Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

FullPower
Išmestas
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-11-01
Žinutės: 212
Atsiliepimai: 1

#126 2010-12-13 23:53

Re: Igf-1

leisk į pilvą arba subinę arba koją, į rankas arba galvą neleisk

Neprisijungęs

filia
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-04-06
Žinutės: 254

#127 2010-12-14 00:00

FullPower rašė:

gal tu irgi geriau nebepatarinek

Neprisijungęs

FullPower
Išmestas

#128 2010-12-14 07:27

Sakiau, kad nežinau aš, bet čia mano nuomonė, kaip ir insuliną kur leisti smile

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis
Vietovė: xxx
Registravosi: 2006-11-25
Žinutės: 3174
Atsiliepimai: 0

#129 2010-12-14 07:32

FullPower rašė:

Sporto tikslais insulina geriausia leisti i raumeni, kad ir i peti. Bet geriau likti nuo jo atokiai, nes yra daugybe pasaliniu, kuriu net neisivaizduoji ji varydamas. Toks pvz, kaip vidiniu organu riebejimas. Pamirsk slina, o geriau HGH nusipirk, tai tikrai daugiau naudos bus. smile

Neprisijungęs

rolka78
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2010-06-29
Žinutės: 5285
Atsiliepimai: 21

#130 2010-12-14 08:52

filia rašė:

FullPower rašė:

Nori pasirodyt tinkamu laiku tinkamoi vietoi ane,kaip visada? Pataria kas nori ir kaip nori tik aisku vieni pjauna kiti ne ta gryba.Vartotojas pats turi atsirinkti kieno patarimu paklausyt kieno ne.Tam ir yra forumas kad rasytu zmones ka mano.O ne tik visus kvailais laikyt ir save statyt i protingiausio vieta.Geriau pataisytum klystancius ir suteiktum naudingos informacijos,o ne saipytumeisi. O gal pats tiek teismanai? tik vaizduoji cia dideli zinova? offtopic

Paskutinį kartą taisė rolka78 (2010-12-14 08:53)

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#131 2010-12-14 08:58

rolka78 rašė:

filia rašė:

FullPower rašė:

Nori pasirodyt tinkamu laiku tinkamoi vietoi ane,kaip visada? Pataria kas nori ir kaip nori tik aisku vieni pjauna kiti ne ta gryba.Vartotojas pats turi atsirinkti kieno patarimu paklausyt kieno ne.Tam ir yra forumas kad rasytu zmones ka mano.O ne tik visus kvailais laikyt ir save statyt i protingiausio vieta.Geriau pataisytum klystancius ir suteiktum naudingos informacijos,o ne saipytumeisi. O gal pats tiek teismanai? tik vaizduoji cia dideli zinova? offtopic

nu ka as zn big_smile viskas normaliai pas ta fullpower big_smile nors ir nieko nesuprasdamas, patare normaliai big_smile

leisti reikia i raumeni (KIRVI, moli tu, labai atsiprasau, kad pratrukau, bet tikrai esi nevykes ir nemastancia galva..is to isplaukia, kad tau su vastais negalima zaisti, nes PRISISIKSI). Kadangi pilve yra preso, juosmes raumenys, rankoje - tricas bicas ir kojoj daug visko, tai patarimas neblogas visai big_smile

Neprisijungęs

filia
Dažnas dalyvis

#132 2010-12-14 09:35

rolka78 rašė:

filia rašė:

FullPower rašė:

kurioj vietoj as cia kvailiu ka nors laikau ir kur tu matai, kad as statau save protingiausiu big_smile ir ne saipausi, o tik prasau nepatarinet nezinant, nes bus kas atsirinks, o kiti patikes tais patarimais.
nepatarineju nes praktiskai nesu bandes, tik zinau kad yra praktikuojama vietines injekcijos i treniruojama raumeni, jei treniruojat sikna valio varykit tenai. cia biskeli informacijos kas supranta rusu kalba.
Доза и курс

