Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Tema uždaryta

Ignas99
Shadow line
Vietovė: Kaunas/Kopenas
Registravosi: 2013-05-11
Žinutės: 1144
Atsiliepimai: 1

#26 2014-01-20 17:55

Re: bicas

as butent apie sita pratima tik snekejau, kai jis pasake kad jam nekabina smile , pvz as bicui darau su stanga lenkima ir visada kitas pratimas pas mane eina plaktukas, tai as leidziu sau stangos lenkima nevisada varyt pilna amplitude, aisku pilna visada yra geriau smile

Neprisijungęs

gwy123
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2013-05-08
Žinutės: 189
Atsiliepimai: 0

#27 2014-01-20 18:44

Parapapapapa rašė:

prie to pacio - kiek jau skaitos trumpas bicas? pas mane nuo dilbio iki bico tam tarpe laisvai 3 pirstai telpa... Nors atrodo ir pilna amplitude viska darau

Koks skirtumas trumpas ar ilgas? ilgas geriau atrodo atpalaiduotas, o trumpas - įtemptas. Ronnie Coleman turėjo trumpus bicus. Be to, darant nepilna amplitude bicas tikrai nesutrumpėja.

Neprisijungęs

Žilvinas.
buvęs Parapapapapa
Registravosi: 2013-05-05
Žinutės: 3088
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 11

#28 2014-01-20 19:30

gwy123 rašė:

Parapapapapa rašė:

prie to pacio - kiek jau skaitos trumpas bicas? pas mane nuo dilbio iki bico tam tarpe laisvai 3 pirstai telpa... Nors atrodo ir pilna amplitude viska darau

Koks skirtumas trumpas ar ilgas? ilgas geriau atrodo atpalaiduotas, o trumpas - įtemptas. Ronnie Coleman turėjo trumpus bicus. Be to, darant nepilna amplitude bicas tikrai nesutrumpėja.

ka tik pasidomejau sita tema, tai visokiu ten ismastymu yra ir ivairiai interpretuoja. Realiai tai ten vienam toks grazesnis, kitam toks. O del nepilnos amplitudes, tai raso kad ne tai kad trumpeja raumuo, bet treniruojamas ne visas raumuo, tik jo kazkuri dalis, priklausomai nuo amplitudes. Tai jei visada darysi nepilna amplitude, tai augs tik ta vieta, ir atrodys trumpas bicas. O asmeniskai, tai biski slykstu yra trumpas, nu man ilgas graziau smile

Neprisijungęs

Gourmandises
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-07-11
Žinutės: 1651
Atsiliepimai: 7

#29 2014-01-20 20:49

Bigger rašė:

erlandas420 rašė:

tai kam nesuprantu tas forums yra?tam ir yra kad visko galetum klausinet o ne kad paklausi ir saka susieskok kurnors internete

Sits forums yr del ta kad  galetu rimti pakalbet ape katites a tu su sava visakeis bicais cia trugdai, ponel ?

alah

Neprisijungęs

gwy123
Atkaklus dalyvis

#30 2014-01-20 23:05

Parapapapapa rašė:

gwy123 rašė:

Parapapapapa rašė:

ka tik pasidomejau sita tema, tai visokiu ten ismastymu yra ir ivairiai interpretuoja. Realiai tai ten vienam toks grazesnis, kitam toks. O del nepilnos amplitudes, tai raso kad ne tai kad trumpeja raumuo, bet treniruojamas ne visas raumuo, tik jo kazkuri dalis, priklausomai nuo amplitudes. Tai jei visada darysi nepilna amplitude, tai augs tik ta vieta, ir atrodys trumpas bicas. O asmeniskai, tai biski slykstu yra trumpas, nu man ilgas graziau smile

nepergyvenk, pas mane ir trumpas big_smile

Neprisijungęs

uzsivedes
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-12-18
Žinutės: 12846
Atsiliepimai: 34

#31 2014-01-20 23:05

gwy123 rašė:

Parapapapapa rašė:

gwy123 rašė:

Kas?

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 37

#32 2014-01-20 23:06

uzsivedes rašė:

gwy123 rašė:

Parapapapapa rašė:

Kas?

nykstysalahalah

Neprisijungęs

ramas
buvęs ramli
Registravosi: 2013-05-09
Žinutės: 7566
Atsiliepimai: 8

#33 2014-01-20 23:51

Tai alkuniu neatmeskit atgal labai ir neatsipalaiduos tos rankos istiesus iki galo.

Neprisijungęs

IronFreak
Dažnas senbūvis
Vietovė: Dublin
Registravosi: 2013-09-29
Žinutės: 1061
Įspėjimai: 2

#34 2014-01-21 00:02

gaidiska tema, reiktu neleist kurt temu nuo 500 pranesimu ir 18 metu

Neprisijungęs

Ignas87
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2013-01-15
Žinutės: 3226
Atsiliepimai: 12

#35 2014-01-21 00:22

IronFreak rašė:

gaidiska tema, reiktu neleist kurt temu nuo 500 pranesimu ir 18 metu

Supranti pats ką parašei?

Pagal tave kurt temas galima iki 18m ir iki 500 pranešimų..
lol.

Dėl bico tai daryk bicą ir augs tau jis..

Neprisijungęs

IronFreak
Dažnas senbūvis
Vietovė: Dublin
Registravosi: 2013-09-29
Žinutės: 1061

#36 2014-01-21 00:30

Neishsipisinek, supratai minti smile

Neprisijungęs

gwy123
Atkaklus dalyvis

#37 2014-01-21 14:38

uzsivedes rašė:

gwy123 rašė:

Parapapapapa rašė:

Kas?

aišku, kad penis

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#38 2014-01-21 15:11

Neprisijungęs