Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

menulis1
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 185
Atsiliepimai: 1

#11026 2015-03-02 11:10

Re: Proteinas (baltymai)

mzslave rašė:

menulis1 rašė:

mzslave rašė:

Amix Fusion Cookies
dar patiko scitec misko uogu kazkoks ten whey, bet ten baltymo 19gr porcijoje.

Fusion coockies tai vos vos sugeriau ta banke 2.3kg, nes asmeniskai man buvo vienas slyksciausiu proteinu koki esu geres, kaip ir visi fusionai, nepatinka man jie nors tu ka.O is skaniausiu tai man buvo syntha 6 sokoladinis, bet tikiu, jog dar yra ir skanesniu.

esi pirmas kam nepatiko is tu kas ragavo ir man sake. smile
taip kad niekad nezinosi kas kam

Na taip, as megejas tradiciniu skoniu, perku visad tik arba braske arba sokoladas, nes labiausiai neuzknisantys skoniai, o visi tie egzotiski skoniai, tai labai greit jau atsibosta

Neprisijungęs

mzslave
Enciklopedija
Registravosi: 2012-08-21
Žinutės: 4087
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 50

#11027 2015-03-02 11:12

o vat man pvz braske yra nemegstamiausias, grynai chemija ir nesvarbu kas gamintojas

Neprisijungęs

lorenzo
Moderatorius
Registravosi: 2011-01-17
Žinutės: 3732
Atsiliepimai: 15

#11028 2015-03-02 11:18

menulis1 rašė:

mzslave rašė:

Amix Fusion Cookies

Fusion coockies tai vos vos sugeriau ta banke 2.3kg, nes asmeniskai man buvo vienas slyksciausiu proteinu koki esu geres, kaip ir visi fusionai, nepatinka man jie nors tu ka.O is skaniausiu tai man buvo syntha 6 sokoladinis, bet tikiu, jog dar yra ir skanesniu.

syntha tai tikrai skoniu vienas is geriausiu, bet del sudeties nelabai lygint galima su aptariamais fusionais.
P.S fusion cookies visai skanus hmm

Prisijungęs

eslife
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-01-07
Žinutės: 5190
Atsiliepimai: 53

#11029 2015-03-02 11:21

mzslave rašė:

o vat man pvz braske yra nemegstamiausias, grynai chemija ir nesvarbu kas gamintojas

Nu cia kaip kurio proteino dar, bet dazniausia aviete, braske visoki obuoliai,bananai buna su tokiu cheminiu prieskoniu:)

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15147
Atsiliepimai: 46

#11030 2015-03-02 11:23

man po scitec isoliato avietinio trauma likus ant to skonio big_smile

Neprisijungęs

menulis1
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 185

#11031 2015-03-02 11:35

lorenzo rašė:

menulis1 rašė:

mzslave rašė:

Amix Fusion Cookies

syntha tai tikrai skoniu vienas is geriausiu, bet del sudeties nelabai lygint galima su aptariamais fusionais.
P.S fusion cookies visai skanus hmm

ia visa ir beda del ko jo neperku.

Neprisijungęs

wopper
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2011-04-04
Žinutės: 5962
Atsiliepimai: 7

#11032 2015-03-02 12:06

menulis1 rašė:

mzslave rašė:

menulis1 rašė:

esi pirmas kam nepatiko is tu kas ragavo ir man sake. smile
taip kad niekad nezinosi kas kam

Na taip, as megejas tradiciniu skoniu, perku visad tik arba braske arba sokoladas, nes labiausiai neuzknisantys skoniai, o visi tie egzotiski skoniai, tai labai greit jau atsibosta

syntha 6 tai man cukrus kazkoks pasirode,jau geriau 10 fushionu belekokiu isgersiu nei dar karta syntha 6 pirksiu smile

Neprisijungęs

lapinas
buvęs lapesnape
Registravosi: 2014-10-22
Žinutės: 764
Įspėjimai: 1

#11033 2015-03-02 13:25

kuom skiriasi whey proteinas nuo whey peptidu?

Neprisijungęs

mzslave
Enciklopedija
Registravosi: 2012-08-21
Žinutės: 4087
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 50

#11034 2015-03-02 13:59

kiek zinau cia vienas is isgavimo budu - makroultrafiltracijos metodu, salinama didzioji dalis laktozes bet lieka visi bioaktyvus peptidai. tik siuo atveju prarandamas albuminas bei cisteinas.

Neprisijungęs

lapinas
buvęs lapesnape
Registravosi: 2014-10-22
Žinutės: 764

#11035 2015-03-02 14:02

mzslave rašė:

kiek zinau cia vienas is isgavimo budu - makroultrafiltracijos metodu, salinama didzioji dalis laktozes bet lieka visi bioaktyvus peptidai. tik siuo atveju prarandamas albuminas bei cisteinas.

nu as kiek supratau esme didesnis ir greitesnis pasisavinimas? Bet kita puse kuo greitesnis pasisavinimas tuo organizmas labiau oksiduoja baltymus

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998
Atsiliepimai: 37

#11036 2015-03-02 14:47

mzslave rašė:

as irgi braskes neapkenciu, ir kalba ne tik apie proteina. nekenciu visko kas suisje su braskem, bet pacias labai megstu smile

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-10-12
Žinutės: 8132
Atsiliepimai: 54

