Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

enox
Replies: 1107

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2024-03-05 09:28

bender rašė:

Angelica rašė:

M0N1K4 rašė:

Ar atliekant bendrą kraujo tyrimą gali aptikti anavarą, jeigu paskutinį kartą buvo vartota prieš savaitę?

Draugui per dopingo kontrole  po 2 sav rado

Priklausomai nuo preparatu, gali rasti ir po puses metu ir metu.
O bendras kraujos tyrimas tai ne “dopingo kontrole”.

Benderi, spėju, kad tokį prepą kaip deką, galima ir po metų rasti smile juk aptikimo metodai irgi tobulėja. Superinis prepas, bet jo metabolitai ui big_smile

enox
Replies: 9068

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai » 2024-01-29 14:44

hunterrr rašė:

bender rašė:

hunterrr rašė:


Pasidarius pakartotinai tyrimą po 2 savaičių LH-3.66 TEST-18.60 .vartoju 25g Clomid i dieną. Tęsti ar bandyti nutraukti ir žiūrėti kad bus po 2sav vėl?

Gali dar kaip rase po 25mg EOD 2sav sugerti ir tuomet po 3-4sav nuo paskutines clomido tabletes gali pakartot tyrimus ir matysis.

Enox rašė kad pasidaryti po 2savaiciu vėl.,bet gersiu kas antrą dieną.Po dviejų savaičių nutraukiu ir žiūriu galutinį rezultatą pabaigus Clomid tik po 3-4savaitciu.,kai nusistovės testas

Jo, gali ir taip. GEri dar 2 sav. eod, tada nutrauki ir po mėnesio pasidarai tyrimus. Nėr čia ko laidyti juos be reikalo big_smile

enox
Replies: 9068

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai » 2024-01-29 14:25

hunterrr rašė:

hunterrr rašė:

Pasidariau tyrima pries kursa. Kaip manot viskas tvarkoj?
E2 - 96.56
PRL - 267.29
LH - 2.50
FSH - 4.85
TEST - 9.95

Pasidarius pakartotinai tyrimą po 2 savaičių LH-3.66 TEST-18.60 .vartoju 25g Clomid i dieną. Tęsti ar bandyti nutraukti ir žiūrėti kad bus po 2sav vėl?

Gerk dar 2 savaites drąsiai, 25/EOD,  tada psidaryk vėl tyrimus. Ir bus matyti. Kiekvieną dieną gerti nežinau ar verta.

enox
Replies: 1107

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2024-01-14 09:43

Atsimenu dar, kazkada prieš kokius 12-14 m. rinkoje dar buvo toks prepas kaip reduktilis. Va nuo jo tai jokio apetito nebūdavo ir svoris akyse tirpo nes alkio jausmas 0. Nuo kelių šaukštų grikių jau sotus big_smile tai sėdėdamas ant sofos numečiau 16 kg big_smile nes sudarė žiaurų klc. minusą ir paskui..... viskas sėkmingai gryžo nes dar nesportavau. Jis berods, antidepresantas buvo su tokiu poveikiu. Gal yra koks analogas. Kiek pamenu, ir jį dėl pašalinių uždraudė big_smile

enox
Replies: 1107

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2024-01-13 05:25

valdas4x4 rašė:

enox rašė:

valdas4x4 rašė:


Ozempic 😉

https://vaistai.lt/receptinis-vaistas/v … kpfirK7vto

Pasimsiu prieš vasarą išbandyti smile Gal yra kas bandęs Mysimba? Jeigu bandė ir ar vertas prepas dėmesio, galite pm pasidalinti info smile

Nu idomu kiek numesi 🤔
Bet siaip ieskojai ne sito vaisto 😉

Jo, dėkui, radau tą vaistą, kurio ieškojau. Bet tiesiog radau va dar alternatyvą vieną ir paklausiau mediko.  Bet pašalinių žiauriai daug ir net nerekomendavo bandyti. Pasiskkaičiau juos, baisu big_smile https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26594724/

enox
Replies: 1107

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2024-01-12 16:10

valdas4x4 rašė:

enox rašė:

Kaip tiksliai vadinasi tas naujos kartos vaistas diabetui gydyti, kurį kačiokai ir šiaip normalūs žmonės naudoja svorio metimui? big_smile

Ozempic 😉

https://vaistai.lt/receptinis-vaistas/v … kpfirK7vto

Pasimsiu prieš vasarą išbandyti smile Gal yra kas bandęs Mysimba? Jeigu bandė ir ar vertas prepas dėmesio, galite pm pasidalinti info smile

enox
Replies: 1107

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2024-01-12 15:40

Kaip tiksliai vadinasi tas naujos kartos vaistas diabetui gydyti, kurį kačiokai ir šiaip normalūs žmonės naudoja svorio metimui? big_smile

enox
Replies: 1107

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2024-01-08 23:29

airbee rašė:

Sveiki gal žinot kur BAC nusipirkt galima būtų ar gal kas turit parduot ?

Iš lenkų siųskis smile

enox
Replies: 1107

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2023-11-23 20:12

zyle rašė:

enox rašė:

Bus jums bbž kokios kokybės hcg  imti.Visada iš vaistinės pirkau ir nebuvo visiškai jokių problemų big_smile

Tai ,kad LT vaistines neturi HCG is kur cia trauki?

Jau ir ovitrelle neturi? smile

enox
Replies: 1107

Eiti rašyti

Farmakologija » Įvairūs klausimai » 2023-11-20 14:02

Bus jums bbž kokios kokybės hcg  imti.Visada iš vaistinės pirkau ir nebuvo visiškai jokių problemų big_smile

enox
Replies: 9068

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai » 2023-11-08 20:08

Kulturke321 rašė:

Sveiki,

Apie metai nuo paskutinio kurso(Testas 12sav, turikas 40mg 5sav tiltas 150mg pct tik clomas)
Savijauta normali, būna energijos trūkumas motyvacijos stoka, mityba +- neblogai.

Kaip FSH pakelt ?
https://ibb.co/gtP5tjY

Nieko stebėtino ,kad energijos ir motyvacijos trūkūmas smile E2 dugne. Dėl per mažo E2 tokie simptomai.

enox
Replies: 3489

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt) » 2023-11-05 13:11

NNaujokas rašė:

Butent tu enox ir kazkur buvai uzsimines , prisiminiau pasigilinau ir pabandziau, jei nedaro itakos mk677 SHBG tai manau boras padeda.
Darysiu po poros sav tyrimus ir bus dar aiskiau kaip kas.

Aš buvau radęs info apie boro  poveikį SHBG jį mažinant, bet niekados netikrinau su tyrimais nors triple borone swansono jau geriu 3 kartą. Taip pat buvau radęs info, kad jis pagerina vitamino D pasisavinimą. Dozės 6-9 mg/ED ir pastoviai negali gerti, alia 2 savaitės On ir 10 dienų Off. Man po PCT į kosmosą SHBG šauna. Kai atsistačiau po paskutinio kurso, pasitikrinau buvo 62,5 nmol, berods smile nes ėjo clomas 50 mg/ED ir tamoksa 20 mg, kuri stipriai kelia SHBG, Tad dabar tiesiog geriu borą ir viskas, po 6 mg. ir rezultatai bent pagal pojučius, geri. Eisiu kada vėl pasidarysiu tyrimus gruodžio pradžioje smile

enox
Replies: 3489

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai ir nuolaidos (medicinapractica.lt) » 2023-11-03 22:15

NNaujokas rašė:

Sveiki , sedziu 5sav PCT ,  kaip PCT pradejau SHBG buvo zemiau normos 8.40 nmol , po nepilnu 4sav pakilo 29.22nmol , pamaniau pameginsiu Boron (sodium borate) po tris tabsus 3mg isskirstant i tris dalis, pagerus 1sav SHBG pastebimai nukrito 12,38 nmol, meginsiu dar palaikyt po 6mg ED iki kito tyrimo.
Atrodo mazina SHBG boron 😀, bet tik atrodo, nes salia eina mk677 20mg ED 😀

