Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

SenasSportas
Ponas papildas
Vietovė: Kaunas ir visi kiti
Registravosi: 2008-04-25
Žinutės: 5728
Atsiliepimai: 33

#26 2008-06-24 19:53

Re: Kokie pratimai sukelia kraujo spaudimą?

Hefaistas rašė:

SenasSportas rašė:

Hefaistas rašė:

na as negaliu sportuoti saves viso neatiduodamas, pastaruoju metu labai uzsivedziau, tada ir prasidejo visokie skausmai: galvos, sanariu ir t.t. O tau, Captaina Anabolic, praejo sis tvinkciojimas, nebeskauda? as dar metano 280 tableciu sugeriau, is kuriu 80 buvo rusiskos, o jos kenksmingesnes, itariu, kad galejo sios tabletkes dar prie spaudimo prisideti...

tikrai galejo, zinok lb daug proc. duodu kad metanas turejo itakos spaudimui, kiek zinau jis ir taip pakelia spaudima visada.

man tai keista, kaip Colemanas ir kiti i ji panasus atlaiko tokias monstriskas steru dozes ir apskritai tokius kruvius, ir gyvena ir nesiskundzia smile

As irgi nesuprantu. Yra internete vieno mirusio kulturisto buve kursai Mentzerio ar pan, db nepamenu pavardes tiklsliai roll tai tokie kiekiai nenormalus visko pas ji, ir skaicius preparatus kad sakes.. Kiek jis per menesi suvarydavo, iseitu 10 zmoniu tokius kursus padaryt kad lietuvoj ant sccenos lipt galetu drasiai. nu gal net ne 10 o 20 zmoniu smile sustanono ten vos ne 10 ampuliu per diena ir pan..

Neprisijungęs

bakaz
Dažnas dalyvis
Vietovė: Prie tavo vienkiemio
Registravosi: 2007-01-04
Žinutės: 696
Atsiliepimai: 0

#27 2008-06-24 20:02

Hefaistas rašė:

SenasSportas rašė:

Hefaistas rašė:

na as negaliu sportuoti saves viso neatiduodamas, pastaruoju metu labai uzsivedziau, tada ir prasidejo visokie skausmai: galvos, sanariu ir t.t. O tau, Captaina Anabolic, praejo sis tvinkciojimas, nebeskauda? as dar metano 280 tableciu sugeriau, is kuriu 80 buvo rusiskos, o jos kenksmingesnes, itariu, kad galejo sios tabletkes dar prie spaudimo prisideti...

tikrai galejo, zinok lb daug proc. duodu kad metanas turejo itakos spaudimui, kiek zinau jis ir taip pakelia spaudima visada.

man tai keista, kaip Colemanas ir kiti i ji panasus atlaiko tokias monstriskas steru dozes ir apskritai tokius kruvius, ir gyvena ir nesiskundzia smile

Nes jis colemanas big_smile Jau vient ta zodis coleman, man kaip su kokiu herakliu asocijuojasi big_smile

Neprisijungęs

regis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas r
Registravosi: 2006-03-01
Žinutės: 936

#28 2008-06-24 20:17

Captain Anabolic rašė:

regis rašė:

beje tai gali buti nusilpusiu akiu problema.pvz jei ilgai prasedi prie pc akys pavargsta ir tai atsiliepe spaudimui galvoje, ko pasekoje pradeda skaudeti galva ir atsiranda tavo minetas tvinkciojimas.

zinok, cia biski sudetingesni procesai vyksta galvoje, kad akis skauda, tai nereiskia, kad nuo ju pradeda skaudeti galva.

kuo puikiausiai zinau, bet kam plestis i ne visiems suprantamus dalykus? smile

Neprisijungęs

Hefaistas
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2008-04-17
Žinutės: 73

#29 2008-06-24 20:41

SenasSportas rašė:

Hefaistas rašė:

SenasSportas rašė:

As irgi nesuprantu. Yra internete vieno mirusio kulturisto buve kursai Mentzerio ar pan, db nepamenu pavardes tiklsliai roll tai tokie kiekiai nenormalus visko pas ji, ir skaicius preparatus kad sakes.. Kiek jis per menesi suvarydavo, iseitu 10 zmoniu tokius kursus padaryt kad lietuvoj ant sccenos lipt galetu drasiai. nu gal net ne 10 o 20 zmoniu smile sustanono ten vos ne 10 ampuliu per diena ir pan..

