Puslapiai: 1 2
Prisijungti arba Registruotis
- SenasSportas
- Ponas papildas
- Vietovė: Kaunas ir visi kiti
- Registravosi: 2008-04-25
- Žinutės: 5728
- Atsiliepimai: 33
#26 2008-06-24 19:53
Re: Kokie pratimai sukelia kraujo spaudimą?
Hefaistas rašė:
SenasSportas rašė:
Hefaistas rašė:
na as negaliu sportuoti saves viso neatiduodamas, pastaruoju metu labai uzsivedziau, tada ir prasidejo visokie skausmai: galvos, sanariu ir t.t. O tau, Captaina Anabolic, praejo sis tvinkciojimas, nebeskauda? as dar metano 280 tableciu sugeriau, is kuriu 80 buvo rusiskos, o jos kenksmingesnes, itariu, kad galejo sios tabletkes dar prie spaudimo prisideti...tikrai galejo, zinok lb daug proc. duodu kad metanas turejo itakos spaudimui, kiek zinau jis ir taip pakelia spaudima visada.
man tai keista, kaip Colemanas ir kiti i ji panasus atlaiko tokias monstriskas steru dozes ir apskritai tokius kruvius, ir gyvena ir nesiskundzia
As irgi nesuprantu. Yra internete vieno mirusio kulturisto buve kursai Mentzerio ar pan, db nepamenu pavardes tiklsliai tai tokie kiekiai nenormalus visko pas ji, ir skaicius preparatus kad sakes.. Kiek jis per menesi suvarydavo, iseitu 10 zmoniu tokius kursus padaryt kad lietuvoj ant sccenos lipt galetu drasiai. nu gal net ne 10 o 20 zmoniu
sustanono ten vos ne 10 ampuliu per diena ir pan..
Neprisijungęs
- bakaz
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Prie tavo vienkiemio
- Registravosi: 2007-01-04
- Žinutės: 696
- Atsiliepimai: 0
#27 2008-06-24 20:02
Hefaistas rašė:
SenasSportas rašė:
Hefaistas rašė:
na as negaliu sportuoti saves viso neatiduodamas, pastaruoju metu labai uzsivedziau, tada ir prasidejo visokie skausmai: galvos, sanariu ir t.t. O tau, Captaina Anabolic, praejo sis tvinkciojimas, nebeskauda? as dar metano 280 tableciu sugeriau, is kuriu 80 buvo rusiskos, o jos kenksmingesnes, itariu, kad galejo sios tabletkes dar prie spaudimo prisideti...tikrai galejo, zinok lb daug proc. duodu kad metanas turejo itakos spaudimui, kiek zinau jis ir taip pakelia spaudima visada.
man tai keista, kaip Colemanas ir kiti i ji panasus atlaiko tokias monstriskas steru dozes ir apskritai tokius kruvius, ir gyvena ir nesiskundzia
Nes jis colemanas Jau vient ta zodis coleman, man kaip su kokiu herakliu asocijuojasi
Neprisijungęs
- regis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas r
- Registravosi: 2006-03-01
- Žinutės: 936
#28 2008-06-24 20:17
Captain Anabolic rašė:
regis rašė:
beje tai gali buti nusilpusiu akiu problema.pvz jei ilgai prasedi prie pc akys pavargsta ir tai atsiliepe spaudimui galvoje, ko pasekoje pradeda skaudeti galva ir atsiranda tavo minetas tvinkciojimas.
zinok, cia biski sudetingesni procesai vyksta galvoje, kad akis skauda, tai nereiskia, kad nuo ju pradeda skaudeti galva.
kuo puikiausiai zinau, bet kam plestis i ne visiems suprantamus dalykus?
Neprisijungęs
- Hefaistas
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-04-17
- Žinutės: 73
#29 2008-06-24 20:41
SenasSportas rašė:
Hefaistas rašė:
SenasSportas rašė:
tikrai galejo, zinok lb daug proc. duodu kad metanas turejo itakos spaudimui, kiek zinau jis ir taip pakelia spaudima visada.man tai keista, kaip Colemanas ir kiti i ji panasus atlaiko tokias monstriskas steru dozes ir apskritai tokius kruvius, ir gyvena ir nesiskundzia
As irgi nesuprantu. Yra internete vieno mirusio kulturisto buve kursai Mentzerio ar pan, db nepamenu pavardes tiklsliai
tai tokie kiekiai nenormalus visko pas ji, ir skaicius preparatus kad sakes.. Kiek jis per menesi suvarydavo, iseitu 10 zmoniu tokius kursus padaryt kad lietuvoj ant sccenos lipt galetu drasiai. nu gal net ne 10 o 20 zmoniu
sustanono ten vos ne 10 ampuliu per diena ir pan..
Andreas Munzer, pagarba jam!
