Puslapiai: 1 2
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Apie viską
- » Reikia pagalbos puslapio pavadinimui sugalvoti
- dzukauskas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2012-08-25
- Žinutės: 205
- Atsiliepimai: 0
#26 2015-02-19 16:09
Re: Reikia pagalbos puslapio pavadinimui sugalvoti
Aš galvoju ir labai daug, o kuo daugiau sumastau, tuo labiau susipainau ir nebeišsirenku, į galvą daugiausiai lenda angliški žodžiai, bet pats norėčiau, kad į galvą šautu koks angliškai lietuviškas junginys ar panašiai.
Neprisijungęs
- Omni
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2014-12-22
- Žinutės: 602
- Atsiliepimai: 3
#27 2015-02-19 16:12
Kaip nors modernussportas.lt Apeliuok į mados vaikytojus, jei nori sėkmės.
Paskutinį kartą taisė Omni (2015-02-19 16:12)
Neprisijungęs
- apetitas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2014-04-02
- Žinutės: 608
- Atsiliepimai: 1
#28 2015-02-19 16:27
www.presasperdvidienas.lt būtų populiaru
Neprisijungęs
- dzukauskas
- Dažnas dalyvis
#29 2015-02-19 16:28
apetitas rašė:
www.presasperdvidienas.lt būtų populiaru
Lankomumas tikrai būtų, bet mano kuriamo puslapio/blogo, turinys kitoks.
Neprisijungęs
- Omni
- Dažnas dalyvis
#30 2015-02-19 16:42
O Kaip Mano Variantas?
Neprisijungęs
- dzukauskas
- Dažnas dalyvis
#31 2015-02-19 16:58
Omni rašė:
O Kaip Mano Variantas?
Kažkaip man sportas ir modernumas atrodo netinkami sinonimai, modernumas man labiau asocijuojasi ne su sportu, o su buitimi, baldais.
Neprisijungęs
- Neprivalges
- mentai kompą grąžino
- Vietovė: Pussyland
- Registravosi: 2013-12-23
- Žinutės: 5316
- Atsiliepimai: 15
#32 2015-02-19 17:01
dzukauskas rašė:
Omni rašė:
O Kaip Mano Variantas?
Kažkaip man sportas ir modernumas atrodo netinkami sinonimai, modernumas man labiau asocijuojasi ne su sportu, o su buitimi, baldais.
niekam neįdomu su kuom asocijuojasi TAU. Ne SAU puslapį darai.
Neprisijungęs
- dzukauskas
- Dažnas dalyvis
#33 2015-02-19 17:14
Neprivalges rašė:
dzukauskas rašė:
Omni rašė:
O Kaip Mano Variantas?
niekam neįdomu su kuom asocijuojasi TAU. Ne SAU puslapį darai.
Žmogus paklausė apie jo variantą, tai aš ir atsakiau, jei tau neįdomu, o jau matosi nuo šios temos pradžios, tai būk malonus ir aplenk šią temą, yra daug kitų temų kur gali pasireikšti.
Neprisijungęs
- Omni
- Dažnas dalyvis
#34 2015-02-19 17:20
Puslapį renkiesi ne pagal tai, kas tau su kuo asocijuojasi, o pagal publikos poreikius, ką jie norėtų matyt. Puslapio pasirinkime, jei nori lankomumo, o ne savo asmeninio dienoraščio, tavo nuomonė figuruoja minimaliai. Turi žiūrėt koks pavadinimas kiek liaudies pritrauktų, o ne dėstyt savas mintis ir vertinimus bei asociacijas.
E-puslapis - verslas, o ne, kaip minėjau, dienoraštis.
Būk žmogus, nepradėk dabar man aiškint ką aš galiu daryt ir ko ne (pvz. - "gali neberašyt čia ir išeit iš šitos temos"). Ačiū.
Daugelis e-projektų sufailina, nes juos kuria pseudo-idėjininkai, o ne verslininko nusiteikimą turintys žmonės.
Nors matosi, kad esi visiškas megėjas, bet duosiu dar vieną protingą patarimą - pavadinimas neturi apsiriboti vien kruosfytu. Jei netyčia pasiteisins tas vienas procentukas sėkmės, garantuotai užsimanysi plėst auditoriją ir apimti daugiau sričių. Todėl pavadinimas turi būti lankstus ir universalus.
Šitie, kolkas, nemokamai.
Paskutinį kartą taisė Omni (2015-02-19 17:25)
Neprisijungęs
- dzukauskas
- Dažnas dalyvis
#35 2015-02-19 17:28
Nereikia užsigauti, kad jūsų pasiūlyto varianto neišsirenka, čia natūrali atranka, visi skirtingi, kas kaip ką supranta. Pačiame pirmame poste, rašiau, kad prašau pagalbos padėti sugalvoti pavadinimą, o jau koks tiks tai aš išsirinksiu, jei nenorit padėti, tai tiesiog nerašykit nieko, aš juk jūsų neverčiu čia ateiti ir man siūlyti man pavadinimus.
Ačiū už supratingumą. Ir nesileiskim į smulkmenas.