IGF1 LR3 – это то что сейчас в основном используется, когда дело заходит о дозе нужно прежде всего сказать, что существует два варианта, различающиеся по степени очистки, степень рецептора и степень культуральной среды. Когда будете покупать, то попытайтесь выяснить, какой степени очистки IGF1 LR3 вы покупаете, потому что цена должна быть разной и если у вас менее чистый IGF1 LR3 степени среды, то вам нужно будет колоть в два раза больше, чем обычно чтобы был какой-то результат.
Теперь допустим, что у нас есть IGF1 LR3 рецепторной степени очистки и всегда когда мы будем говорить о дозе, мы будем иметь в виду именно этот IGF1 LR3. Прежде, чем начать приводить дозы и курсы, я должен сказать что, я лично не колол IGF1 LR3 больше 20 мкг за раз и мой опыт сформирован в результате медицинского наблюдения за командой Индийских бодибилдеров из штата Химачал Прадеш, где я живу и работаю как врач последние 6 лет. За последние полтора года, когда у нас появился доступ к IGF1 я опробовал самые разные подходы используя моих пациентов как подопытных кроликов и сделал определенные выводы.

Первое, когда дело заходит о IGF1 не верьте никому пока у вас не будет достаточно собственно опыта, чтобы продолжать никому не верить.

Тем не менее, поскольку IGF1 LR3 сделал свое дело для многих других он сделает то же самое и для вас. Но как с любым другим препаратом - чтобы съесть яйцо нужно сначала разбить скорлупу. У одного начинающего атлета мы не увидели никакого эффекта от IGF1 LR3, у всех эффект был, а у него никакого эффекта. Тот же самый IGF1 LR3, то же питание те же стероиды и ничего. Этот случай привел к интересному наблюдению и выводу, --- !!!! если у вас есть какой-то воспалительный процесс, простуда или травма или растяжение связок воздержитесь от приема IGF1 LR3 пока вы не будете полностью ОК. Дело в том, что иммуноглобилины циркулирующие в крови, большом количестве, во время воспалительного процесса могут полностью блокировать эффект от IGF1. Если у вас есть сомнения на этот счет, прежде чем начать использовать IGF сделайте простой тест на Скорость Оседания Эритроцитов (СОЭ) если результат будет в норме, то проблем с IGF1 у вас не будет. Если вы переболели простудой или гриппом подождите как минимум месяц, прежде чем начать курс IGF1.

С каких доз начать

Начинайте с самых маленьких доз пока они будут на вас оказывать какое-то действие. Например, можно начать с 10 мкг два раза в день только в тренировочные дни, при этом тренироваться два раза в день по 30-40 минут. При тренировке два раза в день вы имеете возможность два раза в день использовать IGF1 самым эффективным способом. Самым оптимальным протоколом, на котором мы остановились, является 15 мкг 4 раза в день, в тренировочные дни 3-6 дней в неделю. Когда доза в 60 мкг в день не будет действовать лучше сделать перерыв на месяц или два. Также не стоит делать курс длительностью более 12 недель. Оптимальной будет длительность курса в 6 недель. После экспериментов с разными дозами вплоть до 200 мкг в день мы пришли к выводу, что оптимальной является доза 60-80 мкг в день распределенная на четыре укола. При таком подходе, и при одновременном использовании ААС в дозе 1-3 грамма в неделю можно ожидать прибавку 6-7 кг сухой мышечной массы за три недели.

С чем сочетать

Существует мнение, что сам по себе один IGF1 LR3 дает слабые результаты, ничего не могу сказать по этому поводу, слабые результаты никому не нужны, поэтому не пробовал. Из стероидов лучше предпочесть ААС с выраженным андрогенным действием, такие как Дростанолон или Тестостерон. Неплохие результаты от IGF1 LR3 с гормоном роста - тогда нужно колоть IGF1 LR3 через 20-30 минут после ГР. Можно сочетать IGF1 LR3 с инсулином, тогда нужно колоть 10-15 единиц быстрого инсулина через 20-30 минут после IGF1 LR3 поскольку при таком подходе есть опасность гипергликемии, нужно обязательно провести хорошую пищевую загрузку. Можно сочетать все три вмести тогда сначала пойдет ГР потом IGF1 LR3 и затем инсулин.

