Puslapiai: 1
Tema uždaryta
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Sveiki, noriu numest tešlas ir nieko apie tai neišmanau.
- squatzombie
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2014-11-28
- Žinutės: 4
- Atsiliepimai: 0
#1 2014-11-28 00:43
Sveiki, noriu numest tešlas ir nieko apie tai neišmanau.
1. Aš pagrinde tai suprantu, jog reikia kardio ir dietos pasilaikyt, kad atsikratyt riebalų, bet man sunku suvokt, kaip galima apskaičiuot kokį kalorijų kiekį negalima viršyti ir suryti jų deficitą norint numesti svorį. Kadangi visi žmonės skirtingi tai man ir kyla klausimas, kaip tai apskaičiuoti.
2. Dar vienas klausimas įdomu, jei esi ant kalorijų deficito, kiek tai gali tęstis laiko, nes palei logiką, jei yra deficitas, tai riebalai kris iki 0% (kas būtų klinikinė mirtis), jei esi virš normos, tai riebalai augs.
3. Kitas klausimas, ar jūs susiperkate tam tikrus produktus ir kalorijas susiskaičiavę pasiskirstote valgį, kuris yra identiškas, neatsibosta jį kapot kiekvieną dieną?
4. Ar didelę reikšmę kardio turi jūsų svorio metimo cikle?
5. Ką valgote, kas pigiau būtų?
6. Ir galiausiai, kiek kartų valgote per dieną?
Esu 188cm 97kg 14-15% riebumo anot kaliperio.
Neprisijungęs
- Building
- Varžybų dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-07-23
- Žinutės: 6562
- Atsiliepimai: 6
#2 2014-11-28 06:50
Re: Sveiki, noriu numest tešlas ir nieko apie tai neišmanau.
squatzombie rašė:
1. Aš pagrinde tai suprantu, jog reikia kardio ir dietos pasilaikyt, kad atsikratyt riebalų, bet man sunku suvokt, kaip galima apskaičiuot kokį kalorijų kiekį negalima viršyti ir suryti jų deficitą norint numesti svorį. Kadangi visi žmonės skirtingi tai man ir kyla klausimas, kaip tai apskaičiuoti.
2. Dar vienas klausimas įdomu, jei esi ant kalorijų deficito, kiek tai gali tęstis laiko, nes palei logiką, jei yra deficitas, tai riebalai kris iki 0% (kas būtų klinikinė mirtis), jei esi virš normos, tai riebalai augs.
3. Kitas klausimas, ar jūs susiperkate tam tikrus produktus ir kalorijas susiskaičiavę pasiskirstote valgį, kuris yra identiškas, neatsibosta jį kapot kiekvieną dieną?
as net nenoriu pradet kalbet su tavim
Neprisijungęs
- Wiliukazz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2012-01-13
- Žinutės: 2242
- Atsiliepimai: 7
#3 2014-11-28 07:43
Re: Sveiki, noriu numest tešlas ir nieko apie tai neišmanau.
squatzombie rašė:
Neprisijungęs
Tema uždaryta
Puslapiai: 1
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Sveiki, noriu numest tešlas ir nieko apie tai neišmanau.