęs
- xxx
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2007-07-29
- Žinutės: 119
#64 2008-02-12 19:25
16m ugis 183
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
#65 2008-02-12 19:26
regis rašė:
Virusas rašė:
jamada rašė:
del situ tavo zodziu galeciau gincytis, bet tingiu
![]()
paliksiu sita garbe jemadai
ar dėl mano žodžių ar dėl viruso gali ginčytis?
Neprisijungęs
- bakaz
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Prie tavo vienkiemio
- Registravosi: 2007-01-04
- Žinutės: 696
#66 2008-02-12 20:53
jamada rašė:
Virusas rašė:
jamada rašė:
gali tikrai, tik ne tiek kiek jo nori, kol esi jaunas organizmas galima šiketik priversti save augti. juo labiau, kad tik 10 cm bereikia. per mažai "riešutų duonos" ragavęs esi, kaip matau. beto genetika ne 100 procentų sudaro. viskas priklauso, nuo mitybos ir gyvenimo būdo. jei nieko nevalgysi, tikrai neužaugsi tiek kiek genetika yra numačius, o apie plotį tai čia kažką nusitampei visai ne į temą.nu nu pakabesi kelias min i diena ir paaugsi 10 cm...... nejuokink, o moku sultys akims jei ka =]
nusisvaigai. kalbi tik tai ką žino visi apie tas akis. reik nekabėti, o daryt prisitaukimus su bangelėm ir šiaip visaip makštintis ant jo. o morkų sultys tam, kad augimą skatintų. taigi žinau tai ir nereikia tikėtis, kaip tu, kad sakai pakabėsi ir paaugsi. per metus pvz užaugi paprastai 5 cm, o su šia kaip sakant programa, jei taip būtų galima ją pavadint gali 10-12cm jei dar jaunas organizmas. tas galioja iki 16 metų gal, paskui jau sunkiau per metus gali tik 1-4 cm. aš dasimečiau taip 3-6 cm tik, kad aš tam laiko papildomai neskyriau daug.
Morku sultys ir kabejimas... Na nezinau gal kazkiek ir padetu. Bet pagrinde reikia daug miegoti. O ir seip kiek lemta tiek uzaugsi. Tarkim mano bratkis, buvom pries 2metus tokio pacio ugio. Dabar jis uz mane aukstesnis kazkur 3cm. Ir jau metai netie, kad labai augtu 23... Draugas irgi buvo uz mane zemesnis, pora vasaru istisai daug miegodavo dabar jau mane pralenkes.
Neprisijungęs
- Blindness
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Colchester, United Kingdom
- Registravosi: 2007-04-26
- Žinutės: 1067
#67 2008-02-12 21:54
Kodėl augimui svarbu geras miegas?
Geras miegas ir gulimasis laiku svarbus psichinei, emocinei būsenai, protinei veiklai, šalina dienos metu patirto streso padarinius. Nepakankamas miegas sukelia pervargimą, atsiranda nuolatinio streso būsena, kurios metu mažėja augimo hormono. Šaltinis: http://www.klinikanamuose.lt/
Žodžiu esmė augime yra geras miegas (na ir žinoma žmoniška mityba) Bet tuo susirūpinti reikia gan anksti
Neprisijungęs
- esstufkis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-02-07
- Žinutės: 3
#68 2008-02-21 12:08
180 80 sweriu
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: klp-pnv-vln
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 5521
- Atsiliepimai: 8
#69 2008-02-21 12:52
su Jamada visada galima gincytis, nes dar tik Edziukass prilygsta jam savo ismone ir oro kalba be argumentu
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
#70 2008-02-21 14:01
nenormalus rašė:
su Jamada visada galima gincytis, nes dar tik Edziukass prilygsta jam savo ismone ir oro kalba be argumentu
eik nenormale tu geriau būtum ką nors į temą parašęs. off topic.
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: klp-pnv-vln
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 5521
- Atsiliepimai: 8
#71 2008-02-21 14:04
jamada rašė:
nenormalus rašė:
eik nenormale tu
geriau būtum ką nors į temą parašęs. off topic.
sure
183, 95, 24
Neprisijungęs
- Virusas
- Dažnas dalyvis
#72 2008-02-21 14:17
jamada rašė:
Virusas rašė:
jamada rašė:
gali tikrai, tik ne tiek kiek jo nori, kol esi jaunas organizmas galima šiketik priversti save augti. juo labiau, kad tik 10 cm bereikia. per mažai "riešutų duonos" ragavęs esi, kaip matau. beto genetika ne 100 procentų sudaro. viskas priklauso, nuo mitybos ir gyvenimo būdo. jei nieko nevalgysi, tikrai neužaugsi tiek kiek genetika yra numačius, o apie plotį tai čia kažką nusitampei visai ne į temą.nu nu pakabesi kelias min i diena ir paaugsi 10 cm...... nejuokink, o moku sultys akims jei ka =]
nejuokink bangele tu
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
#73 2008-02-21 16:52
Virusas rašė:
jamada rašė:
Virusas rašė:
nu nu pakabesi kelias min i diena ir paaugsi 10 cm...... nejuokink, o moku sultys akims jei ka =]nusisvaigai. kalbi tik tai ką žino visi apie tas akis. reik nekabėti, o daryt prisitaukimus su bangelėm ir šiaip visaip makštintis ant jo. o morkų sultys tam, kad augimą skatintų. taigi žinau tai ir nereikia tikėtis, kaip tu, kad sakai pakabėsi ir paaugsi. per metus pvz užaugi paprastai 5 cm, o su šia kaip sakant programa, jei taip būtų galima ją pavadint gali 10-12cm jei dar jaunas organizmas. tas galioja iki 16 metų gal, paskui jau sunkiau per metus gali tik 1-4 cm. aš dasimečiau taip 3-6 cm tik, kad aš tam laiko papildomai neskyriau daug.
nejuokink bangele tu
kai pats patirsi tiek kiek aš tada gal suprasi, nebsakysiu nieko geriau, vistiek neįtikinsiu.
Neprisijungęs
- Virusas
- Dažnas dalyvis
#74 2008-02-21 18:20
jamada rašė:
Virusas rašė:
jamada rašė:
nusisvaigai. kalbi tik tai ką žino visi apie tas akis. reik nekabėti, o daryt prisitaukimus su bangelėm ir šiaip visaip makštintis ant jo. o morkų sultys tam, kad augimą skatintų. taigi žinau tai ir nereikia tikėtis, kaip tu, kad sakai pakabėsi ir paaugsi. per metus pvz užaugi paprastai 5 cm, o su šia kaip sakant programa, jei taip būtų galima ją pavadint gali 10-12cm jei dar jaunas organizmas. tas galioja iki 16 metų gal, paskui jau sunkiau per metus gali tik 1-4 cm. aš dasimečiau taip 3-6 cm tik, kad aš tam laiko papildomai neskyriau daug.nejuokink bangele tu
kai pats patirsi tiek kiek aš tada gal suprasi, nebsakysiu nieko geriau, vistiek neįtikinsiu.
tau 16 metu ka tu apie patirti gali aiskinti ?
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
#75 2008-02-21 21:03
Virusas rašė:
jamada rašė:
Virusas rašė:
nejuokink bangele tu
tau 16 metu ka tu apie patirti gali aiskinti ?
o kiek tau didvyri? jei kulturizmą pumpuoji tai nereiškia, kad kitką išmanai geriau nei aš, beto jau čia off topic, taigi gali savo kalbas sau pasilikt.
Paskutinį kartą taisė jamada (2008-02-21 21:04)
Neprisijungęs