Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

JustasR
Dažnas dalyvis
Vietovė: Šiauliai +PVM
Registravosi: 2008-03-23
Žinutės: 310
Atsiliepimai: 0

#76 2008-04-09 07:46

Re: Receptai

Ingrida H2O rašė:

JustasR rašė:

Ingrida H2O rašė:

kai kam tik i nauda.. pvz valgant sausa maista, daug ryziu, varskes, mesos, kiausu..kartais nepakanka 2-3litru vandens, kad wc nereiktu gimdyt big_smile slyvukes jei perdozuoji pramusa salnikus big_smile

Na man dar jos nera salniku pramuse ,kad ir kiek as ju valgyciau big_smile

jei noresi kad pramustu kada kalk becukriu guminuku ''sveiko prado'' big_smilebig_smile maltitolis super veikia big_smile

Zinosiu jei kada reiks big_smile

Neprisijungęs

JustasR
Dažnas dalyvis

#77 2008-04-09 18:19

Hm vat as ir pasiulisiu toki receptuka,na bent nemaciau kad butu issiverdi ryziu kokius ~200g  ir ismirkai razinas vandeni,tada viska sumeti i viena dubeni uzpili jogurtu cia jau pagal skoni kiek to jogurto,ir cukraus pagal skoni,tikrai man sitas receptukas patinka gan daznai vartoju smile

Neprisijungęs

NONE
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Trakai
Registravosi: 2006-08-09
Žinutės: 167

#78 2008-04-09 21:11

super rašė:

amino_ rašė:

tai gal geriau tuos kokteiliu gerti koke 1val. pries trefke,o ne po trefkes arba isvis teefkes metu isgerti!?
kaip manot?

trefkes metu tik vandeny tegeriama(o ne cola , kaip esu mates ,kad gertu), o apie kokius kokteilius ziurint kalbi ,apie sudeti...

Labai klysti, tyrimais irodyta, kad kokteilio gerimas per pacia treniruote skatina greitesni raumenu augima, cia zinoma be jokiu jogurtu ir slyvu. Vanduo ir labai gerai.. Asmeniskai as, geriu Proteino kokteili.

Neprisijungęs

JustasR
Dažnas dalyvis

#79 2008-04-09 21:18

NONE rašė:

super rašė:

amino_ rašė:

tai gal geriau tuos kokteiliu gerti koke 1val. pries trefke,o ne po trefkes arba isvis teefkes metu isgerti!?
kaip manot?

trefkes metu tik vandeny tegeriama(o ne cola , kaip esu mates ,kad gertu), o apie kokius kokteilius ziurint kalbi ,apie sudeti...

Labai klysti, tyrimais irodyta, kad kokteilio gerimas per pacia treniruote skatina greitesni raumenu augima, cia zinoma be jokiu jogurtu ir slyvu. Vanduo ir labai gerai.. Asmeniskai as, geriu Proteino kokteili.

Na man per trenke geriant ji pasidaro sunku sportuot skrandis sunkus pasidaro,nebelieka jokio malonumo is sporto

Neprisijungęs

Ingrida H2O
Varžybų dalyvė
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2006-09-20
Žinutės: 3571
Atsiliepimai: 2

#80 2008-04-09 21:36

NONE rašė:

super rašė:

amino_ rašė:

kaip manot?

su tais jogurtais ir slyvom tai cia ne potrevkes sitas kokteilis skirtas.. o siaip.. po trevkes turbut visi zino, kad geriausias variantas yra ISOLIATAS

Neprisijungęs

Ingrida H2O
Varžybų dalyvė

#81 2008-04-09 21:37

JustasR rašė:

NONE rašė:

super rašė:

Na man per trenke geriant ji pasidaro sunku sportuot skrandis sunkus pasidaro,nebelieka jokio malonumo is sporto

per trevke reik sportuot, o ne valgyt ar gert kazka, kas turi but geriama ar valgoma  po trevkes atsistatymui..

Neprisijungęs

NONE
Atkaklus dalyvis

#82 2008-04-09 21:47

JustasR rašė:

NONE rašė:

super rašė:

Tai tu neismauk visko iskarta.. Porcija yra ~300g. lieso pieno + 30g. baltymo.. Per treniruote gurksnok po mazai, ~ apie 2 trecdalius, o likusia daly po treniruotes, labai paprasta.

Neprisijungęs

JustasR
Dažnas dalyvis

#83 2008-04-09 23:38

Ingrida H2O rašė:

JustasR rašė:

NONE rašė:

per trevke reik sportuot, o ne valgyt ar gert kazka, kas turi but geriama ar valgoma  po trevkes atsistatymui..

