Puslapiai: 1 … 160 161 162 163 164 … 166
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Masės didinimas
- steroidas
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2009-01-31
- Žinutės: 62
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 0
#4026 2016-09-09 11:15
Re: Masės didinimas
Sveiki,gal paprotinsit kas?
Visur internete skirtingai raso,kiek gi tu kalorijų man reiktų suvartoti kad svoris normaliai augti..
31 metai
76 kg
178cm
3-4 kart per savaitę sportuojant.
Apie 3000 kalorijų?
Gal kas paprotinsit kiek baltymų,angliu,riebalu reiktų?
Aciu
Neprisijungęs
- bender
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2008-12-05
- Žinutės: 4187
- Atsiliepimai: 37
#4027 2016-09-09 12:24
steroidas rašė:
Sveiki,gal paprotinsit kas?
Visur internete skirtingai raso,kiek gi tu kalorijų man reiktų suvartoti kad svoris normaliai augti..
31 metai
76 kg
178cm
3-4 kart per savaitę sportuojant.
Apie 3000 kalorijų?
Gal kas paprotinsit kiek baltymų,angliu,riebalu reiktų?
Aciu
Bandyk nuo 3000kcal ir ziurek jei neauga padidinsi dar. O del maistiniu medziagu baltymu turetu pakakt apie 1.7-2g/kg, riebalai 1g/kg ir kas lieka dedi angliavandeniams.
Neprisijungęs
- Smarts
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2016-09-14
- Žinutės: 4
#4028 2016-09-14 09:32
Gal kas galite patarti? Kaip reiktų susidėlioti mitybą sportuojant anksti ryte? t.y. nuo 7 iki 8h ryto. Dėkoju už atsakymą žinančių.
Neprisijungęs
- bender
- Dažnas senbūvis
#4029 2016-09-14 09:54
Smarts rašė:
Gal kas galite patarti? Kaip reiktų susidėlioti mitybą sportuojant anksti ryte? t.y. nuo 7 iki 8h ryto. Dėkoju už atsakymą žinančių.
Viskas taip pat, priklauso kada keliesi ir kiek laiko turi iki treniruotes. Jei pakankamai anksti keliesi, gali viena normalu valgi pries treniruote tureti, jei pakankamai greit leki i sale, reiktu rinktis greitai virskinamus produktus, o toliau dienoje issidelioji viska kaip kad ir vakare sportuotum.
Neprisijungęs
- Smarts
- Naujas dalyvis
#4030 2016-09-14 09:57
bender rašė:
Smarts rašė:
Viskas taip pat, priklauso kada keliesi ir kiek laiko turi iki treniruotes. Jei pakankamai anksti keliesi, gali viena normalu valgi pries treniruote tureti, jei pakankamai greit leki i sale, reiktu rinktis greitai virskinamus produktus, o toliau dienoje issidelioji viska kaip kad ir vakare sportuotum.
Nu tarkim jei 6 ryto atsikeliu, galiu papusryčiaut stipriai, ar geriau tada po treniruotes?
Neprisijungęs
- Pauliakas
- buvęs pauliakas88
- Vietovė: \_(ツ)_/
- Registravosi: 2014-03-01
- Žinutės: 3322
- Atsiliepimai: 10
#4031 2016-09-14 10:35
Smarts rašė:
bender rašė:
Smarts rašė:
Nu tarkim jei 6 ryto atsikeliu, galiu papusryčiaut stipriai, ar geriau tada po treniruotes?
Žiūrint ant kiek sunki treniruotė ir ar netrugdys sportuot pilnas pilvas. Šiaip, kad energijos ryte būtų reikėtų angliavandenių vėlai vakare užmest, kad glikogeno būtų daugiau iš ryto energijai.
Neprisijungęs
- Jūsų Didenybė
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: IRL
- Registravosi: 2014-01-09
- Žinutės: 820
- Atsiliepimai: 3
#4032 2016-09-14 10:47
Smarts rašė:
specialiai keliesi, kad pavalgyt?? didesne nauda buti geriau issimiegot, nes miegas taip pat labai svarbus. daug zmoniu sportuoja ryte pries valgi ir pasiekia trokstamu rezultatu, pamegink.
Neprisijungęs
- Smarts
- Naujas dalyvis
#4033 2016-09-14 11:21
Jūsų Didenybė rašė:
Smarts rašė:
specialiai keliesi, kad pavalgyt?? didesne nauda buti geriau issimiegot, nes miegas taip pat labai svarbus. daug zmoniu sportuoja ryte pries valgi ir pasiekia trokstamu rezultatu, pamegink.
