Puslapiai: 1
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Reikalingi patarimai prieš pradedant vartoti steroidus
- Nelayme
- Naujas dalyvis

- Registravosi: 2015-01-03
- Žinutės: 21
- Atsiliepimai: 0
#1 2016-01-02 12:38
Reikalingi patarimai prieš pradedant vartoti steroidus
Laba,
Intensyviai sportuoju jau vienerius metus, švari dieta, 1kg vištienos kone kasdien ir turbūt 3kart viršytas rekomenduotinas baltymų kiekis. Genetika tokia, jog riebalo priaugti neina, o ir pats nesu stambaus sudėjimo. Bandžiau didinti anglis, bet man jos labai greitai išsidegina dirbant fizinį darbą. Esu ryškus, bet norėčiau visapusiškai labiau padidėti (kad iš M dydžio peršokčiau į L
)
Pagalvojau išbandyti steroidus, bent 1 kursą ir pažiūrėti kaip viskas einasi. Tačiau info tiek daug ir tokia skirtinga, kad suvokti kas yra kas tapo per sunku.
Tad norėčiau paklausti draugiško ir tiesiai šviesiai patarimo:
1. Nuo kokių preparatų (konkrečiai) pradėti norint priaugti kokybiškos masės (ne 50% vandens)? Atsižvelkit į tai, jog tai būtų pirmas kartas, tad kažkokių stipresnių cheminių medž. ir daug jų kol kas nesiūlyti)
2. Koks yra vartojimas? Kokia chemija ir kokiu metu? Kokį kiekį ir kaip dažnai leistis į raumenį? Koks konkretus kiekvieno poveikis?
3. Kiek tiksliai jūsų siūlomas kursas trunka laiko?
4. Ką vartoti pabaigus kursą? Kepenų išvalymui, organizmo atsistatymui?
Ačiū už pagalbą.
P.s. Užbėgant šaunuoliams prieš akis, pasakysiu, kad ir patys buvot žali, tad smerkt manęs už jums atrodančius kvailus klausimus - nereikia.
Neprisijungęs
- BloodyZero
- Visagino fenomenas

- Vietovė: Kaunas/Visaginas
- Registravosi: 2013-03-24
- Žinutės: 6429
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 15
#2 2016-01-02 13:42
Re: Reikalingi patarimai prieš pradedant vartoti steroidus
Atsakysiu siek tiek kitaip, tik neisizeisk. Tikrai jokiu blogu noru, tik geru tau linkiu.
Pradzioj pasakysiu tiek.
1.Tu reguliariai sportuoji TIK VIENERIUS METELIUS. Cia yra toks niekas, kad ziauru.
2.Virsyt reikalinga baltymu kieki nera nei tikslo, nei naudos. Veltui ismetami pinigai realiai. Svari mityba yra ne ta, kur 100% baltymu, O SUBALANSUOTA. Tam, kad augtum, kad ir naturaliai, reikalingi ir nemazas kiekis riebalu, ir angliavandeniu. Raumuo yra statomas ne tik is baltymu, bet ir kitu maisto medziagu, kurios yra ne ka maziau svarbios uz didelius kiekius baltymu.
3.Jei tokia genetika, kad sunkiai auga riebalas...IDEALU, tai reiskia, kad augsi labiau i pliusa raumens nei riebalo, svarbu suvartoti didesnius kiekius apskritai kaloriju. Sudega anglys darbo metu? Kirsk dar daugiau. Kaip as darau - turek visada banana kuprinej/tasej 
Tam, kad uzaugtum is M i L, ar net XL tikrai nera reikalingi steroidai...tereikia ieskoti klaidu kitur, kur ju kiek matau tikrai yra ir jas zinoma taisyti. Sekmes sporte.
Neprisijungęs
- AVlB
- Išmestas
- Registravosi: 2015-07-12
- Žinutės: 2139
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 4
#3 2016-01-02 14:03
Nelayme rašė:
Laba,
Intensyviai sportuoju jau vienerius metus, švari dieta, 1kg vištienos kone kasdien ir turbūt 3kart viršytas rekomenduotinas baltymų kiekis. Genetika tokia, jog riebalo priaugti neina, o ir pats nesu stambaus sudėjimo. Bandžiau didinti anglis, bet man jos labai greitai išsidegina dirbant fizinį darbą. Esu ryškus, bet norėčiau visapusiškai labiau padidėti (kad iš M dydžio peršokčiau į L)
Pagalvojau išbandyti steroidus, bent 1 kursą ir pažiūrėti kaip viskas einasi. Tačiau info tiek daug ir tokia skirtinga, kad suvokti kas yra kas tapo per sunku.
Tad norėčiau paklausti draugiško ir tiesiai šviesiai patarimo:
1. Nuo kokių preparatų (konkrečiai) pradėti norint priaugti kokybiškos masės (ne 50% vandens)? Atsižvelkit į tai, jog tai būtų pirmas kartas, tad kažkokių stipresnių cheminių medž. ir daug jų kol kas nesiūlyti)
2. Koks yra vartojimas? Kokia chemija ir kokiu metu? Kokį kiekį ir kaip dažnai leistis į raumenį? Koks konkretus kiekvieno poveikis?
3. Kiek tiksliai jūsų siūlomas kursas trunka laiko?
4. Ką vartoti pabaigus kursą? Kepenų išvalymui, organizmo atsistatymui?
Ačiū už pagalbą.
P.s. Užbėgant šaunuoliams prieš akis, pasakysiu, kad ir patys buvot žali, tad smerkt manęs už jums atrodančius kvailus klausimus - nereikia.
Labas, draugiskai irgi patarima duosiu. Labai pas tave elementarus uzduoti klausimai, pamegink i juos atsakyt pats.
Pasiskaityk steroidology, elitefitness, t-nation, yra visi 'basics'. O po to jau kaip turesi ziniu bagaza kazkoki, ateik patikslint informacijos cia.
Neprisijungęs
- Nelayme
- Naujas dalyvis