Местный эффект

Хотя вполне разумно было бы ожидать местный эффект, например, в отстающих группах мышц, но насколько это реально трудно сказать. Скорее всего эффект нужно ожидать в тех мышцах которые вы тренировали. Именно в эти мышцы и нужно и колоть IGF1 LR3. То есть если вы тренировали грудь и ваша доза 20 мкг, то и колите по 10 мкг в каждую сторону.

Neprisijungęs

filia
Dažnas dalyvis

#133 2010-12-14 10:38

nenormalus rašė:

rolka78 rašė:

filia rašė:

nu ka as zn big_smile viskas normaliai pas ta fullpower big_smile nors ir nieko nesuprasdamas, patare normaliai big_smile

leisti reikia i raumeni (KIRVI, moli tu, labai atsiprasau, kad pratrukau, bet tikrai esi nevykes ir nemastancia galva..is to isplaukia, kad tau su vastais negalima zaisti, nes PRISISIKSI). Kadangi pilve yra preso, juosmes raumenys, rankoje - tricas bicas ir kojoj daug visko, tai patarimas neblogas visai big_smile

kiek supratau pagal padeta kableli tai i rankas ir galva pataria nesileist, jei sakai, kad patarimas neblogas kagi tau geriau zinot. smile

Neprisijungęs

Masteris
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2010-09-16
Žinutės: 149

#134 2010-12-14 11:17

FullPower rašė:

isvis uzbanint jy cia vaikas trinasi sitam forume,dar prisiskaitys TNT logo perduozos vaistu big_smile

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#135 2010-12-14 11:45

filia rašė:

nenormalus rašė:

rolka78 rašė:

kiek supratau pagal padeta kableli tai i rankas ir galva pataria nesileist, jei sakai, kad patarimas neblogas kagi tau geriau zinot. smile

uzp.ist baigi durna savo galva..ikisi snuki beleka rasydamas..utiutiu to reikia? nebesikietink cia, niekam neidomu. laisvas

"..., i rankas ar galva neleisk" - del ranku nusisnekejo, del galvos teisus

Paskutinį kartą taisė nenormalus (2010-12-14 11:50)

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#136 2010-12-14 11:45

Masteris rašė:

FullPower rašė:

isvis uzbanint jy cia vaikas trinasi sitam forume,dar prisiskaitys TNT logo perduozos vaistu big_smile

sutinku

Neprisijungęs

filia
Dažnas dalyvis

#137 2010-12-14 11:53

nenormalus rašė:

filia rašė:

nenormalus rašė:

asile tu, uzp.ist baigi durna savo galva..ikisi snuki beleka rasydamas..utiutiu to reikia? nebesikietink cia, niekam neidomu. laisvas

"..., i rankas ar galva neleisk" - del ranku nusisnekejo, del galvos teisus

rinkis zodzius tu parfumerijos platintojau, tu tarp savo ofisiniu gali eit pasirekaut, pripazint klaida sunku ? smile

Neprisijungęs

FullPower
Išmestas

#138 2010-12-14 13:25

Masteris rašė:

FullPower rašė:

Mane užbanint, prisiskaitys TNT kursų?
Nenusikalbėkit, turiu savo galvą, savų draugų ir man pataria jie, jeigu kas nelabai aišku, pasitiklinu čia, nesuprantu kuom aš čia užkliuvau jum.
Dabar išvis eisiu į savo mieste geriausią klubą, kur geriausi treneriai pagarsėję pas mane, viską išmano apie farmą ir gali nemažai papasakoti, patarti, mitybą, treniruočių programą sudaryti.

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#139 2010-12-14 13:29

FullPower rašė:

Masteris rašė:

FullPower rašė:

Nenusikalbėkit, turiu savo galvą, savų draugų ir man pataria jie, jeigu kas nelabai aišku, pasitiklinu čia, nesuprantu kuom aš čia užkliuvau jum.
Dabar išvis eisiu į savo mieste geriausią klubą, kur geriausi treneriai pagarsėję pas mane, viską išmano apie farmą ir gali nemažai papasakoti, patarti, mitybą, treniruočių programą sudaryti.

