Puslapiai: 1 … 48 49 50 51 52 … 60
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Kaip priaugti svorio?
- p0wer
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2010-11-12
- Žinutės: 54
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 0
#1226 2012-10-26 19:40
Re: Kaip priaugti svorio?
Lukenzas rašė:
samas rašė:
Lukenzas rašė:
Kadangi einu į mokyklą dabar tai mano mityba nieko gero,neišeina jos dabar laikytis,išeina tik ryte,parėjus iš mokyklos ir prieš einant miegot.. Galim sakyt tas pats kaip jos nebūtų..
va butent taip ir sakiau kad yra. Kas tau draudzia mokykloj valgyti? Nesakyk kad valgykloj nesamones duoda ir pns, nes visada gali is namu pasiimt gatavo normalaus maisto. O is papildu tai proteinas po treniruotes tiktu, bet jei nevalgai tai cia lasas juroj ir pinigai vejais.
supranti tokį dalyką,kad nesenai pradėjau sportuot,ir tik dabar mityba darysius,bet aš noriu dar su papildais,kad lengviau būtų,jei aš viską mokečiau ir žinočiau,tikrai čia neklausinėčiau.
Tai gal isvis maisto nebevalgyk? Ryte, pietums, vakarienei papildus ikalk ir gerai tau bus..
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-09-18
- Žinutės: 3499
- Atsiliepimai: 22
#1227 2012-10-27 11:13
Lukenzas rašė:
samas rašė:
Lukenzas rašė:
Kadangi einu į mokyklą dabar tai mano mityba nieko gero,neišeina jos dabar laikytis,išeina tik ryte,parėjus iš mokyklos ir prieš einant miegot.. Galim sakyt tas pats kaip jos nebūtų..
va butent taip ir sakiau kad yra. Kas tau draudzia mokykloj valgyti? Nesakyk kad valgykloj nesamones duoda ir pns, nes visada gali is namu pasiimt gatavo normalaus maisto. O is papildu tai proteinas po treniruotes tiktu, bet jei nevalgai tai cia lasas juroj ir pinigai vejais.
supranti tokį dalyką,kad nesenai pradėjau sportuot,ir tik dabar mityba darysius,bet aš noriu dar su papildais,kad lengviau būtų,jei aš viską mokečiau ir žinočiau,tikrai čia neklausinėčiau.
O tu supranti toki dalyka jog mes tau bandom ikalt i galva jog maistas svarbiausia. Tavo pirmi klausimai turetu buti apie maista: ka valgyti, kada valgyti, kaip valgyti ir pns, o ne apie papildus sneket. Kadangi esi pradedanti tau papildu praktiskai nereikia ir is vis gali pamirst juos. Jei valgysi normaliai ir sportuosi, tai pamatysi kaip kg augs greitai, pradedantiems taip jau buna. Ir is vis sneki nesamones. Sakai noriu papildu, bet ar tu supranti kam jie skirti? Cia tiesiog vaikiskas dalykas, visi vartoja tai ir man reikia. Pradek galva galvot ir klausyk ka cia zmones raso, juk prasai patarimu. O jei vis tiek zysi, kad reikia papildu ir valgyti neiseina, tai nieko mes tau nepadesim. Eik tada nusipirk brangaus geinerio, gerk ir isivaizduok kad raumenys nerealiai auga. Beje kiek tau metu? Speju 15-16
Neprisijungęs
- Mxv
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-12-02
- Žinutės: 834
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 1
#1228 2012-10-27 11:36
samas rašė:
Lukenzas rašė:
samas rašė:
O tu supranti toki dalyka jog mes tau bandom ikalt i galva jog maistas svarbiausia. Tavo pirmi klausimai turetu buti apie maista: ka valgyti, kada valgyti, kaip valgyti ir pns, o ne apie papildus sneket. Kadangi esi pradedanti tau papildu praktiskai nereikia ir is vis gali pamirst juos. Jei valgysi normaliai ir sportuosi, tai pamatysi kaip kg augs greitai, pradedantiems taip jau buna. Ir is vis sneki nesamones. Sakai noriu papildu, bet ar tu supranti kam jie skirti? Cia tiesiog vaikiskas dalykas, visi vartoja tai ir man reikia. Pradek galva galvot ir klausyk ka cia zmones raso, juk prasai patarimu. O jei vis tiek zysi, kad reikia papildu ir valgyti neiseina, tai nieko mes tau nepadesim. Eik tada nusipirk brangaus geinerio, gerk ir isivaizduok kad raumenys nerealiai auga. Beje kiek tau metu? Speju 15-16
Nu gal taip griežtai nereikia, pažystu ne viena sportininką kuris kai neturi galimybės pilnavertiškai pavalgyt išgeria kokio gainerio. Bet aišku ne kasdien tai daro. Pats sau to netaikau, gaminuosi maista ir valgau bet kur, nors ir banke jei tuo metu būnu banke D Kas man jaunam. O kodėl mokykloi negali pilbavertiškai valgyt ir man klausimas kyla? Valgykla yra, atsineši maistą iš namų ir valgai.
