Puslapiai: 1 … 161 162 163 164 165 … 196
Prisijungti arba Registruotis
- Rojus
- Netamsinti langai
- Registravosi: 2011-02-12
- Žinutės: 1003
- Atsiliepimai: 4
#4051 2015-02-05 20:26
Re: Sporto medikas, klauskite!
LinkolnLT rašė:
Sveiki, turiu tokia bėdą.. Darant kardio, ar šiaip susijaudinus, susigėdinus, įėjus iš šilto į šaltą orą ar atvirkščiai pradeda nežmoniškai niežtėti visą kūną, Bėrimų lyg ir nėra bet būna trumpam išmėto tokiom mažom raudonom dėmėm, bet jos dingsta po poros minučių, darant kardio tas niežėjimas esti dažniausiai, kaip kūnas pradeda šilti apskritai, kaip kūnas pradeda šilti prasideda tas niežėjimas, kad ir susigėdinus...Net nemoku paaiškinti
ir tada baisiai pradeda niežtėti, bet po poros minučių viskas susitvarko..(Su higiena viskas tvarkoj
) Ačiū už atsakymą.
Man taip yra buvę, bet man visi šitie dalykai prasidėjo po povandeninio nardymo, tuo metu dar neturėjau savo hidro kostiumo, o jų ten duodami kažkokiam skystyje yra dezinfekuojami po kiekvieno nėrimo ir praktiškai tekdavo juos ištrauktus iškart iš to skysčio mautis. Gal labiau ne nežėjimui tai priskirčiau, bet lyg mazos adatos visa kūna badytų.. Tai per laika praėjo. O jei su kažkuo panašaus neesi susidūręs, gal kokie skalbimo milteliai netinka ar dar kas nors? Nu aš labiau šita dalyka siečiau su tuo ką tu dedėsi ant savęs ir kas turi tiesioginį sąlytį su oda.
Neprisijungęs
- LinkolnLT
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2014-10-09
- Žinutės: 445
- Atsiliepimai: 3
#4052 2015-02-05 20:44
Rojus rašė:
LinkolnLT rašė:
Sveiki, turiu tokia bėdą.. Darant kardio, ar šiaip susijaudinus, susigėdinus, įėjus iš šilto į šaltą orą ar atvirkščiai pradeda nežmoniškai niežtėti visą kūną, Bėrimų lyg ir nėra bet būna trumpam išmėto tokiom mažom raudonom dėmėm, bet jos dingsta po poros minučių, darant kardio tas niežėjimas esti dažniausiai, kaip kūnas pradeda šilti apskritai, kaip kūnas pradeda šilti prasideda tas niežėjimas, kad ir susigėdinus...Net nemoku paaiškinti
ir tada baisiai pradeda niežtėti, bet po poros minučių viskas susitvarko..(Su higiena viskas tvarkoj
) Ačiū už atsakymą.
Man taip yra buvę, bet man visi šitie dalykai prasidėjo po povandeninio nardymo, tuo metu dar neturėjau savo hidro kostiumo, o jų ten duodami kažkokiam skystyje yra dezinfekuojami po kiekvieno nėrimo ir praktiškai tekdavo juos ištrauktus iškart iš to skysčio mautis. Gal labiau ne nežėjimui tai priskirčiau, bet lyg mazos adatos visa kūna badytų.. Tai per laika praėjo. O jei su kažkuo panašaus neesi susidūręs, gal kokie skalbimo milteliai netinka ar dar kas nors? Nu aš labiau šita dalyka siečiau su tuo ką tu dedėsi ant savęs ir kas turi tiesioginį sąlytį su oda.
Jo jo būtent lyg adatos bėgiotu per kūną, bet kartais iškentėt net negalima... Net neįsivaizduoju bandžiau ir skalbimo miltelius keisti ir šampūną tas pats.. O tokiais dalykais kaip nardymas neužsiimu..
Neprisijungęs
- Rojus
- Netamsinti langai
- Registravosi: 2011-02-12
- Žinutės: 1003
#4053 2015-02-05 20:47
LinkolnLT rašė:
Rojus rašė:
LinkolnLT rašė:
) Ačiū už atsakymą.
