Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

sportomedikas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-10-25
Žinutės: 1372
Atsiliepimai: 21

#4076 2015-02-16 20:46

Re: Sporto medikas, klauskite!

asciaesu rašė:

Sveiki,
man buvo atliktos 2 PKR operacijos. Po antrosios praėjo nemažai laiko - 2 metai - kaip ir viskas normaliai, sportuoju, tačiau yra viena bėda - vis dar neturiu pilno lenkimo per kelį, vis dar negaliu atsiklaupti ant abiejų kelių, taip pat sunkoka darant pritūpimus, nes negaliu pilnai pritūpti. Ką parekomenduotumėt tokiu atveju daryti? Tempimo pratimus darau kiekvieną dieną, bet vis tiek pilno lenkimo atgauti nepavyksta. Dėkui,

rekomenduociau pasirodyti operavusiam chirurgui. jis gali pirmiau nustatyti, ar nesilanksto del kontrakturos, ar dėl trumpo raiscio...

Neprisijungęs

asciaesu
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-03-18
Žinutės: 12
Atsiliepimai: 0

#4077 2015-02-16 22:11

Dekui, reiks megint kreiptis. Tik dar prie to pacio paklausiu : http://postimg.org/image/ypft2o8l3/  ---> jeigu matosi, cia kelio isoreje yra susidariusios egzemos ar kas, nzeinau, kaip pavadint. Per pirma operacija man buvo taiktas vienas fiksavimas - titaniniais varztais, po to jie buvo isimti ir kitas fiksavimas. Raistis formuotas is kelio girneles sausgysles. Dabar kelio sone po antros operacijos praejus kazkiek laiko atsirado tos egzemos ar kas cia - jos buna papuliuoja ir etc. buvau pas dermatologa, tai jis tepalo israse, bet sitos zaideles negija. Aisku, nera cia kazkas, bet kai pora metu jau karts nuo karto papuliuoja, tai idomu del ko taip. Gal medziagu kokiu truksta ? Dekui,

Neprisijungęs

sportomedikas
Dažnas senbūvis

#4078 2015-02-16 23:03

asciaesu rašė:

Dekui, reiks megint kreiptis. Tik dar prie to pacio paklausiu : http://postimg.org/image/ypft2o8l3/  ---> jeigu matosi, cia kelio isoreje yra susidariusios egzemos ar kas, nzeinau, kaip pavadint. Per pirma operacija man buvo taiktas vienas fiksavimas - titaniniais varztais, po to jie buvo isimti ir kitas fiksavimas. Raistis formuotas is kelio girneles sausgysles. Dabar kelio sone po antros operacijos praejus kazkiek laiko atsirado tos egzemos ar kas cia - jos buna papuliuoja ir etc. buvau pas dermatologa, tai jis tepalo israse, bet sitos zaideles negija. Aisku, nera cia kazkas, bet kai pora metu jau karts nuo karto papuliuoja, tai idomu del ko taip. Gal medziagu kokiu truksta ? Dekui,

neiziuriu odos pazeidimo... bet gali buti, kad egzema formuojasi nuo pvz alergijos duso geliui. Pamegink tepalo fucikort ir ziurek, ar sprendziasi problema... aisku, kad cia daugiau dermatologo stichija, todel pakartotinai eik pas dar viena dermatologa... sekmes!

Neprisijungęs

Gogi
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2007-10-11
Žinutės: 64

#4079 2015-02-17 16:24

Sveiki,
Vakar koju treniruotes metu, tupiant sudure i nugaros apacia, snd utiutiu sunku lankstytis, is lovos islipt, pastoviai suduria nugaros apacioje. Sedimone pozicijoje galva lenkiant i prieki jauciasi skausmas nugaros apacioje taip pat. yra panasiai nutike ir po mirties traukos, bet nera buve taip stipriai. Tai turbut esu pasitempes kazkoki nerva gal? Gal netureciau atlikineti pratimu kurie apkrauna nugaros apacia ar tai tiesiog nuo netaisyklingu praitmu atlikimo?
P.S. Klausiu cia dbr, nes siuo metu nera galimybes nuvykti pas daktara konsultacijos.

