Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Ignas16
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2012-03-08
Žinutės: 142
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 0

#1 2014-01-18 19:49

Su skrandziu

Aš kreatinas kelia rūgštingumą ir ar nedirgina skrandžio?
Kaip su geineriu ar jis irgi nebus peilis man. Nes su rūgštim turiu bėdu. kaip jis nekelia irgi rūgšties?

Neprisijungęs

kenis
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-29
Žinutės: 2585
Atsiliepimai: 6

#2 2014-01-18 20:28

Re: Su skrandziu

Ignas16 rašė:

Aš kreatinas kelia rūgštingumą ir ar nedirgina skrandžio?
Kaip su geineriu ar jis irgi nebus peilis man. Nes su rūgštim turiu bėdu. kaip jis nekelia irgi rūgšties?

Pabandyk ir pamatysi.

Neprisijungęs

jazz1
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2012-09-06
Žinutės: 70

#3 2014-01-19 19:46

Turi problemų su skrandžio rūgštingumu? Aš asmeniškai sergu skrandžio refliuksu (GERD), tai kreatinas man nekelia rūgštingumo. Gainerio ne esu gėręs, nežinau. Bet geriu bcaa,baltymus( whey ir casein), vitaminus,kreatina, kartais pre-workout, tai jie man nekelia rūgšties. Kaip bebūtų viskas priklauso nuo žmogaus.

Neprisijungęs

Ignas16
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2012-03-08
Žinutės: 142
Įspėjimai: 2

#4 2014-01-20 10:53

Jo kazkas su skrandziu uzejo. Didziuliai skausmai buvo krutines srity pasirodo nuo skrandzio pykino temperatura sukilo. Tai net diena ligoninej ant lasaliniu gulejau. zarna rijau sake, kazkoks ale uzdegimas. menesi sporta uzdraude. ir mityba prisiziuret. pries miega nebeleido valgyt ir panasiai. kazkaip pats sau sukudes atrodau, nors tik 1kg numeciau...

Neprisijungęs

sdG
Naujas dalyvis
Vietovė: Suomija
Registravosi: 2014-02-16
Žinutės: 7

#5 2014-02-16 21:11

Tai vanduo visas is raumenų išėjo todėl ir sukūdęs. Man tas pats su refliuksu net išvaržą turiu prieskrandžio 2 laipsnio. VISKA LEMIA MAISTAS IR JO IŠMĖTYMAS DIENOJE. jokių kečiupų riabaus maisto ir mažiau anglevandenių (bulvių ypač) ir neturiu simptomų jau pusę metų.

Neprisijungęs

nenugalimas
pulsometras
Registravosi: 2011-03-15
Žinutės: 3797
Atsiliepimai: 13

#6 2014-02-16 21:16

sdG rašė:

Tai vanduo visas is raumenų išėjo todėl ir sukūdęs. Man tas pats su refliuksu net išvaržą turiu prieskrandžio 2 laipsnio. VISKA LEMIA MAISTAS IR JO IŠMĖTYMAS DIENOJE. jokių kečiupų riabaus maisto ir mažiau anglevandenių (bulvių ypač) ir neturiu simptomų jau pusę metų.

Kaip sita dalyka jutai? Vienas didziausias blogis tai prisikimst vakarais, pries einant miegot.

Neprisijungęs

sdG
Naujas dalyvis
Vietovė: Suomija
Registravosi: 2014-02-16
Žinutės: 7

#7 2014-02-17 11:53

Nejauti tu jos. Tiesiog refliuksas toks dažnas kad nespeji Renee ryt saujom. Man ja MDC diagnozavo (Vilniuj Grybo gatvėj).

Neprisijungęs

kitrox
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-02-20
Žinutės: 17

#8 2014-02-17 14:22

man virs metu rugstis gan daznai kildavo kol nepradejau salotu daugiau valgyt ir siaip nepasitaisiau mitybos ;D

Neprisijungęs

Nerka28
Dažnas dalyvis
Vietovė: Dublin
Registravosi: 2014-01-06
Žinutės: 447

#9 2014-02-24 23:39

Man irgi kazkas yra bet nelabai suprantu ar skrandis ar pilve kazkas ryte normaliai pusryciai sale maistas po sales, pietus kas nors pries darba, o darbe pavalgau padarai darba isoki i masina ir karstis ispila ties skrandziu kartais visas pilvas kaisti pradeda bet tik kai sedziu masinoi kai vaikstau, dirbu viskas gerai niekaip nesuprantu kas yra net prakaitas ispila ties skrandziu. Pas daktara kazkaip nesinori eiti bet jauciu reiks. Gal kam esa buve taip?

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net