Jo jo būtent lyg adatos bėgiotu per kūną, bet kartais iškentėt net negalima... Net neįsivaizduoju bandžiau ir skalbimo miltelius keisti ir šampūną tas pats.. O tokiais dalykais kaip nardymas neužsiimu..
Man praėjo, nu nenoriu pameluoti, bet koki mėnesį jei nemažiau tikrai kankinausi, gal dar po pakeitimo nepraėjo tiek laiko?
Neprisijungęs
- LinkolnLT
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2014-10-09
- Žinutės: 445
- Atsiliepimai: 3
#4054 2015-02-05 20:51
Rojus rašė:
LinkolnLT rašė:
Rojus rašė:
Man taip yra buvę, bet man visi šitie dalykai prasidėjo po povandeninio nardymo, tuo metu dar neturėjau savo hidro kostiumo, o jų ten duodami kažkokiam skystyje yra dezinfekuojami po kiekvieno nėrimo ir praktiškai tekdavo juos ištrauktus iškart iš to skysčio mautis. Gal labiau ne nežėjimui tai priskirčiau, bet lyg mazos adatos visa kūna badytų.. Tai per laika praėjo. O jei su kažkuo panašaus neesi susidūręs, gal kokie skalbimo milteliai netinka ar dar kas nors? Nu aš labiau šita dalyka siečiau su tuo ką tu dedėsi ant savęs ir kas turi tiesioginį sąlytį su oda.Jo jo būtent lyg adatos bėgiotu per kūną, bet kartais iškentėt net negalima... Net neįsivaizduoju bandžiau ir skalbimo miltelius keisti ir šampūną tas pats.. O tokiais dalykais kaip nardymas neužsiimu..
Man praėjo, nu nenoriu pameluoti, bet koki mėnesį jei nemažiau tikrai kankinausi, gal dar po pakeitimo nepraėjo tiek laiko?
Prasidėjo tai man praeitų metų žiemą, bet perdaug galvos nesukau galvojau praeis šiaip užėjo, atėjo vasarą viskas dingo susitvarkė, grįžo šaltasis sezonas ir vėl ta pati bėda.. Gal čia dėl oro ? Kokia alergija šalčiui ?
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-10-25
- Žinutės: 1372
- Atsiliepimai: 21
#4055 2015-02-06 00:02
LinkolnLT rašė:
) Ačiū už atsakymą.
taip buna. reiktu pasitikrinti kepenu fermentus ir skydliaukes hormonus...gali buti ir alergine reakcija. Pats turiu alerija iprastiems sampunams ir duso geliams, todel naudoju Neutral. Pamegink ir tu kuri laika panaudoti.
Paskutinį kartą taisė sportomedikas (2015-02-06 00:04)
Neprisijungęs
- Woody
- Išmestas
- Registravosi: 2014-04-19
- Žinutės: 1183
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 1
#4056 2015-02-06 10:18
sportomedikas rašė:
LinkolnLT rašė:
) Ačiū už atsakymą.
taip buna. reiktu pasitikrinti kepenu fermentus ir skydliaukes hormonus...gali buti ir alergine reakcija. Pats turiu alerija iprastiems sampunams ir duso geliams, todel naudoju Neutral. Pamegink ir tu kuri laika panaudoti.
Man taip pat taip budavo nuo higienos priemoniu. Db prausiuosi tik dove firmos tai kaip ranka viska nueme, net spuogams padeda. O broliui taip pat buvo nuo skalbimo milteliu, blogai issiskalaudavo. Patarimas isvis patalyne ir apatinius rubus skalbti su naturaliais produktais. Turetu viskas pasitvarkyti.
Neprisijungęs
- Woody
- Išmestas
#4057 2015-02-06 10:21
Ant slaunies vidinej pusej ~5cm nuo kirksnies po oda, atsirado guziukas. Is pradziu tik lieciant skaudejo, o db ir seip suskausta. Sako daktaras, kad gal limfmazgis,nes buvo biski kojos pirstas supuliaves. Bet daktaras lb nekaip atrodo ir nelokia reputacia turi. Tad galvoju gal kas nors apie tai nusimanot?