Neprisijungęs

sportomedikas
Dažnas senbūvis

#4080 2015-02-17 20:18

Gogi rašė:

Sveiki,
Vakar koju treniruotes metu, tupiant sudure i nugaros apacia, snd utiutiu sunku lankstytis, is lovos islipt, pastoviai suduria nugaros apacioje. Sedimone pozicijoje galva lenkiant i prieki jauciasi skausmas nugaros apacioje taip pat. yra panasiai nutike ir po mirties traukos, bet nera buve taip stipriai. Tai turbut esu pasitempes kazkoki nerva gal? Gal netureciau atlikineti pratimu kurie apkrauna nugaros apacia ar tai tiesiog nuo netaisyklingu praitmu atlikimo?
P.S. Klausiu cia dbr, nes siuo metu nera galimybes nuvykti pas daktara konsultacijos.

Na pagal nupasakojima, itarciau, kad i procesa itrauktas ir nervas. Siuo metu tikslinga butu gydytojo konsultacija, bet kol ji pasieksi, vartok priesuzdegiminius vaistus ir duok ramybe. Kai skausmas aprims, reikia pradeti profilaktine treniruociu programa, skirta juosmens raumenu korsetui.

Neprisijungęs

Gogi
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2007-10-11
Žinutės: 64

#4081 2015-02-17 20:41

sportomedikas rašė:

Gogi rašė:

Sveiki,

Na pagal nupasakojima, itarciau, kad i procesa itrauktas ir nervas. Siuo metu tikslinga butu gydytojo konsultacija, bet kol ji pasieksi, vartok priesuzdegiminius vaistus ir duok ramybe. Kai skausmas aprims, reikia pradeti profilaktine treniruociu programa, skirta juosmens raumenu korsetui.

tai cia pratimai skirti stiprinti juosmeniui?

Neprisijungęs

sportomedikas
Dažnas senbūvis

#4082 2015-02-18 08:29

Gogi rašė:

sportomedikas rašė:

Gogi rašė:

Sveiki,

tai cia pratimai skirti stiprinti juosmeniui?

core stability.

Neprisijungęs

sveikaszmogus
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2013-03-15
Žinutės: 69

#4083 2015-02-19 14:31

laba diena,noriu sauti kursa trim meniasiam toki gh su lr3-igf1 ,bet nenoriu pakenkti savo sveikatai,kur kaune galeciau rasti dagtara ar docenta kuris prizietu mano organizma kurso metu?nes kiek zinau igf yra insulinas?o su insulinu be prieziuros geriau nezaisti..smile)

Paskutinį kartą taisė sveikaszmogus (2015-02-19 14:32)

Neprisijungęs

Woody
Išmestas
Registravosi: 2014-04-19
Žinutės: 1183
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 1

#4084 2015-02-19 17:08

sveikaszmogus rašė:

laba diena,noriu sauti kursa trim meniasiam toki gh su lr3-igf1 ,bet nenoriu pakenkti savo sveikatai,kur kaune galeciau rasti dagtara ar docenta kuris prizietu mano organizma kurso metu?nes kiek zinau igf yra insulinas?o su insulinu be prieziuros geriau nezaisti..smile)

gal tu nesauk nieko jai sveikatos temoj klausineji... big_smile

Neprisijungęs

sveikaszmogus
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2013-03-15
Žinutės: 69

#4085 2015-02-19 21:04

Woody rašė:

sveikaszmogus rašė:

kas nors gali atsakyti i klausima normaliai ?:)cia siaip klausiu sporto mediko nes manau jisai zino kur teisingai butu galima mane pakreipti