Andreas Munzer, pagarba jam!

Neprisijungęs

are
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2007-01-02
Žinutės: 430

#30 2008-06-24 20:47

pritariu ka cia gali buti nuo metano,draugas kazkada varzybom ruosesi ir metano prisipirko,tj jam sake po didesnio kruvio irgi galvoje lb tvinksedavo.

Neprisijungęs

Hefaistas
Kalbus dalyvis

#31 2008-06-24 21:14

are rašė:

pritariu ka cia gali buti nuo metano,draugas kazkada varzybom ruosesi ir metano prisipirko,tj jam sake po didesnio kruvio irgi galvoje lb tvinksedavo.

tai kai i poliklinika nueisiu, sakyti gydytojams ka vartojau? smile

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#32 2008-06-24 21:16

Hefaistas rašė:

are rašė:

tai kai i poliklinika nueisiu, sakyti gydytojams ka vartojau? smile

nu zinai, garantuoju uztektu pasakyt kad vartojai amino rugsciu, jie jau sakytu kad cia nuo ju big_smile bent mano atveju kai su skrandziu bedos buvo, suverte viska ant baltymu big_smile nors net nezinojo isvis kas tie baltymai ar skysti ar kieti..  nu gal tavo poliklinikoj kitokia liaudis, nzn big_smile

Neprisijungęs

regis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas r
Registravosi: 2006-03-01
Žinutės: 936

#33 2008-06-24 21:16

nu seip tai reiketu, nes poto jie gali daug galva sukt, o jei pasakysi ka vartojai jiems iskart palengves( joke ) big_smile
bet seip manau morala atskaitytu wink nykstys

Neprisijungęs

Hefaistas
Kalbus dalyvis

#34 2008-06-24 22:47

regis rašė:

nu seip tai reiketu, nes poto jie gali daug galva sukt, o jei pasakysi ka vartojai jiems iskart palengves( joke ) big_smile
bet seip manau morala atskaitytu wink nykstys

manau, as jiems atskaitysiu, jei prades triuksmaut smile

Neprisijungęs

Captain Anabolic
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-10-14
Žinutės: 1633
Atsiliepimai: 2

#35 2008-06-25 00:50

Hefaistas rašė:

Captain Anabolic rašė:

Hefaistas rašė:

Norejau nauja tema sukurti, bet zinau, kad nemegstat Jus tokiu siukslintoju, tai apie kraujo spaudima paklausiu cia. Gal kas galesite padeti, nes daktarai ilgai tyrines mane tikriausiai smile Tai va, turiu tokia problema, kuri jau man kelia daug rupesciu sad viena diena po sunkios koju treniruotes suspaude labai stipriai galva galineje dalyje, net issigandau.. O db nuolat kai nejudu, pvz sedziu, desineje galvos puseje jauciu nemalonu kraujo tvinkciojima kraujagyslese, blem negerai, zodziu, net skauda kartais, sunku galva pakelti, noresi guleti, kad to nejausciau. Gal kam buvo kas nors panasaus nutike? Kokius vaistus vartojote?

va va, man ir taip buvo, spaudimas sukilo, atrodo galva sprogs, issitaskys kraujagysles ant sienu, esme tame, kad blogai kvepuoji, o manyciau didziausias blogumas, kad per didelis svoris keliamas, nes kai darai pritupkes, turi atiduot daug jegu, o jei svoris tau per didelis, tai kol tu atsistoji, sulaikai kvepavima pats to nejausdamas, o to pasekoje zuna kazkas ir prasideda galvos tvinkciojimas, skausmas, todel geriau taisyklingiau atlik pratima su mazesniu svoriu, negu draskykis, arba turi keliant svori taip kvepuot, kad gautu smegenys pastoviai deguonies, bet tai padaryt yra gana sunku, mokinkis .!

praejo, kvepuot ismokau, kruvius atsirinkt kazkiek big_smile o tau bus nuo metano, sukele spaudima ir tvinkcioja, nes spaudimas aukstas, o tai yra labai blogai.

