Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

alpinestar
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-07-15
Žinutės: 7
Atsiliepimai: 0

#1 2013-11-09 22:32

Kreatinas + L-Karnitinas

Sveiki, ar galima/patartina kartu vartoti kreatiną ir l-karnitiną? Veiksminga? Jokių nepageidaujamų reakcijų? Ačiū už Jūsų mintis! smile

Neprisijungęs

JANKY
Naujas dalyvis
Registravosi: 2013-09-29
Žinutės: 42

#2 2013-11-10 10:39

Re: Kreatinas + L-Karnitinas

Nepageidaujamu reakciju nebus, bet Vienas augina mase, kitas naudojamas ja metant...
Nesuderinami dalykai. Apsispresk ko tau reikia, ar auginti mase ar ja mesti.
Kai apsispresi vartok viena is siu produktu. Jokios prasmes juos vartoti vienu metu nematau...

Neprisijungęs

alpinestar
Naujas dalyvis

#3 2013-11-10 16:52

Kiek domėjausi, tai L-Karnitinas raumens „netirpdo“, o aš noriu sumažinti poodinį riebalų sluoksnį. O kreatiną jau esu vartojęs tam, kad padidinčiau momentinę jėgą. Kadangi mano sporto šakos atstovams didelė raumens apimtis nėra aktualu, o svarbesnė yra „reali nauda“, todėl ir pagalvojau apie kreatiną. Ką rekomenduotumėt tokiu atveju?

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15147
Atsiliepimai: 46

#4 2013-11-10 18:55

gali draisiai kartu naudoti, netrukdo viena kitam

Neprisijungęs

alpinestar
Naujas dalyvis

#5 2013-11-10 20:13

Ačiū, už pagalbą!

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying
Registravosi: 2008-07-08
Žinutės: 12001
Atsiliepimai: 92

#6 2013-11-10 20:32

kam kretina su kretinu maisyti? gal geriau imti viena is ju ir jungti vitaminus ar bcaa ar abu

Neprisijungęs

rubizzz
Dažnas senbūvis
Vietovė: kaunas
Registravosi: 2010-03-11
Žinutės: 3463
Atsiliepimai: 4

#7 2013-11-10 20:38

alpinestar rašė:

Kiek domėjausi, tai L-Karnitinas raumens „netirpdo“, o aš noriu sumažinti poodinį riebalų sluoksnį. O kreatiną jau esu vartojęs tam, kad padidinčiau momentinę jėgą. Kadangi mano sporto šakos atstovams didelė raumens apimtis nėra aktualu, o svarbesnė yra „reali nauda“, todėl ir pagalvojau apie kreatiną. Ką rekomenduotumėt tokiu atveju?

O kreatinas momentinio poveikio papildas? hmm

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2008-10-12
Žinutės: 8132
Atsiliepimai: 54

#8 2013-11-10 20:57

rubizzz rašė:

alpinestar rašė:

kreatino poweikis ikraunamasis. bet jis duoda sprogstamos jegos

Neprisijungęs

rubizzz
Dažnas senbūvis
Vietovė: kaunas
Registravosi: 2010-03-11
Žinutės: 3463
Atsiliepimai: 4

#9 2013-11-10 21:00

zaliasss rašė:

rubizzz rašė:

alpinestar rašė:

kreatino poweikis ikraunamasis. bet jis duoda sprogstamos jegos

Na gal ne taip supratau kolegos išsireiškimą dėl "momentinės jėgos" smile

Neprisijungęs

alpinestar
Naujas dalyvis

#10 2013-11-10 21:05

Taip, būtent, galvoje turėjau sporgstamąją jėgą smile