Sakai realiai jis padeda? smile jeigu būtent nuo jo tiek nukrito, geri rezultatai. Man apie 30 nmol SHBG ir viskas ok

enox
Replies: 9068

Eiti rašyti

Farmakologija » Kraujo tyrimai » 2023-10-24 17:31

Nueik pas daktarus ir išsitirk, kodėl tokia situacija yra. +pasižiūrėk savo gyvenseną. Apie jokius trt net negalvok dar.

enox
Replies: 2198

Eiti rašyti

Farmakologija » PCT » 2023-10-17 20:51

Stallon3 rašė:

enox rašė:

Nu ką, atsistačiau po ilgo kurso pagaliau, 20 sav. šiandien pasidariau tyrimus: po daug maž 7 sav. Ėjo visi reikalingi vitaminai, mineralai, boras 6 mg, nemažai riebalų. Naudojau 2-3 kartus mažesnes dozes clomo ir tamoksifeno. Clomo ėjo tik 50 mg/ED, tamoksifeno max. 20 mg/ED.

E2-161,9
Test-26,55
SHGB-63,62
PRL-130,34
FSH-10,58
LH-12,27

Nuo ryt nutraukiu clomo vartojima nes jau nebereikia tiesiog. LH ir FSh per dideli, atšokę. Ar verta kažkiek nusimušti E2? O SHBG su laiku susinormalizuos pats ar reiktų padidinti Boro doze iki kokių 9 mg/ED ar tiesiog pertrauka kokias pora savaičių nes gėriau ištisai apie mėnesį. Ką patartumėt? smile

Jei nepaslaptis koks kurselis buvo?

Nieko mandro: iš pradžių testas E 210 mg/week, 150 mg. dekos/week, paskui pajungiau 400 mg. masterio E ir testa pakeliau iki 500 mg. per kurso vidurį, ir ant kurso galo, gal 5 sav. treno A, 210 mg/week

enox
Replies: 2198

Eiti rašyti

Farmakologija » PCT » 2023-10-16 19:25

Nu ką, atsistačiau po ilgo kurso pagaliau, 20 sav. šiandien pasidariau tyrimus: po daug maž 7 sav. Ėjo visi reikalingi vitaminai, mineralai, boras 6 mg, nemažai riebalų. Naudojau 2-3 kartus mažesnes dozes clomo ir tamoksifeno. Clomo ėjo tik 50 mg/ED, tamoksifeno max. 20 mg/ED.

E2-161,9
Test-26,55
SHGB-63,62
PRL-130,34
FSH-10,58
LH-12,27

Nuo ryt nutraukiu clomo vartojima nes jau nebereikia tiesiog. LH ir FSh per dideli, atšokę. Ar verta kažkiek nusimušti E2? O SHBG su laiku susinormalizuos pats ar reiktų padidinti Boro doze iki kokių 9 mg/ED ar tiesiog pertrauka kokias pora savaičių nes gėriau ištisai apie mėnesį. Ką patartumėt? smile

enox
Replies: 5250

Eiti rašyti

Farmakologija » PCT Preparatai » 2023-09-24 18:34

Prudas rašė:

Ar jau kam teko isbandyti elclomiphene? Butu idomu isgirst atsiliepimu smile

Sunku rasti veikianti. Kol dar normaliai neisplito, pilna feiku ar tas pats clomas, tik didesne kaina smile

enox
Replies: 2198

Eiti rašyti

Farmakologija » PCT » 2023-09-23 10:18

Pervarginta vegetacine nervu sistema, konkreciai parasimpatine, kuri atsakinga uz libido. Dominuoja simpatine sistema ir todel libido dinges. O tai atsitinka nuo streso visomis prasmemis. Taigi, geras poilsis, miegas, saikingai sporto, vengti streso, meditacija, maloni sau veikla, papildai (b grupes vitaminai, magnis jeigu reikia) ir ekstra atveju, kaip ir buvo mineta, AM mikrodozinimas smile po kokius 0.5 gx2/D. Daugeliu atveju butant parasimpatines sistemos pervarginimas ir sukelia tokias problemas, o ne lytiniu hormonu disbalansas.