Paskutinį kartą taisė Woody (2015-02-06 15:51)
Neprisijungęs
- mantas3
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2014-12-23
- Žinutės: 404
#4058 2015-02-06 10:48
apie daktarą?
Neprisijungęs
- Woody
- Išmestas
#4059 2015-02-06 15:52
mantas3 rašė:
apie daktarą?
Nea, apie kojos pirsta.....
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#4060 2015-02-06 22:24
Woody rašė:
Ant slaunies vidinej pusej ~5cm nuo kirksnies po oda, atsirado guziukas. Is pradziu tik lieciant skaudejo, o db ir seip suskausta. Sako daktaras, kad gal limfmazgis,nes buvo biski kojos pirstas supuliaves. Bet daktaras lb nekaip atrodo ir nelokia reputacia turi. Tad galvoju gal kas nors apie tai nusimanot?
Jei puliavo kojos pirstas, gali buti, kad infekcija nukeliavo iki limfmazgio kirksnyje ir jis padidejo. Jei pulinys pirste sutvarkytas, paskirti antibiotikai, limfmazgis turi vel sumazeti.
Neprisijungęs
- Woody
- Išmestas
#4061 2015-02-07 11:38
sportomedikas rašė:
Woody rašė:
Jei puliavo kojos pirstas, gali buti, kad infekcija nukeliavo iki limfmazgio kirksnyje ir jis padidejo. Jei pulinys pirste sutvarkytas, paskirti antibiotikai, limfmazgis turi vel sumazeti.
Salia nago supuliavo, nes per giliai iskirpau. Daznai man taip buna ir pulinys praeina visad savaime tad jokiu antibiotiku nevartoju niekad. Jau pirstas beveik sugijo tad palauksiu kol visai praeis ir paziuresiu ar pradings tas guziukas. Aciu.
Neprisijungęs
- Kambodza
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2014-08-16
- Žinutės: 15
- Atsiliepimai: 0
#4062 2015-02-07 17:09
Peršalau, guliu namie su vaistais. Kada rekomenduojama gryžti prie sporto po ligos?
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#4063 2015-02-07 22:49
Kambodza rašė:
Peršalau, guliu namie su vaistais. Kada rekomenduojama gryžti prie sporto po ligos?
mazdaug savaite po pasveikimo. Sveik!
Neprisijungęs
- Boveris
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2012-09-15
- Žinutės: 275
#4064 2015-02-07 23:39
Reikalas toks, mano dubuo pavirtęs į priekį kaip 2 pav. dėl to atsikišęs pilvas ir išsilenkus nugara. Kaip tai tvarkyti ? kolkas kiek skaičiau reikia treniruoti giluminį dubens dugno raumenį. Kokiais pratimais geriausia ? Kokius tempimo pratimus daryti ? koki dar būtų pastebėjimai, patarimai siekiant tiesios laikysenos ?
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#4065 2015-02-08 12:39
Boveris rašė:
Reikalas toks, mano dubuo pavirtęs į priekį kaip 2 pav. dėl to atsikišęs pilvas ir išsilenkus nugara. Kaip tai tvarkyti ? kolkas kiek skaičiau reikia treniruoti giluminį dubens dugno raumenį. Kokiais pratimais geriausia ? Kokius tempimo pratimus daryti ? koki dar būtų pastebėjimai, patarimai siekiant tiesios laikysenos ?
http://www.stimulus.lt/wp-content/uploa … kysena.png
stiprinti giliuosius pilvo preso raumenis (core stability) ir sedmenis, tempti priekinius klubo raumenis ir apatinius nugaros raumenis.
http://inspirehappy.com/wp-content/uplo … 39x400.jpg
Neprisijungęs
- Boveris
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2012-09-15
- Žinutės: 275
#4066 2015-02-08 13:10
Dėkingas
Neprisijungęs
- Sakalas
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2007-10-23
- Žinutės: 98
#4067 2015-02-08 23:56
sportomedikas rašė:
Boveris rašė:
http://www.stimulus.lt/wp-content/uploa … kysena.pngstiprinti giliuosius pilvo preso raumenis (core stability) ir sedmenis, tempti priekinius klubo raumenis ir apatinius nugaros raumenis.