Neprisijungęs
- are
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-01-02
- Žinutės: 430
#30 2008-06-24 20:47
pritariu ka cia gali buti nuo metano,draugas kazkada varzybom ruosesi ir metano prisipirko,tj jam sake po didesnio kruvio irgi galvoje lb tvinksedavo.
Neprisijungęs
- Hefaistas
- Kalbus dalyvis
#31 2008-06-24 21:14
are rašė:
pritariu ka cia gali buti nuo metano,draugas kazkada varzybom ruosesi ir metano prisipirko,tj jam sake po didesnio kruvio irgi galvoje lb tvinksedavo.
tai kai i poliklinika nueisiu, sakyti gydytojams ka vartojau?
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#32 2008-06-24 21:16
Hefaistas rašė:
are rašė:
tai kai i poliklinika nueisiu, sakyti gydytojams ka vartojau?
nu zinai, garantuoju uztektu pasakyt kad vartojai amino rugsciu, jie jau sakytu kad cia nuo ju bent mano atveju kai su skrandziu bedos buvo, suverte viska ant baltymu
nors net nezinojo isvis kas tie baltymai ar skysti ar kieti.. nu gal tavo poliklinikoj kitokia liaudis, nzn
Neprisijungęs
- regis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas r
- Registravosi: 2006-03-01
- Žinutės: 936
#33 2008-06-24 21:16
nu seip tai reiketu, nes poto jie gali daug galva sukt, o jei pasakysi ka vartojai jiems iskart palengves( joke )
bet seip manau morala atskaitytu
Neprisijungęs
- Hefaistas
- Kalbus dalyvis
#34 2008-06-24 22:47
regis rašė:
nu seip tai reiketu, nes poto jie gali daug galva sukt, o jei pasakysi ka vartojai jiems iskart palengves( joke )
bet seip manau morala atskaitytu![]()
manau, as jiems atskaitysiu, jei prades triuksmaut
Neprisijungęs
- Captain Anabolic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-10-14
- Žinutės: 1633
- Atsiliepimai: 2
#35 2008-06-25 00:50
Hefaistas rašė:
Captain Anabolic rašė:
Hefaistas rašė:
Norejau nauja tema sukurti, bet zinau, kad nemegstat Jus tokiu siukslintoju, tai apie kraujo spaudima paklausiu cia. Gal kas galesite padeti, nes daktarai ilgai tyrines mane tikriausiai
Tai va, turiu tokia problema, kuri jau man kelia daug rupesciu
viena diena po sunkios koju treniruotes suspaude labai stipriai galva galineje dalyje, net issigandau.. O db nuolat kai nejudu, pvz sedziu, desineje galvos puseje jauciu nemalonu kraujo tvinkciojima kraujagyslese, blem negerai, zodziu, net skauda kartais, sunku galva pakelti, noresi guleti, kad to nejausciau. Gal kam buvo kas nors panasaus nutike? Kokius vaistus vartojote?
va va, man ir taip buvo, spaudimas sukilo, atrodo galva sprogs, issitaskys kraujagysles ant sienu, esme tame, kad blogai kvepuoji, o manyciau didziausias blogumas, kad per didelis svoris keliamas, nes kai darai pritupkes, turi atiduot daug jegu, o jei svoris tau per didelis, tai kol tu atsistoji, sulaikai kvepavima pats to nejausdamas, o to pasekoje zuna kazkas ir prasideda galvos tvinkciojimas, skausmas, todel geriau taisyklingiau atlik pratima su mazesniu svoriu, negu draskykis, arba turi keliant svori taip kvepuot, kad gautu smegenys pastoviai deguonies, bet tai padaryt yra gana sunku, mokinkis .!
na as negaliu sportuoti saves viso neatiduodamas, pastaruoju metu labai uzsivedziau, tada ir prasidejo visokie skausmai: galvos, sanariu ir t.t. O tau, Captaina Anabolic, praejo sis tvinkciojimas, nebeskauda? as dar metano 280 tableciu sugeriau, is kuriu 80 buvo rusiskos, o jos kenksmingesnes, itariu, kad galejo sios tabletkes dar prie spaudimo prisideti...
praejo, kvepuot ismokau, kruvius atsirinkt kazkiek o tau bus nuo metano, sukele spaudima ir tvinkcioja, nes spaudimas aukstas, o tai yra labai blogai.