Ne specialiai keliuosi, tiesiog reikia spėti išvesti šunį, pavalgyti, susiruošti ir važiuoti į salę, o po jos į darbą reikia spėti, tai čia tiesiog toks ritmas nes esu dirbantis žmogus, vakare dar reikia laiko šeimai ir t.t., ne iš išsigalvojimo čia bandau viską sukišt į rytą
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
- Vietovė: Juiceland
- Registravosi: 2008-03-01
- Žinutės: 6497
- Atsiliepimai: 23
#4034 2016-09-14 11:28
Jūsų Didenybė rašė:
Smarts rašė:
Sportas pries valgi tai manau ryskinimo periodu tik. Man tai jegu visiskai nera nevalgius eit i sale. Koks 70%
Neprisijungęs
- Pauliakas
- buvęs pauliakas88
#4035 2016-09-14 12:12
<3 fitness rašė:
Jūsų Didenybė rašė:
Smarts rašė:
Sportas pries valgi tai manau ryskinimo periodu tik. Man tai jegu visiskai nera nevalgius eit i sale. Koks 70%
Tai užkrauni anglių iš vakaro ir bus viskas normaliai. Ryte bananą kokį suvalgyti ir viskas.
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
#4036 2016-09-14 13:40
Pauliakas rašė:
<3 fitness rašė:
Jūsų Didenybė rašė:
specialiai keliesi, kad pavalgyt?? didesne nauda buti geriau issimiegot, nes miegas taip pat labai svarbus. daug zmoniu sportuoja ryte pries valgi ir pasiekia trokstamu rezultatu, pamegink.Sportas pries valgi tai manau ryskinimo periodu tik. Man tai jegu visiskai nera nevalgius eit i sale. Koks 70%
Tai užkrauni anglių iš vakaro ir bus viskas normaliai. Ryte bananą kokį suvalgyti ir viskas.
Anglys is vakaro i tesla nenueis? Ir man asmeniskai tai nesvarbu as uzkraunu ar ne, ryte tik prabudes vistiek est noriu,tai mane tas alkio jausmas zudo. Ner nieko blogiau
Neprisijungęs
- Pauliakas
- buvęs pauliakas88
#4037 2016-09-14 13:52
<3 fitness rašė:
Pauliakas rašė:
<3 fitness rašė:
Sportas pries valgi tai manau ryskinimo periodu tik. Man tai jegu visiskai nera nevalgius eit i sale. Koks 70%Tai užkrauni anglių iš vakaro ir bus viskas normaliai. Ryte bananą kokį suvalgyti ir viskas.
Anglys is vakaro i tesla nenueis? Ir man asmeniskai tai nesvarbu as uzkraunu ar ne, ryte tik prabudes vistiek est noriu,tai mane tas alkio jausmas zudo. Ner nieko blogiau
Viskas kcal kiekį, jei protingai pasiskaičiavęs nenueis.
Neprisijungęs
- arnoldasz
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2014-01-16
- Žinutės: 58
#4038 2016-09-14 14:03
<3 fitness rašė:
Pauliakas rašė:
<3 fitness rašė:
Sportas pries valgi tai manau ryskinimo periodu tik. Man tai jegu visiskai nera nevalgius eit i sale. Koks 70%Tai užkrauni anglių iš vakaro ir bus viskas normaliai. Ryte bananą kokį suvalgyti ir viskas.
O tai jei baltymu ar riebalu is vakaro uzkraus, kur tie nueis?
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
#4039 2016-09-14 15:10
arnoldasz rašė:
<3 fitness rašė:
Pauliakas rašė:
Tai užkrauni anglių iš vakaro ir bus viskas normaliai. Ryte bananą kokį suvalgyti ir viskas.Anglys is vakaro i tesla nenueis? Ir man asmeniskai tai nesvarbu as uzkraunu ar ne, ryte tik prabudes vistiek est noriu,tai mane tas alkio jausmas zudo. Ner nieko blogiau
O tai jei baltymu ar riebalu is vakaro uzkraus, kur tie nueis?
Kokiu dar riebalu. Tu ka lasinius pries miega valgai? nu kad ir riesutu pacioka pries miega suestum nemanau,kad jie i lasini sueitu. Juk riebalai kitam skirti,o anglys energijai. Tai utiutiu kraut energijos pries gulant i lova. O del baltymu tai niponel taves. Varske su pienu xujarinu visada pries miega, kazeinas virakinamas iki 7val taip kad kol tu miegi ir tavo raumenys verkia del baltymu tu ju vis palaipsniui gauni
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
- Registravosi: 2011-12-15
- Žinutės: 12895
#4040 2016-09-14 15:12
pienas gi yra myzalai... ar jus vapse nesidomit naujausiom mitybos tendencijom...