Tai dažna sportinkų, dirbančių su geležėlėmis problema. Net per daug dažna. Ką daryti, ir ko ne, kad savęs neluošintume? Gal galėtumėte apie tai paaiškinti suprantamiau.
Neprisijungęs
- NATURAL1978
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-04-16
- Žinutės: 4833
- Atsiliepimai: 30
#4068 2015-02-09 03:10
Kambodza rašė:
nuo tos dienos kada gerai jau pasijausi,be temp be slogos,tai tada kokias 5d pailsek kad sustipretum.nes atkrisi jei tik atsigavus sportuosi
Neprisijungęs
- microlabas
- Išmestas
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-04-18
- Žinutės: 163
- Įspėjimai: 1
#4069 2015-02-09 22:15
Sveiki,
Nykstelėjau čiučiuką koją ir neturiu galimybės pasirodyti pas daktarus iki 16d. Esmė tame, kad jau keturios dienos patinus koja, aplinkui patinimas mažėja o ties kaulu ištinę liko. Su ta koja galiu bėgioti, šokinėti, žodžiu lankstosi, nieko neskauda.
Įdedu foto ar verta sunerimtid dėl tokio gumbo? Ar tiesiog tęsti fastum gelio procedūras, nes kaip ir minėjau savaitę neturiu galimybės pasidorydit gydytojams.
Ar tai gali būti nuo čiurnos nykstelėjimo?
Paskutinį kartą taisė microlabas (2015-02-09 22:15)
Neprisijungęs
- Woody
- Išmestas
#4070 2015-02-10 10:00
microlabas rašė:
Sveiki,
Nykstelėjau čiučiuką koją ir neturiu galimybės pasirodyti pas daktarus iki 16d. Esmė tame, kad jau keturios dienos patinus koja, aplinkui patinimas mažėja o ties kaulu ištinę liko. Su ta koja galiu bėgioti, šokinėti, žodžiu lankstosi, nieko neskauda.
Įdedu foto ar verta sunerimtid dėl tokio gumbo? Ar tiesiog tęsti fastum gelio procedūras, nes kaip ir minėjau savaitę neturiu galimybės pasidorydit gydytojams.
http://www.part.lt/img/b3892bd19160178f … a8d477.jpg
Atrodo tai nekazka draugas buvo sumuses taip pat koja irgi skausmo nebuvo, bet susidare ant tos vietos toks pat guzas ir jis nepranyko kol neispjove nes ten buvo riebalinis kazkoks darinys susidares nuo sumusimo. Nenoriu gazdint tik. Nemanau, kad pas Tave taip pat, nes jam susidare jis per koki men o cia tik 4 days. Bet sunerimti verta. Lauk vizito pas daktara
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#4071 2015-02-10 21:46
microlabas rašė:
Sveiki,
http://www.part.lt/img/b3892bd19160178f … a8d477.jpg
siaip trauma neatrodo kaip mazas nikstelejimas. Ramybe, saltis 3k/d po 20 min, įtvaras (bent elastinis bintas) ir laikyk pakelta daugiau. Siaip gerai butu persviesti paziureti, ar neluzo kulksnis. Rekomenduoju traumatologo konsultacija. Sekmes!