Neprisijungęs
- Volframas
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-02-15
- Žinutės: 6550
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 35
#36 2015-02-19 17:32
Omni rašė:
Puslapį renkiesi ne pagal tai, kas tau su kuo asocijuojasi, o pagal publikos poreikius, ką jie norėtų matyt. Puslapio pasirinkime, jei nori lankomumo, o ne savo asmeninio dienoraščio, tavo nuomonė figuruoja minimaliai. Turi žiūrėt koks pavadinimas kiek liaudies pritrauktų, o ne dėstyt savas mintis ir vertinimus bei asociacijas.
Būk žmogus, nepradėk dabar man aiškint ką aš galiu daryt ir ko ne (pvz. - "gali neberašyt čia ir išeit iš šitos temos"). Ačiū.
Daugelis e-projektų sufailina, nes juos kuria pseudo-idėjininkai, o ne verslininko nusiteikimą turintys žmonės.
Aš, tai nesutikčiau su tavim (vėl!!). Aš kaip suprantu, tai čia bus elementarus blog'as. Tai tokį pradėti, omeny turint vien babkes... nereikia tada geriau net pradėti, nes nusivilsi Blogo autorius turi, net ne turi, o privalo būti idėjinis (jokiu būdu ne pseudo). Kad blog'as kažkokias pasyvias pajamas generuotų, tai čia reikia velniškai daug pastangų ir ne tik jį pildant, bet ir reklamuojant. Čia didžiulė investicija laiko atžvilgiu.
Aišku jei čia tik rinksi auditoriją ir poto paleisi kažkokį eKomercijos puslapį, tai tada jo Omnio teisybė. Tada sekmės perspjaunant milijoną kitų konkurentų. Aplamai smalsu man. Tu čia babkių bandysi pasidaryt? Ar tiesiog turi ką pasakyti, tad kuri blog'ą?
Paskutinį kartą taisė Volframas (2015-02-19 17:35)
Neprisijungęs
- dzukauskas
- Dažnas dalyvis
#37 2015-02-19 17:33
Omni rašė:
garantuotai užsimanysi plėst auditoriją ir apimti daugiau sričių.
Puslapis kuris bus ne pinigams daryti, yra dar žmonių kuriems ir be pinigų kai kas daugiau rūpi. O dėl pletojimosi, tai juk rašiau krossfitas ir sunkioji atletika, apie kultūrizma nebereikia informacijos ir taip pilnas internetas.
Neprisijungęs
- dzukauskas
- Dažnas dalyvis
#38 2015-02-19 17:37
Volframas rašė:
Omni rašė:
Daugelis e-projektų sufailina, nes juos kuria pseudo-idėjininkai, o ne verslininko nusiteikimą turintys žmonės.Aš, tai nesutikčiau su tavim (vėl!!). Aš kaip suprantu, tai čia bus elementarus blog'as. Tai tokį pradėti, omeny turint vien babkes... nereikia tada geriau net pradėti, nes nusivilsi
Blogo autorius turi, net ne turi, o privalo būti idėjinis (jokiu būdu ne pseudo). Kad blog'as kažkokias pasyvias pajamas generuotų, tai čia reikia velniškai daug pastangų ir ne tik jį pildant, bet ir reklamuojant. Čia didžiulė investicija laiko atžvilgiu.
Aišku jei čia tik rinksi auditoriją ir poto paleisi kažkokį eKomercijos puslapį, tai tada jo Omnio teisybė. Tada sekmės perspjaunant milijoną kitų konkurentų. Aplamai smalsu man. Tu čia babkių bandysiu pasidaryt? Ar tiesiog turi ką pasakyti, tad kuri blog'ą?
Tiesio pastebėjau, kad Lietuvoje mažai informacijos apie krossfitą ir sunkiąją atletiką, o angliškai ar rusiškai nevisi žmogeliukai moka skaityti, tai tiesiog noriu suteikti informacijos žmonėms, kurie domisi krossfitu ir sunkiaja atletika.
Neprisijungęs
- Omni
- Dažnas dalyvis
#39 2015-02-19 17:41
Volframas rašė:
Omni rašė:
Daugelis e-projektų sufailina, nes juos kuria pseudo-idėjininkai, o ne verslininko nusiteikimą turintys žmonės.Aš, tai nesutikčiau su tavim (vėl!!). Aš kaip suprantu, tai čia bus elementarus blog'as. Tai tokį pradėti, omeny turint vien babkes... nereikia tada geriau net pradėti, nes nusivilsi
Blogo autorius turi, net ne turi, o privalo būti idėjinis (jokiu būdu ne pseudo). Kad blog'as kažkokias pasyvias pajamas generuotų, tai čia reikia velniškai daug pastangų ir ne tik jį pildant, bet ir reklamuojant. Čia didžiulė investicija laiko atžvilgiu.
Aišku jei čia tik rinksi auditoriją ir poto paleisi kažkokį eKomercijos puslapį, tai tada jo Omnio teisybė. Tada sekmės perspjaunant milijoną kitų konkurentų. Aplamai smalsu man. Tu čia babkių bandysi pasidaryt? Ar tiesiog turi ką pasakyti, tad kuri blog'ą?
Rašai blogą žmonėm, tad "viewsai" yra internetinė (pirmapradė projekto) valiuta. Verslininko nusiteikimas tas pats, tik "valiuta" kita.
O jei eilinis generic blogas, tai... Haha.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 2
- Pradžia
- » Apie viską
- » Reikia pagalbos puslapio pavadinimui sugalvoti