#4 2016-01-02 14:12
Tikrai nėra dėl ko įsižeisti, kadangi, ir ieškau protingų patarimų 
2. Žinau, jog ne vien tik baltymuose laimė, bet didžiąją dienos raciono dalį tesudaro vištiena, kiaušiniai, varškė, proteinas, o anglis ryžiai/makaronai/grikiai, bananai ir avižos, bet jų surinkti sekasi sunkiai.
3. Per parą vidutiniškai sudeginu 5000kcal (salė-darbas-namai) ir surinkti iš maisto 5500-6000kcal man yra tikrai sunku, tad tai yra priežastis, kodėl ryškėju, bet ne sparčiai augu. Maniau, jog chemija padėtų bent kiek išlysti iš šių rėmų, nors tai prasilenkia su mano paties principais ir sąvoka apie sportą 
BloodyZero rašė:
Atsakysiu siek tiek kitaip, tik neisizeisk. Tikrai jokiu blogu noru, tik geru tau linkiu.
Pradzioj pasakysiu tiek.
1.Tu reguliariai sportuoji TIK VIENERIUS METELIUS. Cia yra toks niekas, kad ziauru.
2.Virsyt reikalinga baltymu kieki nera nei tikslo, nei naudos. Veltui ismetami pinigai realiai. Svari mityba yra ne ta, kur 100% baltymu, O SUBALANSUOTA. Tam, kad augtum, kad ir naturaliai, reikalingi ir nemazas kiekis riebalu, ir angliavandeniu. Raumuo yra statomas ne tik is baltymu, bet ir kitu maisto medziagu, kurios yra ne ka maziau svarbios uz didelius kiekius baltymu.
3.Jei tokia genetika, kad sunkiai auga riebalas...IDEALU, tai reiskia, kad augsi labiau i pliusa raumens nei riebalo, svarbu suvartoti didesnius kiekius apskritai kaloriju. Sudega anglys darbo metu? Kirsk dar daugiau. Kaip as darau - turek visada banana kuprinej/tasej
Tam, kad uzaugtum is M i L, ar net XL tikrai nera reikalingi steroidai...tereikia ieskoti klaidu kitur, kur ju kiek matau tikrai yra ir jas zinoma taisyti. Sekmes sporte.
Neprisijungęs
- BloodyZero
- Visagino fenomenas

