Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » artisteli del taves sukursiu tema
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#51 2012-04-18 06:53
Re: artisteli del taves sukursiu tema
GediminasJ rašė:
Imaginative rašė:
GediminasJ rašė:
ne nu nebeclounaukit, normaliai atriodo, tuoj didieji sportininkai: NERA blauzdos, NERA kojos...
63cm koja...
Svoriai offseason evaldo 100...
Jei ugis panasus, tai relaiai kazkas panasaus ir jo kojose turetu buti... Vargu ar bent vienas kazka i ta puse turetumet...
http://fitsport.lt/wp-content/uploads/2 … G_6443.jpgo ka tu, Gediminai turi? ar tik suda malt temoki?
Neturiu as nieko, bet ir nekritikuoju.
O cia rimti sportininkai tik ir temoka pasakyti truksta to truksta to. Jei atvirai, burbuliukas tik komentuoja, nors trbt uzmirso apie save ir savo pilvo problemas.
Gedemas nepanasus as i sportuojanti, bet ir nesireiskiu, pro. bet kiek pamenu duomenys tokie pat musu, gal ten pora milimetru ir skiriasi? Taip, kad ir pas apti nieko nera? Jei jau sakai as nekoks Aij dar tiesa ten perliukuose karuna uzsidejai, sveikinu, kaip sportininkui tai gan didele bausme
Tiesiog siulau apsidairyti kas vyksta aplink jus ir maziau cia kitus kritikuoti.
P.S. pasiekiau 42 ranka, koja 65, man tai didelis pasiekimas ir tuo didziuojuos. Aisku kaciokai tuojs sakys tai kaii lievi duomenys, bet kolkas jie mane tenkina
a labai supykai kai imeciau tavo foto i ailaiksport zurnala?
po kurso dar i sportuojanti nepanasus? ne kas .. tikrai ne kas.. tuo labiau kad dar ne cuttinga darei
Neprisijungęs
- rolka78
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2010-06-29
- Žinutės: 5285
- Atsiliepimai: 21
#52 2012-04-18 08:30
Davai kelkit cia savo foto ir tu Burbule ir tu Gediminai.Mes jums tikrai pagyru nepagailesim .
Dabar metot gyras viens ant kito.Dekit foto ir duokit liaudziai sprest
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK, Manchester
- Registravosi: 2011-05-21
- Žinutės: 2263
- Atsiliepimai: 2
#53 2012-04-18 10:24
gedemas rašė:
GediminasJ rašė:
Imaginative rašė:
o ka tu, Gediminai turi? ar tik suda malt temoki?Neturiu as nieko, bet ir nekritikuoju.
O cia rimti sportininkai tik ir temoka pasakyti truksta to truksta to. Jei atvirai, burbuliukas tik komentuoja, nors trbt uzmirso apie save ir savo pilvo problemas.
Gedemas nepanasus as i sportuojanti, bet ir nesireiskiu, pro. bet kiek pamenu duomenys tokie pat musu, gal ten pora milimetru ir skiriasi? Taip, kad ir pas apti nieko nera? Jei jau sakai as nekoks Aij dar tiesa ten perliukuose karuna uzsidejai, sveikinu, kaip sportininkui tai gan didele bausme
Tiesiog siulau apsidairyti kas vyksta aplink jus ir maziau cia kitus kritikuoti.
P.S. pasiekiau 42 ranka, koja 65, man tai didelis pasiekimas ir tuo didziuojuos. Aisku kaciokai tuojs sakys tai kaii lievi duomenys, bet kolkas jie mane tenkinakaruna ne karuna bet varbu be AS subegu geriau uz tave atrodyt... nors sito nezinojau kad jau sikna badeisi ir jei tik tokie duomenys ka cia parasei, tai man atrodo cia didesne bausme sportininkui jei net ir besibadydamas per daug nepasikeitei
gedemas: nenuostabu, kad tu uz mane geriau atrodai, juk ir sporto stazas visiskai kitoks...
Rolka, kad ir kokias burbulas man foto siunte tikrai nekelciau... Labai jau neetiska butu is mano puses
Neprisijungęs
- Makleris
- Išmestas
- Vietovė: LabradorLand
- Registravosi: 2009-11-28
- Žinutės: 2756
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 15
#54 2012-04-18 10:35
GediminasJ rašė:
gedemas rašė:
GediminasJ rašė:
Neturiu as nieko, bet ir nekritikuoju.
