- knz
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-01-23
- Žinutės: 4
- Atsiliepimai: 0
#1 2012-01-26 16:45
StrongLifts 5x5
Gal yra žmonių darančiu ar kiek labiau įsigyline į šią programą? Norėčiau paklausti ar jau labai nukentės visa programa jeigu atsisakysiu tupčiukų? nes ten per savaite 3 kartai tupciukai buna, nu kitaip sakant kiekviena sporto diena, nes kiek ten esu skaites tai tie tupčiukai labai stimuliuoja visa kūną, ir daug geriau programoje prideti butenet tupčiukus. Ir tiesiog idomu ar labai nenukentes programa jeigu pašalinsiu iš vis tupčiukus, nes nesenai degnozavo man minisko plyšimą ir reiktu atsisakyti tupčiukų
Neprisijungęs
- Captain Anabolic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-10-14
- Žinutės: 1633
- Atsiliepimai: 2
#2 2012-01-26 16:48
Re: StrongLifts 5x5
knz rašė:
Gal yra žmonių darančiu ar kiek labiau įsigyline į šią programą? Norėčiau paklausti ar jau labai nukentės visa programa jeigu atsisakysiu tupčiukų? nes ten per savaite 3 kartai tupciukai buna, nu kitaip sakant kiekviena sporto diena, nes kiek ten esu skaites tai tie tupčiukai labai stimuliuoja visa kūną, ir daug geriau programoje prideti butenet tupčiukus. Ir tiesiog idomu ar labai nenukentes programa jeigu pašalinsiu iš vis tupčiukus, nes nesenai degnozavo man minisko plyšimą ir reiktu atsisakyti tupčiukų
tu gal is vis pasikonsultuok su traumatologu ar kuo, is vis ar nereiktu operacijos pasidaryt?
nes jei plysimas yra, ar kas ten, tai viena diena is vis suplys.
Neprisijungęs
- knz
- Naujas dalyvis
#3 2012-01-26 16:55
Na tas plysimas man buvo pries du metus, ant visokiu tyrimu ir rebilitaciju kelis simtus suklojau o ir tie daktarai per tiek laiko nieko nezinojo kas man yra, poto pradejau i kocelke eiti, gal 3 menesiu pasportavau, ant koju irgi nebloka apkrova buvo, tai dabar nesenai padare jau gal penkta ekoskopija ir tik dabar pamate minisko plysima, ir dar reiks menesi laukt iki magnetinio rezonanso kad tikrai isiaiskinti ar tikrai man miniskas, o daktarams tai kas, jie jau pries pora metu sake atsisakyti bet kokio kruvio ant koju ir tiek
Neprisijungęs
- Hawaii
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-08-25
- Žinutės: 101
- Atsiliepimai: 1
#4 2012-01-27 00:48
galima placiau apie programa?
Neprisijungęs
- zyrtecs
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Jonava
- Registravosi: 2009-05-17
- Žinutės: 1237
- Atsiliepimai: 13
#5 2012-01-27 08:19
Hawaii rašė:
galima placiau apie programa?
Neprisijungęs
- simaxas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2011-07-25
- Žinutės: 1919
- Atsiliepimai: 19
#6 2012-01-27 09:15
knz rašė:
Na tas plysimas man buvo pries du metus, ant visokiu tyrimu ir rebilitaciju kelis simtus suklojau o ir tie daktarai per tiek laiko nieko nezinojo kas man yra, poto pradejau i kocelke eiti, gal 3 menesiu pasportavau, ant koju irgi nebloka apkrova buvo, tai dabar nesenai padare jau gal penkta ekoskopija ir tik dabar pamate minisko plysima, ir dar reiks menesi laukt iki magnetinio rezonanso kad tikrai isiaiskinti ar tikrai man miniskas, o daktarams tai kas, jie jau pries pora metu sake atsisakyti bet kokio kruvio ant koju ir tiek
man tokia pati beda, padare magnetini rezonansa ir pasake kad nelaikas dar operacijai, tipo neduok kruvio ir gal nesuplys.. ir gyvenu jau 4metai taip..
Neprisijungęs
- knz
- Naujas dalyvis
#7 2012-01-27 14:35
As buciau irgi nedaves kruvio taip ir buciau kentejas ilgai, dabar pasportavau siek tiek iskarto ir problema rado.
Neprisijungęs
- BiiG
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-01-24
- Žinutės: 1011
- Atsiliepimai: 2
#8 2012-01-27 14:38
Geriau normaliai išsitirk, nes plyšes meniskas gali suvaryt sanarį. Jei jau plyšo geriau jį išpjaut nafik
Neprisijungęs