#5 2016-01-02 14:24
Nelayme rašė:
2. Žinau, jog ne vien tik baltymuose laimė, bet didžiąją dienos raciono dalį tesudaro vištiena, kiaušiniai, varškė, proteinas, o anglis ryžiai/makaronai/grikiai, bananai ir avižos, bet jų surinkti sekasi sunkiai.
3. Per parą vidutiniškai sudeginu 5000kcal (salė-darbas-namai) ir surinkti iš maisto 5500-6000kcal man yra tikrai sunku, tad tai yra priežastis, kodėl ryškėju, bet ne sparčiai augu. Maniau, jog chemija padėtų bent kiek išlysti iš šių rėmų, nors tai prasilenkia su mano paties principais ir sąvoka apie sportąBloodyZero rašė:
Pradzioj pasakysiu tiek.
Apskritai liesti chemija vien del saves/savo formu sportuojant, nu nezinau
Bet cia kiekvieno pasirinkimas.
O iskur istrauki, kad tiek per para sudegini. Nes cia realiai monstriski skaiciai
Yra is tiesu pagal darbo intensyvuma ir panasiai padarytu formuliu, pagal savo profili susidedi skaiciukus ir isveda skaiciuka kiek ko suvartot reikia 
Neprisijungęs
- Nelayme
- Naujas dalyvis

#6 2016-01-02 14:53
Buvau nusipirkęs Fitbit Surge laikrodį, kuris matuoja širdies ritmą, fizinę veiklą kiaurą parą, net ir fiksuoja tavo miegą, kada, kiek kartų prabudęs buvai ir pan. Tai jis man ir parodė tokius skaičiukus. Buvo galima susidaryti ir savo dienos suvartojimus (maistas, kcal, baltymai/angl/rieb), tai buvo lengva stebėti į kurią pusę krypsta mityba.
Per savo išeiginę, niekur neidamas, nesportuodamas, ramioj stadijoj - sudeginu apie 3000kcal. 2 homemade gaineriai padėdavo pasiekti tuos 6000, bet ilgai netempiau tiek ryti visko 
BloodyZero rašė:
Nelayme rašė:
3. Per parą vidutiniškai sudeginu 5000kcal (salė-darbas-namai) ir surinkti iš maisto 5500-6000kcal man yra tikrai sunku, tad tai yra priežastis, kodėl ryškėju, bet ne sparčiai augu. Maniau, jog chemija padėtų bent kiek išlysti iš šių rėmų, nors tai prasilenkia su mano paties principais ir sąvoka apie sportąBloodyZero rašė:
Pradzioj pasakysiu tiek.
Tam, kad uzaugtum is M i L, ar net XL tikrai nera reikalingi steroidai...tereikia ieskoti klaidu kitur, kur ju kiek matau tikrai yra ir jas zinoma taisyti. Sekmes sporte.Apskritai liesti chemija vien del saves/savo formu sportuojant, nu nezinau
O iskur istrauki, kad tiek per para sudegini. Nes cia realiai monstriski skaiciaiYra is tiesu pagal darbo intensyvuma ir panasiai padarytu formuliu, pagal savo profili susidedi skaiciukus ir isveda skaiciuka kiek ko suvartot reikia
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#7 2016-01-02 15:44
Nelayme rašė:
3. Per parą vidutiniškai sudeginu 5000kcal (salė-darbas-namai) ir surinkti iš maisto 5500-6000kcal man yra tikrai sunku, tad tai yra priežastis, kodėl ryškėju, bet ne sparčiai augu. Maniau, jog chemija padėtų bent kiek išlysti iš šių rėmų, nors tai prasilenkia su mano paties principais ir sąvoka apie sportą
nepadetu, kcal suvartoji per mazai kaip tu gali augt? cia kaip pvz. is vln i klaipeda nuvaziuot reikia 50 litru kuro. nori nuvaziuot toliau . pili dAUGIAU( t.y. priaugi "mases valgydamas daugiau") pilsi 40, nenuvaziuosi ,t.y. nepriaugsi ir net gal numesi.O sioje vietoje xemija tarkim butu , geros oro salygos, didelis greitis ir t.t. Kaip manai xemiaj tau padetu priaugt? 
Neprisijungęs
- siluetaz
- Dažnas dalyvis

