- BaltymuVergas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-10-27
- Žinutės: 49
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 0
#1 2011-01-23 11:24
Ar gali buti liudnos pasekmes ?
Sveiki , ar gali tragiskai baigtis kaip nors toks dalykas ?
Noriu pasivyti atsiliekancias raumenu grupes t.y.
Krutine trapecija peciai
3 kartus i savaite darau krutine trapecia ir pecius
Kas galetu atsitikti jeigu taip vyciausi koki menesi ar daugiau ir vel sugrysciau prie normalios senos programos ?
O gal kas pasakytu protingesni buda kaip pasivyti ?
Dar vienas klausimas ar galetu kas patarti ka daryti su sparnais ? Buvau turniko vergas , ir pas mane dabar jie labai dideli , kaip pripusti kaskokios bankes negrazu Jau kokius 2 men prie turniko nebuvau priejes tai sumazejo biski . tai dabar noriu tik palaikyti ju forma , ne taip kad jie progresuotu ar ka , o tesiog kad jie isliktu kokie yra , kokiais priiejimais reikia daryti juos ?
P.S
Mano stazas beveik metai :]
Neprisijungęs
- Hakeris1
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2011-01-02
- Žinutės: 85
- Atsiliepimai: 0
#2 2011-01-23 11:32
Re: Ar gali buti liudnos pasekmes ?
noreciau pamatyt tus tavo ,,labai diedeliu'' sparnus
Neprisijungęs
- Bonviveur
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Sverige
- Registravosi: 2010-12-07
- Žinutės: 1109
- Atsiliepimai: 3
#3 2011-01-23 12:05
gali ir nekeisti treniruotes,paprasciausiai atsiliekancius raumenis daryk pirmiausia
Neprisijungęs
- robertass
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2010-12-10
- Žinutės: 1327
- Atsiliepimai: 1
#4 2011-01-23 12:38
nepatenkintas kad sparnai platus tai kam tu sportuoji tada isvis, tai bus ir krutine didele ka tada darysi ?
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#5 2011-01-23 12:45
vienu metu specializuojama viena raumens grupe o ne 2 ar 3. Vienas populiaresniu budu: ivedama papildoma lengva treniruote atsiliekanciai grupei. Kitoms grupems kruvis sumazinamas.
Tavo atveju, tu cia kazkokiom nesamonem uzsiimti planuoji. Is tavo pasakymo, kad tau ten 3 grupes atsilieka, galiu pasakyt, kad tau dar ir kojos turbut atsilieka ir visa kita. Taip kad, jei viskas "atsilieka", tai niekokiu tau ten specializaciju nereikia, paprasciausia nieko dar neuzsikociojai ir taip atrodo tau...
Neprisijungęs