- Bright
- Išmestas
- Registravosi: 2015-11-18
- Žinutės: 106
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 0
#26 2015-11-19 20:40
Re: Lėtas masės augimas
BloodyZero-Per diena rinkau 3000++ kolorijų ta galiu garantuot, o mano ūgiui ir treniruotės intensyvumui buvo pats tas, kad augtų masė.
Neprisijungęs
- BloodyZero
- Visagino fenomenas
- Vietovė: Kaunas/Visaginas
- Registravosi: 2013-03-24
- Žinutės: 6429
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 15
#27 2015-11-19 20:41
Bright rašė:
BloodyZero-Per diena rinkau 3000++ kolorijų ta galiu garantuot, o mano ūgiui ir treniruotės intensyvumui buvo pats tas, kad augtų masė.
Is ko cia sprendi, kad tavo intensyvumui ir dar kam gana. utiutiu O NE GANA, JEI TU utiutiu NEAUGI.
Neprisijungęs
- Zuikis13
- Chemijos policija
- Vietovė: Pravėnai
- Registravosi: 2015-01-20
- Žinutės: 5229
- Atsiliepimai: 96
#28 2015-11-19 20:47
nesako rašė:
Zuikis13 rašė:
Bright, labai vertinu tavo konstruktyvią kritiką. Aš iš tiesų nieko nežinau apie bildingą. Neprikalusomai, kad nieko nežinau, galiu tau pažadėti vieną dalyka:
Tu būdamas 100kg su tokiu mąstymų, būsi storas, kaip mišelinas.
Tu neturi elementarių žinių, todėl mesdamas savo mišelino lašinius numesi ir visą raumenį, kurį, gal užsiauginsi.
Tu per visą savo "bilderio" odisėją nesijausi gerai. Kompleksuosi dėl pilvo, gyvensi iliuzijose, kad tuoj "tik numesi" ir tapsi fkačinas.
Nežinau seni, gerai, kad tiki, kad kažką žinnai, gerai, kad kažką darai, bet paklausyk ir kitų.
Žmonės augina raumenį turėdami 200-400 kcall pliusą, o ne "noriu užsimesti 5 kg". Rimtai, pats skaičių sugalvojai? Pažiūrėjai "rocky balboa" filmą ir nutarei kiaušinius gert.. Jėga.
Aš forume būsiu ilgai. Parašyk man po metų, kad buvau neteisus.Zuiki, o tu tik sitam forume taip efektyviai dalyvauji ar ir dar kazkuriam ?
Tik čia. Kažkada diablo3 forume reiškiausi..
Neprisijungęs
- Bright
- Išmestas
#29 2015-11-19 20:51
Zuikis13, tavo mastymu žmogus kuris jau užsimetes mase ten kaip tau atseit atrodo gerai po truputį jam jau nereiks nėtrupučio ryškint ir nebus lašinys? Dar nesu mates nei vieno builderio ar girdėjas, kad auginant mase nėra gerai lašinys kiek gali pažiūrėt kai būna kitų žmonių pasikeitima prieš bulkinga ir po bulkingo pas visus visada būna pilvas ir būna minkšti tik nusiryškinus apimtys sumažėja, bet visada užsimeta ir liesos raumenų masės. Kitas dalykas užsimetus 100kg galvoji vien būna riebalas? Nemanau žiūrint ar renki maistingas kolorijas ar ne ar jos eina į riebala ar raumenų mase, bet visada kažkiek nueis ir į riebala nes nėra įmanoma, kad viska clean daryt. Nelabai supratau kam čia dabar reik remtis kokiu nors filmu jei geri kiaušinius, o taip dariau nes maniau bus greičiau ir papraščiau jei juos išgersiu nei suvalgysiu.
Neprisijungęs
- Bright
- Išmestas
#30 2015-11-19 20:57
BloodyZero- Galbūt neaugau, kad visa dėmėsį skyriau vien kolorijom, o baltymus,riebalus visiškai pamiršes galima sakyt buvai. Išvis man per diena reik rinkt 2700 kolrijų, bet kadangi masės auginimas reik pridėt 300-500daugiau tai išvis būna 3200 kolorijų tai tiek tikrai rinkau.