Neprisijungęs

DayZ
Dažnas senbūvis
Vietovė: TEST-LAND
Registravosi: 2010-10-02
Žinutės: 1114
Atsiliepimai: 3

#4086 2015-02-19 22:18

Kartais netikėtai pradeda skaudėt bicepsa,dilbi,peti jausmas toks lyg raumuo būtų plėšomas ir taip kokia minute, vakar išvis gulint bicepsą keleta minušiu skaudėjo nors dariau tik kojas ta diena. Kokia bėda galėtu būti? Valgau neblogai,geriu BCAA poilsio duodu raumeniui ir t.t tik tas skausmas taip netykėtai užeina.

Neprisijungęs

Woody
Išmestas

#4087 2015-02-20 15:50

sveikaszmogus rašė:

Woody rašė:

sveikaszmogus rašė:

kas nors gali atsakyti i klausima normaliai ?:)cia siaip klausiu sporto mediko nes manau jisai zino kur teisingai butu galima mane pakreipti

eik i farmos tema ir ten klausinek. yra speceli tema tam. ir hgh ir igf1 ir taip toliau. netersk cia. Joks daktaras nepades tau kursuoti.

Neprisijungęs

Woody
Išmestas

#4088 2015-02-20 15:53

DayZ rašė:

Kartais netikėtai pradeda skaudėt bicepsa,dilbi,peti jausmas toks lyg raumuo būtų plėšomas ir taip kokia minute, vakar išvis gulint bicepsą keleta minušiu skaudėjo nors dariau tik kojas ta diena. Kokia bėda galėtu būti? Valgau neblogai,geriu BCAA poilsio duodu raumeniui ir t.t tik tas skausmas taip netykėtai užeina.

O raumuo netvinkcioja?

Neprisijungęs

DayZ
Dažnas senbūvis
Vietovė: TEST-LAND
Registravosi: 2010-10-02
Žinutės: 1114
Atsiliepimai: 3

#4089 2015-02-20 21:01

Woody rašė:

DayZ rašė:

O raumuo netvinkcioja?

Na ne, tik skausmas toksai tvinkšiojantys lyg ir.

Neprisijungęs

NATURAL1978
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-04-16
Žinutės: 4833
Atsiliepimai: 30

#4090 2015-02-21 04:25

sveikaszmogus rašė:

Woody rašė:

sveikaszmogus rašė:

laba
diena,noriu sauti kursa trim meniasiam toki gh su lr3-igf1 ,bet nenoriu
pakenkti savo sveikatai,kur kaune galeciau rasti dagtara ar docenta
kuris prizietu mano organizma kurso metu?nes kiek zinau igf yra
insulinas?o su insulinu be prieziuros geriau nezaisti..smile)

kas nors gali atsakyti i klausima normaliai ?:)cia siaip klausiu sporto
mediko nes manau jisai zino kur teisingai butu galima mane
pakreipti

sporto medikas yra pries visas hormonines intervencijas LABAI PRIES.manau ignoruos tavo klausima,arba n x pasius

Neprisijungęs

Ignas22
Naujas dalyvis
Registravosi: 2015-02-21
Žinutės: 1

#4091 2015-02-21 22:08

Sveiki, esu susidūręs su riešu skausmu. Sportuodamas naudoju bintus ant riešu ir tada nebūna skausmo. Po sporto, kai būnu be bintu pradeda skaudėt. Būna kad skausmas ir praeina bet po laiko vėl pradeda skaudėt. Kaip patartumėt man tai gydyti?