Tai ka daryt jei mane troskina ir noriu vandens? smile kiti geria vitoj to proteino kokteili o man tai sakau butu bloga smile

Neprisijungęs

Ingrida H2O
Varžybų dalyvė

#84 2008-04-10 07:39

JustasR rašė:

Ingrida H2O rašė:

JustasR rašė:

Tai ka daryt jei mane troskina ir noriu vandens? smile kiti geria vitoj to proteino kokteili o man tai sakau butu bloga smile

big_smile tai geeeerk vandeni!! mane irgi troskina ir per trevke ir per kardio, tad ir geriu smile po trevkes valgom, geriam, kramtom... vidury trevkes gali uzsimest aminkiu, o ne proteina gurksnot.. jau esu susidurus su tuom, pvz gal nesupyks, kad paminesiu ji, tai va, Vinstrolis, jis vidury trevkes tai nebent aninkiu dar dasipildo, bet tikrai ne proteinus geria..

Neprisijungęs

JustasR
Dažnas dalyvis

#85 2008-04-10 15:37

Ingrida H2O rašė:

JustasR rašė:

Ingrida H2O rašė:

big_smile tai geeeerk vandeni!! mane irgi troskina ir per trevke ir per kardio, tad ir geriu smile po trevkes valgom, geriam, kramtom... vidury trevkes gali uzsimest aminkiu, o ne proteina gurksnot.. jau esu susidurus su tuom, pvz gal nesupyks, kad paminesiu ji, tai va, Vinstrolis, jis vidury trevkes tai nebent aninkiu dar dasipildo, bet tikrai ne proteinus geria..

big_smile tai ta pati ir geriu big_smile

Neprisijungęs

NONE
Atkaklus dalyvis

#86 2008-04-10 17:39

Ingrida H2O rašė:

JustasR rašė:

Ingrida H2O rašė:

Cituoju del proteino per trenke, kas supranta anglu kalba:

Based on research, consuming protein before, during, and after workouts help increase muscle mass more compared to any other time. Suggestion is to make a protein shake prior to working out, sipping it before and throughout the session, and a little bit more right after your workout session. To maximize your fat loss, drink a total of 20-40grams of whey protein before, during, and after working out.

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15147
Atsiliepimai: 46

#87 2008-04-10 17:41

NONE rašė:

Ingrida H2O rašė:

JustasR rašė:

Based on research, consuming protein before, during, and after workouts help increase muscle mass more compared to any other time. Suggestion is to make a protein shake prior to working out, sipping it before and throughout the session, and a little bit more right after your workout session. To maximize your fat loss, drink a total of 20-40grams of whey protein before, during, and after working out.

nurodyk saltini..

Neprisijungęs

NONE
Atkaklus dalyvis

#88 2008-04-10 18:03

emexas rašė:

NONE rašė:

Ingrida H2O rašė:

nurodyk saltini..

http://www.iwantsixpackabs.com ir daugelis kitu.. reik uzsiregistruoti, kad gauti visa info.

Neprisijungęs

Ingrida H2O
Varžybų dalyvė

#89 2008-04-10 19:32

duok Die.. kad viskas kas rasoma tiktu visiem ir pasitvirtintu smile))))))))))))))))

Neprisijungęs

NewHero
Vel Storas
Vietovė: Klaipėda
Registravosi: 2008-04-21
Žinutės: 609

#90 2008-05-06 18:46

As dar kai turiu laiko daugiau geriu kartais toki ciuda-jogurta pries treniruote po stikline vynuogiu sulciu, pieno, jogurto, saldytu braskiu, po treniruotes: apelsinu sulciu, pieno, jogurto, dydelis bananas, saldytu melyniu. Vietoj saldytu ir naturaliu galima, nesezonui pasiimi koki viedra turgely ir uzsisaldai ziemai tongue Bet ir pirkt yra saldytu, tokiem lentiajam kaip as roll Nu ziauriai skanus reikalas, net svecius buna pavaisinu rock Plius papildu dasimest galima atitinkamai. Saltinis ESSENTIAL ARMS (An Intense 6-Week Program) by Kurt Brungardt. Skanaus!