1. tavo draugai, kaip matau, neka ir patys supranta - sprendziu is tavo ziniu
2. treneriai daznai sako tai, kas grazu butu tavo ausiai ir grazu ju piniginei

tai tiek wink

Neprisijungęs

gazuotas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-08-28
Žinutės: 2385
Atsiliepimai: 6

#140 2010-12-14 13:36

nenormalus rašė:

tai tiek wink

Kas tiesa, tas ne melas nykstys

Neprisijungęs

robertass
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2010-12-10
Žinutės: 1327

#141 2010-12-14 13:53

gazuotas rašė:

nenormalus rašė:

tai tiek wink

Kas tiesa, tas ne melas nykstys

vat tas ir nervina kad treneriai ne visada gerai pataria i aik rask teisybe big_smile

Neprisijungęs

Masteris
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2010-09-16
Žinutės: 149

#142 2010-12-14 13:59

FullPower rašė:

Masteris rašė:

FullPower rašė:

tu mum neuzkliuni tiesiog,tovo pacio labui nekursuok,po to jau nesugrysi atgal!
o apie trenerius yra aisku geru,bet dazniausei zino tik deka susta ir metana big_smile
o apie valancius isvis patyliu

Neprisijungęs

metanis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Siauliai
Registravosi: 2010-03-10
Žinutės: 3884
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 7

#143 2010-12-14 14:18

Masteris rašė:

FullPower rašė:

Masteris rašė:

tu mum neuzkliuni tiesiog,tovo pacio labui nekursuok,po to jau nesugrysi atgal!
o apie trenerius yra aisku geru,bet dazniausei zino tik deka susta ir metana big_smile
o apie valancius isvis patyliu

Nereikia buti tokiam patikliam. Visada kai gaunu kokia nors informacija, pasitikslinu ja internete arba cia, forume. Jei neturi zmogus galvos ant peciu, tai ir nueis ten kur ji ves.. Tokiu nepakeisi. neutral

Neprisijungęs

FullPower
Išmestas

#144 2010-12-14 14:38

Sakot, kas ju piniginei ?
Na nežinau, draugas vienas pas tokį konsultuojasi, tai geras užaugęs, o farmą perką iš kitų jau asmenų.

Neprisijungęs

kirvis5555
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-11-30
Žinutės: 40

#145 2010-12-14 16:50

tai kai jus cia visi pavaret. manau cia reiktu sukurti draugiska atmosfera, o ne pjautis. cia uzsiregistrauvau, kad suzinociau ir ismokciau ko nezinau, o ne tam, kad is manes durneli darytu. apsiraminkit jus visi, ir draugiskai dalinkites savo ziniom be jokiu pajuoku smile

Neprisijungęs

HRS
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-11
Žinutės: 4143

#146 2010-12-14 16:59

kirvis5555 rašė:

tai kai jus cia visi pavaret. manau cia reiktu sukurti draugiska atmosfera, o ne pjautis. cia uzsiregistrauvau, kad suzinociau ir ismokciau ko nezinau, o ne tam, kad is manes durneli darytu. apsiraminkit jus visi, ir draugiskai dalinkites savo ziniom be jokiu pajuoku smile

susipazink- cia FARMOS skiltis big_smile

Neprisijungęs

FullPower
Išmestas

#147 2010-12-14 17:02

Čia dedės kuriem testas užkylęs nuo farmos ir kupini agresijos gatavi suvalgyti betkokį naujoką, whaa big_smile

Neprisijungęs

HRS
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-11
Žinutės: 4143

#148 2010-12-14 17:06

FullPower rašė:

Čia dedės kuriem testas užkylęs nuo farmos ir kupini agresijos gatavi suvalgyti betkokį naujoką, whaa big_smile

ne tiesa apie naujokus,cia ir tarpusavyje pasipjauna big_smile

Neprisijungęs

FullPower
Išmestas

#149 2010-12-14 17:10

Čia kada žmonės nori išsilieti big_smile

Neprisijungęs

kirvis5555
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-11-30
Žinutės: 40

#150 2010-12-14 17:58

as tai neimu i galva, tegul issilieja jei jiem geriau.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net