Paskutinį kartą taisė Bright (2015-11-19 20:57)
Neprisijungęs
- BloodyZero
- Visagino fenomenas
#31 2015-11-19 20:59
Bright rašė:
Zuikis13, tavo mastymu žmogus kuris jau užsimetes mase ten kaip tau atseit atrodo gerai po truputį jam jau nereiks nėtrupučio ryškint ir nebus lašinys? Dar nesu mates nei vieno builderio ar girdėjas, kad auginant mase nėra gerai lašinys kiek gali pažiūrėt kai būna kitų žmonių pasikeitima prieš bulkinga ir po bulkingo pas visus visada būna pilvas ir būna minkšti tik nusiryškinus apimtys sumažėja, bet visada užsimeta ir liesos raumenų masės. Kitas dalykas užsimetus 100kg galvoji vien būna riebalas? Nemanau žiūrint ar renki maistingas kolorijas ar ne ar jos eina į riebala ar raumenų mase, bet visada kažkiek nueis ir į riebala nes nėra įmanoma, kad viska clean daryt. Nelabai supratau kam čia dabar reik remtis kokiu nors filmu jei geri kiaušinius, o taip dariau nes maniau bus greičiau ir papraščiau jei juos išgersiu nei suvalgysiu.
Nu tu utiutiu kaip nusisneki, kad eina utiutiu. Debesy kazkokiam Himalaju gyveni utiutiu. Sneki kazkokiu sudinu straipsniu ar dar kazkokiu nesamoniu prisiskaites. Pezi nesamone.
Apie tai, kad tu net nesupranti ka kiti sitoj temoj, iskaitant ir Zuiki, raso zmones as net nekalbu. Kazkaip jebanutai interpretuoji.
Neprisijungęs
- BloodyZero
- Visagino fenomenas
#32 2015-11-19 21:01
Bright rašė:
BloodyZero- Galbūt neaugau, kad visa dėmėsį skyriau vien kolorijom, o baltymus,riebalus visiškai pamiršes galima sakyt buvai. Išvis man per diena reik rinkt 2700 kolrijų, bet kadangi masės auginimas reik pridėt 300-500daugiau tai išvis būna 3200 kolorijų tai tiek tikrai rinkau.
Tu utiutiu suprask labai paprasta faktoriu. Esk tu ka nori, jei gausi daugiau normos reikiamos(pofik ten 200kcl ar 2000kcal) apskritai VIEN palaikyt svoriui, tu AUGSI. I lasini ar raumeny cia kita kalba.
Neprisijungęs
- Zuikis13
- Chemijos policija
#33 2015-11-19 21:17
Bright, gal tau tai bus naujiena, bet daugybė nuotraukų, kurias tu matai "before/after" yra žmonių, kurie sportuoja su steroidais. Jiems galioja kiti dėsniai.
Dabar tu gali priaugti nuo 70 iki 100 dviem būdais. Tarkim augsi +2kg/mėn užsimesdamas kas mėnesį po 1kg raumens 1 kg riebalo, arba +5kg, iš kurių bus 1.2kg raumens, 3.8kg riebalo. Svorio metimas yra katabolinis procesas, kuris nepriklausomai nuo metodikos, vistiek suvalgys tavo raumenį. Vienu atveju tau reiks numesti 15kg ir pasistengti nepratasti 15kg raumens, kitu atveju 22,8kg riebalo ir neprarasti 7.2kg raumens. Čia tokie toli gražu ne balistiniai skaičiavimai, viskas yra kiek sudėtingiau, bet čia vaizdžiai noriu parodyti, kad +5kg auginimas yra NESĄMONĖ.
Ant kurso sėdint per mėn 5 kg yra jėga, bet ir tai ten toli gražu ne švarus raumuo.
Tu man ne priešas, nors kritiką priimi pakankamai asmeniškai. Ir nepatingėk, pasiskaičiuok savo BMR. Nuo to, šiaip, visi pradeda..
Neprisijungęs
- Bright
- Išmestas
#34 2015-11-19 22:23
Nelabai turiu laiko čia toliau kažka dar įrodinėt, bet nesakysiu tikrai buvo smagu padiskutuot. Užtenka nes pakankamai prisirinkau informacijos iš kitų asmenų todėl dėkui kas bandėt padėt, IKI. Galim toliau net nediskutuot.
Neprisijungęs
- Ernestas
- Dietologas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-02-19
- Žinutės: 12998
- Atsiliepimai: 37
#35 2015-11-19 22:34
Zuiki, bloody jums ner kas veikt? jau nuo pirmu postu matesi, kad beviltiska cia kazka patarinet
atsistos ant greblio, gaus galvon tai zinos, kad visgi reikejo pasiklausyti o ne rodyti ozius
kai po metu laiko bulkines ir cutines liks su tuo paciu svoriu ar net mazesniu nei buvo tada supras ka jus turejot omeny
Neprisijungęs
- Zuikis13
- Chemijos policija
#36 2015-11-20 08:14
Aš tai realiai neturėjau ką veikt, tai nutariau ką nors gero padaryt. Karmą išvalyt. Nepavyko
Neprisijungęs