#11037 2015-03-02 15:40

pataruoju metu teko sugerti pora synthos 6bankiu. nes galiojimai baiginejosi.. nu nepaliko ispudzio tikrai, dar jei atszvelgent kainos ir sudeties santyki, nu tai...
pagal skoni eilinis proteinas pasirode ir tiek.
kokie 3m atgal geriau soko, tai ziauriai geras buvo smile

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas

#11038 2015-03-02 15:44

zaliasss rašė:

pataruoju metu teko sugerti pora synthos 6bankiu. nes galiojimai baiginejosi.. nu nepaliko ispudzio tikrai, dar jei atszvelgent kainos ir sudeties santyki, nu tai...
pagal skoni eilinis proteinas pasirode ir tiek.
kokie 3m atgal geriau soko, tai ziauriai geras buvo smile

ragavau banan ir cookies tai skoniai utiutiu, cookies be nieko valgiau tai suuuuper, bet sudtis grynai geineriukas big_smile

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas

#11039 2015-03-02 15:45

siuo metu uzkybes ant DYMATIZE firmos , geriau XT soko tai patiko ( tik tirpumas suuuuuudinas )
norejau paragauti elite, bet va sako,kad skoniai silpni o as megejas astresnius skoniu big_smile
mastau apie sciteca...gal kas skoniu pasiulys ? big_smile

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis

#11040 2015-03-02 15:50

Ernestas rašė:

siuo metu uzkybes ant DYMATIZE firmos , geriau XT soko tai patiko ( tik tirpumas suuuuuudinas )
norejau paragauti elite, bet va sako,kad skoniai silpni o as megejas astresnius skoniu big_smile

scitec iso (zalios bankes) esu banana ir avieciu, nu abu tokie geriami, bet nekazka. nu bananas uz goldo banana tai geresnis.
girdejau prfesional is scitec skanus, paciam neteke ragauti

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15147
Atsiliepimai: 46

#11041 2015-03-02 15:53

zaliasss rašė:

Ernestas rašė:

scitec iso (zalios bankes) esu banana ir avieciu, nu abu tokie geriami, bet nekazka. nu bananas uz goldo banana tai geresnis.

scitec profesional sudetis pachalturinta biski

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis

#11042 2015-03-02 15:57

emexas rašė:

zaliasss rašė:

Ernestas rašė:

kad ten ir taip nestebuklas ta sudetis, ka ten dar chalturinti big_smile

Neprisijungęs

Tiomis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-09-26
Žinutės: 4392
Atsiliepimai: 9

#11043 2015-03-02 16:04

zaliasss rašė:

emexas rašė:

zaliasss rašė:

speju kokia 90% proteino yra suhalturinta kiek pamatai tyrimu visu populiariausiu brendu tai dar nei vienam nemaciau kad butu tiek kiek teigia gamintojas butu idomu solo projekt pamatyti tyrima ir ta jo baltymo deklaravima

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis

#11044 2015-03-02 16:09

Tiomis rašė:

zaliasss rašė:

emexas rašė:

speju kokia 90% proteino yra suhalturinta kiek pamatai tyrimu visu populiariausiu brendu tai dar nei vienam nemaciau kad butu tiek kiek teigia gamintojas butu idomu solo projekt pamatyti tyrima ir ta jo baltymo deklaravima

amix beef buvo darytas tyrimas, bet grynai kiek jame baltymo, be jokio amino profilio. tai buvo kaip ir etiketeje nurodyta smile

Neprisijungęs

Tiomis
Dažnas senbūvis

#11045 2015-03-02 16:16

zaliasss rašė:

Tiomis rašė:

zaliasss rašė:

amix beef buvo darytas tyrimas, bet grynai kiek jame baltymo, be jokio amino profilio. tai buvo kaip ir etiketeje nurodyta smile

tai pateko turbut i ta 10% big_smile

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas

#11046 2015-03-02 16:21

neseniai vienas forumietis parode video ruskio kur dare tyrima goldo, dymatize, syntha, arnoldo, colemano ir kazkokio rusu dar proteina. tai realiai tyrimas parode ,kad gamintojai su baltymo % beveik nemelavo +- 2 gr, bet kas idomiausia angliavandeniu buvo ZYYYYYYMIAI daugiau nei ,kad gamintojas raso, kai kur netgi beveik 10gr sumeluota, uztat riebalo gamintojas raso maziau nei yra smile

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis

#11047 2015-03-02 16:25

Ernestas rašė:

neseniai vienas forumietis parode video ruskio kur dare tyrima goldo, dymatize, syntha, arnoldo, colemano ir kazkokio rusu dar proteina. tai realiai tyrimas parode ,kad gamintojai su baltymo % beveik nemelavo +- 2 gr, bet kas idomiausia angliavandeniu buvo ZYYYYYYMIAI daugiau nei ,kad gamintojas raso, kai kur netgi beveik 10gr sumeluota, uztat riebalo gamintojas raso maziau nei yra smile

Neprisijungęs

Tiomis
Dažnas senbūvis

#11048 2015-03-02 16:27

cia rimtesnis

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas

#11049 2015-03-02 20:12

Tiomis rašė:

cia rimtesnis

apie sita ir turejau omeny smile ten tas anas video tai tik tirpuma ir skoni ziuri smile

Neprisijungęs

eslife
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-01-07
Žinutės: 5190
Atsiliepimai: 53

#11050 2015-03-02 20:20

Juokingiausia, kad butent rusu gamybos PURE protein beveik visur laimi big_smile, jei jau toki "rimta" tyrima daro, galejo tiesiog visus tirti tuos POP brandus, be savo brando, nes dabar tie tyrimai juokingai atrodo..

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net