Neprisijungęs

Hefaistas
Kalbus dalyvis

#36 2008-06-25 22:13

Captain Anabolic rašė:

Hefaistas rašė:

Captain Anabolic rašė:

va va, man ir taip buvo, spaudimas sukilo, atrodo galva sprogs, issitaskys kraujagysles ant sienu, esme tame, kad blogai kvepuoji, o manyciau didziausias blogumas, kad per didelis svoris keliamas, nes kai darai pritupkes, turi atiduot daug jegu, o jei svoris tau per didelis, tai kol tu atsistoji, sulaikai kvepavima pats to nejausdamas, o to pasekoje zuna kazkas ir prasideda galvos tvinkciojimas, skausmas, todel geriau taisyklingiau atlik pratima su mazesniu svoriu, negu draskykis, arba turi keliant svori taip kvepuot, kad gautu smegenys pastoviai deguonies, bet tai padaryt yra gana sunku, mokinkis .!

praejo, kvepuot ismokau, kruvius atsirinkt kazkiek big_smile o tau bus nuo metano, sukele spaudima ir tvinkcioja, nes spaudimas aukstas, o tai yra labai blogai.

tai kodel labai blogai? manau, sporto nereikes mesti, praeis, tai viskas norma bus, tik bijau, kad ir kita karta kai vartosiu, tai gali pasikartoti. bet nesuprantu draugas anapolona vartoja ir jam viskas gerai, o man utiutiu metanas trukdo sad negirdejau, kad kiti del metano skustusi. smile

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#37 2008-06-25 22:17

prastai tau isvis smile tau kurso metu nestovi jau? nes turi stovet kaip reikalas smile o jei po kursko nestovi, tai siaip normalu...

Neprisijungęs

Captain Anabolic
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-10-14
Žinutės: 1633

#38 2008-06-25 22:31

Hefaistas rašė:

Captain Anabolic rašė:

Hefaistas rašė:

tai kodel labai blogai? manau, sporto nereikes mesti, praeis, tai viskas norma bus, tik bijau, kad ir kita karta kai vartosiu, tai gali pasikartoti. bet nesuprantu draugas anapolona vartoja ir jam viskas gerai, o man utiutiu metanas trukdo sad negirdejau, kad kiti del metano skustusi. smile

nuo anapolono draugelis skrandi susipiso, zaizda atsirado, mesk ta chemija, ar aklas ar kas tau? matai, kad bb gaunas

Neprisijungęs

Hefaistas
Kalbus dalyvis

#39 2008-06-26 17:20

nesuprantu, prikolas cia, kazkas juokauja, as parasiau man metanas trukdo, o cia kazkas iterpe zodziu nereikalingu big_smile kaip cia suprast? big_smile

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#40 2008-06-26 18:32

Hefaistas rašė:

nesuprantu, prikolas cia, kazkas juokauja, as parasiau man metanas trukdo, o cia kazkas iterpe zodziu nereikalingu big_smile kaip cia suprast? big_smile

aha cia prikoas wink as snd parasiau p*x* ir man ta pati ismete varianta big_smile cia anti keiksmazodine sistema nauja trbt tongue

Neprisijungęs

Hefaistas
Kalbus dalyvis

#41 2008-06-26 21:52

SenasSportas rašė:

Hefaistas rašė:

aha cia prikoas wink as snd parasiau p*x* ir man ta pati ismete varianta big_smile cia anti keiksmazodine sistema nauja trbt tongue

man atrodo as nesikeikiau smile o siaip by*ys yra irgi keismazodis, tai geriau butu parasyta "man nestovi varpa" smile

Paskutinį kartą taisė Hefaistas (2008-06-26 21:54)

Neprisijungęs

Butelis
Forumo Juokas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-02-20
Žinutės: 2969

#42 2008-06-27 08:28

lol lol lol
As ir ziuriu, kad cia kazkaip suvelta su tuo nestovejimu. Ple, geras variantas cia nykstys
Vakar Alibras maciau irgi savo temoj verke, kad nestov big_smile Galvoju, gal ciau daina kokia nauja ar kas big_smile

Neprisijungęs

JayDee
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-11-03
Žinutės: 378
Atsiliepimai: 1

#43 2008-11-18 21:57

hefaistas, na kaip buvai poliklinikoj? ka sake del tu skausmu galvos ir spaudimo?

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net