Paskutinį kartą taisė sportomedikas (2015-02-10 21:47)
Neprisijungęs
- Dopamine
- buvęs elijus
- Vietovė: Luton
- Registravosi: 2007-08-18
- Žinutės: 1670
- Atsiliepimai: 5
#4072 2015-02-15 06:57
sportomedikas rašė:
Boveris rašė:
http://www.stimulus.lt/wp-content/uploa … kysena.pngstiprinti giliuosius pilvo preso raumenis (core stability) ir sedmenis, tempti priekinius klubo raumenis ir apatinius nugaros raumenis.
kovoju su panasiu dalyku, tik man iskilo klausimas, kodel kai itempiu giliuosius pilvo preso raumenis (transversus abdominis) mano presas issoksta ir atrodo jog turiu dideli pilva. Ar cia kartais nebus pilvo presu atsiskyrimas (diastasis recti?) pvz jei susirieciu, tai pilvo presas graziai susitraukes ir prigludes, bet kai atsistoju ir stengiuosi pilnai issitiesti (mano thoracic regionas labai isitempes ir dingo lankstumas), tai jis issoksta ir atrodo lyg pilva tureciau.
Ties kuom reiktu padirbet, kad pagerint situacija?
Edit: Siek tiek researchinau ir ar gali buti jog external obliques yra per silpni/neisijungiantys ir presas del sito taip pat nepilnai funkcionuoja? niekad istikruju nesu treniravesis darydamas rotacinius judesius.
dekingas
Paskutinį kartą taisė elijus (2015-02-15 17:18)
Neprisijungęs
- KempiniukasZyzzakelnis
- Išmestas
- Registravosi: 2015-01-28
- Žinutės: 519
#4073 2015-02-15 13:44
elijus rašė:
sportomedikas rašė:
Boveris rašė:
http://inspirehappy.com/wp-content/uplo … 39x400.jpgkovoju su panasiu dalyku, tik man iskilo klausimas, kodel kai itempiu giliuosius pilvo preso raumenis (transversus abdominis) mano presas issoksta ir atrodo jog turiu dideli pilva. Ar cia kartais nebus pilvo presu atsiskyrimas (diastasis recti?) pvz jei susirieciu, tai pilvo presas graziai susitraukes ir prigludes, bet kai atsistoju ir stengiuosi pilnai issitiesti (mano thoracic regionas labai isitempes ir dingo lankstumas), tai jis issoksta ir atrodo lyg pilva tureciau.
dekingas
Ateinu i kluba, sikna kaip kentauro isinesus, nugara isikenkus, pilvas pasikises. What to do
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#4074 2015-02-16 12:07
elijus rašė:
sportomedikas rašė:
Boveris rašė:
http://inspirehappy.com/wp-content/uplo … 39x400.jpgkovoju su panasiu dalyku, tik man iskilo klausimas, kodel kai itempiu giliuosius pilvo preso raumenis (transversus abdominis) mano presas issoksta ir atrodo jog turiu dideli pilva. Ar cia kartais nebus pilvo presu atsiskyrimas (diastasis recti?) pvz jei susirieciu, tai pilvo presas graziai susitraukes ir prigludes, bet kai atsistoju ir stengiuosi pilnai issitiesti (mano thoracic regionas labai isitempes ir dingo lankstumas), tai jis issoksta ir atrodo lyg pilva tureciau.
Edit: Siek tiek researchinau ir ar gali buti jog external obliques yra per silpni/neisijungiantys ir presas del sito taip pat nepilnai funkcionuoja? niekad istikruju nesu treniravesis darydamas rotacinius judesius.
dekingas
pilvas issokti bei taip atrodyti, kaip sakai, gali ir del baltyminiu produktu vartojimo...
Neprisijungęs
- asciaesu
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-03-18
- Žinutės: 12
#4075 2015-02-16 20:32
Sveiki,
man buvo atliktos 2 PKR operacijos. Po antrosios praėjo nemažai laiko - 2 metai - kaip ir viskas normaliai, sportuoju, tačiau yra viena bėda - vis dar neturiu pilno lenkimo per kelį, vis dar negaliu atsiklaupti ant abiejų kelių, taip pat sunkoka darant pritūpimus, nes negaliu pilnai pritūpti. Ką parekomenduotumėt tokiu atveju daryti? Tempimo pratimus darau kiekvieną dieną, bet vis tiek pilno lenkimo atgauti nepavyksta. Dėkui,
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis