Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Andriuz
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-10-03
Žinutės: 302
Atsiliepimai: 0

#1 2010-10-21 16:49

Noriu susidaryti mitybos plana!

Sveiki, esu naujokas, todel susiduriu su labai daug neaiskumu. Noriu susidaryti mitybos plana, bet niekaip neiseina. Skaiciau ivairiu straipsniu apie medziagu poreikius organizmui ir kuo daugiau perskaiciau straipsniu, tuo daugiau iskilo neaiskumu. Ivairios skaiciuokles kurios nustato kaloriju poreiki dienai atzizvelgiant i ugi, svori, aktivumo lygi man susumuoja apie 2100 kcal dienai. Tai gal galit patarti kiek visko tureciau gauti per diena, noredamas priaugti kuo daugiau raumenu ir kuo maziau riebalu. Sveriu 43 kg, ugis 167, amzius 14m seniau sveriau 63 kg bet labai daug numeciau. Sportuoju ant savo kūno svorio 4 - 5 kartus per savaite. Iš anksto diekoju wink

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#2 2010-10-21 16:55

Re: Noriu susidaryti mitybos plana!

anoreksija?
Tau viska ka matai valgyt reikia ir augs svoris

Neprisijungęs

Andriuz
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-10-03
Žinutės: 302

#3 2010-10-21 16:56

nera nei jokios man anoreksijos tik buvau durnas norejau buti grazus ir kudas nors nebuvau labai stabus bet numeciau labai daug ir noriu atgauti buvusia forma

Neprisijungęs

metanis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Siauliai
Registravosi: 2010-03-10
Žinutės: 3884
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 7

#4 2010-10-21 18:44

Andriuz rašė:

Sveiki, esu naujokas, todel susiduriu su labai daug neaiskumu. Noriu susidaryti mitybos plana, bet niekaip neiseina. Skaiciau ivairiu straipsniu apie medziagu poreikius organizmui ir kuo daugiau perskaiciau straipsniu, tuo daugiau iskilo neaiskumu. Ivairios skaiciuokles kurios nustato kaloriju poreiki dienai atzizvelgiant i ugi, svori, aktivumo lygi man susumuoja apie 2100 kcal dienai. Tai gal galit patarti kiek visko tureciau gauti per diena, noredamas priaugti kuo daugiau raumenu ir kuo maziau riebalu. Sveriu 43 kg, ugis 167, amzius 14m seniau sveriau 63 kg bet labai daug numeciau. Sportuoju ant savo kūno svorio 4 - 5 kartus per savaite. Iš anksto diekoju wink

Ant tiek svorio neisivaizduoju kaip gali neuagti svoris. Cia viens kaulai pas tave turetu tiek svert.. baisu man.

Neprisijungęs

Aironasss
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2010-05-25
Žinutės: 70

#5 2010-12-19 19:22

tu tas tipo meskius ?: DDD

Neprisijungęs

manc
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-12-26
Žinutės: 13

#6 2010-12-28 17:02

nu tai susidaryk savo mitybos plana, jei esi perskaites, kaip sakai, daugstraipsniu, tai tau svori prisiaugint bus manau be problemu smile

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net