- Registravosi: 2011-11-15
- Žinutės: 687
- Atsiliepimai: 2
#8 2016-01-02 16:00
Nelayme rašė:
Buvau nusipirkęs Fitbit Surge laikrodį, kuris matuoja širdies ritmą, fizinę veiklą kiaurą parą, net ir fiksuoja tavo miegą, kada, kiek kartų prabudęs buvai ir pan. Tai jis man ir parodė tokius skaičiukus. Buvo galima susidaryti ir savo dienos suvartojimus (maistas, kcal, baltymai/angl/rieb), tai buvo lengva stebėti į kurią pusę krypsta mityba.
Per savo išeiginę, niekur neidamas, nesportuodamas, ramioj stadijoj - sudeginu apie 3000kcal. 2 homemade gaineriai padėdavo pasiekti tuos 6000, bet ilgai netempiau tiek ryti viskoBloodyZero rašė:
Nelayme rašė:
3. Per parą vidutiniškai sudeginu 5000kcal (salė-darbas-namai) ir surinkti iš maisto 5500-6000kcal man yra tikrai sunku, tad tai yra priežastis, kodėl ryškėju, bet ne sparčiai augu. Maniau, jog chemija padėtų bent kiek išlysti iš šių rėmų, nors tai prasilenkia su mano paties principais ir sąvoka apie sportąApskritai liesti chemija vien del saves/savo formu sportuojant, nu nezinau
O iskur istrauki, kad tiek per para sudegini. Nes cia realiai monstriski skaiciaiYra is tiesu pagal darbo intensyvuma ir panasiai padarytu formuliu, pagal savo profili susidedi skaiciukus ir isveda skaiciuka kiek ko suvartot reikia
Kad tie laikrodžiai stipriai meluoja, kiek žinau. Jei nori tikrai žinot kiek tau reikia kcal, tai valgyk kaip visada valgai (su ta mintim, kad svoris išliks pastovus arba vos paaugs) ir skaičiuok ką suvalgai per dieną. Manau, kad 3000 kcal nelabai viršysi. Nu ok, gal 4000. Bet 6000 čia jau tikrai daugokai ir tais laikrodžiais nepasitikėčiau aš.
Neprisijungęs
- Nelayme
- Naujas dalyvis

#9 2016-01-02 22:41
Kas liečia širdies ritmą, palyginau su kraujospūdžio matuokliu. Skirtumas labai labai nedidelis. Plius, jis yra vienas patikimiausių fitness laikrodžių pardavime. O šiuo metu situacija tokia ir yra, jog valgau su mintim, kad svoris būtų pastovus ir neičiau į minusą, tai taip ir laikausi ties 85kg (186cm), nors nesakau, jog nesistengiu valgyti. Ko gero esant tokiam kasdieniniam fiziniam krūviui, sunku pasiekti rezultatų vien maistu. Vienur ar kitur vis tiek reikia imtis gudrybių. O ir pastovus 6-6:30h miegas irgi nieko gero neduoda. Žodžiu, įklimpęs. 
siluetaz rašė:
Nelayme rašė:
Per savo išeiginę, niekur neidamas, nesportuodamas, ramioj stadijoj - sudeginu apie 3000kcal. 2 homemade gaineriai padėdavo pasiekti tuos 6000, bet ilgai netempiau tiek ryti viskoBloodyZero rašė:
Apskritai liesti chemija vien del saves/savo formu sportuojant, nu nezinauBet cia kiekvieno pasirinkimas.
Kad tie laikrodžiai stipriai meluoja, kiek žinau. Jei nori tikrai žinot kiek tau reikia kcal, tai valgyk kaip visada valgai (su ta mintim, kad svoris išliks pastovus arba vos paaugs) ir skaičiuok ką suvalgai per dieną. Manau, kad 3000 kcal nelabai viršysi. Nu ok, gal 4000. Bet 6000 čia jau tikrai daugokai ir tais laikrodžiais nepasitikėčiau aš.
Neprisijungęs
- Salis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2015-07-27
- Žinutės: 30
#10 2016-01-03 11:04
per iseigine sudegini 3000kcal? tai taip iseina ir moterys turetu per iseigines nieko neveikiant 3000kcal sudegint? tai reiskia moterim nereik sportuot nes jei tiek kcal jos nesuvalgo ?
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying

