- Alibras
- Varžybų dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-07-21
- Žinutės: 3684
- Atsiliepimai: 2
#26 2008-04-13 22:34
Re: Ir as.
Nieko cia neprispresi is tokiu pozavimu
Neprisijungęs
- FunDer
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-05-06
- Žinutės: 383
#27 2008-04-13 22:48
As cia tik taip ant saros nusifotkinau : ),kad poto butu maloniau zheti ,kai bus viskas normalei : ),toi praeis laiko pamatisit,sakisit,kad cia jau nebe mano fotke ; D
Neprisijungęs
- FunDer
- Dažnas dalyvis
#28 2008-04-13 22:49
BadSanta rašė:
ojatau, jegos yra, bet kai nusiimi drabuzius vel noras kyla atgal uzsidet. Teisus?
Siaip normaliai, pasakyciau kad sportaves kokius puse ar visus metus, kai bus mases bus kitas vaizdas, nesustok
O tu su savo mase storai,gali net neusisneket ; ),kam man buti storu? : ],tu pailsek geriau,ir gerk gaineri sawo : ),dar sustos su deca paimk,kad ir snukis didialis butu : )
Neprisijungęs
- BadSanta
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-04-05
- Žinutės: 347
- Atsiliepimai: 0
#29 2008-04-13 23:01
FunDer rašė:
BadSanta rašė:
ojatau, jegos yra, bet kai nusiimi drabuzius vel noras kyla atgal uzsidet. Teisus?
Siaip normaliai, pasakyciau kad sportaves kokius puse ar visus metus, kai bus mases bus kitas vaizdas, nesustok
O tu su savo mase storai,gali net neusisneket ; ),kam man buti storu? : ],tu pailsek geriau,ir gerk gaineri sawo : ),dar sustos su deca paimk,kad ir snukis didialis butu : )
Nereikejo man niekada geinerio voveriuk O kur pas tave tas ryskumas tai bbz, presas ne daugiau matos nei pas mane, gal galva ryski, bet ir tos nesimato. as storas? pasifotkink su blykste ereli ir paziuresim kas pas tave matysis
Gal tada nori palyginumui su manim imest "back double biceps" paziuresim dar ta ryskuma
Neprisijungęs
- FunDer
- Dažnas dalyvis
#30 2008-04-13 23:09
BadSanta rašė:
FunDer rašė:
BadSanta rašė:
Nereikejo man niekada geinerio voveriuk
O kur pas tave tas ryskumas tai bbz, presas ne daugiau matos nei pas mane, gal galva ryski, bet ir tos nesimato. as storas? pasifotkink su blykste ereli ir paziuresim kas pas tave matysis
Gal tada nori palyginumui su manim imest "back double biceps" paziuresim dar ta ryskuma
Tu ne tos pakraipos zmogau gal nori pasidauzit?O ne savo double biceps,nenori dar paligint pas ka dikas ilgenis. D,as visa laika kas zoliu rukau,o tu galvoji ka pawalgit ir vistiek esi belvistikas ; )o tu stengies sportoji ir visiek esi beviltiskas kaip tu jauties ? : D
Neprisijungęs
- BadSanta
- Dažnas dalyvis
#31 2008-04-13 23:14
FunDer rašė:
BadSanta rašė:
FunDer rašė:
O tu su savo mase storai,gali net neusisneket ; ),kam man buti storu? : ],tu pailsek geriau,ir gerk gaineri sawo : ),dar sustos su deca paimk,kad ir snukis didialis butu : )Nereikejo man niekada geinerio voveriuk
O kur pas tave tas ryskumas tai bbz, presas ne daugiau matos nei pas mane, gal galva ryski, bet ir tos nesimato. as storas? pasifotkink su blykste ereli ir paziuresim kas pas tave matysis
Tu ne tos pakraipos zmogau gal nori pasidauzit?O ne savo double biceps,nenori dar paligint pas ka dikas ilgenis.
D,as visa laika kas zoliu rukau,o tu galvoji ka pawalgit ir vistiek esi belvistikas ; )o tu stengies sportoji ir visiek esi beviltiskas kaip tu jauties ? : D
Duchas esi, katik stumei storas utiutiu, tu plonas, db jau suda mali, uodega skuki utiutiu i kita puse, pasidauzyt, pasisaudyt utiutiu nenori? viskas aisku su tavim stubure
Neprisijungęs
- bakaz
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Prie tavo vienkiemio
- Registravosi: 2007-01-04
- Žinutės: 696
#32 2008-04-13 23:15
FunDer rašė:
BadSanta rašė:
FunDer rašė:
O tu su savo mase storai,gali net neusisneket ; ),kam man buti storu? : ],tu pailsek geriau,ir gerk gaineri sawo : ),dar sustos su deca paimk,kad ir snukis didialis butu : )Nereikejo man niekada geinerio voveriuk
Tu ne tos pakraipos zmogau gal nori pasidauzit?O ne savo double biceps,nenori dar paligint pas ka dikas ilgenis.