enox
Replies: 2198

Eiti rašyti

Farmakologija » PCT » 2023-09-21 18:42

Tiaminas, Inositolis, niacinas labai padeda+magnis kokie 500 mg/D atstatyti CNS po kurso. Jeigu dar kieciau nori Tai Amonita muscaria ir Lion mane mikrodozinimas smile

enox
Replies: 23

Eiti rašyti

Farmakologija » HCG, injekcinis vanduo » 2023-08-03 18:01

fuliorasss rašė:

Vaistinėje neturi, bet užsako, kita diena atsiimti. Dabar gal kitaip viskas

Vaistinėje niekados neturėdavo, visada reikdavo užsisakyti, bent jau gintarinėje. Buvau radęs per google, kad alia yra kažkoks laikinas šio preparato tiekimo sutrikimas. Čia konkrečiai 5 ml. apulės injekcinio vandens smile

enox
Replies: 23

Eiti rašyti

Farmakologija » HCG, injekcinis vanduo » 2023-07-31 20:24

Nebėra matyt vaistinėse injekcinio vandens po 5 ml. Bent jau gintarinėj klausiau,sakė neturi. Radau net kažkokį pranešimą valstybinės tarnybos, kad yra laikinas tiekimo sutrikimas šio preparato. Kaži kaip dabar susileisti tą 6500 IU smile

enox
Replies: 4

Eiti rašyti

Pradedantiems » TESTAS ir kraujo rodmenys » 2023-07-19 17:02

Merchant rašė:

33,67 Shbg.

Nieko nedaryk tada iš viso. Palik kaip yra smile organizmas pats susireguliuos

enox
Replies: 4

Eiti rašyti

Pradedantiems » TESTAS ir kraujo rodmenys » 2023-07-19 16:59

Merchant rašė:

Sveiki,
Pasidariau šiandien tyrimus.
Man 34m.

TEST - 20,07
FSH - 2,60
LH - 8,95
Estradolis  - 163

Kaip suprantu , TRT kurso man kaip ir nereik, bet E2 atrodo aukštas. Pasiskaitynėjau ir galvoju gal pasiimt Anastrazolio nedidelėm dozėm pagert ar Clomid.
Daro taip chebra, ar nerekomenduojama?

Dėkui.

O koks SHBG? Nieko nedaryk, nebent kokio triple borone gali pagerti šiek tiek ir viskas

enox
Replies: 5250

Eiti rašyti

Farmakologija » PCT Preparatai » 2023-07-12 21:42

https://muscleshop.lt turi, bet pas jų prastai su logistika. Siuntiniai eina labai ilgai

enox
Replies: 5250

Eiti rašyti

Farmakologija » PCT Preparatai » 2023-07-12 20:57

Ramus90 rašė:

Prieš kursa
E2 115
Test 25
Prl 198:

Poto dariausi kai pradejau propa ir tren a tai rode
E2 367
Test 42
Prol 260
Propas manau tuscias buvo arba manes nelabai kabino, tai pasiemiau kita propa, savijauta lyg ir pagerejo, bet tyrimu nebepasidariau tik va dabar po kurso praejus 4sav.
Tai tada gal palaikysiu dar cloma po 25mg, blogiau nebus.

25 mg./EOD. ne dažniau, kad nesigautų hiper stimuliacija, LH pernelyg nedidėtų, gal net reiks mažinti iki 25 mg./ kas 3 dienas. Pasižiūrėk koks SHBG. Jeigu bus padidėjęs, bandyk triple borone papildą po 6-9 mg./ED. Jo pastoviai negalima gerti, max. 2 savaites ir 10 dienų off. Pasiskaityk ar verta naudoti. Tipo mažina E2 ir SHBG. Tada vėl tyrimas po 2 sav. bendras testo, E2, LH,SHBG ir bus aiški situacija. Bent aš taip daryčiau smile (asmeninė nuoonė).

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net