Neprisijungęs
- bender
- Dažnas senbūvis
#4041 2016-09-14 15:30
Smarts rašė:
bender rašė:
Smarts rašė:
Jei 6 ryto atsikeli, gali pavalgyti dar normalu maista jei 8val sportuosi, jei 7 tuomet jau rinkciausi kazka lengvesnio, nes man asmeniskai 1val normalus valgis treniruoteje keltu nemalonumus, tuomet proteina su vaisiais kokiais, galbut nedaug koses. O del valgymo, ziurek jei pavalgius normalu valgi treniruoteje negerai, tuomet rinkis kazka lengvo, jei viskas ok tai ir valgyk. O po treniruotes, tada jau krauk kcal
Neprisijungęs
- Jūsų Didenybė
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: IRL
- Registravosi: 2014-01-09
- Žinutės: 820
#4042 2016-09-14 18:45
Smarts rašė:
Ne specialiai keliuosi, tiesiog reikia spėti išvesti šunį, pavalgyti, susiruošti ir važiuoti į salę, o po jos į darbą reikia spėti, tai čia tiesiog toks ritmas nes esu dirbantis žmogus, vakare dar reikia laiko šeimai ir t.t., ne iš išsigalvojimo čia bandau viską sukišt į rytą
tada, aisku reiktu kazko perkrimst, bandyk ivairius variantus, sociau-kudziau ir atrasi savo.
as einu sportuot iskart ryte atsikelus, tai tik kavytes pasidarau ala bulletproof ir sportuojasi man geriau negu bet kokiu kitu variantu...
Neprisijungęs
- arnoldasz
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2014-01-16
- Žinutės: 58
#4043 2016-09-15 02:02
<3 fitness rašė:
arnoldasz rašė:
<3 fitness rašė:
Anglys is vakaro i tesla nenueis? Ir man asmeniskai tai nesvarbu as uzkraunu ar ne, ryte tik prabudes vistiek est noriu,tai mane tas alkio jausmas zudo. Ner nieko blogiauO tai jei baltymu ar riebalu is vakaro uzkraus, kur tie nueis?
Kokiu dar riebalu. Tu ka lasinius pries miega valgai?
nu kad ir riesutu pacioka pries miega suestum nemanau,kad jie i lasini sueitu. Juk riebalai kitam skirti,o anglys energijai. Tai utiutiu kraut energijos pries gulant i lova. O del baltymu tai niponel taves. Varske su pienu xujarinu visada pries miega, kazeinas virakinamas iki 7val taip kad kol tu miegi ir tavo raumenys verkia del baltymu tu ju vis palaipsniui gauni
Angliavandeniai ir į riebalą nesueis, gi lašinio atsiradimas arba kitaip sakant kūno svorio prieaugis atsiras dėl kcal kiekio o ne del angliavandeniu. Nu nebent apie cukru kalbi
Neprisijungęs
- zzzik
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2009-05-30
- Žinutės: 55
#4044 2016-09-16 15:55
Neprisijungęs
- RAMZIS III
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-12-02
- Žinutės: 1809
#4045 2016-09-16 16:37
zzzik rašė:
vyrai padekit atrast tinkama mityba. visiskai pasimetes.
Ka keist ? auga pilvas ir sonai.
jegos dideja ir raumuo auga. ka sumazint kad riebalas neaugtu?
maista sveriu viskas tiksliai
tik savaitgaliais ne visada spėju pavalgyt.
Ugis 176 svoris 77kg amzius 26m
http://s12.postimg.org/eisdo9rhl/mityba.jpg
Nebus taip, kad riebalas neaugtu.
Neprisijungęs
- Submission
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2015-01-07
- Žinutės: 648
#4046 2016-09-16 17:54
RAMZIS III rašė:
zzzik rašė:
http://s12.postimg.org/eisdo9rhl/mityba.jpgNebus taip, kad riebalas neaugtu.
Ir gal iš karto labai stipriai pakėlei kalorijų kiekį nuo prieš tai varoto?
Neprisijungęs
- DuBro
- Išmestas
- Vietovė: Adaptas
- Registravosi: 2015-10-10
- Žinutės: 3007
- Atsiliepimai: 5
#4047 2016-09-16 18:23
cia ne i tema bet tu isivaizduoji kaip atrodo 20g agurko ir 20g pomidoro? nes jei taip ir vistiena skaiciuoji tai ten ne 100 o kokius 300g cj suvalgai
Neprisijungęs
- Pauliakas
- buvęs pauliakas88
#4048 2016-09-16 18:50
Įkyrusis mažylis rašė:
cia ne i tema bet tu isivaizduoji kaip atrodo 20g agurko ir 20g pomidoro? nes jei taip ir vistiena skaiciuoji tai ten ne 100 o kokius 300g cj suvalgai
Jis vieną pomidorą suvalgo per dvi dienas, keturis kartus.
Neprisijungęs
- zzzik
- Kalbus dalyvis
#4049 2016-09-19 08:51
Submission rašė:
RAMZIS III rašė:
zzzik rašė:
http://s12.postimg.org/eisdo9rhl/mityba.jpgNebus taip, kad riebalas neaugtu.
Ir gal iš karto labai stipriai pakėlei kalorijų kiekį nuo prieš tai varoto?
na po atostogu is kart pradejau sito plano laikytis. per savaite priaugau 1,5kg ka ir kiek mazinti?
Neprisijungęs
- zzzik
- Kalbus dalyvis
#4050 2016-09-19 08:53
Įkyrusis mažylis rašė:
su darzovem tiesiog parasiau kazkokius skaicius kad matytusi kad yra. o suvalgau po viena agurka ir pomidora per kiekviena valgy. Nelabai draugauju su darzovem.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 160 161 162 163 164 … 166
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Masės didinimas