- Registruotas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2013-06-05
- Žinutės: 8
- Atsiliepimai: 0
#1 2013-10-23 23:23
Kur lankyti boksa?
Sveiki.
Zadu pradeti lankyti boksa Kaune. Norejau paklaust, kokius klubus rekomenduotumet? Ir kodel? Parasykit kaina +-, nes ji man svarbi. Einu i anglu papildoma, ten ganetinai dauuuug isleidziu.
Dabar dar apie boksa yra klausimeliu. I pirmas treniruotes, tai dar boksui tinkamos avalynes neturesiu... Ka detis? Futbolo salinukus? Begimo?
Beje, jei yra svarbu, tai man 16m., ugis 173cm, svoris ~70kg.
Neprisijungęs
- smekla
- Žmogus-su-tapkėm
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-10-28
- Žinutės: 8716
- Atsiliepimai: 25
#2 2013-10-23 23:45
Re: Kur lankyti boksa?
gonge, nes rimtas bokso klubas kaune.
Neprisijungęs
- baikalasz
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-08-09
- Žinutės: 448
- Įspėjimai: 1
#3 2013-10-23 23:47
Nezinau kaip kitur, bet kur as einu tai visi basom treniruojasi saleje. Taip, kad pirmam kartui manau uzteks kojas nusiplauti, kad nesmirdetu
Paskutinį kartą taisė baikalasz (2013-10-23 23:47)
Neprisijungęs
- smekla
- Žmogus-su-tapkėm
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-10-28
- Žinutės: 8716
- Atsiliepimai: 25
#4 2013-10-23 23:50
pasiimk kedus sortus ir maike, ranksluosti sampuna
Neprisijungęs
- Registruotas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2013-06-05
- Žinutės: 8
#5 2013-10-24 18:03
baikalasz, pas mane jos visada svarios O kur pats sportuoji?
smekla, liuks, tada! Jau ir pats daug turejau minciu apie si kluba. Eina draugai, bet jiems nemokamai del turimu pasiekimu.. Tai kokia kaina menesiui? Koks tvarkarastis? Kiek paciam metu? I suaugusiuju grupe gal jau eini? Papasakok, kaip ten kas. Ok, labai gerai, kad dusai yra..! Kedus, tai kokius pasiimt? Ir kaip del pirstiniu? Duoda? Veliau, tai paciam pirktis reikes?
Neprisijungęs
- baikalasz
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-08-09
- Žinutės: 448
- Įspėjimai: 1
#6 2013-10-25 13:03
Registruotas rašė:
baikalasz, pas mane jos visada svarios
O kur pats sportuoji?
smekla, liuks, tada! Jau ir pats daug turejau minciu apie si kluba. Eina draugai, bet jiems nemokamai del turimu pasiekimu.. Tai kokia kaina menesiui? Koks tvarkarastis? Kiek paciam metu? I suaugusiuju grupe gal jau eini? Papasakok, kaip ten kas. Ok, labai gerai, kad dusai yra..! Kedus, tai kokius pasiimt? Ir kaip del pirstiniu? Duoda? Veliau, tai paciam pirktis reikes?
Salei sportuoju siuo metu... as seniau eidavau ir tai ne kaune, o kretingoje
Neprisijungęs
- Busiudidelis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-12-16
- Žinutės: 45
#7 2013-10-25 19:00
ner skirtumo del batu svarbu tau paciam patogu butu , pajudek namuose pajausi nepatogu dekis kitus , patogu -eik su tais , pasiziurek pora filmuku youtubei kaip smugiout ir tada pradek , jaigu treneris kreips demesi i naujokus tai pasakis ir paras kaip daryt , bet per pirmas trenkes nelabai tikiu , kad kas i tave demesi kreips
Neprisijungęs
- NATURAL1978
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-04-16
- Žinutės: 4833
- Atsiliepimai: 30
#8 2013-10-25 19:46
Registruotas rašė:
Sveiki.
Zadu pradeti lankyti boksa Kaune. Norejau paklaust, kokius klubus rekomenduotumet? Ir kodel? Parasykit kaina +-, nes ji man svarbi. Einu i anglu papildoma, ten ganetinai dauuuug isleidziu.
Dabar dar apie boksa yra klausimeliu. I pirmas treniruotes, tai dar boksui tinkamos avalynes neturesiu... Ka detis? Futbolo salinukus? Begimo?
Beje, jei yra svarbu, tai man 16m., ugis 173cm, svoris ~70kg.
GONGAS gerai ,bet ten kai pastatys naujoka su sportavusiu tai gausi ir atsoks noras,va kur mano sunus sportuoja ,LKKA pas V.BRUZA,ten naujoku neperdaugiausia kaina man atrodo 50 lt ,trevkes 1,2,3.5,6 jei paims labai niekas neduoda dauzyti,turesi garbes su V.SUBACIUM,PETRONIU IR E STANIONIU pasitreniruoti greta ,turesi is ko pavyzdy imti.28 d grizta is pasaulio cempionato,tai antradieni treneri gali jau rasti salej.
iaip dar NOKAUTAS klubas naujas yra su nauju jaunu gabiu treneriu M.PALIONIU kuris buves atsportaves ne vienerius metus varzybose baige LKKA ir pradejo treniruoti,turi patirties bokse ir dar pilnas entuziazmo,ten vytauto 56 atrodo,kur parkely sena rusu mokykla tai ten is kiemo puses.ten gerai tas kad zmoniu nedaug tai treneris vos ne asmeniskai viska rodo ,o cia pradzioje pagrindas.
tokiam GONGE tai ten niekas nesicackins,darysi ka visi daro niekas uz rankos nelaikys ,tiesiog megdziosi kitus,niekas neaiskins kodel taip o ne kitaip.nes ten daug hebros tenai.va kai pamato kad gabus tai radeda mokint.
Neprisijungęs