D,as visa laika kas zoliu rukau,o tu galvoji ka pawalgit ir vistiek esi belvistikas ; )o tu stengies sportoji ir visiek esi beviltiskas kaip tu jauties ? : D
Na nebutina cia taip ziauriai stumt Pradejot matuotis pas ka ilgesnis... Bet tiesos yra, badsanta tu ir retabolila naudojai kiek pamenu, bet kur jo padariniai
? 0 sveiku, o gal isvis i minusa.
Neprisijungęs
- Plienas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2007-12-11
- Žinutės: 1834
#33 2008-04-13 23:19
Internetiniai mafijozai,baikit rietis,ne po 10 metu turit.
Neprisijungęs
- BadSanta
- Dažnas dalyvis
#34 2008-04-13 23:20
bakaz rašė:
FunDer rašė:
BadSanta rašė:
Nereikejo man niekada geinerio voveriukO kur pas tave tas ryskumas tai bbz, presas ne daugiau matos nei pas mane, gal galva ryski, bet ir tos nesimato. as storas? pasifotkink su blykste ereli ir paziuresim kas pas tave matysis
Na nebutina cia taip ziauriai stumt
Pradejot matuotis pas ka ilgesnis... Bet tiesos yra, badsanta tu ir retabolila naudojai kiek pamenu, bet kur jo padariniai
utiutiu tai tau taip atrodo, naujam konkurse jei issifruosi kur mano ft manau pamatysi pasikeite kas ar ne
Neprisijungęs
- bakaz
- Dažnas dalyvis
#35 2008-04-13 23:20
Plienas rašė:
Eikit geriau po varskes pakeli suvalgyt prie miega. Daugiau naudos bus
Neprisijungęs
- Plienas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2007-12-11
- Žinutės: 1834
#36 2008-04-13 23:21
bakaz rašė:
Plienas rašė:
Eikit geriau po varskes pakeli suvalgyt prie miega. Daugiau naudos bus
thats my boy
Neprisijungęs
- Liudas
- Varžybų dalyvis
- Registravosi: 2007-11-26
- Žinutės: 351
#37 2008-04-13 23:24
Gal gali imest trailer`ius kaip tu patupi 200?
Neprisijungęs
- bakaz
- Dažnas dalyvis
#38 2008-04-13 23:25
BadSanta rašė:
bakaz rašė:
FunDer rašė:
Tu ne tos pakraipos zmogau gal nori pasidauzit?O ne savo double biceps,nenori dar paligint pas ka dikas ilgenis.D,as visa laika kas zoliu rukau,o tu galvoji ka pawalgit ir vistiek esi belvistikas ; )o tu stengies sportoji ir visiek esi beviltiskas kaip tu jauties ? : D
Na nebutina cia taip ziauriai stumt
Pradejot matuotis pas ka ilgesnis... Bet tiesos yra, badsanta tu ir retabolila naudojai kiek pamenu, bet kur jo padariniai
utiutiu tai tau taip atrodo, naujam konkurse jei issifruosi kur mano ft manau pamatysi pasikeite kas ar ne
Ai jau zinau. Tai tu busi tas pleibojus is pries paskutines foto? Ok juokauju. Einu antra varskes pakeli sukirst, perdaug alkanas.
Neprisijungęs
- BadSanta
- Dažnas dalyvis
#39 2008-04-13 23:28
bakaz rašė:
BadSanta rašė:
bakaz rašė:
Na nebutina cia taip ziauriai stumtPradejot matuotis pas ka ilgesnis... Bet tiesos yra, badsanta tu ir retabolila naudojai kiek pamenu, bet kur jo padariniai
Ai jau zinau. Tai tu busi tas pleibojus is pries paskutines foto?
Ok juokauju. Einu antra varskes pakeli sukirst, perdaug alkanas.
Nea, bet siaip mano pazystamas, o mano ft dar nera, bys ant dienu
Neprisijungęs
- FunDer
- Dažnas dalyvis
#40 2008-04-13 23:28
Liudas rašė:
Gal gali imest trailer`ius kaip tu patupi 200?
O tau gal dar imest kaip merga pisu?Kad patikietum ,kad dikas stovi : ),neturiu as tokiu nesamoniu.As ir taip cia nusifotkinau,tik pazhet kaip atrodau pries dieta ir po.
Neprisijungęs
- nutis
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Joniškis - Klaipėda
- Registravosi: 2006-06-28
- Žinutės: 128
#41 2008-04-14 07:12
FunDer pamiršai paminėti apie savo pritupimus darai su triko, o spaudimą su spaudimo maikute.
Neprisijungęs
- Alibras
- Varžybų dalyvis
#42 2008-04-14 09:30
Lurai jus lurai
Neprisijungęs
- FunDer
- Dažnas dalyvis
#43 2008-04-14 10:05
nutis rašė:
FunDer pamiršai paminėti apie savo pritupimus darai su triko, o spaudimą su spaudimo maikute.
Mulki su bintais 160 paspauzdiau tai net nerasiau : ),kad isvis nesijaustumet apgailietini,ir nedingtu noras sportot ; ),o pritupimus tai su bintais darau,nes kitaip kelenas skauda.