- Registravosi: 2008-07-08
- Žinutės: 11998
- Atsiliepimai: 92
#11 2016-01-03 11:18
mano bendrabarbis su laikrodziu matuoja kcal tai per nakti jis sake sudegina apie 4000kcal (60kg svoris), tai kiek as sudeginciau (prie 100kg) darydamas toki pati darba
pagal tokius skaicius tureciau buti kudas kaip dviratis po 10metu darbo
Neprisijungęs
- Rojus
- Netamsinti langai

- Registravosi: 2011-02-12
- Žinutės: 1003
- Atsiliepimai: 4
#12 2016-01-03 11:28
Staffordshire rašė:
mano bendrabarbis su laikrodziu matuoja kcal tai per nakti jis sake sudegina apie 4000kcal (60kg svoris), tai kiek as sudeginciau (prie 100kg) darydamas toki pati darba
Tai gal blogus nustatymus susivedęs.... Aš šiandien, (su nakties miegu) 920 rodo, kad sudeginau, nu manau, kažkas arčiau tiesos. Bet į tas kcal nereikėtų žiūrėti rimtai, čia maždaug kaip orentyras tik, apytiksliai....
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis

- Registravosi: 2014-05-01
- Žinutės: 2835
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 7
#13 2016-01-03 11:34
Nesuprantu kas jūm čia neaišku... Tarkim sveri 90kg, 90 * 24=2160 kcal - tiek sudegini per parą nieko neveikdamas. Jeigu dar sportuoji sudegini tarkim +1000kcal tai gaunas 3160kcal ir dar +500kcal, kad augtum.
Paskutinį kartą taisė Kavioras (2016-01-03 11:34)
Neprisijungęs
- BloodyZero
- Visagino fenomenas

#14 2016-01-03 11:41
Prastai tas tavo laikrodis rodo, skaicia tikrai nesamoningi.
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying

- Registravosi: 2008-07-08
- Žinutės: 11998
- Atsiliepimai: 92
#15 2016-01-03 12:20
Rojus rašė:
Staffordshire rašė:
Tai gal blogus nustatymus susivedęs.... Aš šiandien, (su nakties miegu) 920 rodo, kad sudeginau, nu manau, kažkas arčiau tiesos. Bet į tas kcal nereikėtų žiūrėti rimtai, čia maždaug kaip orentyras tik, apytiksliai....
as jam irgi ta sakiau bet jis sake viskas ok
pas jy laikrodis uz 300e
Neprisijungęs
- LinasCH
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2015-09-27
- Žinutės: 24
- Atsiliepimai: 1
#16 2016-01-03 22:38
Staffordshire rašė:
1kcal vienam kilogramui per valandą nakties metu.
Neprisijungęs
- MaxPayne
- Dažnas dalyvis

- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2012-08-04
- Žinutės: 506
- Atsiliepimai: 1
#17 2016-01-04 16:54
Jei sveria 90kg jau kokie 2700kcal +valandos treniruotė 600kcal =3300kcal. Visiškai įmanoma, kad darbe išeikvoja 1700kcal papildomus jei jame pastoviai reikia vaikščioti ir nešioti objektus iš vienos vietos į kitą. Kaip pvz. statybose pagalbinis darbininkas koks.
Neprisijungęs
- Wiliukazz
- Dažnas senbūvis

- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2012-01-13
- Žinutės: 2253
- Atsiliepimai: 8
#18 2016-01-05 07:10
Nemačiau ar praleidau kiek tau metų...
Plius sportuoji tik metus, neskubėk.
Ir tie laikrodžiai man tai...žiūriu į juos skeptiškai.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Reikalingi patarimai prieš pradedant vartoti steroidus
El. parduotuvė