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
#1229 2012-10-27 12:00
Mxv rašė:
Nu gal taip griežtai nereikia, pažystu ne viena sportininką kuris kai neturi galimybės pilnavertiškai pavalgyt išgeria kokio gainerio. Bet aišku ne kasdien tai daro. Pats sau to netaikau, gaminuosi maista ir valgau bet kur, nors ir banke jei tuo metu būnu banke
D Kas man jaunam. O kodėl mokykloi negali pilbavertiškai valgyt ir man klausimas kyla? Valgykla yra, atsineši maistą iš namų ir valgai.
Shhhh...nesakyk to Taip sportininkai KAI NETURI GALIMYBES geria kokteili. Bet 99.9% esu isitikines, kad siuo atveju butu kasdien ir ne del galimybes neturejimo
Cia gali buti vienas is tu atveju, kai sako sportuoju, valgau ir pns, bet nieko normaliai taip ir nedaro vis tiek. Va neseniai salej maciau bachuriuka. Pirmas pratimas kuri puole daryti - dilbis...hanteliuka pakilnojo ir paskui vaiksciojo, na ir kas uzkliuvo einant ta pakilnodavo. Esme kad zmogui net nereikejo kvepuot jo treniruotes metu, nes nesusilo normaliai per "intensyvu" sporta, bet butum mates kaip paskui persirengimo kambary godziai ir isdidziai kokteili gere!
Va toks dalykas jiems ir yra raumenu auginimas - isgerti skanu kokteili
Neprisijungęs
- RAMZIS III
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-12-02
- Žinutės: 1809
- Atsiliepimai: 3
#1230 2012-10-27 13:22
samas rašė:
Mxv rašė:
Nu gal taip griežtai nereikia, pažystu ne viena sportininką kuris kai neturi galimybės pilnavertiškai pavalgyt išgeria kokio gainerio. Bet aišku ne kasdien tai daro. Pats sau to netaikau, gaminuosi maista ir valgau bet kur, nors ir banke jei tuo metu būnu banke
D Kas man jaunam. O kodėl mokykloi negali pilbavertiškai valgyt ir man klausimas kyla? Valgykla yra, atsineši maistą iš namų ir valgai.
Shhhh...nesakyk to
Taip sportininkai KAI NETURI GALIMYBES geria kokteili. Bet 99.9% esu isitikines, kad siuo atveju butu kasdien ir ne del galimybes neturejimo
Cia gali buti vienas is tu atveju, kai sako sportuoju, valgau ir pns, bet nieko normaliai taip ir nedaro vis tiek. Va neseniai salej maciau bachuriuka. Pirmas pratimas kuri puole daryti - dilbis...hanteliuka pakilnojo ir paskui vaiksciojo, na ir kas uzkliuvo einant ta pakilnodavo. Esme kad zmogui net nereikejo kvepuot jo treniruotes metu, nes nesusilo normaliai per "intensyvu" sporta, bet butum mates kaip paskui persirengimo kambary godziai ir isdidziai kokteili gere!