Neprisijungęs

Sustanon250
Išmestas
Registravosi: 2008-03-04
Žinutės: 55

#91 2008-05-08 17:51

Sveiki, turiu klausima del kiausinio gerimo, nes sunkiai lenda big_smile gal kas zinot koki recepteli ? smile nes mane pykina vien nuo kvapo big_smile

beje jei buvo jau kalbeta nepykit, tik nuoroda imeskit smile
dekoju is anksto

Neprisijungęs

Ingrida H2O
Varžybų dalyvė

#92 2008-05-09 00:31

Sustanon250 rašė:

Sveiki, turiu klausima del kiausinio gerimo, nes sunkiai lenda big_smile gal kas zinot koki recepteli ? smile nes mane pykina vien nuo kvapo big_smile

dekoju is anksto

patarimas negerk smile slykstus jis, kentek, arba negerk ir tiek

Neprisijungęs

Sustanon250
Išmestas

#93 2008-05-09 15:53

Ingrida H2O rašė:

Sustanon250 rašė:

dekoju is anksto

patarimas negerk smile slykstus jis, kentek, arba negerk ir tiek

radau kita sprendma big_smile issivirti tongue

Neprisijungęs

bumbulas*
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-02-16
Žinutės: 224

#94 2008-05-09 16:16

oj utiutiu net nukrato siurpas kai pagalvoju apie virta kiausini,jau as ju taip atsivalges,kad kol suvalgau porcija valanda praeina lol ,nu bet ka padarysi,per kancias i zvaigzdes

Neprisijungęs

Sustanon250
Išmestas

#95 2008-05-09 16:37

tu jau tikrai taip smile norisi butu antru Colemanu ir kemsi big_smile

Neprisijungęs

karolis88
Naujas dalyvis
Registravosi: 2013-07-05
Žinutės: 1

#96 2013-07-05 16:11

Labai skanus užkandis, ne kasdien, bet kartais galima pasimėgauti puikiu sumuštiniu su lašiša ir sūriu.

Jums reikės:
1. 2 riekelių sumuštinių duonos
2. 1 salotos lapelio
3. 2 plonų fermentinio sūrio riekelių
4. 4 griežinėlių agurko
5. Vieno griežinėlio pomidoro
6. Keletos gabalėlių lašišos uodegos file.
7. 1/3 arbatinio šaukštelio alyvuogių aliejaus.

Paruošimas.
Ant riekelės sumuštinių duonos dedame vieną ploną sūrio riekelę, papjaustome lašišos file ir dedame ant sūrio. Užpilame 1/3 a.š. kokybišku alyvuogių aliejumi. Tuomet sudedame agurko ir pomidoro griežinėlius, ant jų antrą sūrio riekelę. Tada įdedame salotos lapą ir uždengiame antrąja sumuštinių duonos riekele.

Skanaus!

Nuotr.: http://s18.postimg.org/b6amh7b15/image.jpg

Paskutinį kartą taisė karolis88 (2013-07-05 16:13)

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 37

#97 2013-07-18 18:36

na ir as pasidalinsiu savo kiekvieno ryto dziaugsmo receptu, gal kur ir buvo, nemaciau. smile gal labiau ne receptas, o tiesiog dar vienas budas pagardinti kose smile issiverdam avizine kose, papjaustom banana sau patinkanciais gabaliukais, sumetam i kose , idedam pagal poreiki medaus, sumaisom ir vualia! skonis is neapsakytu! wink p.s jei ka naudoju pilno grudo avizine kose, na ta prasme ne tos kur greit uzpilamos.

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 37

#98 2013-07-18 18:44

na ir dar pasidalinsiu kaip gaminu vistos krutinele, gal kam patiks ideja ir ismegins. wink vistos krutinele marinuoju, marinatui naudoju vistienos prieskonius, druska,pipirai ir raudonelius. na zodziu kiekvienas marinuoja taip kaip jam patinka. dedam sauksteli kecupo ir jogurtines grietines. viska sumaisom. viska metam i keptuve ir kepam ant mazos ugnies. kai krutinele beveik iskepta i keptuve sumetam papjaustyta raudonaja paprika ir kepam dar keleta minuciu, po to imetam sauksta jogurtines grietines ir dar pakepam pora minuciu. gaunasi skani ir minksta vystyte smile del tos grietines tai stipriai nesmerkit, nieko ten baisaus saukstelis wink vietoi grietines galima naudoti jogurta, o vietoi raudono pipiro buna daznai naudoji konservuotus zirnelius,kukuruzus taipogi skonis islieka nepriekaistingas. smile

Neprisijungęs

ragas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2006-10-20
Žinutės: 409
Atsiliepimai: 1

#99 2016-08-24 11:47

.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net