Neprisijungęs
- Alibras
- Varžybų dalyvis
#44 2008-04-14 10:15
FunDer rašė:
nutis rašė:
Mulki su bintais 160 paspauzdiau tai net nerasiau : ),kad isvis nesijaustumet apgailietini,ir nedingtu noras sportot ; ),o pritupimus tai su bintais darau,nes kitaip kelenas skauda.
Baik taip sokinet ant ragu
Neprisijungęs
- Taboo
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-02-15
- Žinutės: 2587
- Atsiliepimai: 10
#45 2008-04-14 12:20
Alibras rašė:
FunDer rašė:
nutis rašė:
Baik taip sokinet ant ragu
kuo didesnis utiutiu tuo daugiau rekia
Neprisijungęs
- FunDer
- Dažnas dalyvis
#46 2008-04-14 12:26
Taboo rašė:
Alibras rašė:
FunDer rašė:
Mulki su bintais 160 paspauzdiau tai net nerasiau : ),kad isvis nesijaustumet apgailietini,ir nedingtu noras sportot ; ),o pritupimus tai su bintais darau,nes kitaip kelenas skauda.Baik taip sokinet ant ragu
kuo didesnis utiutiu tuo daugiau rekia
Atvaziosi jai i klp per varzibas kur bus geguzes 16 galiesi i akys pasakit,utiutiu man,kad 2 kartus uz mane didiasnis,bet is oro cia duxais vadint pisiu per ciuhana,ir netiki zaibu pamatisi,utiutiu kas vieliau bus suwarisi tu mane ar ne,bet is oro pisti prota,niekas taip nedaro.
Neprisijungęs
- Liudas
- Varžybų dalyvis
#47 2008-04-14 12:28
FunDer rašė:
Taboo rašė:
Alibras rašė:
Baik taip sokinet ant ragukuo didesnis utiutiu tuo daugiau rekia
Atvaziosi jai i klp per varzibas kur bus geguzes 16 galiesi i akys pasakit,utiutiu man,kad 2 kartus uz mane didiasnis,bet is oro cia duxais vadint pisiu per ciuhana,ir netiki zaibu pamatisi,utiutiu kas vieliau bus suwarisi tu mane ar ne,bet is oro pisti prota,niekas taip nedaro.
Tai utiutiu cia pisi prota kad 200patupi?
Nieks netiki cia tavim, jei nepastebejai.....
Neprisijungęs
- FunDer
- Dažnas dalyvis
#48 2008-04-14 12:31
Liudas rašė:
FunDer rašė:
Taboo rašė:
kuo didesnis utiutiu tuo daugiau rekiaAtvaziosi jai i klp per varzibas kur bus geguzes 16 galiesi i akys pasakit,utiutiu man,kad 2 kartus uz mane didiasnis,bet is oro cia duxais vadint pisiu per ciuhana,ir netiki zaibu pamatisi,utiutiu kas vieliau bus suwarisi tu mane ar ne,bet is oro pisti prota,niekas taip nedaro.
Tai utiutiu cia pisi prota kad 200patupi?
Nieks netiki cia tavim, jei nepastebejai.....
Tai esme ir yra,kad as tiek patupiu,pries varzybas kur paimiau 1 vieta LT patupiau 170 is 1bandimo,o poto kai tupiau su daugiau mane uzbaudavo neuzskaite,ir prapisau 2 bandimus,todel varzibu tose katologose uzviksota tik 170,bet patupiu 200,nes as salei vien trenke su 170 dirbu.
Neprisijungęs
- Liudas
- Varžybų dalyvis
#49 2008-04-14 12:34
FunDer rašė:
Liudas rašė:
FunDer rašė:
Atvaziosi jai i klp per varzibas kur bus geguzes 16 galiesi i akys pasakit,utiutiu man,kad 2 kartus uz mane didiasnis,bet is oro cia duxais vadint pisiu per ciuhana,ir netiki zaibu pamatisi,utiutiu kas vieliau bus suwarisi tu mane ar ne,bet is oro pisti prota,niekas taip nedaro.Tai utiutiu cia pisi prota kad 200patupi?
Nieks netiki cia tavim, jei nepastebejai.....Tai esme ir yra,kad as tiek patupiu,pries varzybas kur paimiau 1 vieta LT patupiau 170 is 1bandimo,o poto kai tupiau su daugiau mane uzbaudavo neuzskaite,ir prapisau 2 bandimus,todel varzibu tose katologose uzviksota tik 170,bet patupiu 200,nes as salei vien trenke su 170 dirbu.
Tai jau cia atmazkes prasideda... tai su 200 ar su 170?
Nes nepatupt galima ir su 400....
Bet jei kampai tokie, kaip Kaune buvo cia kazkada, tai ten ne puses tiek nepatupia kiek reik
Neprisijungęs
- FunDer
- Dažnas dalyvis
#50 2008-04-14 12:35
Ir cia nereik toli,eiti kai pasakiau daubarui,kad tiek ispauzdiu ir tiek patupiu jis irgi nepatikiejo ; D,kol neparozdiau jam salei : )
Neprisijungęs