Eik anas peklan
Neprisijungęs
- Mxv
- Dažnas senbūvis
#1231 2012-10-27 13:23
RAMZIS III rašė:
samas rašė:
Mxv rašė:
Shhhh...nesakyk to
Taip sportininkai KAI NETURI GALIMYBES geria kokteili. Bet 99.9% esu isitikines, kad siuo atveju butu kasdien ir ne del galimybes neturejimo
Eik anas peklan
Nu tai daugelio naujokų požiūris gi, kas nesvarbu ką valgai, nesvarbu kaip sportuoji, svarbu tinkamus papildus ryji ir raumenys patys auga Koki 3metai atgal kol nesportavau ir aš taip sakydavau
"Bb jie ten sportuoja, šūda ryja ir tiek" Bet kai netyčia pats užkibau viskas persivertė
Neprisijungęs
- Artyi
- Motyvuotas atletas
- Registravosi: 2011-01-03
- Žinutės: 6441
- Atsiliepimai: 27
#1232 2012-10-27 13:30
Mxv rašė:
RAMZIS III rašė:
samas rašė:
Shhhh...nesakyk toTaip sportininkai KAI NETURI GALIMYBES geria kokteili. Bet 99.9% esu isitikines, kad siuo atveju butu kasdien ir ne del galimybes neturejimo
Eik anas peklan
Nu tai daugelio naujokų požiūris gi, kas nesvarbu ką valgai, nesvarbu kaip sportuoji, svarbu tinkamus papildus ryji ir raumenys patys auga
Koki 3metai atgal kol nesportavau ir aš taip sakydavau
"Bb jie ten sportuoja, šūda ryja ir tiek" Bet kai netyčia pats užkibau viskas persivertė
Labiausiai patinka, kai saleje prieina ir klausiau:"Ka nors vartoji, tipo baltymus, bcaa?", sakau:"Nuuu?". "Nu matosi, kad sedi ant chemijos"
80% surpanta, tai kaip chemija, todel jei galvoja, kad geriant stebuklinga whey ar bcaa, taps cutleriais.
Sakau:"Pradek valgyt.", tada ale sako, "nu nu jo tik del maisto tipo, tai kiek valgai?", "3000-3300kcal". Paziuri ir nueina
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
#1233 2012-10-27 13:46
Artyi rašė:
Labiausiai patinka, kai saleje prieina ir klausiau:"Ka nors vartoji, tipo baltymus, bcaa?", sakau:"Nuuu?". "Nu matosi, kad sedi ant chemijos"
80% surpanta, tai kaip chemija, todel jei galvoja, kad geriant stebuklinga whey ar bcaa, taps cutleriais.
Sakau:"Pradek valgyt.", tada ale sako, "nu nu jo tik del maisto tipo, tai kiek valgai?", "3000-3300kcal". Paziuri ir nueina
Ir tada nuejes atokiau pagalvoja: "nesveikas kazkoks, jau net kalorijas skaiciuoja"
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#1234 2012-10-27 13:51
samas rašė:
Artyi rašė:
Sakau:"Pradek valgyt.", tada ale sako, "nu nu jo tik del maisto tipo, tai kiek valgai?", "3000-3300kcal". Paziuri ir nueinaIr tada nuejes atokiau pagalvoja: "nesveikas kazkoks, jau net kalorijas skaiciuoja"
ne ne dar buna su nuostaba klausimas : O TAI REIKIA KCAL SKAICIUOT ?
kas normaliai sportuoja su tuo persimest zodi galima nebent apie receptus skanesnius. o jau kad valgyt reik klausimu net nekyla )
tik gaila tokiu reta...
Neprisijungęs
- Artyi
- Motyvuotas atletas
#1235 2012-10-27 13:56
samas rašė:
Artyi rašė:
Sakau:"Pradek valgyt.", tada ale sako, "nu nu jo tik del maisto tipo, tai kiek valgai?", "3000-3300kcal". Paziuri ir nueinaIr tada nuejes atokiau pagalvoja: "nesveikas kazkoks, jau net kalorijas skaiciuoja"
Tia manau, kad 95% visu zmoniu, kur paklausi restorane kiek gramu mesos atnese, ar tokiam sporto salej, kad reik valgyt ir skaiciuot, pagalvoja, kad nesveikas
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
#1236 2012-10-27 14:00
Artyi rašė:
samas rašė:
Artyi rašė:
Tia manau, kad 95% visu zmoniu, kur paklausi restorane kiek gramu mesos atnese, ar tokiam sporto salej, kad reik valgyt ir skaiciuot, pagalvoja, kad nesveikas
Karta paklausiau restorane kiek gramu vistienos krutineles bus patiekale - padaveja paziurejo kaip i nesveika. Nuo to laiko daugiau nebeklausiu ...vis tiek buna per mazai
Neprisijungęs
- Artyi
- Motyvuotas atletas
#1237 2012-10-27 14:01
samas rašė:
Artyi rašė:
samas rašė:
Ir tada nuejes atokiau pagalvoja: "nesveikas kazkoks, jau net kalorijas skaiciuoja"Tia manau, kad 95% visu zmoniu, kur paklausi restorane kiek gramu mesos atnese, ar tokiam sporto salej, kad reik valgyt ir skaiciuot, pagalvoja, kad nesveikas
Karta paklausiau restorane kiek gramu vistienos krutineles bus patiekale - padaveja paziurejo kaip i nesveika. Nuo to laiko daugiau nebeklausiu
...vis tiek buna per mazai
MAximum 150g man rodos, pagal regalmenta. O dar nusuka, tai karoce.. ISeini nepavalges
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-10-02
- Žinutės: 7356
- Atsiliepimai: 21
#1238 2012-10-27 14:25
Artyi rašė:
samas rašė:
Artyi rašė:
Tia manau, kad 95% visu zmoniu, kur paklausi restorane kiek gramu mesos atnese, ar tokiam sporto salej, kad reik valgyt ir skaiciuot, pagalvoja, kad nesveikasKarta paklausiau restorane kiek gramu vistienos krutineles bus patiekale - padaveja paziurejo kaip i nesveika. Nuo to laiko daugiau nebeklausiu
...vis tiek buna per mazai
MAximum 150g man rodos, pagal regalmenta. O dar nusuka, tai karoce.. ISeini nepavalges
reik sakyt: dvigubą porciją man, prašyčiau!