Neprisijungęs
- Hefaistas
- Kalbus dalyvis
#36 2008-06-25 22:13
Captain Anabolic rašė:
Hefaistas rašė:
Captain Anabolic rašė:
va va, man ir taip buvo, spaudimas sukilo, atrodo galva sprogs, issitaskys kraujagysles ant sienu, esme tame, kad blogai kvepuoji, o manyciau didziausias blogumas, kad per didelis svoris keliamas, nes kai darai pritupkes, turi atiduot daug jegu, o jei svoris tau per didelis, tai kol tu atsistoji, sulaikai kvepavima pats to nejausdamas, o to pasekoje zuna kazkas ir prasideda galvos tvinkciojimas, skausmas, todel geriau taisyklingiau atlik pratima su mazesniu svoriu, negu draskykis, arba turi keliant svori taip kvepuot, kad gautu smegenys pastoviai deguonies, bet tai padaryt yra gana sunku, mokinkis .!na as negaliu sportuoti saves viso neatiduodamas, pastaruoju metu labai uzsivedziau, tada ir prasidejo visokie skausmai: galvos, sanariu ir t.t. O tau, Captaina Anabolic, praejo sis tvinkciojimas, nebeskauda? as dar metano 280 tableciu sugeriau, is kuriu 80 buvo rusiskos, o jos kenksmingesnes, itariu, kad galejo sios tabletkes dar prie spaudimo prisideti...
praejo, kvepuot ismokau, kruvius atsirinkt kazkiek
o tau bus nuo metano, sukele spaudima ir tvinkcioja, nes spaudimas aukstas, o tai yra labai blogai.
tai kodel labai blogai? manau, sporto nereikes mesti, praeis, tai viskas norma bus, tik bijau, kad ir kita karta kai vartosiu, tai gali pasikartoti. bet nesuprantu draugas anapolona vartoja ir jam viskas gerai, o man utiutiu metanas trukdo negirdejau, kad kiti del metano skustusi.
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#37 2008-06-25 22:17
prastai tau isvis tau kurso metu nestovi jau? nes turi stovet kaip reikalas
o jei po kursko nestovi, tai siaip normalu...
Neprisijungęs
- Captain Anabolic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-10-14
- Žinutės: 1633
#38 2008-06-25 22:31
Hefaistas rašė:
Captain Anabolic rašė:
Hefaistas rašė:
na as negaliu sportuoti saves viso neatiduodamas, pastaruoju metu labai uzsivedziau, tada ir prasidejo visokie skausmai: galvos, sanariu ir t.t. O tau, Captaina Anabolic, praejo sis tvinkciojimas, nebeskauda? as dar metano 280 tableciu sugeriau, is kuriu 80 buvo rusiskos, o jos kenksmingesnes, itariu, kad galejo sios tabletkes dar prie spaudimo prisideti...praejo, kvepuot ismokau, kruvius atsirinkt kazkiek
o tau bus nuo metano, sukele spaudima ir tvinkcioja, nes spaudimas aukstas, o tai yra labai blogai.
tai kodel labai blogai? manau, sporto nereikes mesti, praeis, tai viskas norma bus, tik bijau, kad ir kita karta kai vartosiu, tai gali pasikartoti. bet nesuprantu draugas anapolona vartoja ir jam viskas gerai, o man utiutiu metanas trukdo
negirdejau, kad kiti del metano skustusi.
nuo anapolono draugelis skrandi susipiso, zaizda atsirado, mesk ta chemija, ar aklas ar kas tau? matai, kad bb gaunas
Neprisijungęs
- Hefaistas
- Kalbus dalyvis
#39 2008-06-26 17:20
nesuprantu, prikolas cia, kazkas juokauja, as parasiau man metanas trukdo, o cia kazkas iterpe zodziu nereikalingu kaip cia suprast?
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#40 2008-06-26 18:32
Hefaistas rašė:
nesuprantu, prikolas cia, kazkas juokauja, as parasiau man metanas trukdo, o cia kazkas iterpe zodziu nereikalingu
kaip cia suprast?
aha cia prikoas as snd parasiau p*x* ir man ta pati ismete varianta
cia anti keiksmazodine sistema nauja trbt
Neprisijungęs
- Hefaistas
- Kalbus dalyvis
#41 2008-06-26 21:52
SenasSportas rašė:
Hefaistas rašė:
nesuprantu, prikolas cia, kazkas juokauja, as parasiau man metanas trukdo, o cia kazkas iterpe zodziu nereikalingu
kaip cia suprast?
aha cia prikoas
as snd parasiau p*x* ir man ta pati ismete varianta
cia anti keiksmazodine sistema nauja trbt
man atrodo as nesikeikiau o siaip by*ys yra irgi keismazodis, tai geriau butu parasyta "man nestovi varpa"
Paskutinį kartą taisė Hefaistas (2008-06-26 21:54)
Neprisijungęs
- Butelis
- Forumo Juokas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2008-02-20
- Žinutės: 2969
#42 2008-06-27 08:28
As ir ziuriu, kad cia kazkaip suvelta su tuo nestovejimu. Ple, geras variantas cia
Vakar Alibras maciau irgi savo temoj verke, kad nestov Galvoju, gal ciau daina kokia nauja ar kas
Neprisijungęs
- JayDee
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-11-03
- Žinutės: 378
- Atsiliepimai: 1
#43 2008-11-18 21:57
hefaistas, na kaip buvai poliklinikoj? ka sake del tu skausmu galvos ir spaudimo?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 2