Neprisijungęs

Kornelijus
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-09-29
Žinutės: 20

#4092 2015-02-21 23:54

Gal žinot kas čia per "dalykas" ? Nei skauda, nieko. Į salę einu dėl savo malonumo, neesu rimtas sportininkas. Jei kartais reikėtų tokios info, tai pritūpimus baigiu 100-110kg su diržu, 186cm, 72kg.
http://s14.postimg.org/r7fq5zaf5/Kelias1.jpg
http://s14.postimg.org/tq1f6nw5d/Kelias2.jpg

Ačiū smile

Neprisijungęs

sportomedikas
Dažnas senbūvis

#4093 2015-02-22 21:47

sveikaszmogus rašė:

sundaktari gali rasti, kuris tavo hormonus koreguotu dopingo forma... jei turi per daug sveikatos, biskiuka pazalok inkstus, kepenis, sirdi, smegenis, seklides.
Sekmes!

Neprisijungęs

sportomedikas
Dažnas senbūvis

#4094 2015-02-22 21:49

DayZ rašė:

gali galbut, kad  nuo kaklo eina skausmas...reik ten ziuret.

Neprisijungęs

sportomedikas
Dažnas senbūvis

#4095 2015-02-22 21:53

Ignas22 rašė:

Sveiki, esu susidūręs su riešu skausmu. Sportuodamas naudoju bintus ant riešu ir tada nebūna skausmo. Po sporto, kai būnu be bintu pradeda skaudėt. Būna kad skausmas ir praeina bet po laiko vėl pradeda skaudėt. Kaip patartumėt man tai gydyti?

siaip reiktu ziuret, bet itariu, kad skausma provokuoja didesni svoriai. Reiktu atkreipti demesi i dilbio raumenu tempimus, atlik rieso stiprinimo pratimus, po kruvio gali pasalgyti ir. aisku, perziurek svorius. Sekmes!

Neprisijungęs

sportomedikas
Dažnas senbūvis

#4096 2015-02-22 21:56

Kornelijus rašė:

Gal žinot kas čia per "dalykas" ? Nei skauda, nieko. Į salę einu dėl savo malonumo, neesu rimtas sportininkas. Jei kartais reikėtų tokios info, tai pritūpimus baigiu 100-110kg su diržu, 186cm, 72kg.
http://s14.postimg.org/r7fq5zaf5/Kelias1.jpg
http://s14.postimg.org/tq1f6nw5d/Kelias2.jpg

Ačiū smile

fotke is per aukstai nufotkinta truputi, bet panasu i skysti kelio sanaryje. Gerai lankstosi kelio sanarys? Netampia pakinklyje istiesus koja?

Neprisijungęs

Metalistas
Naujas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2012-11-21
Žinutės: 24
Įspėjimai: 1

#4097 2015-02-23 16:21

Kaip gydyti isnarinta krumpli? Issinarinau i kriause plika ranka dauzydamas, metyt netechniskai smugiavau. Treneris patare tiesiog jodo patept.

Neprisijungęs

Pelesis
Šaltibarštinis
Registravosi: 2011-12-15
Žinutės: 12895
Atsiliepimai: 37

#4098 2015-02-23 16:24

Metalistas rašė:

Kaip gydyti isnarinta krumpli? Issinarinau i kriause plika ranka dauzydamas, metyt netechniskai smugiavau. Treneris patare tiesiog jodo patept.

mldc treneris big_smile kaikurios poliklinikose viska "gydo fastum geliu" cia pas jus jodu... big_smile
nemanai kad reiktu pasirodyt traumatologui ir paziuret ar ten isties isniro ir pan?

Neprisijungęs

arnolldas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-10-23
Žinutės: 26
Įspėjimai: 2

#4099 2015-02-23 20:28

Sveiki, dėl ko gali trašketi petys kai darau mostus i šonus ir kaip reiktu tai pagydyti?

Neprisijungęs

Metalistas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-11-21
Žinutės: 24
Įspėjimai: 1

#4100 2015-02-24 10:46

Pelesis rašė:

Metalistas rašė:

mldc treneris big_smile kaikurios poliklinikose viska "gydo fastum geliu" cia pas jus jodu... big_smile
nemanai kad reiktu pasirodyt traumatologui ir paziuret ar ten isties isniro ir pan?

Manau, bet nera laiko, + visiskai neskauda.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net