Neprisijungęs
- lorenzo
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-01-17
- Žinutės: 3732
- Atsiliepimai: 15
#1239 2012-10-27 14:47
ATjr rašė:
Artyi rašė:
samas rašė:
Karta paklausiau restorane kiek gramu vistienos krutineles bus patiekale - padaveja paziurejo kaip i nesveika. Nuo to laiko daugiau nebeklausiu...vis tiek buna per mazai
kaina irgi padvigubins
O siaip tai nervina toks dalykas, kad nesportuojantys nesupranta mitybos reiksmes.."tas tai papildus vartoja, koks pasikacialines..", arba: "sportuojant reiks varskes valgyt" is tokio sakinio susidaro ispudis kad tos varskes rusiu milijonai ir tik ji raumenis augina
Neprisijungęs
- Mxv
- Dažnas senbūvis
#1240 2012-10-27 15:40
lorenzo rašė:
ATjr rašė:
Artyi rašė:
kaina irgi padvigubins
O siaip tai nervina toks dalykas, kad nesportuojantys nesupranta mitybos reiksmes.."tas tai papildus vartoja, koks pasikacialines..", arba: "sportuojant reiks varskes valgyt"is tokio sakinio susidaro ispudis kad tos varskes rusiu milijonai ir tik ji raumenis augina
Man tai asmeniškai p.x kas ką supranta ir kas ko ne? Svarbu, kad pats suprastum kas, kaip ir dėl ko. Juk ne dėl kitų sportuoji, dėl savęs. Nuolat kyla bėdų su artimaisiais, pamyli prota, kad proteina pvz vartoju, ale proškas geri D Juokiuosi ir tiek, nes nu ką gali sakyt durniems daiktams. Ką besakysi, jiems tai nekeis fakto, kad tu proškas geri :DDDD
Paskutinį kartą taisė Mxv (2012-10-27 15:44)
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
#1241 2012-10-27 15:53
Mxv rašė:
Man tai asmeniškai p.x kas ką supranta ir kas ko ne? Svarbu, kad pats suprastum kas, kaip ir dėl ko. Juk ne dėl kitų sportuoji, dėl savęs. Nuolat kyla bėdų su artimaisiais, pamyli prota, kad proteina pvz vartoju, ale proškas geri
D Juokiuosi ir tiek, nes nu ką gali sakyt durniems daiktams. Ką besakysi, jiems tai nekeis fakto, kad tu proškas geri :DDDD
zinau ka tai reiskia:
As: "Proteinas baiginejasi..."
Maniske:"Vel chemijas pirksi"
As: "Kokias dar chemijas...dar karta aiskinu...proteinas, tai yra baltymas, gaunamas is pieno, kiausiniu..."
Maniske: "...nu tai chemija"
Neprisijungęs
- Artyi
- Motyvuotas atletas
#1242 2012-10-27 16:16
samas rašė:
Mxv rašė:
Man tai asmeniškai p.x kas ką supranta ir kas ko ne? Svarbu, kad pats suprastum kas, kaip ir dėl ko. Juk ne dėl kitų sportuoji, dėl savęs. Nuolat kyla bėdų su artimaisiais, pamyli prota, kad proteina pvz vartoju, ale proškas geri
D Juokiuosi ir tiek, nes nu ką gali sakyt durniems daiktams. Ką besakysi, jiems tai nekeis fakto, kad tu proškas geri :DDDD
zinau ka tai reiskia:
As: "Kokias dar chemijas...dar karta aiskinu...proteinas, tai yra baltymas, gaunamas is pieno, kiausiniu..."
Maniske: "...nu tai chemija"
Tai realiai iseina, kad sterai pryliginami porteinui, valio
Neprisijungęs
- Mxv
- Dažnas senbūvis
#1243 2012-10-27 16:52
Artyi rašė:
samas rašė:
Mxv rašė:
zinau ka tai reiskia:
Maniske: "...nu tai chemija"Tai realiai iseina, kad sterai pryliginami porteinui, valio
Nu nejaučia skirtumo jei tarp sterų ir proteino, nesenai senelis man aiškino, kaip aš susiknisiu širdį vartodamas proteiną ir kad visi kas augina raumenis yra širdininkai Ir išties, dažnam gyvenimo žinknį susiduriu su tokiais žmonėmis.
- Sportuoji ant sauso?
- nu.
- Tai ką čia geri?
- Proteiną.
- Tai ne ant sauso :DDd
Iš pokalbio salej su sportuojančiu, kuris atrodo turėtų išmanyti tai ką daro ;D
Neprisijungęs
- lorenzo
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-01-17
- Žinutės: 3732
- Atsiliepimai: 15
#1244 2012-10-27 16:57
Mxv rašė:
lorenzo rašė:
ATjr rašė:
reik sakyt: dvigubą porciją man, prašyčiau!kaina irgi padvigubins
O siaip tai nervina toks dalykas, kad nesportuojantys nesupranta mitybos reiksmes.."tas tai papildus vartoja, koks pasikacialines..", arba: "sportuojant reiks varskes valgyt"is tokio sakinio susidaro ispudis kad tos varskes rusiu milijonai ir tik ji raumenis augina
Man tai asmeniškai p.x kas ką supranta ir kas ko ne? Svarbu, kad pats suprastum kas, kaip ir dėl ko. Juk ne dėl kitų sportuoji, dėl savęs. Nuolat kyla bėdų su artimaisiais, pisa prota, kad proteina pvz vartoju, ale proškas geri
nu tu stipriu nervu, man tai neatlaiko jie
Neprisijungęs
- p0wer
- Kalbus dalyvis
#1245 2012-10-27 17:29
Mxv rašė:
Artyi rašė:
samas rašė:
zinau ka tai reiskia:
Maniske: "...nu tai chemija"Tai realiai iseina, kad sterai pryliginami porteinui, valio
Nu nejaučia skirtumo jei tarp sterų ir proteino, nesenai senelis man aiškino, kaip aš susiknisiu širdį vartodamas proteiną ir kad visi kas augina raumenis yra širdininkai
Ir išties, dažnam gyvenimo žinknį susiduriu su tokiais žmonėmis.
- Sportuoji ant sauso?
- nu.
- Tai ką čia geri?
- Proteiną.
- Tai ne ant sauso :DDd
Iš pokalbio salej su sportuojančiu, kuris atrodo turėtų išmanyti tai ką daro ;D
Na jei jau papildus vartoji, sausai nebesiskaito.
Neprisijungęs
- Recurat
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Atlantida
- Registravosi: 2011-12-29
- Žinutės: 138
#1246 2012-10-27 18:50
Nu tai jeigu ir vandeni naudoji tai irgi nebesausai...
Neprisijungęs
- p0wer
- Kalbus dalyvis
#1247 2012-10-27 18:53
Recurat rašė:
Tai tau papildai ir maistas, vienas ir tas pats dalykas? Nu ka gi sveikinu, pasizymejai dideliu protu.
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-10-02
- Žinutės: 7356
- Atsiliepimai: 21
#1248 2012-10-27 19:03
p0wer rašė:
Recurat rašė:
Tai tau papildai ir maistas, vienas ir tas pats dalykas? Nu ka gi sveikinu, pasizymejai dideliu protu.
Gal geriau X viršuj spausk ir eik miegot, didesnė nauda bus
Neprisijungęs
- Tiomis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-09-26
- Žinutės: 4392
- Atsiliepimai: 9
#1249 2012-10-27 19:50
Recurat rašė:
durniau parasyti neisejo
Paskutinį kartą taisė Tiomis (2012-10-27 19:51)
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#1250 2012-10-27 19:53
arba ne visi suprato sarkazma
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 48 49 50 51 52 … 60