P.S. pasiekiau 42 ranka, koja 65, man tai didelis pasiekimas ir tuo didziuojuos. Aisku kaciokai tuojs sakys tai kaii lievi duomenys, bet kolkas jie mane tenkinakaruna ne karuna bet varbu be AS subegu geriau uz tave atrodyt... nors sito nezinojau kad jau sikna badeisi ir jei tik tokie duomenys ka cia parasei, tai man atrodo cia didesne bausme sportininkui jei net ir besibadydamas per daug nepasikeitei
gedemas: nenuostabu, kad tu uz mane geriau atrodai, juk ir sporto stazas visiskai kitoks...
Rolka, kad ir kokias burbulas man intymias savo foto siunte tikrai nekelciau... Labai jau neetiska butu is mano puses
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
#55 2012-04-18 10:39
Makleris rašė:
GediminasJ rašė:
gedemas rašė:
karuna ne karuna bet varbu be AS subegu geriau uz tave atrodyt... nors sito nezinojau kad jau sikna badeisi ir jei tik tokie duomenys ka cia parasei, tai man atrodo cia didesne bausme sportininkui jei net ir besibadydamas per daug nepasikeiteigedemas: nenuostabu, kad tu uz mane geriau atrodai, juk ir sporto stazas visiskai kitoks...
Rolka, kad ir kokias burbulas man intymias savo foto siunte tikrai nekelciau... Labai jau neetiska butu is mano puses
...
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2011-12-18
- Žinutės: 12846
- Atsiliepimai: 34
#56 2012-04-18 10:41
MrBurbulas rašė:
GediminasJ rašė:
Imaginative rašė:
o ka tu, Gediminai turi? ar tik suda malt temoki?Neturiu as nieko, bet ir nekritikuoju.
P.S. pasiekiau 42 ranka, koja 65, man tai didelis pasiekimas ir tuo didziuojuos. Aisku kaciokai tuojs sakys tai kaii lievi duomenys, bet kolkas jie mane tenkinaa labai supykai kai imeciau tavo foto i ailaiksport zurnala? po kurso dar i sportuojanti nepanasus? ne kas .. tikrai ne kas.. tuo labiau kad dar ne cuttinga darei
kuriam psl reikia ziuret?
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
#57 2012-04-18 10:44
As net pats nemaciau ka jis ten imetes ir siaip idomu is kur cia jau mano asmenines foto gavo
Neprisijungęs
- Just4you
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-01-10
- Žinutės: 28
- Atsiliepimai: 0
#58 2012-04-18 11:47
gediminasJ pamaciau tavo foto tai.. tau negeda tokias foto isvis talpint k.net papai pakrite riebalinis kaskoks tu ten, y sportuojanti nepanasus ranka taukais apejusi kaip ir kojos, isvis sportuoji tu?
Paskutinį kartą taisė Just4you (2012-04-18 11:48)
Neprisijungęs
- STROMBA
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-09-05
- Žinutės: 224
- Atsiliepimai: 1
#59 2012-04-18 12:36
kur tas foto rast cia visiem smalsu?
Neprisijungęs
- Just4you
- Naujas dalyvis
#60 2012-04-18 12:38
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
#61 2012-04-18 13:03
tipo tas su gitara? nesamone
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 19
#62 2012-04-18 13:10
kas nesamonė? sugriuvo pasakų namelis?
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
#63 2012-04-18 13:12
as apie ji isvis nieko nezinojau ir biografijos nesekiau, nu bet ten gi net as galiu drasiai pasakyt - nera apie ka kalbet ten, forma nuline. kaip jis dar gali lygintis su gedemu, tam tai nedaug truksta iki labai geros formos kiek pamenu paskutine fotke.
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
#64 2012-04-18 13:28
omg... burbulas po fb mano knisasi kaip supratau Ten ta foto aplamai 3metai atgal vasara fotkinta dar iki sporto toli grazu buvo. Tokios i k.net tikrai nedeciau ten aplamai svoris 87kg kazkur buwo... Radot ka lygin.
Bet wtf, MrBurbulas, kam tu ta foto imetei is mano facebooko?
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
#65 2012-04-18 13:29
a, tada nesazininga, atsiimu zodzius. daugiau ka nors aiskinsiu kai pats foto idesiu, o kol kas bunu tyliai tada. aisku idomu butu tavo ta 3 metu progresa pamatyt
Paskutinį kartą taisė uzsivedes (2012-04-18 13:30)
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
#66 2012-04-18 13:39
uzsivedes rašė:
a, tada nesazininga, atsiimu zodzius. daugiau ka nors aiskinsiu kai pats foto idesiu, o kol kas bunu tyliai tada. aisku idomu butu tavo ta 3 metu progresa pamatyt
Ne tai ten aplamai foto pries 3 metus kelta buvo i fb, tada dar net nesportavau ir nesiruosiau. Sportuoju as dabar realiai jei menesiais tai 14 menesiu
bet zinai ir nekomentuoju, kad kazkam kazko truksta. Kodel cia mane taip isaukstino vleniazyn, gal tiesa akis bado kaciokams
Jei jau labai norit ivertinta mano dabartine busena tai galit private paprasyti, gal ir parodysiu kokiam labiau susitupejusiam... )
Paskutinį kartą taisė GediminasJ (2012-04-18 13:41)
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
#67 2012-04-18 13:43
oi ne, private prasyt foto biski gay man atrodo gaunasi jau
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
#68 2012-04-18 13:44
uzsivedes rašė:
oi ne, private prasyt foto biski gay man atrodo gaunasi jau
Ziuresim kuris cia pirmas paraudonuos
Neprisijungęs
- Just4you
- Naujas dalyvis
#69 2012-04-18 13:47
GediminasJ rašė:
omg... burbulas po fb mano knisasi kaip supratau Ten ta foto aplamai 3metai atgal vasara fotkinta dar iki sporto toli grazu buvo. Tokios i k.net tikrai nedeciau ten aplamai svoris 87kg kazkur buwo... Radot ka lygin.
Bet wtf, MrBurbulas, kam tu ta foto imetei is mano facebooko?
kaskoks tu skystas neaiski persona keli tokias foto y fb su nukarusiais papais ir tt. Tikriausiai jau tada raumeningas jauteis? o dabar isvis dievas
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
#70 2012-04-18 13:57
Just4you rašė:
GediminasJ rašė:
Bet wtf, MrBurbulas, kam tu ta foto imetei is mano facebooko?kaskoks tu skystas neaiski persona keli tokias foto y fb su nukarusiais papais ir tt. Tikriausiai jau tada raumeningas jauteis? o dabar isvis dievas
Dziaukis savo pasine nuotrauka ir nesikisk
Atsibusk aplink tave ne vien colemanai vaiksto, mano pasaulyje yra ir normaliu zmoniu
Neprisijungęs
- DB
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2009-01-10
- Žinutės: 96
#71 2012-04-18 14:00
Just4you rašė:
GediminasJ rašė:
Bet wtf, MrBurbulas, kam tu ta foto imetei is mano facebooko?kaskoks tu skystas neaiski persona keli tokias foto y fb su nukarusiais papais ir tt. Tikriausiai jau tada raumeningas jauteis? o dabar isvis dievas
salia sawo liemenele pasidejas, toj fotkej GediminasJ...
Paskutinį kartą taisė DB (2012-04-18 14:02)
Neprisijungęs
- DDonatas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-10-17
- Žinutės: 1043
- Atsiliepimai: 7
#72 2012-04-18 14:36
DB rašė:
Just4you rašė:
GediminasJ rašė:
salia sawo liemenele pasidejas, toj fotkej GediminasJ...
net neatkreipiau demesio
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#73 2012-04-18 14:39
rolka , nori galim susitikt , pamatysi neforma ar forma
GediminasJ as taip pat nesiusciau jei siusciau per pm ir pns...savigarbos turiu kazkiek..
Kas del tos foto. Tai pats klausei pats ir atsakei is kur gavau... Tik keista kad tokias privacias nuotraukas platini viesai, as asmeniskai tokiu tikrai nedeciau kad visi matytu.
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
#74 2012-04-18 15:12
tik pastebejimas is salies - nori galim susitikt vienas i kita paziuret. nu cia jau net nejuokinga nors gal cia forumuose normalu tokie dalykai, vienintelis kuriame lankausi, tai nelabai gerai kultura zinau gal
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
#75 2012-04-18 15:26
MrBurbulas rašė:
rolka , nori galim susitikt , pamatysi neforma ar forma
GediminasJ as taip pat nesiusciau jei siusciau per pm ir pns...savigarbos turiu kazkiek..
Kas del tos foto. Tai pats klausei pats ir atsakei is kur gavau... Tik keista kad tokias privacias nuotraukas platini viesai, as asmeniskai tokiu tikrai nedeciau kad visi matytu.
Kazkaip, vasara yra vasara, del tokiu dalyku nesisarmatinu. Buvo linksma ir idejau. Jei visi pasines foto detumem, nebutu to idomumo
MrBurbulas esi kazkada siuntes man per skype. Ir man net nekilo minciu deti i foruma. Kiekvienas vis nuo kazko juk turim pradeti.
Is tikro, gerai, kad priminei, kad publick albumas, turbut buvau pamirses nustatyti friends.
Paskutinį kartą taisė GediminasJ (2012-04-18 15:27)
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » artisteli del taves sukursiu tema